...waardoor het een waardevolle aanvulling op uw dieet is. Onze spearmint is afkomstig van vertrouwde boerderijen, zodat u een product ontvangt dat zowel smaakvol als voedzaam is. Kies Caliph Trade voor uw spearmintbehoeften en ervaar de kwaliteit en smaak die ons onderscheidt.
... wensen. De kracht van de smaak helpt ook om de aanwezigheid van sterke vleessoorten in merguez op basis van lam of schapenvlees in balans te brengen en te verzachten.
De knoflookpoeder die wij kopen komt uit China, onze inkoopbron is zeer selectief en garandeert een onberispelijke kwaliteit.
Referentie: ART0026...
...Tijm is een aromatische kruiden, geschikt voorhetopsmaakbrengen van vlees, vis, eieren, kazen, tomaten, stoofschotels en soepen. Naast gebruik in azijnen en gearomatiseerde oliën, wordt het ook gebruikt tegen verkoelende ziekten.
Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
... om uw desserts, warme dranken, jam en zelfs uw hartige gerechten opsmaak te brengen. Ze is ook geschikt voorhet maken van natuurlijke cosmetische producten. Met zijn intense en rijke smaak is het de perfecte ingrediënt om een uitzonderlijke toets aan al uw culinaire creaties te geven.
Het wordt aanbevolen om het vacuüm of in goed afgesloten bakpapier te bewaren in een hermetisch afgesloten container, die in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast geplaatst moet worden.
...Citronnelle of Indische Verveine, door Engelstaligen 'Lemon Grass' genoemd, is een zeer voorkomende grassoort in West- en Centraal-Afrika, maar ook in Zuidoost-Azië, waar het vandaan komt.
Onze gedroogde citroengrasbladeren worden gekweekt in Mali.
Aarzel niet om deze gedroogde citroengrasbladeren te gebruiken in uw kinkéliba-infusie. U kunt de bladeren ook gebruiken om uw gerechten opsmaak te brengen; dit zal een frisse toets geven.
60g in een kraftpapieren zak.
Netto gewicht: 60g...
...Verken de wereld van biologische gemberolie, die zowel bekend staat om zijn afrodiserende eigenschappen als om zijn algemene tonische effect. De heerlijk kruidige geur, die doet denken aan verse gember, verleidt de zintuigen en doet ook wonderen in de keuken om verschillende gerechten opsmaak te brengen.
Deze uitzonderlijke olie wordt aangeboden door Comptoir Des Epices Madagascar, een gerenommeerd merk. Gekweekt met respect voorhet milieu, is het biologisch gecertificeerd door Ecocert FR-BIO-01.
Kleur: lichtgeel
Geur: trouw aan de gemberwortel...
...De witte peperkorrels staan ook bekend als witte peper. Het is een specerij. Het wordt geproduceerd uit de gedroogde vrucht van de peperplant, dezelfde als zwarte peper. De specerij heeft een minder complexe smaak en is over het algemeen lichter dan zwarte peper.
Witte peper wordt vaak gebruikt ter vervanging van zwarte peper wanneer het nodig is om gerechten en lichte sauzen opsmaak te brengen...
...Knoflook (Allium sativum) Knoflookpoeder BIO van VehGro is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. Knoflookpoeder is knoflook die gedroogd en gemalen is. Knoflook is niet alleen een geweldige smaakmaker, maar ook zeer goed voor de gezondheid. Het is een bron van vitamines en mineralen. Knoflookpoeder heeft een iets mildere smaak dan verse knoflook, maar is zeer geconcentreerd. Je hebt dus maar een beetje nodig om een gerecht opsmaak te brengen! Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Verbruik binnen een jaar na aankoop.
...Culinaire toepassingen: Hondsrozenpoeder wordt gebruikt om de smaak en aroma van voedsel en dranken te verbeteren. Het kan worden toegevoegd aan gerechten zoals desserts, taarten, muesli, vloeibare soepen en thee. Hondsrozenpoeder geeft een lichtzoete en fruitige smaak en wordt gebruikt om gerechten en dranken opsmaak te brengen.
