Frankrijk, Josselin
...Neutraal in smaak en kleur, onze oplossingen Mixeo en Stabeo worden in tal van toepassingen gebruikt: sauzen, kant-en-klaar maaltijden, BVP, ijs en sorbets, vegan producten… Onze oplossingen kunnen in veel verschillende soorten eindproducten worden gebruikt, zodra er problemen zijn met waterretentie en textuur. Zij brengen geen nasmaak of ongewenste kleur mee en ondersteunen de klassieke processen, waardoor ze zich aan al uw behoeften aanpassen.
Portfolio (15)
Slowakije, Dolný Ohaj
...Natuurlijke tapiocazetmeel is zetmeel dat wordt geëxtraheerd uit tapiocawortels zonder enige chemische veranderingen of modificaties. Dit natuurlijke zetmeel heeft een witte kleur en een fijne textuur. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel, stabilisator en textuurverbeteraar in de voedingsindustrie. Je kunt het vaak vinden in verschillende voedingsmiddelen zoals soepen, sauzen, desserts en...
Portfolio (36)
Litouwen, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Light Muscovado is een zachte, vochtige suiker met fijne, lichtbruine kristallen, rijk aan natuurlijke melasse die zorgt voor de plakkerige textuur, speciale smaak en aroma. Het wordt gebruikt in de banketbakkerij, vooral in kruidige fruitcakes en peperkoek, evenals in de bereiding van hartige gerechten en zoetzure sauzen. Het is ook perfect voor het karamelliseren van popcorn. Dit product is gemaakt van suikerrietsap door een natuurlijk proces, dat wil zeggen zonder chemicaliën en toevoegingen.
Portfolio (23)
Duitsland, Bad Bramstedt
...KURKUMA van AYANU komt uit BIO- en GACP-richtlijnen gecontroleerde teelt in India. Laborgecontroleerd, volgens DE-ÖKO-005 BIO-gecertificeerd en verwerkt in Duitsland. NATUURPRODUCT: puur en onvervalst poeder van voorzichtig verwerkte kurkumawortel met toevoeging van hoogwaardige, natuurlijke curcumine en piperine. Vrij van antiklontermiddelen, zoals: magnesiumstearaat, zonder kleurstoffen of...
Portfolio (89)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende categorieën voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Rouen
...K2 Garden biedt verse tamarinde uit Tanzania aan. Deze peulvrucht is een uitstekend ingrediënt voor diverse gerechten, voor het maken van sauzen en dranken. Het wordt gebruikt als samenstelling in de productie van chocolade, snoep en andere zoetwaren, en geconcentreerde pasta's. Tamarinde is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en is nuttig voor het versterken van het immuunsysteem. Het...
Portfolio (14)
Frankrijk, Arengosse
... sauzen. Ingrediënten: Ongefilterde Franse bietsuiker, natuurlijk ananasaroma, natuurlijke gele kleurstof. Kenmerken: Pot PET van 200g. Ongefilterde Franse bietsuiker. Natuurlijk ananasaroma. Zonder additieven of kunstmatige conserveermiddelen. Gebruik: Voeg een zonnige toets toe aan uw warme dranken, desserts, marinades en sauzen door onze Sucre Naturel à l'Ananas te strooien. Meng naar smaak voor een onweerstaanbare tropische smaak. Referentie:SUCRE0007B...
Portfolio (200)
Polen, Warszawa, Poland
...Maïszetmeel wordt veel gebruikt in de productie van zoetwaren, snoep, fastfood, worstjes, marinades, sauzen, glazuur, droge soepen, premixen voor sauzen en kant-en-klare maaltijden. Daarnaast wordt maïszetmeel toegepast in de papier-, textiel-, karton- en lijmindustrie. In farmaceutische en medische toepassingen wordt maïszetmeel bijvoorbeeld gebruikt als smeermiddel voor chirurgische handschoenen. Bij cosmetisch gebruik kan het product een vervanger zijn voor talkpoeder in babyproducten. Andere toepassingen omvatten het segment van diervoeding voor vee, gevogelte en visvoer.
Portfolio (278)
Duitsland, Nürnberg
... ontstekingen. Naast de culinaire toepassingen dient het als een natuurlijke moisturizer voor huid en haar vanwege de verzachtende eigenschappen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot oude beschavingen, wordt sesamolie nog steeds gewaardeerd om zijn veelzijdigheid, smaak en potentiële gezondheidsbevorderende kwaliteiten.
