Italië, San Vito Dei Normanni
... door ons, de kinderen, een realiteit die kwaliteit en authenticiteit als onmisbare pijlers heeft. Al tientallen jaren is ons belangrijkste product de Brindisino-artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat, of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben we besloten om ons met passie ook aan andere producten te wijden: courgettes, aubergines, tomaten, paddenstoelen, olijven en...
Italië, Imperia
...Het bedrijf Giuseppe Calvi & C. srl is een oude olijfperserij, opgericht in 1921 door Giuseppe Calvi en tegenwoordig beheerd door Gianni en Luca Calvi, samen met een klein maar waardevol team van medewerkers. De hoofdzetel is altijd gevestigd op nummer 56 van de via Garessio, in Imperia Oneglia, terwijl de bedrijfsolijfperserij zich in Pontedassio bevindt, te midden van de olijfgaarden van de vallei van Oneglia. Onze bedrijfsstrategie is heel eenvoudig: goede en natuurlijke producten aanbieden, bereid met vakmanschap en elegant gepresenteerd. Zo verlaat de ...
Portfolio (44)
Duitsland, Hamburg
... koude bereiding (met of zonder eidooiertoevoeging / melkeiwit), sauzen en crèmes voor volconserven, gebonden soepen, ketchup, marinades, panade-additieven, zoetigheden, voedseladditieven, loonmix als dienstverlener.
Nederland, Amsterdam
... sauzen die glutenvrije en biologische sojasauzen bevatten. Hier gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten, dus u kunt gerust zijn, wetende dat glucosestroop en kunstmatige smaakstoffen nooit in onze gerechten zullen worden gebruikt. Bouw je weg naar heerlijk, gezond en vers voedsel! Poke bestellen doe je bij Amsterdam Poke Bowl Bosboom Toussainstraat"...
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Bij Technieken voor het Maken van Sauzen hebben we een uitdaging: met natuurlijke en hoogwaardige producten de beste sauzen, vinaigrettes en dressings produceren, om bij te dragen aan het genot van de dagelijkse maaltijden van al onze consumenten. We produceren eigen merken (Olivera d'Atenea en Bio d'Atenea), evenals merken voor derden. We hebben uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van...
Portfolio (10)
Frankrijk, Gennevilliers
...), sankhal, thiére en fonio. Onze pindakaas is zeer populair, net als ons 100% natuurlijke bissap sap. We zijn een belangrijke leverancier voor exotische groothandels van producten uit West-Afrika, exotische winkels en supermarkten. Onze producten zijn 100% natuurlijk zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische stoffen. Ze worden gemaakt van vers gesneden fruit en groenten in onze...
Portfolio (9)
België, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Dankzij de natuurlijke grondstoffen, de verse ingrediënten en groenten garandeert Anda u een constante, eerlijke kwaliteit. Ons assortiment sauzen : Aïoli, americaine chef, andalouse, barbecue, béarnaise, brazil, brazil halal, calabria, california, chickenburger, chili, cocktail, cocktail halal, curry, curry ketchup, frites saus, hamburger saus, hot pita, mayonaise chef, mosterd, parisienne, pepersaus, pickels, pili pili, pita, provençale, riche, salad dressing, samuraï, super tartare, sweet dressing, tartare maison, texan, thaïlandaise, tomato ketchup, vinaigrette.
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Frankrijk, Montredon Labessonnie
Regionale conserverie gelegen in de Tarn, aan de voet van het Languedoc-park, ik maak in mijn lab natuurlijke gesteriliseerde sauzen met het label: SUD DE FRANCE; maar ook marinades en natuurlijke sauzen zonder gluten, toegankelijk voor vegetariërs. Ik maak ook gearomatiseerde mosterd, gesteriliseerde knoflook en sjalotten. Ons bedrijf creëert ook sauzen en specerijen op aanvraag voor externe...
België, Herstal
... dan 30 jaar ervaring in de voedingssector. Al onze bereidingen worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit: 4 kazen saus, bolognesesaus, carbonarasaus, bechamelsaus, napolitaanse saus, arrabiata saus, … Voor elk van de behoeften van onze klanten kunnen we nieuwe gepersonaliseerde recepten ontwikkelen, zoals Halal, Kasjer, Biologisch, …...
Spanje, Las Pedroñeras
... produceert deze, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. JR houdt rekening met iedereen als het gaat om het vergemakkelijken van het werk in de keuken, van de huisvrouw tot de foodservice-industrie.
... middelgrote distributie? Maak het verschil! Breid het assortiment van natuurlijke culinaire producten uit dat je je trouwe klanten kunt aanbieden. Verwen ze met de smaak, kwaliteit en aroma's van de oude heliculturele kunst, door onze levende slakken en onze slakken in blik, met verschillende sauzen, op hun tafels te brengen, klaar in slechts 3 minuten! NATUURLIJKE COSMETICA MET SLACKENSLIJM Ben je een...