Hondsrozenthee: Hondsrozenthee wordt gemaakt als een infusie van hondsrozenbessen of -bladeren en wordt geconsumeerd vanwege de vitamines en antioxidanten. Hondsrozenpoeder kan aan hondsrozenthee worden toegevoegd om het aroma en de smaak te versterken.
...Hoge kwaliteit gewone duizendblad voor groothandel
De geur van de plant is licht aromatisch, de smaak is zwak en aangenaam pittig en zuur. Bladeren en bloeiwijzen worden als specerij gebruikt, maar zonder de stam. Gedroogde, gemalen plant en essentiële olie worden gebruikt om alcoholische dranken en culinaire producten opsmaak te brengen.
De plant wordt op grote schaal gebruikt in de geneeskunde...
... biersoorten (met name Europese stijlen) samen met sinaasappelschil om een citrusachtige smaak toe te voegen. Korianderzaadjes zijn ook een van de belangrijkste botanicals voorhetopsmaakbrengen van gin! De hele zaadjes kunnen ook worden gebruikt voorhet inleggen en pekelen om een citrusachtige, pittige toets toe te voegen. Gemalen wordt de specerij meestal gebruikt in curry's en gebakken goederen...
...BIO-KRUIDEN UIT DE PROVENCE Kruidensamenstelling DE-ÖKO-001
Geschikt voorhetopsmaakbrengen van groentesoepen en groentegerechten. Geeft ook een heerlijke smaak aan salades, gevogelte, lam, snelgebakken gerechten en grillvlees.
-eigen productie-
Kruiden uitsluitend voor de industrie en handel.
Voor meer informatie over onze artikelen kunt u onze homepage raadplegen of contact opnemen met onze Sales Department.
Uw team van de HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
... conserveermiddelen.
Met een perfecte textuur en een zeer aangename zwarte truffel aroma en smaak, is het zeer plezierig voorhetopsmaakbrengen van elk type gerecht, vooral salades, rauwe groenten en gekookte groenten."...
... wordt door kinderen.
ABBINAMENTI
Aromatische zoetstof voor dranken; verrijkt de vinaigrette voorhetopsmaakbrengen van gemengde salades, past goed bij groentegerechten en gerechten met aromatische of medicinale kruiden, en is een aanrader voorhet romig maken van risotto's.
... Whip maakt het mogelijk om je voedsel luchtig opsmaak te brengen. Wat vroeger als uiterst arbeidsintensief werd beschouwd en vaak veel tijd kostte, is nu in enkele minuten gedaan met de Gourmet Whip. Het proces komt uit de VS en werd voorhet eerst gebruikt door de beroemde mixoloog D. Arnold.
... te braden of hetopsmaak te brengen met passende sauzen. Of je gebruikt boonkruid om stoofschotels en hartige aardappel- of paddenstoelsoepen te verfijnen met het krachtige aroma. In elk geval is ons boonkruid de ideale metgezel voor bittere en stevige gerechten.
Inhoud: 20,00 g
Artikel-Nr: 390924...
...Onze lijn van plantaardige oliën, voornamelijk bedoeld voor de professionele keuken, kan worden gebruikt voor koken, frituren en voorhetopsmaakbrengen. Olijfolie, pindaolie, koolzaadolie of zonnebloemolie staan tot uw beschikking voor de bereiding van uw meest smaakvolle gerechten.
...Rosmarinus officinalis is een houtachtige, vaste kruidenplant met geurige, altijd groene, naaldachtige bladeren. Het is inheems in de Middellandse Zee-regio. Het behoort tot de lipbloemenfamilie Lamiaceae, die ook veel andere kruiden omvat. De bladeren met een dennen/munt-smaak worden gebruikt om vlees, soepen en stoofschotels opsmaak te brengen. Zowel vers als gedroogd te gebruiken.
Rozemarijn...
