...Biologische kruidenop basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voorhetopsmaakbrengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
... pizza's, salades, eieren en kaasgerechten opsmaak te brengen. Beschikbaar in gegradeerde bladvormen of in gemalen vorm, met een sterke aromatische smaak, is oregano een zeer veelzijdig en veelgebruikt kruid. De productie is gebaseerd op mengen, fysieke reiniging en grootte-reductie.
... voorkeuren opsmaakbrengen met vanillebonen, munt, kamille of kaneel. Je hebt ook de optie om kant-en-klare infusies aan te schaffen.
Roken van CBD-bloem
Je kunt CBD-bloem ook roken zoals tabak. Maar wees voorzichtig, de nicotine in tabak is verslavend of verhoogt de afhankelijkheid.
Type teelt: Binnen/Serre
CBD-gehalte: +- 8%
THC-gehalte: < 0,17%...
... praktisch ideaal in elke situatie waarin we pure knoflooksmaak aan een gerecht willen toevoegen. Het is een uitstekende optie voor vlees, pasta's, salades, bijgerechten, maar natuurlijk laat het ons ook niet in de steek als we een smakelijke huisgemaakte "lángos" willen opsmaakbrengen.
...De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades opsmaakbrengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
...Pure en geconcentreerde vanillepoeder, die een intense en aromatische smaak en geur biedt. Ideaal voorhetopsmaakbrengen van een breed scala aan gerechten en desserts.
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in hetopsmaakbrengen van sushi-gerechten.
...Deze smeersel op basis van groene en zwarte olijven is een grote klassieker uit de Zuid-Europese keuken. Het wordt gebruikt in pastagerechten, als basis voor een bruschetta of vinaigrette, simpelweg op een stuk brood of om je soepen en groenten opsmaak te brengen. De ingrediënten van biologische oorsprong worden koud verwerkt om een authentieke smaak te garanderen. 100% vegan, deze pesto met...
... van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van zoethout en balsamico ontwikkelt.
De umami-smaak maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts opsmaakbrengen.
Wij bieden verschillende formaten aan die aan uw behoeften voldoen:
- Bewaarzakje van 15 g teentjes
- Bewaarzakje van 50 g teentjes
Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
...Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix
Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (marjolein, oregano, rozemarijn en tijm).
Aanbevelingen: Perfect voorhetopsmaakbrengen van salades, pasta, sauzen, zachte kaas en elk soort vlees of vis op de grill of barbecue.
Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 119 Kj/29 Kcal. Vetten: 0,9 g, waarvan verzadigd: 0,3 g. Koolhydraten: 2,4 g, waarvan suikers: 0 g. Eiwitten: 0,9 g. Zout: 84,9 g.
Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
...Bruin en hard, in de zon gedroogd, is deze bloemknop van de kruidnagel een specerij met een pittige en warme smaak.
Gebruik van de Kruidnagel in de keuken:
De kruidnagel wordt gebruikt om ham, sinaasappels of uien opsmaak te brengen. Maar het kan ook veel andere bereidingen opsmaakbrengen. Het is het ideale kruid voor uw vleeswaren, kazen, groenten en gebak. Het combineert zeer goed met...
...Ingrediënten: Champignon (agaricus bisporus), zonnebloemolie, zomertruffel 5% (tuber aestivum vitt.), zout, aromatische planten, aroma, natuurlijk aroma. Verse champignons gebruikt 110 g per 100 g eindproduct.
Houdbaarheidsdatum: 24 maanden.
Gebruik: Ideaal voor bruschetta en om pasta's opsmaak te brengen.
Allergenen: Het product bevat geen allergene stoffen. Bevat geen gluten of conserveermiddelen.
Voedingswaarden per 100 g: Energie Kj 1108 / Kcal 269 Vetten 25,1 g waarvan verzadigde vetzuren 2,7 g Koolhydraten 2,9 g waarvan suikers 0 g Vezels 7,5 g Eiwitten 4,1 g Zout 0,5 g...
...De gedroogde en fijngehakte bladeren van biologische citroenmelisse worden omgevormd tot vlokken die hun intense en pittige aroma in uw gerechten vrijgeven. Citroenmelisse, die deel uitmaakt van de traditionele Provençaalse kruiden, heeft een unieke geur die citrus- en specerijennoten mengt. De licht pittige smaak maakt het een uitstekende vervanger voor peper en zout.
De vlokken van...
... essentiële oliën, bevordert de ontspanning en bereidt voorop een herstellende slaap. De MARJOLEIN staat bekend om zijn kalmerende werking op nerveuze en angstige temperamenten.
Laat 4 of 5 minuten trekken in een kopje heet water.
GECERTIFICEERD AB BIOLOGISCHE LANDBOUW. 100% biologisch, anders niets - zie de informatie in onze rubriek: Theeën, tisanes, kruiden uit de Provence.
Product van de Laboratoria "ARAQUELLE" in Lançon de Provence.
...Ideaal voorhetkruiden van alle pastasoorten en voorhet creatief opsmaakbrengen van vele recepten. Alleen Genovese Basilicum D.O.P., gecertificeerd en geteeld in Ligurië, echte Italiaanse excellentie die wereldwijd wordt gewaardeerd.
