Polen, Warszawa, Poland
...Vismeel 71% wordt verkregen uit rauwe vissen of visresten - bijproducten van de voorbereiding voor menselijke consumptie. De grondstof wordt gekookt bij een temperatuur van ongeveer 80-90°C, geperst tot een koek, en vervolgens gedroogd en grof gemalen. Het vismeel dat door Foodcom wordt aangeboden, is geproduceerd uit vissen zoals haring en sprot die in de Oostzee worden gekweekt. Het eindproduct heeft de vorm van een korrelige, bruine meel. Wij bieden ook vismeel van 60% en 65% aan.
Portfolio (278)
Polen, Tomaszow Lubelski
... langst gekookt van alle soorten. Havermout is voornamelijk rijk aan vezels en eiwitten en bevat een schat aan vitamines - ze bevatten vitamines B, E, PP evenals magnesium en fosfor, die een gunstig effect op ons lichaam hebben. Ze zijn de belangrijkste ingrediënten van traditionele pap en worden ook gebruikt in taarten en desserts.
Portfolio (105)
Polen, Brzozów
... capaciteit ondersteunt om cholesterol te concentreren en te onthouden en reguleert. %Eiwit 12,3g - 25%Vezel 2G < 0,01g < 1%*ADH - Referentievoeding &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Vlokken kunnen worden gekookt in melk of water of aan yoghurt worden toegevoegd. Je kunt ze met kaneel aan een geraspte appel toevoegen. Je kunt ze gebruiken als paneermeel voor vlees- en visfilets.
Portfolio (781)
Polen, Janów Lubelski
...Geroosterde gerstvlokken worden gemaakt van gereinigde, gepelde, gemalen en thermisch behandelde gerstkorrels. De vlokken hoeven niet gekookt of met kokend water overgoten te worden; ze kunnen direct aan yoghurt of melk worden toegevoegd. Ze hebben een hoog vezelgehalte. Ze zijn uitstekend geschikt als toevoeging aan bakproducten, granola en muesli. Prijs - 3 zł/kg. Minimale logistieke hoeveelheid - 1.000 kg.
Portfolio (4)
Wij zijn een producent van vleeswaren die op traditionele wijze worden vervaardigd, dat wil zeggen gerookt met beukenhout, gekookt in een ketel en gezouten. Onze worsten bevatten minimaal 90% varkensvlees.