...Fleur de Sel ("Bloem van het Zout") wordt beschouwd als een kostbaarheid en wordt daarom vooral als tafelzout gebruikt.
Het is ideaal voorhetopsmaakbrengen vlak voorhet serveren. Het is echter niet geschikt voor de zoutstrooier, omdat het te vochtig is. Fleur de Sel ontstaat alleen bij optimale weersomstandigheden: Bij veel zon, lage luchtvochtigheid en bepaalde windrichtingen vormen zich...
...{"Categorie":"Enkelkruiden","Toepassing":"Macis wordt misleidend ook wel nootmuskaatbloem genoemd. Dit kruid is een deel van de nootmuskaatvrucht die de zaad - de nootmuskaat - omhult. Het aroma van macis lijkt op dat van nootmuskaat, maar is veel fijner en zachter. Daarom is het uitstekend geschikt voorhetopsmaakbrengen van soepen, romige sauzen, pompoen, eiergerechten, rijstpap, gebak en...
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten.
Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen.
Productlabel
In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product.
Combinaties
Uitstekend voorhetopsmaakbrengen van vleesgerechten, ideaal voorhetkruiden van...
...Curcuma is een van onze magische specerijen. Het wordt niet alleen gebruikt om gerechten opsmaak te brengen, maar ook als een van de nuttige ingrediënten in voedingssupplementen en medicijnen.
In Indonesië wordt curcuma, naast andere dingen, in de keuken gebruikt om kleur en een goede smaak aan onze gele rijst te geven. Voor ons is het een zeer goed en gezond recept.
Bovendien wordt curcuma in...
...Tijm is een van de meest gebruikte planten en kruiden, niet alleen in de keuken om verschillende recepten opsmaak te brengen, maar ook als ingrediënt in natuurlijke remedies om de symptomen van milde en veelvoorkomende klachten, zoals een moeilijke spijsvertering, te verlichten. Hoewel het meest gebruikelijke gebruik in de vorm van een natuurlijk kruid of als kruid voorhet maken van infusies is, kan tijm ook worden gebruikt als essentiële olie.
Tijm heeft therapeutische effecten en is een goede bondgenoot om de symptomen van problemen zoals astma of bronchitis te verminderen.
...Maar SkinDekor maakt het mogelijk om deze coatings in één werkoperatie op een breed scala aan producten aan te brengen.
Onze kruiden-, paprika-, knoflook-, peper-, kaas- en fruitcoatings zijn allemaal aantrekkelijk, zowel visueel als qua smaak.
SkinDekor-producten zijn snijdbaar, snel drogend en kunnen in machines worden gebruikt.
Deze oppervlaktebehandeling heeft zich bijzonder succesvol bewezen...
...Jeneverbes is een zeer voorkomende plant in Albanië. De bessen worden vaak gebruikt in geurstoffen, parfums en farmaceutische verbindingen, en voorhetopsmaakbrengen van alcoholische dranken.
...Rozemarijn is een houtachtige, vaste kruidenplant met een geur, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied.
De naam "rozemarijn" is afgeleid van het Latijn voor "dauw" (ros) en "zee" (marinus), of "dauw van de zee". Benut voor hun natuurlijke voordelen, worden de takken van deze plant vaak gebruikt om gegrild vlees, soepen en andere sauzen opsmaak te brengen.
Categorieën: Voedingsmiddelen Specerijen & Aromatische Kruiden Aromatische Kruiden
Netto gewicht: 50 g
Aantal zakjes per doos: 20
Netto gewicht per doos: 1000 g
Aantal dozen per pallet: 156...
...Würzöl Naturell Provence met Zeezout
De aromatisch-krachtige kruidennoot, heerlijke stukjes rode paprika en de karakteristiek-hartige knoflooksmaak brengen de smaak van de Provence in de late zomer op uw bord. Geschikt voor alle vleessoorten, vooral raden we het aan bij lam en zeevruchten. Ook geschikt voor broodwaren.
Zonder toegevoegde allergenen*
Hela. Wij zijn uw competente partner voor...