Italië, Novoli
...Onze Caracol Canário - Helix Cepaea variëteit is wit, geborduurd, stevig en vlezig. Niet afkomstig van intensieve teelt, worden ze verzameld in hun natuurlijke habitat en geselecteerd en gecertificeerd om kwaliteit en versheid te waarborgen. We bewaren ze op een gecontroleerde temperatuur om hun houdbaarheid te behouden. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke, gedroogde, schone...
Portfolio (71)
Italië, Orbassano
...Oorspronkelijk uit de regio Campania in Zuid-Italië, zijn paccheri korte en brede pastabuizen met een diameter van ongeveer 30-40 mm. Ze worden vaak geserveerd met dikke tomatensauzen, zoals de "ragù napoletano". Hun grote formaat en de heerlijke 'al dente' textuur maken ze perfect voor vullingen zoals ricotta en spinazie, of andere creatieve opties. De gladde paccheri passen goed bij sauzen op basis van vis, romige sauzen en, omdat ze zonder eieren zijn, zijn ze perfect voor veganistische sauzen.
Portfolio (57)
Italië, Salerno
...Baccala' vers, dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in gemengde olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's, olijven, kappertjes en gedroogde tomaten. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO ZONE 27), 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout, natuurlijke aroma's. Het bedrijf opereert in overeenstemming...
Portfolio (8)
Italië, Trento
...De Dado voor visbouillon is een van de nieuwigheden van Bauer. Kabeljauw, garnalen en gedroogde krab worden gecombineerd met groenten van de hoogste kwaliteit. Voor gerechten met een zee-smaak en om een vleugje originaliteit op tafel toe te voegen. Los 1 Dado Vis Bauer op in 500 ml water en breng dit een paar minuten aan de kook terwijl je af en toe roert. De bouillon kan aan de gerechten (vissoepen, vissauzen, soepen, risotto's, visgerechten) worden toegevoegd tijdens het koken, in de gewenste hoeveelheid.
Portfolio (9)
Italië, Paterno'
...Siciliaanse ambachtelijke onderneming die al meer dan 50 jaar hoogwaardige groenteconserven produceert. Bediening van gebieden Italië Europa Midden-Oosten Azië VS Canada Australië. Leveringen per container van 20 of 40 ft. Volledige pallets. Retail distributie voor Italië en Europa. Tomatensaus pesto's paté zoete smeersels Conserven in olijfolie of azijn, zoals antipasti groene en gevulde olijven artisjokken aubergines chili pepers champignons champignon pleurotes nameko gedroogde S. Marzano en cherrytomaten.
Portfolio (9)
Italië, San Casciano Dei Bagni(si)
... heerlijke gerechten met gedroogde kabeljauw en stokvis snel te bereiden dankzij de varianten met voorgekookt of alleen al geweekte producten. Ideale producten voor zowel thuisgebruik als voor restaurants en trattoria's (er zijn al tal van chefs die ze gebruiken).
Italië, Ripalimosani
... NATURA: extractoren voor essentiële oliën met stoom. LINEA APICOLTURA: reinigingsmachines voor pollen, machines voor de productie van romige honing, multifunctionele installaties voor de behandeling van honing. LINEA CASTAGNA: installaties voor het wassen, de thermische behandeling en de pasteurisatie van kastanjes; het pellen van zowel gedroogde als verse kastanjes. LINEA TARTUFO: installaties voor het wassen, koken en steriliseren van truffels. LINEA LATTE EN FORMAGGI: minicaseifabrieken, drogers voor kaas.
Italië, Agrigento
De passie voor gedroogd fruit, olijven, geconserveerde vis en peulvruchten heeft de wens doen ontstaan bij het bedrijf EuroAlimenti F.lli Costanza S.r.l. om deze producten met zorg en professionaliteit te verwerken. Oorspronkelijk begonnen als een familiebedrijf, is het vandaag de dag een goed gevestigde speler in de sector, maar behoudt het de traditionele waarden van vroeger, die goed...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play