...Grondstof: Vers geselecterd nationaal varkensbeen zonder schenkel kg 13,50, bijgesneden en ontdaan van overtollig vet, zonder toevoeging van polyfosfaten, melkderivaten en gluten. De ontbeende ham wordt na afkoeling gewikkeld in een herbruikbare beschermende elastische hoes. Vervolgens wordt hij gebonden, verpakt en gepasteuriseerd. Stukmaat: Ongeveer kg 10,00/11,00 Ingrediënten: varkensbeen, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E 316, conserveermiddel E 250. Verpakking: Transparante Cryovac zakken...
Portfolio (4)
Italië, Marciano Della Chiana
...De Prosciutto Toscano DOP, in de klassieke versie met Bot, is ongetwijfeld een van de belangrijkste producten als het gaat om Toscaanse vleeswaren, zowel vanwege de kwaliteit van de grondstoffen die worden gebruikt voor de productie en conservering, als vooral vanwege de intense en licht zoute smaak die de smaakpapillen van zowel volwassenen als kinderen kan verwennen, zowel alleen als in combinatie met andere lokale producten of een eenvoudig stuk vers brood. Bovendien garandeert de Beschermde Oorsprongsbenaming de kwaliteit en het kenmerkende aroma.
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc van Lavigna Santo E. C. in Mesoraca, in de provincie Crotone, houdt zich bezig met de eigen en ambachtelijke productie, met verpakking, van typische vleeswaren, waaronder worstjes, capocollo en pancetta. Dankzij het personeel, dat goed opgeleid is en ervaring heeft in de sector, slaagt Salumificio Lavigna erin om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen.
Portfolio (19)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Italië, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. De top van Monica&Grossi: een belangrijk stuk, een superieure rijping van minstens 16 maanden in onze kelders op oude houten rekken. Op deze manier verfijnt de ham en creëert het een onnavolgbare harmonie van aroma's en smaken. Rijping: 16/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 10 - 11,5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Italië, Campo Calabro
I Salumi della Benedetto s.r.l. vieren de kwaliteit, vergezeld van de geuren en smaken die typisch zijn voor het land van de Grieken in Calabrië, de aroma's van rue, venkel en de vurige rode peper die, krachtig gestampt in grote vijzels, de smaakervaring compleet maakt. Het lange rijpingsproces, gekozen om de gezondheid van de klanten te waarborgen, vergemakkelijkt en behoudt de uitmuntendheid van...
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play