...Zoete amandelolie is een kruidenolie die wordt verkregen uit de zaden van de amandelboom door middel van koud persen. Het heeft een lichte geur en lijkt qua smaak op walnoten. Het is een van de meest favoriete kruidenoliën voor huidverzorging en haarverzorging. Zoete amandelolie, waarvan de Latijnse naam Prunus Amygdalus Dulcis is, bevat 68% oliezuur, 25% linolzuur en 4% palmitinezuur. Zoete...
Portfolio (53)
...Geniet van de Smaak van de Middellandse Zee! Energie (kJ en kcal): 489 kJ Calorieën: 119 kcal Vetten (g): 13,5 g Verzadigde Vetten (g): 1,864 g Enkelvoudig Onverzadigde Vetten (g): 1,421 g Meervoudig Onverzadigde Vetten (g): 1,421 g Koolhydraten (g): 0 Suikers (g): 0 Eiwitten (g): 0...
Portfolio (82)
... zijn uitgevoerd. Adel ALTAMIMI Food biedt alle soorten garanties. Deze olie is bestand tegen 240 °C. De kookkracht is 4 keer hoger dan die van andere plantaardige oliën. Bovendien kun je maximaal 600 g van deze olie gebruiken in het gerecht waar je 1 kg plantaardige olie in doet. Je kunt minstens 10 keer frituren op 160 - 180 graden. Het kookt snel van binnen en van buiten. De smaak is met geen enkele plantaardige olie te vergelijken. Je zult het allemaal ervaren wanneer je het probeert. Zuurpercentage: Max. 0,5%...
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...Onze OliveOilsLand® merk Olijfoliën, die worden geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks zonder contact met lucht, voelen aangenaam aan op uw smaakpapillen met hun unieke smaak. Het wordt ook wel de smaak van de Egeïsche Olijfolie genoemd onder de mensen. Een natuurlijke Extra...
Turkije, Istanbul
... Maïsolie","100% Refined Corn Oil":"100% Gepureerde Maïsolie: Kookgroenteolie","Type":"Type: Maïsolie","Corn Oil":"Maïsolie: 100% Puur","Storage":"Opslag: Kamertemperatuur","Packing":"Verpakking: Fles","Purity (%)":"Zuiverheid (%): 100","Quality":"Kwaliteit: Menselijke Consumptie","Packaging":"Verpakking: Plastic Fles","Taste":"Smaak: Neutraal","Cultivation Type":"Teelt Type: GEMEEN","Odor":"Geuroverlast: Neutrale Geur","Refined Type":"Gepureerd Type: Gefractioneerde Olie"}...
Portfolio (9)
Turkije, Agadir🇲🇦
...doordringende en duidelijke geur. De prijs is iets goedkoper. Deze olie heeft een smaak die de smaken van amandelen en hazelnoten combineert, en heeft veel voordelen voor het bindweefsel en het reguleren van cholesterolniveaus in het lichaam en voordelen voor het hart, en antitumoreigenschappen. Kenmerken van cosmetische olie Het wordt bereid door koude persing (wat de goedgekeurde methode is...
Portfolio (2)
Turkije, Mamaris
...Het wordt op grote schaal gebruikt voor de productie van "zeep", "cosmetica" en "voedingsmiddelen". Het is geraffineerd, gebleekt en gedeodoreerd nadat het uit de kern van de palmboom is geëxtraheerd. Dit niet-chemische raffinageproces resulteert in een wit tot lichtwit gekleurd materiaal met een fletse tot niet-bestaande geur en smaak. Het is van nature rijk aan verzadigde vetzuren, waardoor het...
Portfolio (7)
...Olijven worden geoogst uit het zuidelijke deel van de Marmara-regio in Turkije tijdens de periode waarin de hoeveelheid polyfenolen het hoogst is, en ze worden te koop aangeboden als ongefilterde olie, geproduceerd met de koude persmethode. Vroeg geoogste natuurlijke extra vierge olijfolie heeft een rijke smaak en een frisse geur van fruit, onrijpe amandel en groene appel. Wanneer je Nil Queen Olijfolie proeft, zul je de geur van de aarde en de natuur ervaren.
Portfolio (2)
Turkije, Gaziantep
...Mawardi Type Kernel Pistachenoten worden geproduceerd van de vroege oogst. Er is een klein kleurverschil met groene kernpistachenoten. De smaak is bijna hetzelfde. Oogsttijd is tussen 15 en 30 augustus en de schil wordt gescheiden. De kernen zijn grof en 70% is groen. Bevat minder olie. Gebruikt in de sectoren van lekkernijen, halva en baklava-ijs.
Portfolio (10)
...Lampante olijfolie, met een vrije zuurgraad boven de 2%, die een raffinageproces vereist voordat het kan worden geconsumeerd. Lampante olie is de laagste kwaliteit van extra vierge olijfolie. Het is niet geschikt voor menselijke consumptie. Het heeft een natuurlijke zuurgraad en kan ook een onaangename smaak en aroma hebben.