... fettuccine-strengen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook heerlijk bevredigend voor de smaakpapillen. Of het nu wordt gecombineerd met een eenvoudige olijfolie- en kruiden saus, gemengd met geroosterde groenten, of verwerkt in stevige vleesgerechten, deze spelt- en boekweitfettuccine-strengen bieden een heerlijke en voedzame aanvulling op uw pastagerechten. Bovendien zijn ze, net als al...
...Feta Kruidenmix
voorhet marineren van in blokjes gesneden fetakaas met olijfolie voor de salade, of om feta op de grill opsmaak te brengen.
Originele receptuur uit Griekenland
Zoals altijd handgemaakt met de beste ingrediënten uit eigen productie.
Premium kruiden, zoals altijd glutenvrij, vegan, zonder kunstmatige toevoegingen of aroma's.
100% puur natuur...
...Cacioricotta is een halfharde, cilindervormige kaas die typisch is voor de Pugliese zuiveltraditie.
In de Pugliese keuken wordt dit product meestal geraspt gebruikt om pasta te kruiden in de typische Pugliese pasta alla crudaiola, maar het wordt ook solo in schilfers gegeten of gebruikt om salades of pizza's opsmaak te brengen.
...Een zoete mix van zeezout en Provençaalse kruiden, het Grill Zeezout wordt aanbevolen voorhetopsmaakbrengen van uw gegrilde gerechten, uw ovengebakken vlees...
...Oregano is een kruid met een uitgesproken smaak dat veel wordt gebruikt in de Italiaanse keuken. Het is een onmisbaar element voorhet bereiden van een goede pizza en past uitstekend bij andere verse kruiden zoals basilicum of tijm om tomatensaus opsmaak te brengen. Kies het vers, dan is de smaak subtieler en het zal aangenaam samengaan met delicate vissen uit de Middellandse Zee.
...Een snelle condiment gemaakt van de delicate smaak van pompoen, de knapperigheid van noten en het kenmerkende aroma van specerijen. Ideaal voorhet bereiden van hapjes en hetopsmaakbrengen van hoofdgerechten.
Netto gewicht 190 g.
...Ingrediënten:
- Mosterdzaad *
- Alcoholazijn*
- Ongezuiverd zout
- 2,5 % Espelette-peperpoeder
- Water
- *Producten uit de biologische landbouw
Gebruikstips:
Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes opsmaak te brengen.
Het is perfect voorhetkruiden van vlees en vis.
Smeer hetop je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden.
Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
...Onze Huisgemaakte Groentebouillon Zonder Toevoegingen
Zonder Vetten. Vegan
Groentebouillon Kruidensamenstelling
Bereiding: als soep ca. 16g = ca. 1EL in 1 liter kokend water roeren, kort aan de kook laten komen en genieten, of verfijnen met toevoeging van groenten, pasta, eieren, rijst, griesmeel, of vermicelli. Ook als universele kruidenmix te gebruiken voorhetopsmaakbrengen van fijne...
... gerechten toevoegt. Of het nu gaat om hetopsmaakbrengen van vlees, groenten of marinades, onze zouten tillen de smaken elegant naar een hoger niveau.
Wij hechten veel waarde aan het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze productieprocessen garanderen dat elk product zijn smaak en versheid behoudt, waardoor onze klanten een ongeëvenaarde culinaire ervaring krijgen.
Wij zijn trots...
... onze tong bewezen. Elke smaakpapil heeft specifieke receptoren voor de basissmaken: zoet, zout, bitter, zuur en umami. Deze smaakpapillen komen overal op onze tong voor. Scelta Umami Solutions verdiept en voltooit smaken, brengt andere hartige smaken in balans, geeft een smaakvoorhet hele lichaam, verbetert de speekselvloed tijdens het eten en kan worden gebruikt om de smaak in balans te brengen...
... aanbiedt. Ons doel: de Middellandse Zee op je bord brengen!
Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de ingrediënten en specerijen, en de nauwkeurigheid van de koks die zorgen voor een uitstekende culinaire reis. De meest populaire en iconische voorgerechten en kant-en-klare maaltijden zijn samengesteld en geïnspireerd door de authentieke Tunesische keuken.
Het geheim van deze...
... marketingteam wordt MERGEN GIDA steeds meer gespecialiseerd. De belangrijkste missie van MERGEN GIDA is: wat in de natuur bestaat; de smaak, geur, kleur, textuur en alle voordelen ervan, aan de tafels van onze consumenten te brengen. Met dit doel worden alle producten, vanaf het zaad en het veld tot aan de tafel, in alle processen gecontroleerd op basis van de TURKSE VOEDSEL CODEX, lokale wetgeving en internationale normen, en worden aan alle vereiste voorwaarden in de productieprocessen voldaan.
...Van kaneel tot paprika en van oregano tot andere kruiden, wij bieden u een oneindig aantal mogelijkheden om uw gerechten opsmaak te brengen, uw maaltijden te decoreren en de aroma's te versterken... Een breed scala aan verpakkingen dat u garandeert dat u een geschikte container voor uw inhoud zult vinden! Het bedrijf Walter werkt met het oog op efficiëntie en productiviteit door u een compleet...
Het Anker staat borg voor een authentieke en unieke smaaksbeleving bij de bierliefhebber en groeide uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. Dat succes danken wij grotendeels aan onze authenticiteit. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruidenbrengen onze bieren opsmaak. Sinds de jaren negentig kreeg de brouwerij een flinke...