Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in e...
Portfolio (45)
Italië, Fidenza
...De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Portfolio (54)
Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
...Tatsoi is een groene bladgroente van oosterse oorsprong, rijk aan vitamines. Net als spinazie kan het rauw of gekookt gegeten worden. Bovendien kan het, dankzij de frisse en pittige smaak, een decoratief element in salades worden. Beschikbaar in een bakje, zak of piepschuim van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Tatsoi
Tatsoi
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
Portfolio (3)
... traditionele helicultuur, in een volledig natuurlijk cyclus, voeden onze schattige weekdieren zich uitsluitend met natuurlijke producten, rechtstreeks op het bedrijf geteeld, vrij van pesticiden en chemische additieven en zonder het gebruik van diervoeders. Ze voeden zich uitsluitend met groenten, fruit, zonnebloemen en kruiden, een mix van lekkernijen die ons in staat stelt een product van uitstekende kwaliteit te bieden qua culinaire en organoleptische eigenschappen. Op uw tafels zullen perfect gewogen, goed gespoelde en droge slakken arriveren, klaar om gekookt en genoten te worden.
Portfolio (1)
Italië, Mugnano Del Cardinale
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
Portfolio (9)
...IL SENESE Prosciutto cotto van "Cinta Senese DOP" Materia prima : Verse ham van "Cinta Senese DOP" met geselecteerde poot kg .15,00 Ingredienten : "Cinta Senese DOP" verse ham, zonder polyfosfaten, melkderivaten, gluten en glutamaat: zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E316, conserveermiddelen E250 Product eindresultaat: Kg 10, gekookt in een doek om de kookvocht in contact met het product vast te houden, gebonden, verpakt in transparante Cryovac en gepasteuriseerd, verpakking in kartons van 2 stuks.
Portfolio (4)
... suikergehalte. De dattertomaat, bekend om zijn zachte schil, knapperigheid, textuur en altijd hoge brixgraad, behoudt zijn uitstekende organoleptische eigenschappen, zowel als tros als enkelvoudige vrucht. Rauw of gekookt, de dattertomaat is geschikt voor alle toepassingen in de keuken: heerlijk in salades of als snelle snack|aperitief, uitstekend voor het bereiden van sauzen of sauzen voor een speciale pasta. Verpakking: gr 250, 300, 350...
Portfolio (8)
Italië, Forlì
... coeliakie, maar gezien hun hoge eiwitgehalte zijn ze ook geschikt voor mensen die een caloriearm veganistisch of vegetarisch dieet volgen. Voordat je de biologische kikkererwten kookt, is het noodzakelijk om ze met stromend water te wassen om alle onzuiverheden te verwijderen en ze vervolgens 12 uur in water te laten weken, zodat ze zacht worden en klaar zijn om gekookt te worden. Voor een perfecte...
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... ginsenosiden, ook bekend als saponinen, zijn de werkzame stof in ginseng, die kracht en vitaliteit aan het menselijk lichaam kan geven. Volgens de oudste tradities wordt de gedroogde wortel in water gekookt gedurende meerdere uren om de heerlijke kruidentheeën te verkrijgen, een waar concentraat van welzijn voor de gezondheid.\n\nINHOUD / VERPAKKING\n300 g / nr. 1 doos met hele gedroogde wortels\n...
Portfolio (10)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Italië, Annicco
...Granen lang en dun: In tegenstelling tot andere soorten rijst zijn de basmatikorrels langer en dunner. Wit parelmoer kleur: Wanneer het gekookt is, krijgt basmati een wit parelmoer kleur en een zachte maar niet plakkerige textuur. Delicaat aroma: De geur is kenmerkend en licht bloemig. Veelzijdigheid: Het leent zich voor tal van bereidingen, zowel zoet als hartig, en past goed bij een verscheidenheid aan smaken. beschikbaar in zakken van 5 kg en 1 kg...
