Italië, Imperia
... smaak, met een volle, aangenaam zure smaak: onder onze extra vergine olijfoliën is het degene met de meest intense smaak. Het zal daarom zeker geliefd zijn bij degenen die sterke en volle smaken waarderen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De Groene Fruit is zeer geschikt voor het op smaak brengen van gegrild vlees en groenten, op bonen, bruschetta, gedipte groenten en rauwe vis. Uitstekend op stokvis. code:GF .75...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...Deze Extra Vergine olie met een aangename en harmonieuze smaak is ontstaan uit onze eeuwenlange passie voor kwaliteit. We selecteren met zorg de beste oliën om het succes van uw gerechten in de keuken te garanderen. We herinneren u eraan dat extra vergine olijfolie een gezonde dressing is en dat het zijn eigenschappen het beste behoudt wanneer het rauw wordt geconsumeerd. VERPAKKING VAN 4 STUKS = 1 STUK EURO 37,00 1 PALLET 44 VERPAKKINGEN VERVALDATUM 29/08/2025 MINIMALE BESTELLING 10 PALLETS...
Portfolio (229)
Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Castrovillari
...500 ml glazen fles. KOUDE EXTRACTIE EXTRA VIRGIN OLIE. Gemaakt van strikt groene olijven, die minder opbrengst geven, maar een dichtere, vollere olie met een licht bittere smaak produceren.
Portfolio (8)
Italië, Messina
... is de cherrytomaat een "instelling"! In deze bereiding is onze kokkin Titti erin geslaagd om de smaak te versterken. De zoete en zoute smaken zijn perfect gecombineerd. Perfect om te smeren, maar ook om eerste en tweede gangen mee op smaak te brengen. Het proeven is als een reis door het authentieke Sicilië! GEFELDE AUBERGINES IN OLIE: In de potten zitten alleen authentieke aubergines, ambachtelijk bereid.
Portfolio (10)
Italië, Riesi
... rijpheid een langwerpige pit vrijgeeft, die gewoonlijk amandel wordt genoemd. Deze pit, die houtachtig en poreus is, bevat één of twee witachtige zaden - rijk aan olie en met een zoete of licht bittere smaak, bedekt met een dunne bruine schil. De amandelen die Agri Cereal Mandorle produceert, zijn van hoge kwaliteit, dankzij de ernst en deskundigheid die het bedrijf kenmerkt, dat al vele jaren actief is in het hele land. Kwaliteit van de Siciliaanse traditie.
Portfolio (6)
Italië, Paterno'
...In Sicilië staan ze bekend als "Funci di Ferla" vanwege hun voorkeurshabitat, namelijk naast de Ferulae. Knapperig en stevig in de mond, worden ze ambachtelijk bereid en gekruid met lokale specerijen, knoflook, peterselie en extra vierge olijfolie om de smaak te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Campello Sul Clitunno
...GEAROMATISEERDE CONDIMENTEN OP BASIS VAN EXTRA VERGINE OLIE Om smaak en praktische toepasbaarheid in de keuken te combineren, hebben we extra vergine olijfolie samengevoegd met mediterrane en andere kruiden: - Eekhoorntjesbrood - Knoflook - Basilicum - Zwarte Truffel - Witte Truffel - Citroen - Chili - Rozemarijn...
Portfolio (9)
Italië, Acicastello
...Wij bieden vis in olie aan zoals tonijn, alalunga tonijn, ansjovis en makreel, op smaak gebracht met extra vergine olijfolie uit Sicilië. De vis is gevangen in de Middellandse Zee en de Ionische Zee, en wordt traditioneel verwerkt zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen of andere stoffen. Daarnaast biedt het bedrijf tonijnpaté en alalunga tonijn aan. Zeer interessante prijzen.
Portfolio (10)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
Italië, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Het nieuwe, handige en ecologische verpakkingssysteem - De olie verkregen uit Nocellara del Belìce olijven, met een groene kleur en gouden reflecties, heeft een geur van vers geperste olijven met tonen van vers gras en paprika. Zeer intense groene fruitigheid. In de mond, een grote concentratie van smaak met een aangename combinatie van medium bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Italië, Nave
... roestvrijstalen containers tot het moment van bottelen. Het gebied waar het landgoed zich bevindt is Chianti Rufina en hier ontstaat een zeer intense en geurige olie die zowel in de gespecialiseerde pers als op de markt succes oogst. Het product is elegant en authentiek, waardig om zich optimaal te uiten als dressing voor de meest verfijnde gerechten, waarbij de smaken worden versterkt zonder ze te overstemmen. De delicate smaak maakt het ook mogelijk om het op een vakkundige manier te gebruiken als dressing voor zeevis. Capaciteit: 0.50l Code: 03566 Categorie: Olie Land: Italië Regio: Toscane...
