Denemarken, Frederiksberg
... de grill. Kbgrillfester.dk heeft onder andere de voorbereiding van het gebraden zwijn voor Prins Henriks 70e verjaardag in 2004 verzorgd. Daarnaast heeft het bedrijf gekookt voor feesten tot 1700 personen en samengewerkt met een aantal erkende personen in de kookwereld, waaronder TV-koks Nikolaj Kirk en Henrik Boserup. Met onze achtergrond hebben we de beste basis om onze barbecues en accessoires...
...We bieden altijd 3 opties om uit te kiezen voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. We beginnen onze lunchservice om 13:30, omdat alles wordt bereid met verse producten en op de dag zelf wordt gekookt.
TRAFILERIE VAVASSORI s.r.l. produceert getrokken draad, verzinkt draad, zwart en wit gekookt draad, glanzend draad, in voorgewogen verpakkingen van 5 kg tot spoelen van 1000 kg, spijkers in alle maten, glanzend, elektrolytisch en warm verzinkt, kunststof gecoat draad in verschillende verpakkingen van 10 meter voor doe-het-zelf tot spoelen voor industrieel gebruik van 500 kg en metalen gaas met losse mazen, zowel verzinkt als kunststof gecoat. Het bedrijf houdt zich ook bezig met de commercialisering van een breed scala aan bouwartikelen.
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.
De visspeciaalzaak van de vissers, de beste verse vis, verwerkt en gekookt tegen onverslaanbare prijzen. Van onze boten naar uw tafel, met culinaire aanbiedingen bereid door chef Ucio.
Wij zijn een producent van vleeswaren die op traditionele wijze worden vervaardigd, dat wil zeggen gerookt met beukenhout, gekookt in een ketel en gezouten. Onze worsten bevatten minimaal 90% varkensvlees.
... groenten, extra vierge olijfolie en langzaam gekookt om de authentieke huisgemaakte smaak te verkrijgen die ons onderscheidt. Van het veld naar de verpakking in 24 uur: Vanaf het moment dat we onze groenten oogsten tot het moment dat we het product verpakken, verstrijkt er slechts 24 uur, omdat we direct werken zonder tussenliggende processen of halfproducten, waardoor we de versheid en natuurlijke...
Met meer dan 25 jaar ervaring produceren en verwerken we groenten die in natuurlijk water zijn gekookt zonder toevoeging van conserveermiddelen, waaronder spinazie, snijbiet, raapstelen en wilde kruiden.
Italië, Magenta
Hallo Simao, wij zijn een bedrijf dat actief is in de voedingssector en basisproducten van dieren aanbiedt, zoals verse en bevroren vlees, runderhuid zowel bewerkt als rauw en gekookt, en gezouten runderhuid. Daarnaast leveren wij in China veel andere producten uit verschillende landen.
Varkensvlees (vers, gerijpt, gekookt) lammeren, kippen, konijnen, susianella, porchetta...
... dagelijks bereid en gekookt om altijd maximale versheid en een uitstekende presentatie te garanderen. De wijnkaart biedt verschillende keuzes tussen bubbels, witte, rode, rosé, zoete en passito wijnen. Restaurant all'Orto di Sant'Antonio bevindt zich op Alzaia Naviglio Grande 20 in Abbiategrasso, provincie Milaan. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0294602202.
Verenigd Koninkrijk, London
...Sizzlerz247 is een van de beste fastfood afhaalrestaurants in Streatham, Londen, en we zijn trots op onze snelle afhaalservice met gratis levering tot laat in de nacht, tot 6 uur 's ochtends op vrijdag en zaterdag, en tot 4 uur 's ochtends van zondag tot donderdag. Of het nu gaat om Sizzlerz Kebabs, Sizzlerz Pizza of andere fastfooditems, we bezorgen het eten binnen 45 minuten aan je deur. Vers gekookt en brandend heet eten.
Italië, Ragoli
... doel, trouw aan de cultuur en de typische producten van ons land. Mijn passie vertaalt zich ook in klantenservice: op aanvraag bereiding van producten, vleeswaren, vlees dat klaar is om te koken of al gekookt.
... vernieuwd concept van de keuken van Vall d’Aran: kaasfondue met Aran-brood, gegrild vlees, vleeswaren uit het dal, patés, wild en riviervis gekookt op hout, met de klassiekers van de internationale cocktailcultuur en nieuwe creaties die speciaal voor de nieuwe ruimte zijn ontworpen. Het "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" brengt ons naar het concept "après ski", warm, omgeven door een grote open haard en met het vuur van de kolen van de keuken in het zicht van de gasten. Een hooggebergte toevluchtsoord in het hart van Arties.
Roemenië, Constanta
... Goedkeuringsnummer F-398 en ook een HACCP-plan. De fabriek is een moderne constructie, internationaal gecertificeerd en heeft aan alle EU-eisen voldaan. Ons product is top schelpenvlees, gekookt en ontdaan van ingewanden, IQF en verpakt in een plastic zak van 10 kg, 2x10 kg in een karton. Leveringsperiode: jaarlijks van augustus tot december.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play