Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
...Spinazie is een groene bladgroente die zowel rauw als gekookt kan worden gegeten. Met een laag ijzergehalte kan het worden gebruikt als bijgerecht bij vlees of vis. Beschikbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Orbassano
...De parmigiana van auberginen is een klassiek gerecht uit Zuid-Italië, gemaakt met lagen gefrituurde en gebakken aubergines, tomatensaus en mozzarella kaas. Het is al gekookt en klaar om opgewarmd te worden, waardoor het een heerlijke en handige maaltijd is.
Portfolio (57)
Italië, MILANO
...gepureerd, gemixt, in filets, met de hand gesneden of in zijn geheel gebruikt. De enige beperking is de fantasie. • 100% Italiaanse tomaten • Ideaal rauw of gekookt • Intense smaak • In licht geconcentreerd sap. VERPAKKING VAN 12 1 STUK = EURO 0,90 1 PALET 84 VERPAKKINGEN HOUDBAARHEID 08/2026 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Fidenza
...De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Portfolio (54)
Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in e...
Portfolio (45)
Italië, Ripalimosani
... WARMTEWISSELER MET MINIMAAL BRANDSTOFVERBRUIK. IN DE BAD IS HET PRODUCT VOLLEDIG ONDERGEDOMPLED IN KOKEND WATER EN KAN DUS GELIJKMATIG WORDEN GEKOOKT. EENS GEKOOKT, GAAT HET PRODUCT OP DE AFVOERBAND WAAR HET WORDT AFGELOPEN EN DAN NAAR DE VOLGENDE VERWERKINGSGEFASEERD WORDT. DE GOEDE PRESTATIE VAN DE MACHINE WORDT GARANDEERD DOOR EEN JUISTE PROGRAMMERING VAN DE SCOTTATORE OP BASIS VAN HET SPECIFIEKE PRODUCT DAT MOET WORDEN VERWERKT EN DE KERN VAN DE MACHINE LIGT IN DE CONTINUE NATUUR VAN DE WERKCYCLUS. PRODUCTIECAPACITEIT VAN 5 TOT 20 Q.LI /H...
Portfolio (9)
Portfolio (3)
Italië, Forlì
... coeliakie, maar gezien hun hoge eiwitgehalte zijn ze ook geschikt voor mensen die een caloriearm veganistisch of vegetarisch dieet volgen. Voordat je de biologische kikkererwten kookt, is het noodzakelijk om ze met stromend water te wassen om alle onzuiverheden te verwijderen en ze vervolgens 12 uur in water te laten weken, zodat ze zacht worden en klaar zijn om gekookt te worden. Voor een perfecte...
Portfolio (50)
Italië, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... ginsenosiden, ook bekend als saponinen, zijn de werkzame stof in ginseng, die kracht en vitaliteit aan het menselijk lichaam kan geven. Volgens de oudste tradities wordt de gedroogde wortel in water gekookt gedurende meerdere uren om de heerlijke kruidentheeën te verkrijgen, een waar concentraat van welzijn voor de gezondheid.\n\nINHOUD / VERPAKKING\n300 g / nr. 1 doos met hele gedroogde wortels\n...
Portfolio (10)
Italië, Annicco
...Lange en dunne granen: In tegenstelling tot andere soorten rijst zijn basmati-granen langer en dunner. Parelwitte kleur: Wanneer gekookt, krijgt basmati een parelwitte kleur en een zachte maar niet-plakkerige textuur. Delicate aroma: De geur is onderscheidend en licht bloemig. Veelzijdigheid: Het leent zich voor talrijke bereidingen, zowel zoet als hartig, en past goed bij verschillende smaken. Beschikbaar in zakken van 5 kg en 1 kg.