Portfolio (186)
Polen, Paczewo
... in veganistische sauzen • Als bindmiddel voor soepen en sauzen • Toegevoegd aan huisdiervoeding voor extra voedingsstoffen Portiegroottes zijn doorgaans 1 of 2 eetlepels. Het is veilig om voedingsgist met mate te gebruiken, doorgaans tot enkele eetlepels per dag.
Portfolio (59)
Frankrijk, Le Sen
...In alle geurmodi, in zeer lage dosering, versterkt deze etherische olie van livèche het kruidige karakter van de samenstellingen. Het combineert goed met aardse, kruidige of houtachtige materialen en past goed in oosterse of chypre-akkoorden. Aroma's De etherische olie van livèche geeft kruidige, fruitige en licht rokerige noten die typisch zijn voor de smaken van vlees of vleesgebaseerde sauzen. Het kan ook worden gebruikt voor culinaire voeding. Cosmetica Dit product wordt weinig gebruikt in cosmetische producten.
Portfolio (93)
Frankrijk, Paris
...Onze moringapoeder is een bron van vitamines (A, B, C), mineralen, eiwitten, antioxidanten en aminozuren. Deze superfood wordt gebruikt om: - vermoeidheid te bestrijden - anemie te bestrijden - een betere bloedsuikerspiegel te bevorderen - stress te verminderen - een detoxkuur te doen - gewichtsverlies te bevorderen - het immuunsysteem te versterken Gebruik: Laat de poeder enkele minuten trekken om te profiteren van de voordelen voor het welzijn of voeg het toe aan bouillons, soepen, warme gerechten, sauzen en salades. Gewicht: 0,100 g...
Portfolio (32)
Frankrijk, Cadeilhan
...Bespaar tijd met uw voorbereidingen met zwarte knoflook. Onze zwarte knoflook in teentjes voegt zich in tal van bereidingen en zal een unieke smaak aan uw gerechten geven. In sauzen, marinades, als puree of in dunne plakjes in uw pastagerechten, zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Ook perfect om te combineren...
Portfolio (9)
Duitsland, Dissen
... gekookte, gepekelde producten, gekookte worsten en veel gemaksproducten, soepen, sauzen en snacks Intenso Pur® zonder Dextrose: speciaal ontwikkeld voor de productie van gedroogde worst en halfgedroogde producten. Intenso Pur® Bio: met zichtbare kruidendeeltjes en ingrediënten van gecertificeerde biologische boerderijen Voordelen in één oogopslag: Geen toevoeging van monosodiumglutamaat Geen gistextract Geen palmolie Geen kruiden (HVP) Geen declareerbare additieven Geen declareerbare allergenen (volgens Bijlage III FIC)...
Nederland, Amsterdam
...), geperste en geëxtrudeerde snacks, soepen, sauzen, jus, puddingen en taartvullingen, puddingpoeders en zuiveltoetjes, bewerkt vlees, enzovoort. Het wordt ook gebruikt in verschillende toepassingen in de papierindustrie. Het is een wit poeder met een neutrale smaak.
Portfolio (3)
Duitsland, Bremen
...Henry Lamotte GmbH distribueert exclusief de sojasausen van het merk Pearl River Bridge in Duitsland. Sojasaus is een smaakmaker die op natuurlijke wijze is geproduceerd met traditionele fermentatiemethoden. Wij bieden: - Chinees/Japans - Licht/Dark - Soja-paddestoelsaus - Glutenvrij/zoutarm - BIO - Aangepaste recepten mogelijk...
Portfolio (25)
... gerechten toevoegt. 100% Natuurlijk en Puur: Alleen mechanisch geëxtraheerd, zonder toevoegingen of raffinage, waardoor alle gunstige eigenschappen van de olijf behouden blijven. Rijk aan Voedingsstoffen: Hoog gehalte aan oliezuur en natuurlijke antioxidanten zoals vitamine E, die bijdragen aan een gezonde en evenwichtige voeding. Hoge Veelzijdigheid: Ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, in salades, sauzen en marinades, evenals voor koken, frituren of roosteren, waarbij de kenmerkende smaak altijd behouden blijft. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een offerte aan te vragen.
