... gekookt, in veel gerechten, sauzen, salades en dranken.
Voedingswaarden van Tomaten per 100 gr:
Calorieën 18 kcal
Water 95 %
Eiwit 0.9 g
Koolhydraten 3.9 g
Suiker 2.6 g
Vezels 1.2 g
Vet 0.2 g
Lycopene 2573 µg
Vitamine K 7.9 μg
Vitamine C 14 mg
Magnesium 11 mg
Kalium 247 mg
Productnaam: Tomaten
Variëteit: Roma Tomaten
Teelt Type: Gewoon
Vorm: Rond
Kleur: Rood
Merk: MEDILIFE
Herkomst: Tunesië...
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
...Dit bier is ontstaan uit de basiscomponent sinaasappel, om de hoofdsmaak te benadrukken en daarmee de authenticiteit van het product te geven.
Een combinatie die dit ambachtelijke bier doet opvallen, gemaakt met rijst, navelina-sinaasappel en wijnmost, allemaal vers en lokaal geteeld, want ze komen uit deze regio. We verkrijgen een ambachtelijk biologisch bier waarin drie hopsoorten zijn gekookt en dat enkele weken onder gecontroleerde temperatuur is gefermenteerd en daarna nog eens zes weken heeft gerijpt.
...Deze paddenstoelen behoren tot de bekendste, omdat ze al meer dan een eeuw intensief worden gekweekt. Ze worden ook wel "champignons de Paris" genoemd wanneer ze in grotten worden gekweekt.
Voorbereidingstips
Als ze heel zijn, borstel de paddenstoelen dan voordat je ze kookt. In plakjes gesneden en "klaar voor gebruik", hoeven ze alleen maar gekookt te worden.
Bewaringstips
Onze paddenstoelen...
...Het klassieke formaat.
Onze zwarte knoflook is gemaakt van biologische witte knoflook IGP uit de Drôme.
De knoflook wordt gedurende 15 tot 30 dagen op lage temperatuur gekookt.
Het zwavel dat de knoflook zijn astringente smaak geeft, wordt vrijgegeven, de van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van drop en balsamico ontwikkelt.
De umami-smaak...
... van Nieuw-Zeeland. Ze worden op verschillende manieren bereid, gekookt in aardewerken ovens, gedroogd en geconserveerd, of zelfs rauw gegeten, wat een eeuwenoude voedingsbron biedt.
De ontdekking van de gezondheidsvoordelen
Pas aan het einde van de jaren '60 begonnen wetenschappers van NASA onderzoek te doen naar natuurlijke supplementen ter bestrijding van kanker. Hoewel hun onderzoek op dit...
...Varkensnier is een hoogwaardig pulpy bijproduct. Verse nieren kunnen een lichtbruine of chocoladekleur hebben. Het is rijk aan eiwitten, mineralen Fe, Mg, Zn, P, K. Het product kan gestoofd, gebakken, gekookt en gegrild worden.
Fabrikant: Oekraïne
Kenmerk: Verkoeld, Bevroren
Verkoelde producten: 12 dagen bij 0 +4 ºC
Bevroren producten: 6 maanden bij -18 ºC...
... ze oplossen bij gebruikelijke verwerkingstemperaturen en opnieuw vormen tijdens de koelfase. Dit type film heeft daarom zowel uitstekende krimp eigenschappen als vleeshechting.
Uitstekende vleeshechting
Het vlees wordt gedurende meerdere uren gekookt bij een temperatuur van 76°C. Tijdens dit kookproces ontwikkelt de PA/PE/SURLYN® medium barrier composietfilm een binding met de ham (vleeshechting...
...Witte bonen gekookt*(55%), kookwater, zonnebloemolie*, tomaat*, ui*, zout, knoflook*, rozemarijn*, tijm*, paprika*, peper*.
*Ingrediënten uit de biologische landbouw
Gebruikstips
Ideaal om te smeren op volkorenbrood. Je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals chiazaad of knapperige groenten.
Plaats de pot een uur in de koelkast voor het proeven.
Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren.
Energie: 688 kJ (166 kcal)
Vetten: 9,5g
Waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g
Koolhydraten: 11,1g
Waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 5,7g
Zout: 0,6g...
... basis van extra vierge olijfolie en gekookt in een ketel. 100% natuurlijk en gemaakt met 20% laurierolie, deze echte Aleppo-zeep is geliefd voor dagelijks gebruik. Zacht en kalmerend, deze natuurlijke lichaams- en gezichtsreiniger is geschikt voor de verzorging van het hele gezin.
...De varkenskoppaté van de Ferme de la Rousse is perfect voor uw voorgerechten en aperitieven. Het is een specialiteit uit de varkenskeuken. De kop wordt gekookt in een court bouillon waaraan we biologische witte wijn toevoegen om een zeer aangename geur te geven.
... passen zich aan aan gem mechaniseerde lijnen.
Assortiment:- Dubbelzijdige schalen - Multifunctionele schalen - Specifieke schalen
Gebruik:Vormen en afvoeren van kazen in mallen, blokmallen van alle vormen
Materiaal:Onderdelen van geïnjecteerd of gekookt copolymeer polypropyleen
Binnenafmetingen:- 500 x 622 mm - 500 x 652 mm - 469 x 718,5 mm - 469 x 958 mm - Andere afmetingen op aanvraag...
...biologische clementineconfituur van Corsica met rietsuiker.
Confit de Provence biedt een biologische clementineconfituur van Corsica aan. Gekookt in een ketel, worden de extra confituren van Confit de Provence gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, en zo vaak mogelijk met vruchten van oorsprong: clementines uit Corsica.
Bereid met biologische rietsuiker, is de clementineconfituur van...