Portfolio (3)
Italië, Ripalimosani
... WARMTEWISSELER MET MINIMAAL BRANDSTOFVERBRUIK. IN DE BAD IS HET PRODUCT VOLLEDIG ONDERGEDOMPLED IN KOKEND WATER EN KAN DUS GELIJKMATIG WORDEN GEKOOKT. EENS GEKOOKT, GAAT HET PRODUCT OP DE AFVOERBAND WAAR HET WORDT AFGELOPEN EN DAN NAAR DE VOLGENDE VERWERKINGSGEFASEERD WORDT. DE GOEDE PRESTATIE VAN DE MACHINE WORDT GARANDEERD DOOR EEN JUISTE PROGRAMMERING VAN DE SCOTTATORE OP BASIS VAN HET SPECIFIEKE PRODUCT DAT MOET WORDEN VERWERKT EN DE KERN VAN DE MACHINE LIGT IN DE CONTINUE NATUUR VAN DE WERKCYCLUS. PRODUCTIECAPACITEIT VAN 5 TOT 20 Q.LI /H...
Portfolio (9)
Italië, S.spirito Di Bari
...vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","4":"VIKKENMARMELADE MET RUM EN CHOCOLADE\nHeerlijke vijgencrème, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker, rum en chocolade."}...
Portfolio (7)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Pontecagnano Faiano
...Oosterse cultuur afkomstig uit China, heeft donkergroene bladeren met een witte, vlezige steel. Kenmerkt zich door een frisse, pittige smaak met een lichte mosterdsmaak. Bron van vitamines, zeer resistent tegen lage temperaturen en kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Baby leaf variëteit. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een gemengde salade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch verzegelde piepschuim van 500 gr. en 1 kg.
Portfolio (10)
Italië, Foggia
...De Ecoiffier kinderkeuken biedt alles wat kleine chefs nodig hebben om heerlijke gerechten te bereiden. "Kijk eens wat ik heb gekookt". Tal van functies: koelkast, gootsteen, magnetron, fornuis, pan, keukengerei, borden, glazen, bestek, zout- en peperstelletjes, maken de kookervaring compleet en realistischer. Het past in elke kinderkamer. Met een afmeting van 49 x 28,5 x 66,5 cm biedt de kinderkeuken alles wat je nodig hebt voor speeltijd - en dat ook nog eens in een geweldig modern design. Artikelafmetingen: 49 x 28,5 x 66,5 cm MODEL:7600001696...
Portfolio (47)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Grammichele
... slakken zijn levend, droog en vrij van vocht, al gespoeld en klaar om te worden gekookt. Ze zijn verpakt in een bakje (0,500 gr.) of net (van 1 kg tot 5 kg). In elke verpakking is een label aangebracht dat is voorbereid volgens de geldende regelgeving.
Portfolio (7)
Italië, Altamura Di Bari
...De naam komt van de Capone, die destijds gemakkelijk in de Siciliaanse keukens te vinden was vanwege zijn overvloed. De capone werd geserveerd met tomaat en aubergine. Aan het begin van de vorige eeuw maakte het gerecht deel uit van de populaire culinaire traditie en werd de capone vervangen door andere groenten. De groenten, zorgvuldig geselecteerd, worden apart gefrituurd en vervolgens gekookt...
Italië, Modena
...Techpartner verkoopt witte of gekleurde garens, gemaakt van polypropyleen, polyester, katoen en linnen; beschikbaar op kleine spoelen voor automatische bindmachines, op spoelen met een interne cilinder of in klossen. De elastische netten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, in katoen/polyester, of puur katoen, of polyester, en zijn te gebruiken voor producten die moeten rijpen of gekookt worden.
Italië, Calolziocorte
...verzinkt en kunststof draad, zwart gekookt draad, accessoires voor hekken, accessoires voor de installatie van netten, steenwerende netten en gabbions voor dijken, prikkeldraad, concertina. De onderneming Arrigo Gabbioni Italia Srl is, met zijn 40 jaar ervaring, een van de belangrijkste Europese producenten geworden, waar gabbions en steenwerende netten zeer gewaardeerd worden om de uitstekende productkwaliteit. In 2003 behaalde het de UNI-EN ISO 9001:2000 certificering.
...Onze keuken weerspiegelt de traditie en het gebied dat ons omringt. In ons menu ontbreken nooit cappelletti in bouillon, tortelli, ovenpasta's, gebraden vlees en gekookt vlees, zorgvuldig bereid met de geuren van onze bossen (paddenstoelen en truffels), naast een ruime keuze aan pizza's voor elke smaak. Restaurant La Collina, volledig familiebedrijf, biedt typische Emilianese keuken aan. We zijn...