Duitsland, Bad Bentheim
...Zaïre en Nigeria. Tapiocameel wordt gebruikt als bindmiddel (in soepen en sauzen), maar ook als een belangrijk ingrediënt in garnalencrackers. Tapiocastärke BIO: Tapiocastärke BIO van VehGro is een biologisch gecertificeerd product van de hoogste kwaliteit. Dankzij dit certificaat weet u dat wat u koopt, met aandacht voor mens en natuur is geproduceerd. VehGro staat voor producten die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (bio-)natuurlijke producten komen uit verschillende regio's van de wereld.
Portfolio (549)
Nederland, Amsterdam
...), geperste en geëxtrudeerde snacks, soepen, sauzen, jus, puddingen en taartvullingen, puddingpoeders en zuiveltoetjes, bewerkt vlees, enzovoort. Het wordt ook gebruikt in verschillende toepassingen in de papierindustrie. Het is een wit poeder met een neutrale smaak.
Portfolio (3)
Verenigd Koninkrijk, Stroud
...Een heerlijke, premium en bekroonde assortiment tafel sauzen. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder gluten of toegevoegde suikers. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Portfolio (28)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Duitsland, Bremen
...Henry Lamotte GmbH distribueert exclusief de sojasausen van het merk Pearl River Bridge in Duitsland. Sojasaus is een smaakmaker die op natuurlijke wijze is geproduceerd met traditionele fermentatiemethoden. Wij bieden: - Chinees/Japans - Licht/Dark - Soja-paddestoelsaus - Glutenvrij/zoutarm - BIO - Aangepaste recepten mogelijk...
Portfolio (25)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Culinaire Toepassingen van de Zwarte Zomertruffel De Zwarte Zomertruffel is een uiterst veelzijdig ingrediënt, dat zich leent voor verschillende toepassingen: - Kruidige oliën: Ideaal voor truffeloliën, aromatische boters en sauzen. - Pasta en Risotto: Perfect om de smaak van traditionele en moderne voorgerechten te versterken. - Vlees en Vis: Voegt...
Portfolio (34)
Duitsland, Bonn
... - Smoothies: Sappig en aromatisch, vooral de vezelarme Keitt is uitstekend. - Salades: Mango in zomerse salades met avocado en rucola zorgt voor een frisse toets. - Desserts: In sorbets, puddingen of als topping voor taarten. - Sauzen en chutneys: Vanwege de zoetheid en lichte zuurheid bijzonder geschikt bij vlees en kaas. 8. Handelsvolume in de EU De EU importeert jaarlijks meer dan...
Portfolio (5)
Frankrijk, Wissous
Tunesië, Tunis
...Rozemarijn is een houtachtige, vaste kruidenplant met een geur, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. De naam "rozemarijn" is afgeleid van het Latijn voor "dauw" (ros) en "zee" (marinus), of "dauw van de zee". Benut voor hun natuurlijke voordelen, worden de takken van deze plant vaak gebruikt om gegrild vlees, soepen en andere sauzen op smaak te brengen. Categorieën: Voedingsmiddelen Specerijen & Aromatische Kruiden Aromatische Kruiden Netto gewicht: 50 g Aantal zakjes per doos: 20 Netto gewicht per doos: 1000 g Aantal dozen per pallet: 156...
Portfolio (130)
Turkije, antalya
... touch wanneer je zout gelijkmatig wilt verdelen of wanneer je wilt dat het onmiddellijk met het gerecht samensmelt. Vloeibare zouten in spuitverpakkingen zijn uiterst praktisch voor salades en sauzen.
Portfolio (9)
Turkije, Çorum
...Grote fine (11-13 mm) kaliber kappertjes hebben een zachtere textuur in vergelijking met andere kalibers. Fine kaliber kappertjes, die worden gebruikt in visrecepten waarbij bakken in de oven betrokken is, zijn ook geschikt voor het bereiden van verschillende sauzen die goed passen bij vlees, vis en kipgerechten. De natuurlijke kappertjes van Naturelez, bereid in zout, bevatten geen toevoegingen...
