...wat letterlijk betekent: lagen van gekookt deeg. Parathas zijn een basisvoedsel in de Punjabi keuken en zeer populair in de Noord-Indiase keuken. In Punjab is het gebruikelijk om het platbrood te vullen met verschillende groenten of vlees. Een paratha is meestal veel dikker dan de roti. Dit komt omdat de layering-techniek het brood veel dikker maakt. Het layeringproces is vergelijkbaar met...
Portfolio (50)
Frankrijk, Cavignac
...Fenegriek wordt gebruikt in verse bladeren, gekookt als bijgerecht (ter begeleiding van een ander gerecht). Het kan ook worden gebruikt nadat de bladeren zijn gedroogd; deze zullen dan dienen om gerechten op smaak te brengen, met mate, aangezien de smaken krachtig zijn. GEBRUIKSAANBEVELINGEN 2 tot 4 capsules per dag in te nemen met een groot glas water, als aanvulling op een gevarieerde en...
Portfolio (100)
Italië, Forlì
... coeliakie, maar gezien hun hoge eiwitgehalte zijn ze ook geschikt voor mensen die een caloriearm veganistisch of vegetarisch dieet volgen. Voordat je de biologische kikkererwten kookt, is het noodzakelijk om ze met stromend water te wassen om alle onzuiverheden te verwijderen en ze vervolgens 12 uur in water te laten weken, zodat ze zacht worden en klaar zijn om gekookt te worden. Voor een perfecte...
Portfolio (50)
...Gedroogde Munt, Gedroogde Balsemblad, Kaneel, Piment, Gember, Zwarte Peper, Citroen Aroma, Galanga, Gedroogd Eucalyptusblad, Menthol, Bietsuiker, Water VOORBEREIDINGSVOORSTEL; Meng twee of drie van onze kubusvormige thee in 100 ml gekookt water. Je thee is klaar om te drinken. OPSLAGADVIES; Bewaar gesloten op een koele en droge plaats. Bevat geen conserveringsmiddelen, verdikkingsmiddelen, enz. of chemische stoffen.
Portfolio (42)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017676 Deze lange en zeer aromatische rijst komt uit de hooglanden van het noorden van Thailand. Een kostbaar goed, het werd altijd gekookt voor de hoge dignitarissen van het Siamese hof. Voorbereiding Was, laat uitlekken en kook een volume rijst in anderhalf volume koud water met deksel gedurende 10 tot 15 minuten, en voeg dan zout toe.
Portfolio (114)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Geschikt voor rauw op gekookte en gegrilde groenten, friet of gekookte aardappelen, zalm en zeevruchten, pizza, rijst, uitstekend bij gekookt, geroosterd of gegrild vlees, vis, kazen, roomijs, fruitsalade, panna cotta... Inhoud: 250 ml Code: 03224 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
België, Amay
...Op de rand van een wastafel of in douchegel, iedereen heeft zijn eigen manier om deze elegante Vloeibare Zeep uit Marseille te gebruiken, vervaardigd met het grootste respect voor de traditionele methoden van de Meester Ambachtslieden Zeepmakers. Gekookt in een ketel, is het gemaakt van kokosolie en bevat het geen synthetische oppervlakte-actieve stoffen, geen EDTA, geen PEG... Dankzij deze zeep kunnen we elke dag genieten van deze verslavende geur die subtiel de noten van Iris en Patchouli combineert.
Oostenrijk, Ried Im Traunkreis
...Verse eieren zonder schaal worden per stuk verpakt gekookt Voordelen: • geen salmonellarisk • afzonderlijk te nemen • smaakt als vers gemaakt Artikelnummer: 50624 Inhoud: 6 x 4 stuks Eenheid: 24 stuks Houdbaarheid: ca. 21 dagen Opslagtemperatuur: 1°C - 4°C...
Portfolio (6)
Italië, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... ginsenosiden, ook bekend als saponinen, zijn de werkzame stof in ginseng, die kracht en vitaliteit aan het menselijk lichaam kan geven. Volgens de oudste tradities wordt de gedroogde wortel in water gekookt gedurende meerdere uren om de heerlijke kruidentheeën te verkrijgen, een waar concentraat van welzijn voor de gezondheid.\n\nINHOUD / VERPAKKING\n300 g / nr. 1 doos met hele gedroogde wortels\n...
Portfolio (10)
Polen, Janów Lubelski
...Geroosterde gerstvlokken worden gemaakt van gereinigde, gepelde, gemalen en thermisch behandelde gerstkorrels. De vlokken hoeven niet gekookt of met kokend water overgoten te worden; ze kunnen direct aan yoghurt of melk worden toegevoegd. Ze hebben een hoog vezelgehalte. Ze zijn uitstekend geschikt als toevoeging aan bakproducten, granola en muesli. Prijs - 3 zł/kg. Minimale logistieke hoeveelheid - 1.000 kg.
Portfolio (4)
Servië, Ruma
... afgesneden wanneer het vlees wordt gekookt. Deze schimmelsoorten aanvullen de natuurlijke enzymen in rundvlees, waardoor ze helpen om de smaak van het vlees te verbeteren. Thamnidium (schimmelsoort) is vooral bekend en produceert collageenafbrekende enzymen die aanzienlijk bijdragen aan de malsheid en smaak van droog oud vlees. Vanwege het dure droogproces was het bereide vlees tot nu toe alleen beschikbaar in elite restaurants en hotels...
Portfolio (8)
...Deze lijn is gebaseerd op de beproefde technologie van continue kook- en koelsystemen van het type KODUKO / KODUKÜ. In de installatie worden onder andere rijst en pastaproducten gekookt, evenals groenten geblancheerd.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mietesheim
...De Balsamico Crème is een mengsel van geconcentreerd druivenmost en balsamicoazijn uit Modena. Zoet en smaakvol, het is onmisbaar voor uw borddecoraties! Het zal subtiel al uw gerechten begeleiden. Ingrediënten: Geconcentreerd druivenmost, Balsamicoazijn uit Modena (wijnazijn, gekookt druivenmost) 20%. Bevat sulfieten.
