... van deze wilde specerij.
De kaneel uit Madagascar staat bekend om zijn hoge kwaliteit! Het is een absoluut premium product, met een verfijnde smaak om uw gerechten en desserts subtiel opsmaak te brengen.
Van de vele bestaande variëteiten is de Vanille uit Madagascar verreweg de meest kwalitatieve! Het onderscheidt zich door zijn smaak- en geurkenmerken die uniek zijn voorhet terroir van het...
... kwaliteitsproducten op onze tafels te brengen. Dit alles met respect voor de traditie, een fundamenteel ingrediënt voor een vooruitstrevend bedrijf dat van "Bontà a 360°" zijn filosofie heeft gemaakt. Dit concept is de kern van een inzet die elke fase van de verwerking omarmt, door gebruik te maken van technologieën met een lage impact ophet milieu, de keuze voor geselecteerde grondstoffen en een bijzondere...
... doorgegeven en die ons in de vijfentwintig jaar van onze activiteit heeft aangespoord om steeds beter te presteren en culinaire specialiteiten te creëren die eenvoudig en direct te gebruiken zijn, geschikt om crostini, fantasierijke voorgerechten, hoofdgerechten te kruiden of om vlees en vis opsmaak te brengen. Alles kan worden verrijkt met verse truffel op de manier die u het meest aanspreekt: in plakken...