Portfolio (10)
Italië, Ripalimosani
...waarbij de versheid en de natuurlijke kenmerken van de voedingsmiddelen behouden blijven. Elke machine is gemaakt van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen, om hygiëne en duurzaamheid in de tijd te waarborgen. Belangrijkste voordelen: - Geïntegreerd proces: beheert alle fasen van verwerking tot conservering, optimaliseert tijd en middelen. - Hoge kwaliteit en veiligheid: behoudt de...
Portfolio (6)
Spanje, Bollullos De La Mitación
...Bij DELSA ontwikkelen, fabriceren en leveren we voedingsaroma's voor alle sectoren van de industrie (snoepjes, oliën, sauzen en kant-en-klare maaltijden, olijven en ingelegde groenten, industriële bakkerij, ijs...) Als u een project heeft en een aroma nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... cellulose, gel van tarwevezels), Cellulose-afgeleiden (HPMC, MC), Functionele verbindingen (alternatief voor vetten, bakkerij, vlees, stabilisatiemengsels voor dranken en zuivelproducten), Alginaten, Pectines, Tara-gommen en meer. Bijvoorbeeld textuur systemen afkomstig van plantaardige grondstoffen. Toepassingen: - BVP; - Vlees; - Dranken & zuivelproducten; - Overige: granen, pasta, cereal bars, vis, vegetarisch, veganistisch, sauzen, snoep, instantdranken, fruitbereidingen...
Portfolio (8)
Turkije, Istanbul
... maaltijd kan worden geconsumeerd, zoals; vleesgerechten, zeevruchten, vegetarische gerechten, sandwiches, charcuterie en delicatessenproducten. Ook kan het worden gebruikt als een complementaire saus bij elke maaltijd en andere sauzen. Dit product is 100% vegetarisch, vrij van additieven en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Het is gemaakt met honing in plaats van geraffineerde suiker en/of kunstmatige zoetstoffen.
Portfolio (6)
Frankrijk, Mietesheim
...Typisch Elzassisch, de mosterd met Riesling zal u verrassen met zijn fijne en fruitige aroma's. Men waardeert het vooral voor de bereiding van visgerechten in sauzen. Authentiek, het past ook bij uw eenvoudige en gevarieerde gerechten. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, Riesling 5% (sulfieten), zout, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Italië, Turin
...Ekoterra biedt een verscheidenheid aan biologische en conventionele fruit- en groentepoeders die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt, waaronder snoep, sauzen, eiwitmixen, vullingen en meer. Deze poeders zijn fijn, normaal gesproken zeer oplosbaar en hebben een lange houdbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor de voedselverwerking. Deze poeders kunnen zijn: - Gedroogd met een band...
Portfolio (10)
...De ketchup die door ons bedrijf wordt verkocht, is uitsluitend gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten. De sauzen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, hebben een dikke consistentie en een rijke tomatensmaak. Deze ketchup is ideaal voor gerechten van vlees, aardappelen, groenten, evenals voor het bereiden van sauzen voor pizza en pasta...
Portfolio (24)
Spanje, Murcia
...Het is ideaal om gegrild vlees, vis en aardappelen, bereid met olijfolie en knoflook, te begeleiden. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen of additieven. Het bevat geen allergenen. Gewicht: 140 gr...
Portfolio (178)
...HICKORY Liquid Smoke 100% in de 100ml fles met doseerder Deze natuurlijke Liquid Smoke met Hickory smaak is vrij van verdunnings- en toevoegingsstoffen zoals smaakversterkers, gisten, soja en andere Zeer krachtig - zeer zuinig! Geschikt voor zowel vleeseters als veganisten met doseerinzet voor doseren en portioneren om sauzen, rubs en alle voedingsmiddelen te verfijnen. Toepassing: per kg massa...
Portfolio (6)
...van het veld tot de tafel, houden we onze kwaliteitsnormen op het hoogste niveau en zijn we er trots op de beste producten aan onze klanten aan te bieden. Vers en Natuurlijk: Tomatenpasta Producten De tomatenpasta producten van ons bedrijf zijn verrijkt met extracten verkregen uit verse en natuurlijke groenten. Met onze traditionele recepten en moderne productietechnieken voegen we smaak en gezondheid toe aan uw tafels. We bieden u een kwaliteitsvolle tomatenpasta-ervaring door de meest bijzondere groenten zoals tomaten, paprika's en aubergines zorgvuldig te verwerken.
