Duitsland, Frankfurt Am Main
...Dit product is gemaakt van een verfijnde mix van cacaobonen, cacaoboter en suiker. 50%, 70% of 80% cacao. 70% bittere chocolade bevat antioxidanten en theobromine, die onze bloedsomloop stimuleren. PRODUCTTOEPASSINGEN De belangrijkste toepassing is in de zoetwaren (vooral koekjes), bakkerij, ijs, chocoladedranken en als coating voor verschillende voedingsmiddelen. MOQ: 20kg...
Portfolio (31)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
...Hunkar Maraslim 500 gr Aardbeienijs Gewicht: 500 gram Smaak: Gekenmerkt door zijn verfrissende en levendige aardbeienaroma. Naast de romige textuur verrijken de stukjes aardbei en het puree de smaak. Biedt een uitgebalanceerde smaak met tonen van lichte zoetheid en zuurheid. Gebruikstips: Hunkar Maraslim 500 gr Aardbeienijs, vooral voor de zomermaanden, is de perfecte keuze om af te koelen. Het...
Portfolio (24)
...Juist in de wintermaanden is het bijzonder populair: warme chocolademelk. De tijden waarin er slechts één soort op de kaart stond, zijn voorbij. Steeds vaker bieden cafés en dergelijke tegenwoordig talrijke varianten aan. Vooral de variant Witte Chocolade is zeer gewild. Deze ontstaat door de combinatie van cacaoboter, melkpoeder en suiker, opgeschonken met hete melk. Het aandeel cacaoboter...
Portfolio (12)
Frankrijk, Rungis
...aangeboden voor verkoop met respect voor de hygiënemaatregelen." Hoogwaardige gedroogde vruchten "Grotere maten, betere kwaliteiten en herkomsten voor een premium positionering." De beste gedroogde vruchten in de geest van een wereld van Fruit en Groenten "Omdat onze producten vooral afkomstig zijn... van het beste fruit."...
Portfolio (249)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 71% van niet-EU herkomst (cacao, rietsuiker, cacaoboter), 12,29% hazelnoot. Voedingswaarden per 100g: Energie 2275Kj, 549Kcal, vetten 45g, waarvan verzadigde vetzuren 23g, koolhydraten 27g, waarvan suiker 23g, eiwitten 8,9g, zout 0g.
Portfolio (109)
Duitsland, Ubstadt-Weiher
... verwarmingsslangen een hoogwaardige PTFE-binnenbuis gebruikt, die door zijn temperatuurweerstand tot +250°C de meest uiteenlopende toepassingsgevallen dekt. Met de bijbehorende draadmantels worden deze binnendrukslangen vooral ingezet wanneer er hoge eisen worden gesteld aan de chemische bestendigheid en de drukbelasting.
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
... serveren als basis voor alcoholvrije dranken, bijvoorbeeld met tonic, limoen en ijsblokjes als "hibiscus spritz". De juiste wijn-spijs combinaties zijn chocolade, vijgen, noten en geitenkaas. Het alternatief voor Aperol Spritz - zonder alcohol. Perfecte cadeaus voor Pasen en Kerst, vooral voor zwangere vrouwen, borstvoeding gevende moeders en babyshowers. Netto gewicht: 800g Volume: 500 ml...
Portfolio (200)
België, Awirs-Flemalle
... boven de 30°C voldoende is om deze vetstof te laten smelten. Palmkernelolie wordt vooral gebruikt in de ijs- en chocolade-industrie, waar de snelheid van het smelten van het product helpt om de vette mondgevoel tijdens consumptie te vermijden. Palmkernelolie komt echter ook voor in tal van voedingsapplicaties. De belangrijkste vervanger van palmkernelolie is kokosolie (copra), waarvan de eigenschappen zeer vergelijkbaar zijn. De prijzen van deze 2 grondstoffen zijn dus vaak met elkaar verbonden. De palmkernelolie afkomstig van...
Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Begibeltz, ons donkere bier, is de nieuwste telg van de IXO-familie. In een mooie donkere kleur met robijnrode reflecties onthult het geroosterde aroma's van koffie en chocolade met een romige koffiesmaak. Het is een smaakvol bier, met karakter en een zeer mooie rondheid. Met zijn diepe kleur en rijke aromatische tonen zal dit bier je zeker niet onberoerd laten en zal het vooral de liefhebbers van speciale bieren aanspreken.
Portfolio (58)
Duitsland, Bad Bentheim
... mee naar Europa. In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Via koloniën van verschillende Europese landen werden cacaobomen in Azië en West-Afrika geïntroduceerd, omdat er een stijgende vraag naar chocolade in Europa was. De cacaoboon is de ruwe basis voor de productie van chocolade. Deze cacaobonen zijn afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika (Ecuador). De Theobroma cacao boom is heilig bij de Maya’s en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en vervol…" ...