Portfolio (1)
... traditionele helicultuur, in een volledig natuurlijk cyclus, voeden onze schattige weekdieren zich uitsluitend met natuurlijke producten, rechtstreeks op het bedrijf geteeld, vrij van pesticiden en chemische additieven en zonder het gebruik van diervoeders. Ze voeden zich uitsluitend met groenten, fruit, zonnebloemen en kruiden, een mix van lekkernijen die ons in staat stelt een product van uitstekende kwaliteit te bieden qua culinaire en organoleptische eigenschappen. Op uw tafels zullen perfect gewogen, goed gespoelde en droge slakken arriveren, klaar om gekookt en genoten te worden.
Portfolio (1)
...IL SENESE Prosciutto cotto van "Cinta Senese DOP" Materia prima : Verse ham van "Cinta Senese DOP" met geselecteerde poot kg .15,00 Ingredienten : "Cinta Senese DOP" verse ham, zonder polyfosfaten, melkderivaten, gluten en glutamaat: zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E316, conserveermiddelen E250 Product eindresultaat: Kg 10, gekookt in een doek om de kookvocht in contact met het product vast te houden, gebonden, verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd, verpakking in kartons van 2 stuks.
Portfolio (4)
... suikergehalte. De dattertomaat, bekend om zijn zachte schil, knapperigheid, textuur en altijd hoge brixgraad, behoudt zijn uitstekende organoleptische eigenschappen, zowel als tros als enkelvoudige vrucht. Rauw of gekookt, de dattertomaat is geschikt voor alle toepassingen in de keuken: heerlijk in salades of als snelle snack|aperitief, uitstekend voor het bereiden van sauzen of sauzen voor een speciale pasta. Verpakking: gr 250, 300, 350...
Portfolio (8)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Mugnano Del Cardinale
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
Portfolio (9)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","4":"VIKKENMARMELADE MET RUM EN CHOCOLADE\nHeerlijke vijgencrème, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker, rum en chocolade."}...
Portfolio (7)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Pontecagnano Faiano
...Oosterse cultuur afkomstig uit China, heeft donkergroene bladeren met een witte, vlezige steel. Kenmerkt zich door een frisse, pittige smaak met een lichte mosterdsmaak. Bron van vitamines, zeer resistent tegen lage temperaturen en kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Baby leaf variëteit. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een gemengde salade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch verzegelde piepschuim van 500 gr. en 1 kg.
Portfolio (10)
Italië, Foggia
...De Ecoiffier kinderkeuken biedt alles wat kleine chefs nodig hebben om heerlijke gerechten te bereiden. "Kijk eens wat ik heb gekookt". Tal van functies: koelkast, gootsteen, magnetron, fornuis, pan, keukengerei, borden, glazen, bestek, zout- en peperstelletjes, maken de kookervaring compleet en realistischer. Het past in elke kinderkamer. Met een afmeting van 49 x 28,5 x 66,5 cm biedt de kinderkeuken alles wat je nodig hebt voor speeltijd - en dat ook nog eens in een geweldig modern design. Artikelafmetingen: 49 x 28,5 x 66,5 cm MODEL:7600001696...
Portfolio (47)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische mediterrane saus is gemaakt van verse cherrytomaten, geteeld volgens de hoogste normen van biologische landbouw, en verrijkt met een selectie van aromatische kruiden, zoals oregano, basilicum en chilipeper. Klaar om te gebruiken voor pasta en eventueel alleen op te warmen. Het hoeft niet gekookt te worden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Grammichele
... slakken zijn levend, droog en vrij van vocht, al gespoeld en klaar om te worden gekookt. Ze zijn verpakt in een bakje (0,500 gr.) of net (van 1 kg tot 5 kg). In elke verpakking is een label aangebracht dat is voorbereid volgens de geldende regelgeving.
Portfolio (7)
...De naam komt van de Capone, die destijds gemakkelijk in de Siciliaanse keukens te vinden was vanwege zijn overvloed. De capone werd geserveerd met tomaat en aubergine. Aan het begin van de vorige eeuw maakte het gerecht deel uit van de populaire culinaire traditie en werd de capone vervangen door andere groenten. De groenten, zorgvuldig geselecteerd, worden apart gefrituurd en vervolgens gekookt...
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play