Portfolio (161)
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Frankrijk, Bordeaux
...De zoute delicatessen van JEM EXPORT zijn een waar Alibabaverhaal voor liefhebbers van authentieke smaken. Wij bieden een breed scala aan producten zoals pasta, rijst, granen, conserven, potten, kant-en-klare maaltijden, kruiden, sauzen en bouillons, snacks en chips. Elk product is geselecteerd op kwaliteit en smaak, wat zorgt voor totale tevredenheid bij onze klanten. Onze zoute producten zijn...
Portfolio (6)
Bulgarije, Sofia
... aangename smaak te krijgen. Toepassingen: carobemeel wordt vaker gebruikt bij het bereiden van taarten als vervanger voor cacao. Het kan gemakkelijk de hoeveelheid cacao in het recept vervangen. Vanwege het hoge suikergehalte kan het ook als vervanger voor suiker in sommige zoetigheden worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor karamelcrèmes, sauzen, specerijen, jam en ijs. Verpakking: 250g, 500g en los...
Portfolio (154)
...Verleen uw gerechten een warme, aromatische flair met ons Korianderpoeder van Kitchen Yoga. Dit fijn gemalen poeder brengt de natuurlijke frisheid en diepte van koriander in uw keuken. Ideaal voor Indiase curry's, pittige sauzen en mediterrane gerechten, biedt het een uitgebalanceerd, nootachtig aroma dat uw recepten verrijkt. Bijzondere kenmerken: - Puur en natuurlijk: 100% puur...
Portfolio (10)
Frankrijk, Bruges
... aroma voegt een aangename toets toe aan voedingsproducten, terwijl het een natuurlijke alternatieve biedt voor kunstmatige aroma's. Bovendien kunnen de aromatische eigenschappen bijdragen aan het verbeteren van de sensorische aantrekkingskracht van producten, waardoor ze aantrekkelijker worden voor consumenten.
Portfolio (3)
...Onze appels, die in onze eigen tuinen worden gekweekt, worden zorgvuldig geoogst in het seizoen en ondergaan een natuurlijke fermentatieproces dat tot een jaar kan duren, voordat ze in azijn veranderen. Nova Vera Natuurlijke Gefermenteerde Appelazijn Wordt gemaakt van 100% fruit, bevat geen pesticiden, is natuurlijk. Bevat geen toegevoegde chemicaliën. Hoe en Waar te Gebruiken? Kan alleen...
Portfolio (6)
Duitsland, Düsseldorf
...Aardappelzetmeel wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in verschillende voedingsproducten, waaronder soepen, sauzen en gebakken goederen. Het vermogen om water te binden is hier een voordeel voor de voedselproductie en productontwikkeling. Aardappelzetmeel wordt ook gebruikt als bindmiddel bij de productie van worst en als stabilisator in zuivelproducten. Aardappelzetmeel kan worden gebruikt in de volgende producten: Deegproducten zoals brood, pasta, koekjes, en ook in andere producten zoals snoep, ingeblikte groenten, vleesproducten, kant-en-klaar maaltijden, en als diervoeder.
Portfolio (3)
...BIOKEEP is een innovatieve technologische oplossing -Verhoogt de houdbaarheid van producten -Vervangt traditionele chemische conserveermiddelen -Substituut voor Kaliumsorbaat (E202), Natriumlactaat (E325), Natriumsulfiet (E221), Calciumpropionaat (E282) -Schone etikettering Effectieve resultaten die microbiologische veiligheid garanderen Verandert niets aan de organoleptische en nutritionele eigenschappen van het voedsel Voorkomt de groei van een breed scala aan pathogene bacteriën in voedselproducten Categorieën: Vleesproducten, Zuivel, Kant-en-klaarmaaltijden, Bakkerij, Soepen, Sauzen,...
Portfolio (3)
Frankrijk, Ascain
...Alle voordelen van een natuurlijke, ongefilterde en ongepasteuriseerde appelwijnazijn. BELANGRIJKE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de acetificatie van de sagarno Txopinondo, minimaal een jaar oud voor een intensere smaak. Amberkleurig. 5 graden azijnzuur. Ongefilterd, ongepasteuriseerd, zonder toevoeging van sulfiet. Verpakking Flessen van 75 cl, met wasdoppen. Dozen van 12 flessen.
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play