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
...We kunnen ze zowel in de vorm van zoute, geroosterde noten als in chocolade eten. Ze kenmerken zich door een delicate, lichtzoete smaak. Daarom kunnen we ze gemakkelijk gebruiken bij het bereiden van zoete desserts (bijvoorbeeld als ingrediënt voor de bodem van veganistische taarten, heerlijke cereal cookies of de populaire cashew) evenals in hartige gerechten, zoals heerlijke sandwichspread of...
Portfolio (781)
...Wat is er beter dan vrienden ontmoeten en pizza bestellen? Vooral als de pizza niet gewoon is, maar chocolade! Dit is zo'n verrassing! Echte chocolade, zonder toevoeging van cacaobotervervangers, schadelijke vetten en kunstmatige smaken Een set van zeven soorten - twee soorten chocolade en zeven soorten toppings. Cadeauverpakking - voor het geval dat. In het assortiment: - Pure...
Portfolio (10)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
...De duurste noot ter wereld die in Australië groeit, is de Macadamia. We kennen het vooral vanwege de rijke voedingswaarden. Rauwe noot heeft niet veel smaak. We hebben het geroosterd en een beetje karamelzoetheid toegevoegd. Nu is het perfect. productkenmerken: Glutenvrij, Zoutvrij, Vegan Gewicht: 85g...
Portfolio (139)
Slovenië, Ljubljana
...Cacaoboter die twee dagen in de Incubator bij een stabiele temperatuur van 32,7 °C wordt gehouden, kristalliseert langzaam. Deze boter krijgt een pasta-achtige consistentie, die westerse collega's "SILK" noemen. Dit zijn de kristallen die we in chocolade creëren tijdens het temperen, alleen in pure vorm. Het gebruik van "SILK" is zeer handig, vooral voor het temperen van kleine hoeveelheden...
Portfolio (7)
Italië, Messina
...De pignolata messinese is een typisch recept uit de Siciliaanse traditie dat vooral wordt bereid tijdens de feestdagen van Kerstmis of Carnaval. Het zijn kleine stukjes deeg die worden gefrituurd (of in sommige gevallen gebakken) en geglazuurd, waarbij ze worden bedekt met twee verschillende glazuren: een witte met citroensmaak en een zwarte met pure chocolade. De dubbele combinatie van kleuren is een van de onmisbare kenmerken om dit zoetigheid tot leven te brengen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
...Een appelmoes is een fruitpuree die bestaat uit gekookte of verse appels en eventueel een beetje suiker of kaneel. In Frankrijk is appelmoes een dessert, terwijl het in Noord- en Oost-Europa of Amerika vaak als bijgerecht bij vlees wordt geserveerd. In België en Nederland wordt het ook als bijgerecht geserveerd, vooral bij bloedworst of kip.
Portfolio (188)
... verschillende showrooms kunnen consumenten kwaliteitsvolle Turkse lekkernijen bereiken met veel keuzes. Naast de showrooms zijn er veel buitenlandse klanten, vooral uit het Midden-Oosten, die onze heerlijke lekkernijen importeren. Ondertussen produceert Safranbolu lokum ook verschillende soorten Turkse koffies. Verzendingen zijn in verpakkingen van 5 kg, tenzij de klant speciale verpakkingen zoals 350 gr. of 425 gr. aanvraagt. Private labeling service is mogelijk. export@safranbolulokumcusu.net Whatsapp-telefoon: 0090 530 137 21 45...
Portfolio (81)
Duitsland, Wangen
...Naast de Criollo uit Peru behoort de Arriba tot de wereldwijd hoogwaardigste cacaosoorten, die licht kruidig, iets fruitig, maar vooral krachtig en bitter smaakt. Bij Zotter is het productieproces bijzonder arbeidsintensief. Voordat de tablet in vorm wordt gegoten, vindt er een 36-uur durend concheren plaats - langer dan bij elke andere cacaosoort. In deze tablet ontdekt u een ontketende cacao-natuurkracht.
Portfolio (10)
...Gedroogd moutpoeder is zeer veelzijdig. Het is vooral belangrijk bij het thuisbrouwen en bakken. Vanwege het hoge maltosegehalte is gedroogd moutextract een natuurlijke suikervervanger voor voedingsmiddelen zoals snoep, granen, muesli of chocolade. Bovendien bieden zeer donkere moutextracten een alternatief voor karamel en zijn ze vrij van E-nummers.
Portfolio (27)
Frankrijk, Cosnes Et Romain
... andere poeders. De SGA- en SGSA-kasten en de magnetische potten zijn uitgerust met magnetische roestvrijstalen staven, waarvan de permanente neodymium-magneten variëren van N40 tot N55, wat 15000 Gauss betekent voor de meest krachtige variant. Maar het is vooral de opstelling van de magneten die de effectiviteit bepaalt om uw product optimaal te zuiveren.
