Nederland, Urk
...Gedroogde vis voor honden Nieuw in ons assortiment: Doversole uit de Noordzee. Gemaakt in Urk, Nederland. Zonder toevoegingen.
Portfolio (5)
...De gedroogde pepermunt die wij u aanbieden is wild en met de hand geoogst. Het groeit in het noorden van Iran, nabij de Kaspische Zee. Gebruik: Pepermunt kan alleen worden geconsumeerd als infusie of verrijkt met bijvoorbeeld wilde kamilleknoppen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten of als dessert. De Iraniërs gebruiken het regelmatig in hartige gerechten zoals vis, rijst of voor...
Portfolio (45)
Turkije, Ankara
...gedroogde perzik...
Portfolio (87)
Italië, Novoli
...Onze Caracol Canário - Helix Cepaea variëteit is wit, geborduurd, stevig en vlezig. Niet afkomstig van intensieve teelt, worden ze verzameld in hun natuurlijke habitat en geselecteerd en gecertificeerd om kwaliteit en versheid te waarborgen. We bewaren ze op een gecontroleerde temperatuur om hun houdbaarheid te behouden. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke, gedroogde, schone...
Portfolio (71)
Bulgarije, Otets Paisievo
... vis. Lavendelmeel in cosmetica: Verzorging voor een vette huid, anti-acne, verwijdert roos. Fijn, geurend en delicaat voor gezichtsmaskers, haar, lichaam + anti-aging, décolleté, lichaamspeelings, badbommen. Thuiscosmetica: Lavendelbloem wordt prachtig gebruikt bij het maken van vaste zeep, geurige kaarsen. Hoeveelheid: 50 g. Verpakking - glazen pot Product oorsprong: Bulgarije Bewaring: op een droge plaats, zonder direct zonlicht bij een temperatuur van +5 °C tot + 25 °C Collectie: Budjak...
Portfolio (187)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De oregano smaak is intens, licht bitter en scherp. Kleine smaaknuances ontstaan door kwaliteit en verschillende teeltomstandigheden. Daarom is de oregano smaak van de bladeren in sommige regio's milder of scherper. Het kruid wordt het vaakst gebruikt in de mediterrane keuken. Typische gerechten zoals pizza, tomatensoep, vlees, vis en salades krijgen door de pittige noot van het kruid nog meer...
Portfolio (89)
Polen, Warszawa, Poland
... veel gebruikt in hotels, ziekenhuizen, restaurants en bakkerijen, vooral voor producten zoals crackers, koekjes en pasta die niet hoeven te rijzen. Naast eipoeder zijn er ook eidooierspoeder en eiwitpoeder. Eidooierspoeder wordt gebruikt als vervanger voor verse eidooiers in verschillende voedingsmiddelen om kleur, textuur en emulgerende eigenschappen toe te voegen, vooral bij de bereiding van mayonaise, dressings, sauzen en croissants. Aan de andere kant wordt eiwitpoeder gebruikt in een verscheidenheid aan producten zoals vis, vlees en aardappelbereidingen, gebakken goederen en zoetwaren.
Portfolio (278)
Italië, Orbassano
...Oorspronkelijk uit de regio Campania in Zuid-Italië, zijn paccheri korte en brede pastabuizen met een diameter van ongeveer 30-40 mm. Ze worden vaak geserveerd met dikke tomatensauzen, zoals de "ragù napoletano". Hun grote formaat en de heerlijke 'al dente' textuur maken ze perfect voor vullingen zoals ricotta en spinazie, of andere creatieve opties. De gladde paccheri passen goed bij sauzen op basis van vis, romige sauzen en, omdat ze zonder eieren zijn, zijn ze perfect voor veganistische sauzen.
Portfolio (57)
Frankrijk, Arengosse
... aan mineralen en smaak. Piment d'Espelette: Voegt een pittige toets en een unieke smaak toe, typisch voor de Baskische regio. Gedroogde Paprika: Voor een zoete en rokerige noot, die perfect de Piment d'Espelette aanvult. Veelzijdige Toepassingen: Kruiden: Ideaal om te strooien over uw gegrild vlees, vis en groenten. Marinades: Perfect om smakelijke marinades voor vlees en vis te maken. Afwerking: Voeg een snufje toe aan uw gekookte gerechten voor een explosie van smaken. Referentie:VRACSELSUDOUEST...