Portfolio (15)
Duitsland, Wasserburg
... alleen in de zak een vacuüm gecreëerd, maar in het hele compartiment, waardoor er geen drukverschillen op de voedselproducten worden uitgeoefend tijdens het creëren van het vacuüm. Voedsel met een hoog vochtgehalte en zelfs hele vloeistoffen (soepen, sauzen, enz.) kunnen op deze manier worden verwerkt. Zodra verzegeld aroma's, voedingsstoffen, vitamines evenals de celstructuur en voedingssappen...
Portfolio (12)
... toepassingen voor smakelijke, zoet-zure snacks. Tegenwoordig zijn er nog steeds meer dan honderd verschillende soorten cranberries, die ongecontroleerd in verschillende natuurlijke landschappen groeien. Traditioneel dragen de meeste van hen de naam van de boer die ze selecteert en oogst. Teeltgebieden zijn te vinden in de noordelijke staten van de VS en Canada. In volle bloei rond eind juni en begin juli begint de oogsttijd voor cranberries midden september en duurt tot november.
Portfolio (47)
Bulgarije, Sofia
... aangename smaak te krijgen. Toepassingen: carobemeel wordt vaker gebruikt bij het bereiden van taarten als vervanger voor cacao. Het kan gemakkelijk de hoeveelheid cacao in het recept vervangen. Vanwege het hoge suikergehalte kan het ook als vervanger voor suiker in sommige zoetigheden worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor karamelcrèmes, sauzen, specerijen, jam en ijs. Verpakking: 250g, 500g en los...
Portfolio (154)
Duitsland, Bad Bentheim
...Zaïre en Nigeria. Tapiocameel wordt gebruikt als bindmiddel (in soepen en sauzen), maar ook als een belangrijk ingrediënt in garnalencrackers. Tapiocastärke BIO: Tapiocastärke BIO van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van de hoogste kwaliteit. Dankzij dit certificaat weet u dat wat u koopt, met aandacht voor mens en natuur is geproduceerd. VehGro staat voor producten die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (bio-)natuurlijke producten komen uit verschillende regio's van de wereld.
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
...natuurlijke tortuga <strong> gebruik </strong> groenten worden toegevoegd aan soepen, sauzen, stoofschotels, salades en andere gerechten, wat een aangename groentearoma geeft en de smaak van de bereide gerechten benadrukt.
Portfolio (781)
...Het concentraat kan direct aan de bereiding worden toegevoegd tijdens het koken, verdund met water naar voorkeur. Het kan ook worden gebruikt om meer body aan een tomatensaus te geven, of als vervanging voor vergelijkbare producten zoals béchamel en ketchup. Het concentraat is niet schadelijk voor de gezondheid, maar heeft daarentegen antioxidante eigenschappen vanwege het hoge lycopeengehalte. Dit is een natuurlijke stof, een van de carotenoïden, en komt voor in veel voedingsmiddelen. In feite zijn tomaten de grootste bron van lycopeen, en koken verhoogt de gunstige effecten ervan.
Portfolio (6)
Nederland, Raalte
... industrieën, waaronder voedselproductie, cosmetica en farmaceutica. Het is een polysacharide dat wordt geproduceerd door de fermentatie van suikers door de bacterie Xanthomonas campestris. Dit veelzijdige ingrediënt heeft unieke eigenschappen die het een waardevolle aanvulling maken voor een breed scala aan toepassingen. De voordelen van het gebruik van Xanthaangom: Ten tweede, Verbeterde Textuur: De mogelijkheid van xanthaangom om een gelachtige consistentie te creëren, maakt het een populaire keuze voor het verbeteren van de textuur van voedselproducten zoals sauzen, dressings en zuivelalternatieven.
Portfolio (45)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Turkije, Çorum
...Grote fine (11-13 mm) kaliber kappertjes hebben een zachtere textuur in vergelijking met andere kalibers. Fine kaliber kappertjes, die worden gebruikt in visrecepten waarbij bakken in de oven betrokken is, zijn ook geschikt voor het bereiden van verschillende sauzen die goed passen bij vlees, vis en kipgerechten. De natuurlijke kappertjes van Naturelez, bereid in zout, bevatten geen toevoegingen...
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Stroud
...Een heerlijke, premium en bekroonde assortiment tafel sauzen. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder gluten of toegevoegde suikers. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Portfolio (28)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play