Portfolio (10)
Turkije, Denizli
...Beter bekend als de Gouden Oester, lijken ze op een boeket mooie gele bloemen en ruiken ze naar vers gesneden watermeloen. Wanneer ze in olie worden gebakken, hebben ze een smaak die doet denken aan geroosterde cashewnoten. De gele kleur verdwijnt tijdens het koken en verandert in goudbruin, maar de paddenstoelen zijn delicaat en hebben een fijne textuur, ze kunnen rauw gegeten worden en kunnen echt een opvallende eetbare garnering vormen.
Portfolio (3)
Turkije, Istanbul
...Massara's handtekening Premium Edition Baklava .. Een magische doos waarin de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd door Massara, samenkomen en waar je onze culinaire lekkernijen kunt ontdekken. De vloeibare smaak blijft niet alleen op je smaakpapillen, maar ook in je handen hangen. INHOUD: Pistachenoten, Cashewnoten, Tarwe Meel, Plantaardige Olie (Kokos en Katoen), Maïszetmeel, Suiker, Honing.
Portfolio (7)
... jaar duurt, gebruiken we niets anders dan water en zout. Onze producten bevatten absoluut geen chemicaliën, conserveermiddelen of toevoegingen. Onze olijven worden alleen met zout en water gefermenteerd en verpakt voor een periode van maximaal een jaar. • Natuurlijk gefermenteerd, • Geen chemische stoffen gebruikt, • Hoge aroma-inhoud, • Gefermenteerd in zijn natuurlijke staat zonder toevoegingen behalve zout, waardoor het smaak en verfijning krijgt, • Het eindproduct is van hoge kwaliteit.
Portfolio (9)
Turkije, Mersin
...VOO is goedkoper dan extra vergine, terwijl het de beste kwaliteit olijfolie behoudt qua smaak, gezondheidsvoordelen en voedingswaarden. Pompolie: Verkregen door het raffineren van de ruwe pomace-olie via chemische en fysieke processen zodat het geschikt is voor menselijke consumptie.
... mengeling met oliën van andere soorten. Het wordt op de markt gebracht in overeenstemming met de volgende aanduidingen en definities. Ideaal voor frituren, omdat het zijn eigenschappen behoudt, zelfs bij hoge temperaturen. Smaak: Gebalanceerd Zuurheid: Minder dan 1 % Rookpunt: 460°F / 238°C...
Portfolio (10)
Turkije, Villefranche
...Grondstof verkregen uit plantvezels na industriële verwerking. Vloeistof- en oliebestendig. Bestendig tegen 100 graden Celsius water en 120 graden Celsius olie. Buigt of breekt niet. Verandert de smaak van voedsel niet. Mag in de magnetron. Alle producten dragen het 'voedselcontact veilig' teken. Hygiënisch. Kan veilig worden gebruikt in een magnetron, verwarming of oven, en is bestand tegen temperaturen tussen -20°C en +150°C.
Portfolio (8)
... en salades. Het zuurgehalte bedraagt maximaal 0,8%. ——— Verpakking: 250ml, 500ml, 1Ltr, 5 Ltr (PET-flessen en blikken) ——— extra vergine olijfolie, olijfolie, pure olijfolie, vergine olijfolie, bakolie, eetbare olie, geraffineerde olijfolie...
Portfolio (5)
Turkije, Maltepe Istanbul
... technologie om de puurste en meest natuurlijke olie te verkrijgen. Met onze toewijding aan klanttevredenheid en gezondheid voorop, is elke druppel van onze olijfolie betrouwbaar en heerlijk. We voldoen aan de behoeften van sectoren zoals restaurants, hotels en de voedingsindustrie met onze groothandelsdistributie. Sluit u bij ons aan voor de sleutel tot een gezond leven en heerlijke smaak. Voeg waarde toe aan uw tafel met onze olijfolie, die kwaliteit en vertrouwen combineert!
Portfolio (10)
...De etherische olie die uit de bladeren wordt gewonnen, wordt ook gebruikt als specerij en smaakstof voor voedsel en heeft uitgebreide toepassingen in traditionele geneeskunde van verschillende landen. Laurierbladeren kunnen in veel verschillende vormen worden geleverd, zoals Extra kwaliteit, Reguliere kwaliteit, Gebroken en Poeder.
Turkije, Bursa
...TIJD EN ARBEID BESPAART ... HET KUREERT DIRECT - BESTENDIG VAN -40 TOT +110 GRADEN .. ***OLIJFBOMEN: WORDT VOORAL NIET BEÏNVLOED DOOR CHEMIKALIËN EN BESCHERMT BETON ... BEHOUDT DE NATUURLIJKE SMAAK VAN OLIE**** ***BESPROEIINGSKANALEN ***DRINKWATERREINIGINGSINSTALLATIES ***AFVALWATERREINIGINGSINSTALLATIES ***INDUSTRIËLE ZWEMBADEN, ZWEMBADEN, AFVALWATERTRANSPORTBUISEN, ENZ ...
