Duitsland, Frankfurt Am Main
...Dit product is gemaakt van een verfijnde mix van cacaobonen, cacaoboter en suiker. 50%, 70% of 80% cacao. 70% bittere chocolade bevat antioxidanten en theobromine, die onze bloedsomloop stimuleren. PRODUCTTOEPASSINGEN De belangrijkste toepassing is in de zoetwaren (vooral koekjes), bakkerij, ijs, chocoladedranken en als coating voor verschillende voedingsmiddelen. MOQ: 20kg...
Portfolio (31)
...Juist in de wintermaanden is het bijzonder populair: warme chocolademelk. De tijden waarin er slechts één soort op de kaart stond, zijn voorbij. Steeds vaker bieden cafés en dergelijke tegenwoordig talrijke varianten aan. Vooral de variant Witte Chocolade is zeer gewild. Deze ontstaat door de combinatie van cacaoboter, melkpoeder en suiker, opgeschonken met hete melk. Het aandeel cacaoboter...
Portfolio (12)
Duitsland, Ubstadt-Weiher
... verwarmingsslangen een hoogwaardige PTFE-binnenbuis gebruikt, die door zijn temperatuurweerstand tot +250°C de meest uiteenlopende toepassingsgevallen dekt. Met de bijbehorende draadmantels worden deze binnendrukslangen vooral ingezet wanneer er hoge eisen worden gesteld aan de chemische bestendigheid en de drukbelasting.
Portfolio (31)
Duitsland, Bad Bentheim
... mee naar Europa. In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Via koloniën van verschillende Europese landen werden cacaobomen in Azië en West-Afrika geïntroduceerd, omdat er een stijgende vraag naar chocolade in Europa was. De cacaoboon is de ruwe basis voor de productie van chocolade. Deze cacaobonen zijn afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika (Ecuador). De Theobroma cacao boom is heilig bij de Maya’s en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en vervol…" ...
Portfolio (549)
Duitsland, Wangen
...Naast de Criollo uit Peru behoort de Arriba tot de wereldwijd hoogwaardigste cacaosoorten, die licht kruidig, iets fruitig, maar vooral krachtig en bitter smaakt. Bij Zotter is het productieproces bijzonder arbeidsintensief. Voordat de tablet in vorm wordt gegoten, vindt er een 36-uur durend concheren plaats - langer dan bij elke andere cacaosoort. In deze tablet ontdekt u een ontketende cacao-natuurkracht.
Portfolio (10)
...Gedroogd moutpoeder is zeer veelzijdig. Het is vooral belangrijk bij het thuisbrouwen en bakken. Vanwege het hoge maltosegehalte is gedroogd moutextract een natuurlijke suikervervanger voor voedingsmiddelen zoals snoep, granen, muesli of chocolade. Bovendien bieden zeer donkere moutextracten een alternatief voor karamel en zijn ze vrij van E-nummers.
Portfolio (27)
Duitsland, Uetersen
...chocolade en kauwgom, die als "suikervrij" of "zonder toegevoegde suiker" kunnen worden geëtiketteerd. Belangrijkste voordelen: • Schone, zoete, suikerachtige smaak (90% van sacharose) • Superieur smaak- en zoetprofiel • Tandvriendelijke en cariësremmende werking • Breed toepassingsgebied • Hoge stabiliteit in productieprocessen & goede oplosbaarheid Toepassingsgebieden: • Bak- en zoetwaren...
Portfolio (14)
Duitsland, Berlin
Onze haverdrankpoeder is het houdbare, droge alternatief voor kant-en-klare plantaardige dranken. Het is bijzonder geschikt voor verdere verwerking in bakwaren, bakmixen, plantaardige eiwit- en mengdranken, chocolade, ijs en nog veel meer. Vooral voor veganistische en glutenvrije voedingsmiddelen is ons haverdrankpoeder uitstekend geschikt. Blue Farm is wereldwijd het origineel onder de...
In 2011 openden we nazuna in Berlijn als aanbieder van hoogwaardige, verfijnde en gezonde Japanse delicatessen en snoepjes, om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar kwaliteitsvoeding. Sindsdien hebben onze producten de nieuwsgierige en veeleisende Berlijners enthousiast gemaakt. Vooral onze matcha-chocolade is bijzonder populair, zowel in Berlijn als in het Europese buitenland, waar de...
Duitsland, Nachrodt-Wiblingwerde
Hier vindt u bijzondere, heerlijke en vooral met liefde met hoogwaardige ingrediënten gemaakte jam en fruitspread, die we volgens traditionele of nieuwe recepten produceren. Onze specialiteit zijn combinaties van verschillende vruchten, fruit met zoetigheden zoals chocolade of marsepein, of fruit met sterke dranken. Daarnaast bieden we u balsem, crema en olie, evenals likeuren en sterke dranken.
Populaire landen voor deze zoekterm