Portfolio (46)
Italië, Trento
...Los 1 Dado Soffritto Bauer (10 g) op in een beetje olie of water in de pan, zodat je de basis hebt om de gewenste gerechten te koken. Ga vervolgens verder met het bereiden van vlees, vis, groenten of sauzen volgens het favoriete recept, waarbij je aan het einde van de kooktijd de eventuele behoefte aan zout controleert.
Portfolio (9)
Italië, Palagianello
... en delicaat, en de typische kleur die varieert van goudgeel tot groen. Soledòr Extra Virgin Olijfolie wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en geplukte olijven om de kwaliteit en smaak te behouden die vervolgens wordt aangeboden aan velen die voor ons product kiezen.
Portfolio (9)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
...Indrukwekkend sluit het smakelijk af, pittig en met een lange aanhoudendheid van de plantaardige tonen. De Coratina olijfolie moet geproefd en gewaardeerd worden voor de unieke en onmiskenbare smaken en aroma's die het afgeeft. Er zijn veel voedingsmiddelen die goed passen bij deze olie met een belangrijke en krachtige smaak. In de keuken wordt het aanbevolen voor het op smaak brengen van groenten en...
Portfolio (6)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
Italië, Rionero In Vulture
... binnen handbereik! Met de nieuwe blikken verpakkingen, praktisch, licht en gemakkelijk te vervoeren, met de druppelstop die een schone en verspillingvrije dosering mogelijk maakt, hoef je je geen zorgen meer te maken over het breken van je olieflessen. Geniet van Passannante extra vierge olijfolie, waar je ook bent! Houd je olie uit de buurt van licht. Blootstelling aan licht heeft een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van oliën. Ter bescherming en garantie van ons product hebben we daarom besloten om de enige 100% lichtdichte verpakking te gebruiken: het blik. Praktisch en lekker.
Portfolio (2)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Italië, Santa Lucia Di Piave
...Filtratiesysteem voor olie/vetten met cellulosefilter. Geschikt voor friteuses tot 20 liter capaciteit. Filtratiecapaciteit tot 60 liter/minuut. Kenmerken: • Verlengt de levensduur van uw olie met tot 50% • Verbetert de kwaliteit en smaak van uw gefrituurde producten • Microfiltratie tot 5 μm (micron) • Zuigdiepte tot 35 cm • Robuuste en duurzame constructie: geschikt voor gebruik met olie tot...
Portfolio (5)
Italië, Cortazzone
...Puur hazelnootolie, mechanisch koudgeperst uit geroosterde hazelnoten (herkomst: ITALIË - Piemonte) van de variëteit Tonda Gentile Trilobata. Lichtgekleurde olie met amberachtige tinten, sterke en aanhoudende smaak van vers geroosterde hazelnoten, verpakt in een fles van 100 ml, voor voedingsdoeleinden. Donkere glazen fles met een anti-manipulatie/anti-vuldop. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (7)
Italië, Carovigno
...EXTRA VIRGIN OLIE Blik 1L *BEPERKTE EDITIE 100% Italiaanse olie van superieure kwaliteit extra virgin EVO Monocultivar Olie Cima di Melfi Het heeft een sterke fruitige smaak, licht prikkelend en intens, wat de unieke en authentieke smaak van de puurste olijfvrucht geeft. Koudgeperst met mechanische middelen. Ideaal om te combineren met gegrilde vis, maar ook voor winterse groente- en...
Portfolio (8)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
...Graag presenteren wij u onze DOP olijfolie. We gebruiken de olijfboom "Moraiolo", die veel voorkomt in Assisi en Spoleto. Dit draagt bij aan de productie van een olie met een intense smaak, sterke fruitige smaak en die stabiel is in de tijd. De agronomische en kwalitatieve kenmerken worden versterkt en gemengd met de andere variëteiten "Leccino", "Frantoio" en "Dolce Agogia". Deze...
Portfolio (2)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Gubbio
... voordelen heeft. 100% ITALIAANS. OOGST: Handgeplukt. OLIJFVARIËTEITEN: Leccino, Borciona, Moraiola en anderen. OOGSTTIJD: 25 oktober - 31 december 2019. FILTRATIE: Decanteren, wat overeenkomt met natuurlijke filtratie. KLEUR: Intense Groen. SMAAK: Fruitig - met een vleugje gras en bloemige tonen - en met een harmonieuze en ronde structuur. VERPAKKING: Kanister.
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play