Portfolio (5)
...Sesamzaad is een van de oudste zaden die mensen kennen. In de tijd van de oude Egyptenaren maakten mensen brood van de bloem die van dit zaad was gemaakt. Sesamzaad kon aan de maaltijden worden toegevoegd voor meer smaak en er kon ook olie uit dit zaad worden gewonnen. Het werd voor het eerst gebruikt in 3000 v.Chr. Sesamzaad wordt nog steeds gebruikt in de maaltijden in het Nabije en Verre...
Portfolio (9)
...- Dankzij thee gemaakt van kimoonzaad kunnen problemen zoals een opgeblazen gevoel en gas worden voorkomen. - Wanneer het voor het toevoegen aan gerechten in olie wordt geroosterd, voegt het smaak toe aan de olie, waardoor de gerechten lekkerder worden. - Het kauwen van kimoonzaad na de maaltijd ondersteunt de spijsvertering.
Portfolio (4)
Turkije, Mersin
...Maras-chili's zijn doorgaans alleen te vinden in gemalen vorm en in tegenstelling tot de meeste chilivlokken die je misschien kent, zijn ze niet volledig droog. Maras-peper staat bekend om zijn rijke, complexe en lichtzoete smaak. Maras-chilipepers, geregistreerde peperzaden die behoren tot de regio Kahramanmaras (TURKIJE), worden gekweekt en gedroogd in Maras, dat de meest geschikte klimaatvoorwaarden voor deze zaden heeft. Chilipepers die worden gemaakt door een geschikte hoeveelheid zout en olie toe te voegen, worden Maras-chilipeper genoemd.
Portfolio (2)
Turkije, Senir
...Dankzij de waterdamp van rozen blijft de meest natuurlijke geur van fenylethyl in het rozenwater. Fenylethyl wordt verkregen uit essentiële olie via alcohol en hars. Fenylethylalcohol heeft een aangename bloemengeur. Deze bloemengeur wordt veel gebruikt voor smaak, geur en parfumerie. Wij zijn producent van Rose PEA in de stad van de rozen. U kunt Rose PEA rechtstreeks bij de producent kopen.
Portfolio (6)
Turkije, Yalova
... bewijs dat deze olijfolie geen toevoegingen bevat. • Dit speciale product uit onze serie Natuurlijke Koude Persing heeft een zachte en heerlijke smaak; het wordt verkregen uit rijpe olijven die in oktober en november worden geoogst van de meest geschikte olijfbomen voor extra vergine olijfolie in de Egeïsche regio, en verwerkt met de "Continue Systeemproductie" methode bij maximaal 26 °C.
Portfolio (6)
Turkije, Istanbul
...Gezonde zaadmengsels die smaak toevoegen aan uw salades, soepen en desserts voor mensen met slaapproblemen en onder stress. VEGAN • BEVAT GEEN CONSERVATIEVENDEN. POMPOENZAAD (% 40), CHIA (% 30), HENNEPZAAD (% 29,5), LAVENDEL OLIE (% 0,5).
...Chief’s Mix; Brownie Mix is een gebruiksvriendelijke mix die is gemaakt om brownies te creëren met een perfecte smaak en uitstraling, en die ook lange tijd vers blijft. Chief’s Mix; Brownie Mix 1000 g. Een Ei 400 g. Olie 400 g. Water 100 g. De poedermix van Chef’s Mix Brownie Mix, olie, ei en water worden allemaal 5 minuten lang op een constante normale snelheid in een mixer geklopt. Nadat extra ingrediënten zijn toegevoegd, worden de muffincups gevuld met het bereide mengsel en gebakken. Oventemperatuur: 170 - 180 °C Baktijd: Afhankelijk van de grootte van de cup ongeveer 30-35 minuten.
Bijpassende producten
Brownie-mix
Brownie-mix
Andere Producten
Soufflé-mix
Soufflé-mix
Turkije, Osmaniye
...Deveci olijfolie, met zijn lichte fruitige smaak, is geschikt voor zowel verse dressings als frituren. Groenten, vissen en vlees kunnen hun kenmerkende smaken verbeteren met olijfolie. De olie kan worden verhit, waardoor deze geschikt is voor elk gerecht.
Portfolio (1)
... superieure kwaliteit en smaak te waarborgen. Onze faciliteit heeft een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 15.000 ton zonnebloempitten en breidt zich voortdurend uit om aan de toenemende vraag te voldoen. We zijn vastbesloten om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. We streven ernaar om een leidend landbouwbedrijf in Turkije te zijn door ons bedrijf voortdurend te vernieuwen en te...
Portfolio (11)
Turkije, Izmir
... prijs. Bij de productie van onze lokma's gebruiken we altijd de beste kwaliteit meel en olie om de kwaliteit van onze lokma's te waarborgen. We gebruiken nooit goedkopere ingrediënten. Daarom moet u ons absoluut niet verwarren met bedrijven die lokma's maken met de goedkoopste olie en meel. Al jarenlang kiezen mensen die lokma willen laten maken in İzmir voor ons bedrijf. De smaak van onze lokma's is...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play