Portfolio (200)
Portugal, Santarém
Monte Safira is een premium fabrikant en exporteur van hoogwaardige Portugese producten, gespecialiseerd in rauwe olijfolie en traditionele charcuterie. Gevestigd in Portugal, is Monte Safira toegewijd aan het produceren van authentieke producten met behulp van traditionele methoden, gericht op consumenten die de smaken van hun thuisland zoeken. Het productassortiment van het bedrijf omvat extra v...
Portfolio (14)
Duitsland, Hemer
... verteerbaar en bevordert het de gezondheid en vitaliteit. Natuurlijke vitamine C en E ondersteunen een gezond immuunsysteem. Door de toevoeging van vismeel is dit product rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Al onze producten zijn vrij van chemische conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Er worden ook geen dierlijke bijproducten gebruikt! Beckers Beste Dier voeding Regular bevat: Tarwe en maïs bevorderen de gezondheid van het darmkanaal. Gedroogd gevogelte is de bron van hoogwaardige eiwitten. Gedroogde vis.....
Portfolio (69)
Duitsland, Buxtehude
...Gedroogde abrikozen zijn echte vitaminebommen, ze behoren tot het zogenaamde gedroogde fruit. Gedroogde abrikozen hebben een voedingswaarde die bijna vijf keer zo hoog is als die van verse abrikozen. Gedroogde abrikozen zijn rijk aan vitamine A en C. Ze kunnen ook gebruikt worden in de keuken, waardoor ze vlees, vis, sauzen of salades de juiste verfijnde toets geven.
Portfolio (85)
Spanje, Villarrubia (cordoba)
... monomateriële oplossingen van SP Group samenbrengt. Het valt op door zijn transparantie, het ondersteunt thermische behandelingen zoals pasteurisatie, warme vulling en magnetron. Het kan worden gebruikt voor vlees- of zuivelproducten zoals fuet-snacks of kaas, bevroren vis en zeevruchten, gedroogde vruchten en voedingsmiddelen van specerijen en superfoods tot granen en peulvruchten. Wat niet-voedingsmiddelen betreft, zijn er ook veel mogelijkheden, voor hygiëneproducten, gels en shampoo of schoonmaakproducten, onder anderen.
Portfolio (18)
Litouwen, Vilnius
Spanje, Las pedroñeras
...Ontdek de Ajo Spring Violeta, met een pittige smaak en een delicate geur die gerechten met vis en zeevruchten versterkt. Ondanks de korte houdbaarheid, zorgt de gemakkelijke aanpassing voor de teelt en het hoge rendement ervoor dat het een populaire variëteit is. Deze knoflook is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een ingrediënt dat een pittige toets en een zachte geur aan hun gerechten toevoegt, en is ideaal om de smaak van vis en zeevruchten te versterken. De laagdrempelige teelt en het hoge rendement maken het een aantrekkelijke optie voor boeren.
Portfolio (15)
Duitsland, Dissen
... rode kleur. De consument associeert deze kleur ook vaak met hoge kwaliteit en versheid. Snoep, zuivelproducten of vleeswaren – een nieuwe frisse kleur is voor hen allemaal beschikbaar met KolorFox®. De volgende varianten zijn beschikbaar: KolorFox® CPS voor gekookte worstproducten, droge worstproducten, leverworst, vis, snoep, vleessalades en yoghurt geeft het product ook een veel consistenter rode kleur en is bovendien hittebestendig. KolorFox® C voor gekookte worstproducten, gedroogde worstproducten, leverworst, snoep, vleessalades en yoghurt geeft een hittebestendige rode kleur.
Frankrijk, Paris
... Atlantische Oceaan, wordt onze kabeljauw met de grootste zorg verwerkt om de voedingskwaliteiten te behouden en uw huisdier een ongeëvenaard genot te bieden.\n\nOnze gedroogde kabeljauwsticks onderscheiden zich door hun aantrekkelijkheid en rijkdom aan collageen. Ideaal voor kieskeurige eters en gevoelige dieren, zijn deze traktaties zonder toevoegingen of conserveermiddelen een gezonde en...
Portfolio (115)
Roemenië, Focsani
...Gedroogde larven zijn een zeer voedzame voedselaanbieding voor verschillende diersoorten, en bieden een rijke bron van eiwitten en essentiële vetzuren. Dit product is bijzonder voordelig voor pluimvee en vis, omdat het hun groei en algehele gezondheid bevordert. Het gebruik van gedroogde larven in diervoeding kan leiden tot verbeterde voederconversie en betere gewichtstoename. Boeren die hun...