Portfolio (46)
Turkije, Denizli
... geroosterde pinda's. Kikkererwten, die tot de populairste noten in ons land behoren, zijn in de kortste definitie geroosterde kikkererwten. Het proces vindt plaats in een speciale oven en daarna worden ze verwarmd, waardoor ze de vorm van het eindproduct Leblebi aannemen. Er zijn veel verschillende soorten kikkererwten, maar veel hiervan zijn verschillende noten die zijn afgeleid van geroosterde. Daarnaast, die veel wordt geconsumeerd in het Midden-Oosten en Azië, worden varianten zoals suiker, chocolade en saus te koop aangeboden.
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
...Ontdek de zure en pittige smaak van Sichuan-peper en de jodiumachtige finesse van Fleur de Sel uit de moerassen. Ideaal om witte vleesgerechten en chocolade desserts op smaak te brengen. Sichuan-peper is de bekendste "neppe" peper ter wereld. Het is al heel lang aanwezig in vele keukens, vooral in die van grote chefs. Sichuan-peper komt in 2 variëteiten: groen of rood: groen wanneer het voor de...
Portfolio (42)
Frankrijk, Jarnac
... chocolade, vooral als deze een hoog cacaogehalte heeft. BELONINGEN ZILVEREN MEDAILLE International Wine & Spirits Competition 2009 ZILVEREN MEDAILLE San Francisco International Wine Competition 2009 GOLDEN MEDAILLE San Francisco World Spirits Competition 2008 DUBBELE GOLDEN MEDAILLE San Francisco World Spirits Competition 2007...
Portfolio (12)
Frankrijk, Talant
...Hij is ook jurylid in de show "Wie wordt de volgende grote patissier?". De workshop van Christophe Adam benadrukt edele en kenmerkende ingrediënten van de patisserie door middel van een collectie boeken: Aardbei, Chocolade ... elk boek nodigt je uit om deze elementen opnieuw te ontdekken. Eerder een specerij dan een fruit voor de patissier, wordt citroen vooral gebruikt als smaakmaker in plaats...
Portfolio (192)
Spanje, Alcalá La Real
...900 AROMATIZADOS is een kruidenmix van extra vierge olijfolie, gearomatiseerd met verschillende geselecteerde smaken om de keuken een vleugje onderscheidendheid of vooral originaliteit te geven. De culinaire toepassingen zijn eindeloos, met als enige beperking de verbeelding van de consument. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten: -Aroma van chocolade -Aroma van rook -Aroma van witte truffel -Aroma van basilicum -Aroma van serranoham -Aroma van sinaasappel -Aroma van curry...
Portfolio (10)
Frankrijk, Poitiers
...Deze Peaky Blinder whisky is zacht en fruitig (vooral abrikoos en appel) met ook tonen van karamel en chocolade.
Portfolio (195)
... hartgezondheid, reguleren ze cholesterol en bieden ze energie. Hazelnoten kunnen rauw, geroosterd of in bewerkte vormen worden geconsumeerd. Ze worden ook veel gebruikt in verschillende voedingsmiddelen zoals chocolade, zoetigheden en hazelnootpasta. Naast Turkije spelen ook landen zoals Italië en de VS een belangrijke rol op de wereldhazelnotenmarkt. De meest geschikte omstandigheden voor...
Portfolio (9)
Duitsland, Uetersen
...chocolade en kauwgom, die als "suikervrij" of "zonder toegevoegde suiker" kunnen worden geëtiketteerd. Belangrijkste voordelen: • Schone, zoete, suikerachtige smaak (90% van sacharose) • Superieur smaak- en zoetprofiel • Tandvriendelijke en cariësremmende werking • Breed toepassingsgebied • Hoge stabiliteit in productieprocessen & goede oplosbaarheid Toepassingsgebieden: • Bak- en zoetwaren...
Portfolio (14)
Verenigd Koninkrijk, London
...Rijke bron van voedingsstoffen, zeer nuttig voor het aanvullen van de voeding, vooral voor mensen die niet genoeg fruit en groenten eten. Helpt en ondersteunt de goede werking van het lichaam. Rijk aan eiwitten, vitamines, mineralen en chlorofyl. Bevordert de groei van vriendelijke bacteriën en biedt antioxidatieve bescherming. Ideaal voor energie, op elk moment van de dag.
Portfolio (8)
...De Pumpernickel is een zeer zachte en iets pittigere peperkoek. Hierdoor is hij zeer smaakvol en zonder stukjes fruit, vooral iets voor degenen die de pure peperkoek verkiezen. Nettogewicht: 200 g | Houdbaarheid: 180 dagen na productie - op kamertemperatuur bewaren | L 14,0 x B 7,0 cm | Allergenen: Glutenbevattende granen, eieren, soja of soja-producten, noten Artikelnummer: 6190 Vulgewicht: 200 g Kwaliteitskenmerk: AMA-handelssymbool, baktraditie sinds 1660...
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm