...Tijm is een aromatische kruiden, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kazen, tomaten, stoofschotels en soepen. Naast gebruik in azijnen en gearomatiseerde oliën, wordt het ook gebruikt tegen verkoelende ziekten. Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Italië, Milano
... wordt door kinderen. ABBINAMENTI Aromatische zoetstof voor dranken; verrijkt de vinaigrette voor het op smaak brengen van gemengde salades, past goed bij groentegerechten en gerechten met aromatische of medicinale kruiden, en is een aanrader voor het romig maken van risotto's.
Portfolio (116)
Italië, Imperia
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten. Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het op smaak brengen van vleesgerechten, ideaal voor het kruiden van...
Portfolio (44)
...Curcuma is een van onze magische specerijen. Het wordt niet alleen gebruikt om gerechten op smaak te brengen, maar ook als een van de nuttige ingrediënten in voedingssupplementen en medicijnen. In Indonesië wordt curcuma, naast andere dingen, in de keuken gebruikt om kleur en een goede smaak aan onze gele rijst te geven. Voor ons is het een zeer goed en gezond recept. Bovendien wordt curcuma in...
Portfolio (10)
Italië, Santa Ninfa
...Biologische kruiden op basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voor het op smaak brengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
Portfolio (4)
Italië, Controguerra
...De unieke en originele kant-en-klare vissauzen voor het op smaak brengen van pasta of rijst.
Portfolio (4)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Champignon (agaricus bisporus), zonnebloemolie, zomertruffel 5% (tuber aestivum vitt.), zout, aromatische planten, aroma, natuurlijk aroma. Verse champignons gebruikt 110 g per 100 g eindproduct. Houdbaarheidsdatum: 24 maanden. Gebruik: Ideaal voor bruschetta en om pasta's op smaak te brengen. Allergenen: Het product bevat geen allergene stoffen. Bevat geen gluten of conserveermiddelen. Voedingswaarden per 100 g: Energie Kj 1108 / Kcal 269 Vetten 25,1 g waarvan verzadigde vetzuren 2,7 g Koolhydraten 2,9 g waarvan suikers 0 g Vezels 7,5 g Eiwitten 4,1 g Zout 0,5 g...
Portfolio (9)
...Ideaal voor het kruiden van alle pastasoorten en voor het creatief op smaak brengen van vele recepten. Alleen Genovese Basilicum D.O.P., gecertificeerd en geteeld in Ligurië, echte Italiaanse excellentie die wereldwijd wordt gewaardeerd.
Portfolio (2)
Italië, Noci
...Cacioricotta is een halfharde, cilindervormige kaas die typisch is voor de Pugliese zuiveltraditie. In de Pugliese keuken wordt dit product meestal geraspt gebruikt om pasta te kruiden in de typische Pugliese pasta alla crudaiola, maar het wordt ook solo in schilfers gegeten of gebruikt om salades of pizza's op smaak te brengen.
Portfolio (10)
...Een snelle condiment gemaakt van de delicate smaak van pompoen, de knapperigheid van noten en het kenmerkende aroma van specerijen. Ideaal voor het bereiden van hapjes en het op smaak brengen van hoofdgerechten. Netto gewicht 190 g.
Portfolio (10)
Italië, Trento
... kwaliteitsproducten op onze tafels te brengen. Dit alles met respect voor de traditie, een fundamenteel ingrediënt voor een vooruitstrevend bedrijf dat van "Bontà a 360°" zijn filosofie heeft gemaakt. Dit concept is de kern van een inzet die elke fase van de verwerking omarmt, door gebruik te maken van technologieën met een lage impact op het milieu, de keuze voor geselecteerde grondstoffen en een bijzondere...
Portfolio (9)
... doorgegeven en die ons in de vijfentwintig jaar van onze activiteit heeft aangespoord om steeds beter te presteren en culinaire specialiteiten te creëren die eenvoudig en direct te gebruiken zijn, geschikt om crostini, fantasierijke voorgerechten, hoofdgerechten te kruiden of om vlees en vis op smaak te brengen. Alles kan worden verrijkt met verse truffel op de manier die u het meest aanspreekt: in plakken...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play