Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Moio Della Civitella
... behouden onze jammen de authentieke smaak van vers geplukt fruit, ideaal voor gezonde en smakelijke ontbijtjes. •In olie ingelegde producten: We bereiden aubergines, gedroogde tomaten en artisjokken in olie volgens oude recepten uit Cilento. Onze producten worden bewaard in extra vierge olijfolie, wat zorgt voor een intense en authentieke smaak. Waarom kiezen voor Minnelea? •Verse en natuurlijke...
Portfolio (16)
Italië, Castellamare
... waarderen die het kloppende hart van het Made in Italy vertegenwoordigen. Sluit u aan bij onze familie van internationale klanten en dompel uzelf onder in de luxe van ambacht en Italiaanse specialiteiten. Elke aankoop bij Ipos is niet alleen een consumptiehandeling, maar een stap richting de duurzaamheid van praktijken die de Italiaanse cultuur definiëren. Ontdek samen met ons de echte smaak van Italië.
Portfolio (26)
Italië, San Vito Dei Normanni
... andere groenten. Onze conserven zijn het resultaat van het gepassioneerde werk op het land, van de wijsheid van boerenhanden die u in een pot de smaak van heerlijke, altijd verse groenten kunnen teruggeven, verwerkt binnen 24 uur na de oogst. We hebben het voorrecht om belangrijke bedrijven in de sector te bedienen, en bieden hen alleen kwaliteitsproducten aan, waarvan u de oude recepten kunt herontdekken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We zijn gevestigd aan Viale Italia in San Vito dei Normanni (BR).
... bedrijf dat al jaren in het gebied is geworteld en meegaat met de modernste methoden van teelt, oogst en persing van olie. Voor de productie van onze Caffè Colibri besteden we de grootste zorg aan het maken van een goede koffie, van teelt tot branding. Onze 100% arabica koffie wordt geproduceerd in Honduras volgens strikte landbouwpraktijken en vervolgens ambachtelijk verwerkt in Italië door de handen...
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... landbouwbedrijven, wat de "Km. Zero" garandeert. Gerechten die de smaak van het platteland en de typische keuken behouden. De interieurs van het restaurant en al het meubilair zijn gemaakt van lokale steen, trouw aan de typische landelijke stijl van onze regio. Tussen de kookplaten combineren we de eenvoudige en natuurlijke elementen van de aarde.
Portfolio (1)
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
Italië, Arquà Petrarca
... Frantoio Colli del Poeta, heeft de inheemse variëteit van het gebied van de Colli Euganei een grote invloed op de kwaliteit en de kenmerkende smaak van de olie, waar de olijfbomen groeien. De oorsprong van de Colli Euganei dateert van 30 miljoen jaar geleden, als gevolg van voortdurende cycli van mariene uitbarstingen die hebben geleid tot een verschillende samenstelling van de bodems en...
Portfolio (3)
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
... smaak van elke individuele klant die, op verzoek, ook bij ons terecht kan voor de keuze van accessoires zoals kurken of schroefdoppen. Flessen voor wijn, gedistilleerde dranken, olie, azijn, potjes voor conserven en multifunctionele containers voor badzout, essentiële oliën en flacons voor parfum. Met de hoogste kwaliteit van de productie Made in Italy, worden de artikelen van New Genius Glass vervaardigd volgens de beste normen en strenge controles van de Italiaanse glasindustrie.
... met gouden reflecties en verspreidt een fruitige geur die doet denken aan net geoogste rijpe olijven. Het heeft een krachtige smaak, met tonen van artisjok. Bij het proeven laat het een aangenaam pittige en licht bittere nasmaak achter met amandelachtige nuances. Het is rijk aan vitamine E, polyfenolen en andere antioxidanten.
Portfolio (1)
... de verwerking van de olijven bij te wonen. De Antico Frantoio Tavian is steeds meer overtuigd van het belang van het respecteren van tradities en het 'weten hoe' als basis voor het realiseren van een product van hoge kwaliteit. Een olie die niet slechts een eenvoudig condiment is, maar die wordt beschouwd als een echt voedingsmiddel, in staat om de smaak van de gerechten en producten waarop het wordt gegoten te geven en te benadrukken.
