...Aardappelzetmeel wordt gebruikt bij de productie van verschillende producten, zoals noedels, gelatine, chips, worstjes, snoep, instantsoepen, sauzen en ketchup. Het toevoegen van aardappelzetmeel aan het deeg zorgt ervoor dat het langer vocht vasthoudt en maakt de structuur zachter. Malen met stenen stelt ons in staat de natuurlijke gebalanceerde samenstelling van granen te behouden, wat het mogelijk maakt de glycemische index te verlagen, een belangrijke indicator voor degenen die om hun gezondheid geven.
Gewicht: 400 g...
...Natuurlijke Heet Cayennepeper Sauce Barbarian Harissa, 350 gr Glazen Pot
Harissa (uitgesproken als hah-ree-suh) is een pittige chilipasta die veel wordt gebruikt in de Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse keuken. De meeste harissa-recepten worden gemaakt met een mix van hete chilipepers, knoflook, olijfolie en specerijen zoals komijn, koriander en zout. Al onze Sauzen & Salades zijn handgemaakt...
... nootmuskaatpoeder, met een geur van kaneel en peper, zal perfect uw soepen, sauzen en cocktails op smaak brengen.
Nootmuskaat heeft een natuurlijke kalmerende eigenschap tegen luchtweglekkage en stimuleert ook uw eetlust.
De meest beroemde deugd is de glimlach die het op uw gezicht tovert zodra u het proeft!
Netto gewicht: 50 g
Oorsprong: Indonesië...
...Deze mechanische machine, mono-formaat, is ontworpen voor het verpakken van vloeibare of pasta-achtige producten (natuurlijke yoghurt, gearomatiseerde yoghurt, fruityoghurt, verse room, dessertroom, rijstpudding, kwark, vruchtensappen, soepen, sauzen, enz.) in plastic potten met een diameter tot 95 mm ...
Kenmerken
Dosering volume: 150 tot 500 ml.
Verpakkingsmateriaal: pot met aluminium deksel
Productiviteit: tot 12 potten / min.*...
...\nDe Chablis Premier Cru Beauroy heeft een grote aromatische complexiteit, wat het geschikt maakt voor talrijke combinaties, waaronder oesters en vis in sauzen. Het past ook uitstekend bij andouillettes en escargots. Tot slot zal het een ham met Chablis, de lokale specialiteit, accentueren.\nVerpakking prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het...
... die worden uitgevoerd in laboratoria ter plaatse.
Knoflookafgeleide producten kunnen ideaal worden toegevoegd aan verschillende kookrecepten, van sauzen tot snacks,
• Type: gedroogd
• Oorsprong: Turkije of verpakt in Turkije
• Ingrediënten: dehydratie van 100% natuurlijke verse knoflook
• Vorm: poeder, granulaat, gemalen, gesneden.
... vergine olijfolie is zeker een wonder van de natuur.
Ten eerste vermindert het de potentiële risico's van hart- en vaatziekten door het hoge gehalte aan linolzuur. Ook bevat onze extra vergine olijfolie hoge niveaus van de vitamines E, A, D en K, die helpen om cellen te verjongen. Hierdoor wordt veroudering vertraagd door de huid te beschermen. Het wordt vooral gebruikt in koude gerechten, sauzen...
...Bocaux in glas Weck Bobines 370 ml, diameter 80 mm met glazen deksels en natuurlijke rubberen afdichtingen. Clips niet inbegrepen.
Perfect voor uw sappen, sauzen, coulis, zelfgemaakte mayonaise, fruit in siroop, seizoensgroenten, soepen, zelfgemaakte smeersels...
Capaciteit: 370 ml
Opening diameter: 80 mm
Hoogte: 122 mm
Voor hoeveelheid in grammen: ongeveer 300 gram
100% gegarandeerd BPA-vrij, loodvrij en zonder ftalaten.
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt.
Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts.
Gewicht: 250 g
Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
... afhankelijk van het product
Waar vindt u uw WECK potten in Italië? De WECK glazen potten met hun sluiting voor roestvrijstalen klemmen, natuurlijke rubber afdichtingen en glazen deksels zijn beschikbaar in Italië en in Europa, bij MCM Emballages. Ontdek ons volledige assortiment WECK potten, perfect voor het maken van al uw conserven, of u nu een professional of particulier bent. MCM Emballages is de toonaangevende distributeur in Europa van Weck potten en Weck accessoires, zoals potten maar ook klemmen, ringen, deksels, trechters, tangen, hoedjes, enz. …...
...gedroogde fenegriekzaad, gemalen komijn, gemalen karwij, maïszetmeel, erwtvezel, gemalen kurkuma, gemalen witte peper, gemalen cayennepeper, natuurlijke smaakstof citroen.
Gebruik voor
Het kan worden gebruikt voor het inwrijven van vlees voordat het gebakken of gestoofd wordt, evenals voor de bereiding van sauzen.
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 28
Vetten (g / 100g)… 4,5
Koolhydraten (g / 100g)… 8,0
Energiewaarde (kcal / 100g)… 180...
...waarvoor uitsluitend niet-gemodificeerde planten worden gekozen.
Bij de bemesting wordt alleen de organische stof aangebracht die nodig is voor de geteelde planten. De toevoer van stikstof, fosfor en kalium gebeurt uitsluitend via natuurlijke meststoffen (mest, vegetatieve wateren, enz.), waardoor elke gesynthetiseerde stof in het laboratorium wordt vermeden.