...REBEL is een coöperatie die ambachtelijke en biologische chips aanbiedt.
Dikke snede met de schil!
Gekookt in een ketel voor een zeer krokante en minder vette textuur.
Ten minste houdbaar tot: 6 maanden
Netto gewicht: 125g
Verpakking: x10...
... traktatie. Keuze uit de varianten: kip, vegan of alleen saus bestelbaar.
Bereidingsaanbeveling
Onze premium gele Thaise curry smaakt romig-mild-licht zoet.
Dit schotelgerecht is kant-en-klaar, vers gekookt en klaar om te portioneren en te serveren.
Voeg gewoon jasmijnrijst of rijstnoedels toe en verras uw gasten.
Het was nog nooit zo eenvoudig om een heerlijk en gezond gerecht met weinig moeite aan te bieden.
...Neem een rundvlees rib roast en snijd het in steaks. Dit geeft je een rib cutlet. Als je het bot van de steak verwijdert, wordt het een scotch fillet. Net als een scotch fillet zijn rib cutlets mals, vol van smaak en presteren ze het beste wanneer ze in een pan worden gekookt, op een barbecue of dun gesneden voor een rundvlees roerbakschotel.
...Verse Nopal om te koken of te genieten in een salade. (1kg)
Oorspronkelijk uit Mexico, kan Nopal zowel rauw als gekookt worden gegeten wanneer het jong is en in het voorjaar wordt geoogst.
Herkomst: Spanje...
...Vers geschild, in plakken gesneden en geblancheerde aardappelen.
Plak van 4 mm dik
100% Franse oorsprong.
Vast of zacht vruchtvlees variëteit
100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen.
Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen.
Kookmethoden: geblancheerd, voorgekookt, gekookt
Verpakking: TER Technifil
NETTO GEWICHT: ZAK VAN 7 KG
T.H.T.: 12 DAGEN...
...De okra, ook wel gombo genoemd, is een kleine groene groente in de vorm van een capsule, met een gladde of donzige schil en bevat kleine eetbare zaden. Wat betreft de smaak lijkt het een beetje op aubergine, maar het heeft een slijmerige textuur wanneer het gekookt is.
...Explosieve natuurlijke snack die in de mond smelt met een spectaculaire crunch, bereikt dankzij de techniek die voor de bereiding wordt gebruikt. Het wordt vacuüm gekookt onder druk op 90º, waardoor de hoeveelheid olie met de helft wordt verminderd en het fruitgehalte toeneemt. Met zonnebloemolie en zonder toegevoegde zout of suiker.
Zonder gluten. Zonder transvetten. Zonder kleurstoffen of...
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
...Krachtige wijn met stevige tannines en aroma's van gekookt fruit. Zeer oude wijnstokken op grind. Kan jong gedronken worden.
Domein: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Appellatie: BOURGUEIL
Regio: VAL DE LOIRE
Kleur: Rood
Druivensoorten: 100% CABERNET FRANC
Teeltwijze: Duurzame landbouw
Inhoud: 75cl
Gewicht: 1 kg
Oogstjaar: 2020
Karakter: licht / fruitig...
...Gebruikt voor de verwerking, verpakking en opslag van gekookt of klaar-om-te-koken voedsel en in klaar-om-te-koken vlees, gevogelte, vis, dessert en andere voedseltoepassingen.
Legeringen: 8202, 8006,
Dikte (mm): 0,035 – 0,250
Breedte (mm): 250 – 1500 mm
Oppervlak: Helder/Helder; met of zonder smeermiddel
Interne diameter (mm): 76, 150, 152, 300, 400
Externe diameter (mm): Max. 1750...
...Oost-Indische kers is een bladgroente die rauw of gekookt wordt gebruikt vanwege de zure en licht citroenachtige smaak.
Als kruid gebruikt, geeft het smaak aan soepen en groenten, visgerechten en eieren, waarmee het bijzonder goed samengaat. Rijk aan vezels, magnesium, kalium, ijzer en de vitamines A, C, E, is het sinds de oudheid bekend om zijn spijsverterings- en samentrekkende eigenschappen.
...Granen lang en dun: In tegenstelling tot andere soorten rijst zijn de basmatikorrels langer en dunner.
Wit parelmoer kleur: Wanneer het gekookt is, krijgt basmati een wit parelmoer kleur en een zachte maar niet plakkerige textuur.
Delicaat aroma: De geur is kenmerkend en licht bloemig.
Veelzijdigheid: Het leent zich voor tal van bereidingen, zowel zoet als hartig, en past goed bij een verscheidenheid aan smaken.
beschikbaar in zakken van 5 kg en 1 kg...
... eiwitten, voedingsvezels en ijzer, met een hoge voedingswaarde. Daarnaast bevatten ze essentiële vitamines en mineralen zoals vitamine B en magnesium.
Rode linzen kunnen worden gebruikt in een breed scala aan recepten, waaronder soepen, hoofdgerechten, salades en vegetarische maaltijden. Ze kunnen snel worden gekookt vanwege hun relatieve sterkte tijdens het koken.
We kunnen verpakkingen bieden...
... – het is een rijke bron van mineralen zoals calcium, magnesium, fosfor en kalium. Daarnaast bevat mosterd foliumzuur en vitamine A.
Mosterd heeft een rijke smaak en romige textuur. Het wordt traditioneel gebruikt om de smaak van vleesgerechten te benadrukken – gebakken, geroosterd, gekookt vlees, evenals voor de bereiding van andere sauzen en om te serveren met straatvoedsel.
Impulse Commodity...
...Conserven Guintrand
Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie, basilicum en knoflook.
Ingrediënten kleine spelt (57%), olijfolie (13%), uien, basilicum (11%), knoflook (8%), zout, geconcentreerd citroensap, peper.