Portfolio (80)
Oezbekistan, Samarkand
...Nierbonen zijn een variëteit van de gewone boon (Phaseolus vulgaris), een peulvrucht die afkomstig is uit Midden-Amerika en Mexico. De gewone boon is een belangrijke voedselgewas en een belangrijke bron van eiwitten over de hele wereld. Gebruikt in verschillende traditionele gerechten, worden nierbonen meestal goed gekookt gegeten. Rauwe of onjuist gekookte nierbonen zijn giftig, maar goed bereide bonen kunnen een gezonde component zijn van een goed uitgebalanceerd dieet.
Portfolio (64)
Spanje, Majadahonda
...Klaar om te eten, volledig gekookt, PASTEURIZED voedingsproduct, verpakt en hermetisch afgesloten om de kenmerken van een culinair product te behouden. Ook beschikbaar in smaken: Quinoa en Banaan, en Quinoa en Perzik.
Portfolio (8)
Frankrijk, Talant
...ingrediënten en regelgeving. Het tweede deel is gewijd aan de recepten, door de maanden van het jaar en de seizoenen heen. Ontdek door de pagina's heen het recept voor de galette des rois met chocoladecaramel ijs, een gekookt paasei met kokosnoot, een bevroren zwarte bosbessen eclair, een bevroren aardbeien eclair met bloemen, en een bevroren Marinière bûche met rode kersen... Referentie: BEL46 Op voorraad: 3 Producten Afmetingen: 384 Pagina's Taal: Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Cachan
...“DE” ultra ontvetter, professioneel bij uitstek, hyper afbijtend en voedselontvetter, met een extreem ontvettingsvermogen op zowel dierlijke als plantaardige vetten, ongeacht of ze gekookt of opnieuw gekookt zijn, evenals op diverse vervuilingen. Afbijtend en ontvetter 99,99% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR is een multisurface product en uiterst economisch (effectiviteit verdund tot 2%) dat in één enkele...
Portfolio (41)
Finland, Turku
...Runderwangen zijn de wangspieren van koeien en het is een taai stuk vlees dat lang en langzaam gekookt moet worden om het mals te maken. Het absorbeert de smaken van de braadvocht goed en wanneer je erin snijdt, is het vezelig, bijna zoals pulled pork. Als je op zoek bent om je gebruikelijke rode vleesstukken te verlaten en iets nieuws aan je thuismenu toe te voegen, zijn runderwangen de perfecte variatie op de norm. De meest ideale manier om ze te bereiden is door ze langzaam te koken.
Portfolio (177)
... variaties van smaakprofielen worden bereikt, zoals gebakken, gefrituurd, sappig, gekookt, gebakken en pittig. De aroma's worden geproduceerd in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen (inclusief de Flavoring Regulation 1334-2008). Mogelijke smaakprofielen: Kip en kalkoen Rundvlees en pittig vlees Varkensvlees, ham en spek Lam Tsjechië: Tsjechië 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Druivensamenstelling: Syrah - Grenache - Carignan De kleur is diep, De neus is complex en intens met tonen van gekookt fruit en specerijen. In de mond, dezelfde complexiteit, ronde tannines, een fluweelachtige en kruidige afdronk. Goudmedaillewinnaar van Gilbert en Gaillard Druivensamenstelling: Syrah - Grenache - Carignan...
Portfolio (8)
...25 KG Kraft Zak. Voorgeschreven Gebruik Sudem Broodmix (10 kg), het ingrediënt gist (voor broodjes 300 GR, voor grote broden 400 g) en water (6 liter) worden gemengd tot deeg. Deegtemperatuur 25-27 °C, 10 min langzaam, 7 min snel gekneed. Voor 1. Fermentatie 15 min (op de toonbank) Voor 2. Fermentatie, het duurt 30 min voor fermentatie. Gekookt voor 30-35 minuten. 1 jaar opslag op een koele en droge plaats.
Portfolio (194)
Frankrijk, Marseille
...Parmigiano Reggiano, ook bekend als Parmezaanse kaas, is een korrelige, harde en halfvette kaas, gekookt maar niet geperst. Parmigiano Reggiano heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, toen het voor het eerst werd gemaakt door benedictijnen- en cisterciënzers. De melkkoeien en het groene voer dat gebruikt wordt om ze te voeden, moeten afkomstig zijn uit het productiegebied...
Portfolio (9)
Roemenië, Constanta
...De ondergewaardeerde brisket, eenmaal langzaam gekookt in een roker, kan resulteren in de lekkerste eiwitbron ooit!
Portfolio (1)
Frankrijk, Quincampoix
...Tonijn uit de Azoren, gevangen met de lijn – Conserverie Santa Catarina De lijngevangen tonijn, bekroond door Greenpeace in 2011 voor zijn meest duurzame traditionele vismethode ter wereld: de "pesca de salto e vara". Het principe? Eén hengel en één haak per visser, en een beetje geduld... Geen netten of andere apparaten die de zeebodem beschadigen. Zorgvuldig bereid door de vrouwen van de conserverie, wordt de malse bonite gekookt in pekel, gekruid en verpakt, voordat deze per zeilboot naar Normandië gaat.
Portfolio (20)
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
...De wrongel moet worden gesneden voordat deze wordt gekookt. Deze machine snijdt de wrongel en brengt deze over naar de kookeenheid. Capaciteit: 500 KG/H...
Portfolio (9)
Spanje, Los Corrales De Buelna