Italië, Artena
... producten met uiterste nauwkeurigheid volgen, en de hele keten tot aan de verpakking controleren. Er zijn verschillende verwerkingen en dus productiefasen die de champignons ondergaan voordat ze voor consumptie bestemd zijn: vers, gedroogd, geconserveerd, bevroren, onze champignons worden gebruikt om aan elke behoefte van de professionele operator in onze sector te voldoen. De selectie van de beste champignons begint in de productiebossen en in de manden van de verzamelaars. We selecteren in heel Europa de beste producten om kwaliteit, veiligheid en een uniek product qua smaak en geur te garanderen.
Italië, Chiaramonte Gulfi (rg)
We bevinden ons in het Zuidoostelijke hoogland van Sicilië, provincie Ragusa, gebied van Chiaramonte Gulfi. We zijn gespecialiseerd in de teelt van tafeldruiven, olijven voor olie en in de afgelopen jaren hebben we enkele fruitbomen en aromatische planten toegevoegd. Altijd verse ingrediënten, de ingrediënten hebben een onmiskenbare smaak, we gebruiken alleen lokale producten en van ons bedrijf...
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Italië, Terranuova B.
... ZOGENAMDE RODE GOUD, DE SMAAK EN GEUR VERSTERKT EN ALLE ORGANOLEPTISCHE KWALITEITEN BEHOUDT. ZAFERAN WORDT BESCHOUWD ALS DE MEEST KRACHTIGE ANTIOXIDANT EN IS ECHT HET ELIXIR VAN LANG LEVEN MET UITSPRAAKBARE AFRODISIACALE KWALITEITEN.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... producten. We oogsten de vruchten uitsluitend met de hand om elk contact met de grond te vermijden en de hele smaak en geur te behouden. Vervolgens wordt de oogst snel naar de olijfpers vervoerd en, eenmaal in de fabriek aangekomen, na veel werk en moeite, wordt elke olijf zorgvuldig ontdaan van bladeren, gewassen en vervolgens gemalen. De maling vindt plaats binnen 24/48 uur na de oogst.
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
Italië, Caianello
De unieke smaak, de betoverende geur en de heldere, levendige kleur van deze extra vierge olijfolie komen voort uit de combinatie van drie van de meest gewaardeerde olijfsoorten: Leccino, Frantoiana, Carolea. Deze olie, koudgeperst en gekenmerkt door een bijna nul zuurgraad, is de ideale olie om elk gerecht een extra vleugje verfijning te geven. Deze mix die de zintuigen omhult en ontroert, is...
Italië, Amelia
... olijvenverwerkingsproces wordt toegepast; het ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiëne-normen gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag extreem snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaak-eigenschappen volledig te behouden. De traditionele persmethode houdt een temperatuur boven de 26°C in, wat schade aan de fenolische concentratie...
... fruitige smaak en een belangrijke dichtheid, wordt zowel in flessen als in blikken geleverd, zodat deze gemakkelijk kan worden overgebracht. De typische Calabrese producten zijn bijzonder geschikt voor aankoop door pizzeria's en restaurants die de hoge kwaliteit van de producten uit Calabrië op hun tafels willen brengen. Food Arena is bereid om terugkerende verzendingen in te stellen of kortingen...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Torino
... - Food-lijn: Producten met een originele smaak. De lijn bestaat uit CBD-snoepjes, chocolade, meel, pasta, olie, en superfood-kruidenthee. - Vape-lijn: Producten voor een unieke sfeer. De lijn bestaat uit CBD-vloeistoffen, natuurlijke aroma's, neutrale bases, batterijen en aroma's. - Tools-lijn: Kwaliteitsgereedschap en accessoires. De lijn bestaat uit vloei en filters, aanstekers, pijpen en bongs...
Italië, Scafati
... industrie en biedt een ruime keuze aan producten die zijn bereid volgens de oude culinaire traditie, van wijn tot olie, van zeevruchten tot voedingsconserven en de eeuwenoude zoetwarentraditie van Napels. Itacraft biedt een gevarieerde hoeveelheid en kwaliteit van regionale gastronomische producten, samengebracht onder het merk "I Nostrani".
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... fijnproevers uit het zuiden, voor wie mama de beste kokkin blijft en de traditie de beste inspiratie is. Daarom vind je in hun boccacci onder olie de typische producten uit Cilento, bereid volgens de recepten van de gerechten van het Mediterraan dieet. Hun typische Campania-producten, geconserveerd in olie, azijn en pekel, zijn specialiteiten met een verfijnde smaak, maar die je zonder formaliteiten...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play