VERPAKKINGEN
flessen van 0,50 en 0,75 liter
blik van 5 liter...
...Appelciderazijn is een voedingsmiddel en een oud traditioneel middel. Deze azijn wordt verkregen door fermentatie van biologische, ongepasteuriseerde appelsap voor een betere natuurlijke kwaliteit. Het is zeer mild en laag in azijnzuur.
...- Een grote voedingswaarde, aangezien het rijk is aan calcium en vitamine B12.
Tapiocazetmeel kan worden toegepast in verschillende voedingsmiddelen, waaronder:
1. Soepen, sauzen en dressings
2. Gebakken producten, bijv. gebak en taarten
3. Geëxtrudeerde voedingsmiddelen
4. Gekookt vlees
5. IJs en de productie van ijsjes
6. Noedels en pasta
Uiterlijk: Vrij stromend roomwit poeder...
... is de natuurlijke visuele indicator dat uw WECK ® conservering goed gesteriliseerd is. Alle potten en flessen van de WECK ® serie zijn gegarandeerd vrij van BPA, lood, ftalaten en PVC.
Waar vindt u uw WECK potten in...
... een licht siroopachtige textuur, straalt deze appelciderazijn subtiele aroma's van dragon uit die harmonieus samengaan met de kenmerkende zuurheid van appelciderazijn. De frisse en licht anijsachtige smaak voegt een aromatische toets toe aan uw dressings, marinades, sauzen en bereide gerechten.
Onze biologische appelciderazijn is gemaakt van biologische appels die op een milieuvriendelijke manier...
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout
Oorsprong: Frankrijk & Duitsland
Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur
Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig
Zuurheid: 5°
Gebruikstips:
Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
...
stabiele en levendige natuurlijke kleur.
in tal van voedingsmiddelen om heldere roze tinten te geven.
Toepassingen:
Frisdranken, alcoholische dranken, snoep, kruiden, bakproducten, vlees,
Desserts, soepen en sauzen, vetcoatings, jam en gelei, zuivelproducten.
... specerijen en Provençaalse kruiden zorgen voor een zachte geur in het recept.
U kunt het gebruiken als condiment, als aanvulling op sauzen, voor uw 'palettes à la Diable', uw groentewoks en vooral voor uw kip!
Ingrediënten: MOSTERD uit Alsace 41% (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijke aroma's, natriumbisulfiet), IGP-honing uit Alsace 20%, citroensap, azijn, knoflook, zout, gember, Provençaalse kruiden
Gemaakt in Frankrijk
250 ml
0 (Scoville-schaal)...
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma.
Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti.
Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven.
Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden.
Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken.
Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
...Truffelolie is een delicate en aromatische kruidenolie. Het is gemaakt van een hoogwaardige koudgeperste olijfolie van Primadonna. Truffelolie is bijzonder geschikt voor het verfijnen van risotto en pasta, carpaccio, roerei, kaas, aardappelpuree, room sauzen / lichte gebonden sauzen, roerei / gebakken ei, zacht ei / gepocheerd ei / onsen ei en ham. Inhoud: 150 tot 750 ml Smaak: originele zwarte truffelsmaak door natuurlijke truffelschijfjes, met een fijne olijvensmaak.
... aan toepassingen voor eipoeder behouden. Geschikt voor het bereiden van alle gerechten waarin kippen eieren worden gebruikt: banketbakkerijproducten, gebak, culinaire gerechten, sauzen, pastaproductie, enz.
... en voorzichtig, die de authenticiteit van elk ingrediënt behoudt en het u op tafel serveert.
*Bouillon bereid volgens de instructies: Los 1 Bouillonblokje Vlees Bauer op in 500 ml water en laat een paar minuten koken terwijl je af en toe roert. Het blokje kan ook aan gerechten (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd tijdens het koken, in de gewenste hoeveelheid.
... zoete recepten gebruiken. Gebruik het in zelfgemaakte jam, bedek je taarten en gebak met een heerlijke glazuur of bind soepen en sauzen op een heel natuurlijke manier.
Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan
Voedselvermelding: E406
Productie: Agar Agar wordt gewonnen uit de celwanden van rode algen.
...450gr.
De granaatappel siroop wordt onmiddellijk na productie verpakt en opgeslagen op een koele en donkere plaats.
Toepassingen: in gerechten, ideaal voor zoetzure sauzen, salades, chutneys, enz.
in de patisserie, zoetigheden, taarten, cakes, ijs, enz.
...Ingrediënten:
- 99,8 % biologische rode azijn
- 0,2 % natuurlijke sjalot smaak
Serveersuggesties:
Saladedressing, marinades, sauzen.
Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
...Onze producten zijn bekend onder het merk «From Grandmother’s Patch», wat betekent dat het alleen natuurlijke ingeblikte groenten (komkommers, tomaten), ingeblikte peulvruchten (groene erwten, kidneybonen), snacks (courgettepasta «Zomer»), sauzen (tomatenpuree, adjika, tomatensaus), en groentesappen (tomaat, wortel, courgette) betreft.
Een van onze deugden is dat we nooit synthetische...
...Verleen uw gerechten een warme, aromatische flair met ons Korianderpoeder van Kitchen Yoga. Dit fijn gemalen poeder brengt de natuurlijke frisheid en diepte van koriander in uw keuken. Ideaal voor Indiase curry's, pittige sauzen en mediterrane gerechten, biedt het een uitgebalanceerd, nootachtig aroma dat uw recepten verrijkt.
Bijzondere kenmerken:
- Puur en natuurlijk: 100% puur...