Portfolio (15)
Noorwegen, Oslo
...Eerste klas natuurlijk gedroogde Atlantische kabeljauwkoppen in zakken van 30 kg, minimale bestelling van 1 balen (1 x 30 kg), prijs per balen € 180 inclusief transport en BTW binnen Europa en Noord-Amerika alleen. De kabeljauwkoppen zijn beschikbaar in gecomprimeerde of niet-gecomprimeerde zakken. MINIMALE BESTELLING VAN 30 ZAKKEN. Al onze zendingen worden geleverd met vangstcertificaten om authenticiteit en productie-informatie te garanderen.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
...Onze E-mail: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com Productintroductie: Dit product is gemaakt van de wilde stichopus zeekomkommer en is gedroogd in de zon zonder toevoegingen om de oorspronkelijke kwaliteit en natuurlijke smaak te behouden. Productnaam: Gedroogde Zeekomkommer Ingrediënten: Zeekomkommer Productstandaardnummer: SC/T3213 Netto gewicht: 200G Specificatie: 20-24 stuks Houdbaarheid: 36 maanden (bewaren op een koele, droge plaats)...
Portfolio (9)
...is Felicia Volwassen Zalm verrijkt met hoge niveaus van glucosamine en chondroïtine. Bovendien bevordert de combinatie van Omega 3&6 natuurlijke vetzuren die het bevat de groei van levendige, zijdeachtige en glanzende vacht, terwijl het bijdraagt aan de bescherming van een gezonde huid. INGREDIËNTEN Gedehydrateerd Zalm Eiwit (32%), Baldo Rijst, Maïs, Zalmolie, Erwt, Ansjovismeel, Gedroogde Gist...
Portfolio (9)
Duitsland, München
...Een perfect gebalanceerde mix van eersteklas Arborio rijst en geselecteerde ingrediënten zoals gedroogde paddenstoelen en geurige kruiden. Heerlijk, volwaardig en gemaakt van natuurlijke ingrediënten, is deze mix uitstekend geschikt als een volledige vegetarische (ook veganistische) maaltijd, of vormt het een geweldige basis waaraan u vlees of vis kunt toevoegen. Een snelle alternatieve voor...
Portfolio (28)
Martinique, Rivière-Pilote
...Karaïbisch zout is een geweldige smaakversterker, die deze mix van Caribische specerijen (zout, kurkuma, zoete paprika, gedroogde ui, knoflook, kruidnagel, komijn, zwarte Penja-peper) toevoegt. Het zal uw vis, gegrild vlees, rijst en groenten, evenals aardappelen, begeleiden door een exotische smaak toe te voegen.
Portfolio (31)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Verenigd Koninkrijk, Brentwood, Essex
...BSF gedroogde larven voor vogelvoer, pluimvee, huisdiervoeding en vis...
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
... goed bij vis, maar is magnifiek met zeevruchten en komt vooral tot zijn recht in geur en smaak in harmonie met lamsvlees. Ingrediënten Gedroogde knoflook Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 67,4 Vetten (g / 100g)… 0,13 Koolhydraten (g / 100g)… 5,33 Energiewaarde (kcal / 100g)… 327...
Portfolio (178)
Oekraïne, Chernihiv
... ook veel gebruikt in dieet- en glutenvrije voeding, vegetarische keuken. Erwtenmeel wordt gebruikt bij de productie van vis- en huisdiervoeding. Productcode HS:1106100000 Verpakking:20/40/1000 kg (pp/papier) zakken Energiewaarde (calorieën) per 100 g product:300 kJ (1684 kcal)...
Portfolio (7)
Frankrijk, Paris
...Een korte beschrijving: De mullet poutargue, ook wel "boutargue" genoemd, is een hoogwaardige mediterrane delicatesse. Het is de gedroogde en gezouten eidooier van de mullet. • Textuur: Het heeft een stevige en licht rubberachtige textuur. • Smaak: De smaak van de poutargue is zout en intens, met uitgesproken mariene tonen. Sommigen beschrijven de smaak als umami, vergelijkbaar met die van kaviaar. • Culinaire toepassing: Poutargue wordt meestal in dunne plakjes gesneden en alleen geserveerd of met toast, salades of andere gerechten.
Bijpassende producten
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andere Producten
Garnalen
Garnalen
Portfolio (29)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Italië, Salerno
...Baccala' vers, dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in gemengde olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's, olijven, kappertjes en gedroogde tomaten. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout, natuurlijke aroma's. Het bedrijf opereert in overeenstemming...
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play