Portfolio (1)
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Zwitserland, Bellinzona
Italiaanse specialiteiten online kopen Ontdek de beste producten uit de Italiaanse keuken met tiptopfood. Onze suggesties omvatten olijfolie, pasta, sauzen, desserts, kaas, veganistische producten, dranken, glutenvrije en biologische producten. Hier vindt u hoogwaardige Italiaanse voedingsmiddelen die rijk zijn aan smaak en natuurlijke ingrediënten. Deze producten zijn ook vrij van conserveermiddelen, chemische toevoegingen en pesticiden, het resultaat van een duizendjarige culinaire traditie.
België, Ath
Het bedrijf Coprosain is gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke en biologische producten. Het biedt een breed scala aan producten aan: dranken (aperitieven, bieren, waters, vruchtensappen, limonades, biologische wijnen), bakkerij (croissants, broden, taarten en gebak), kruidenierswaren (koekjes, chocolade, jam, conserven, specerijen, pasta, sauzen, honing, meel, koffie, thee, olie, azijn...
België, Zwijndrecht
Het familiebedrijf Maurice Mathieu is uitgegroeid tot de kwalitatieve norm op de markt van mayonaise, sauzen en salades. Het volledige gamma wordt vervaardigd door met zorg gekozen natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van smaak -of kleurstoffen. Hun dagelijkse verse distributie zorgt ervoor dat de eindconsument elke dag kan genieten van een fijn en lekker product met ambachtelijk karakter.
Spanje, Fuente el Fresno
Productie van extra vierge olijfolie, noten (pistachenoten en amandelen), peulvruchten, kaas in olijfolie, jam en sauzen. Distributie van manchega schapenkaas en geitenkaas en banketproducten. Natuurlijke producten voor consumptie of voor gebruik in patisserie en bedrijfsgeschenken.
Portfolio (6)
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
... met natuurlijke elementen worden behandeld, zonder conserveermiddelen, en extra confituren bereid met zowel conventioneel als biologisch fruit. Typische Calabrese producten volgens oude recepten. Groothandel en detailhandel in heel Italië. Daarom kunnen we u zowel voor de conventionele lijn als de biologische lijn alleen het beste fruit aanbieden: confituren en jam, zoals Peperoncino confituur...
... recepten evolueren naar 100% NATUURLIJKE oplossingen, vrij van gluten, smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen, en van andere additieven. Onze belangrijkste recepten zijn ALLERGENEN VRIJ en sterk geconcentreerd.
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
Turkije, Istanbul
We hebben HATT GROUP opgericht met de bedoeling om voedsel van de hoogste kwaliteit, zoals verse producten of voedselpoeders, te leveren. We gebruiken uitsluitend natuurlijke materialen voor de productie. In een mechanisch proces produceren we verse of gedroogde ARONIA-vruchten en poeders. Ook Aronia-vezels worden gebruikt als kleurstof voor marmelades, wijnen, sauzen en crèmes. Daarnaast bieden...
Italië, Acquaviva Picena
...ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de...
Portfolio (3)
Ierland, Wicklow
... de natuurlijke conserveermiddelen die de houdbaarheid en smaak van ons assortiment behouden. In 2013 zal Janet een heerlijke nieuwe reeks premium pastasauzen lanceren. Janet’s Sweet Pepper Relish is "waarschijnlijk het meest gekopieerde ambachtelijke voedselproduct dat ooit in Ierland is gemaakt". De Bridgestone Irish Food Guide. Onze producten zijn beschikbaar in zowel detailhandel als foodservice-assortimenten.
Italië, Fratta Todina
...allemaal strikt ambachtelijk, met de hand gemaakt. Door gebruik te maken van zorgvuldige controles en strikte kwaliteitsnormen, kunnen we de hoogste voedselveiligheid garanderen. Natuurlijke producties en glutenvrij. Verwerkingen in c/terzi en private label in het hele nationale en buitenlandse gebied. Volledige ondersteuning van A tot Z: studie en creatie van op maat gemaakte recepten, zowel...
Portfolio (4)
... zijn reis in 1946 in de provincie Kahramanmaras in Turkije door natuurlijke smaken aan te bieden die iedereen veilig kan consumeren. Na meer dan 70 jaar gaat Alkaplar vandaag de productieactiviteiten voort in zijn 20.000 m2 grote hoofdkantoor en fabriek in Kahramanmaras. We blijven onze productdiversiteit uitbreiden met een breed scala aan sauzen, pasta's en granen. Sinds de oprichting produceert...
Italië, La Spezia
...Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voedingssauzen, vooral in Pesto DOP, zijn we actief op de markt sinds de jaren '60. Passie en traditie vormen de bedrijfsfilosofie. We produceren verse sauzen met natuurlijke ingrediënten in verschillende formaten, zowel eenpersoons als per KG. We zijn IFS-gecertificeerd en zijn leverancier voor Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC...
Frankrijk, Lorp Sentaraille
... productiemethoden en onze kwaliteit van service hebben hun waarde bewezen, want om natuurlijke en heerlijke producten te maken, heb je niet alleen goede vruchten en smaakvolle groenten nodig, maar vooral competente mannen en vrouwen! Onze kwaliteitsdienst is goed geolied: elke productie wordt getest, geproefd en de volgende dag goedgekeurd voordat deze naar de klant gaat. De Compagnie is Bio-gecertificeerd, een symbool van onze inzet voor producten die respectvol zijn voor het milieu en de mens.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play