Frankrijk, Bordeaux
...-traditie met een natuurlijke alcoholische fermentatie, temperatuurbeheersing, lange maceratie (18 dagen), 2 remontages per dag gedurende de hele fermentatie. Deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit van het fruit maximaal wordt geëxtraheerd: kleur, aroma's en structuur. De rijping van de wijn gebeurt vervolgens in eiken vaten, waarvan een derde nieuw hout, gedurende 12 maanden. Proeverij Bij het oog...
Portfolio (93)
Frankrijk, Calvi
...Cépage : Vermentinu 20 jaar 25 hl/hectare 6.500 flessen. Oogst : vroeg en handmatig Vinificatie : Directe persing zonder sulfiet / Koude bezinking 48 uur / Gisting en fermentatie 14-15°C Rijping op fijne droesem 6 maanden bij natuurlijke temperaturen. Filtratie, lichte sulfitering en botteling. Botteling in het voorjaar. Proefnotities : - Helder gele kleur ; - Sterke aromatische intensiteit gekenmerkt door witte vruchten en gele bloemen van de maquis ; - Levendige, ronde en strakke mond. Retrogustatie in harmonie met de neus.
Portfolio (5)
...Maakt het mogelijk om kaas te laten rijpen in de keuken, kelder, ... zonder risico van vliegen, insecten, ... voor liefhebbers van natuurlijke rijping. Lengte: 20 cm Hoogte: 24 cm...
Portfolio (984)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
... resultaat van de langzame fermentatie van witte knoflook, een proces dat zijn oorsprong vindt in de Japanse traditie. De rijping van de knoflook verwijdert de scherpe smaak en verhoogt de concentratie aan antioxidanten (polyfenolen en flavonoïden). CholéCardyl® is bedoeld voor iedereen die de neiging heeft tot een verhoogd cholesterolgehalte en die een normale hartfunctie wil behouden.
Portfolio (42)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: Wat een klap is deze jaargang 1985! Deze zoete natuurlijke rode wijn heeft een oxidatieve rijping buiten gehad gedurende 1 jaar in dame-jeanne, gevolgd door 27 jaar (!) in eiken vaten. Het resultaat is een unieke cuvée met een tegelachtige kleur waarin aroma's van pruimen en geconserveerd zwart fruit zich vermengen met tonen van moka, cacao, gedroogde vijg, noten en peper in een sublieme...
Portfolio (321)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Een jonge kaviaar, met een verrassende frisheid die de natuurlijke smaak van de net gezouten eieren onthult. Met een korte rijping van 2 weken tot 2 maanden. Dankzij een pure zoutbehandeling heeft het al jodium- en visaroma's ontwikkeld, terwijl het smaken van noten en hazelnoten in de afdronk behoudt. Om dit product zonder conserveermiddelen te garanderen, hanteren we een Houdbaarheidsdatum...
Portfolio (18)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... barriques, gevolgd door een rijping op fijne droesem, geeft deze wijn een zijdezachte textuur en een mooie romigheid, terwijl het een subtiele complexiteit toevoegt. Het bouquet opent met tonen van honeydew-meloen, vers gesneden gras en limoen, in balans met exotische aroma's van lychee en guave. In de mond domineren smaken van mispels en passievrucht, ondersteund door de frisse en natuurlijke zuurheid van het jaar, die een sprankelende en minerale afdronk biedt. Deze wijn past perfect bij een salade van grapefruit en garnalen, zeevruchten of Thaise gerechten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
...{"Dégustation":"Proefnotitie\nDe neus roept witte bloemen en citrusvruchten op. Een verrassende frisheid die zich voortzet in een eerlijke en evenwichtige mondgevoel.\nVinificatie\nPersing met een pneumatische pers, geen gebruik van exogene gisten, geen toevoeging van enzymen. Enkel het werk van de natuurlijke gisten... Rijping 50% in roestvrijstalen tanks, 50% in eiken vaten.\nAccord met wijn...
Portfolio (190)
Frankrijk, Fraisse Des Corbieres
... fermenteren. Domaine du Cardona maakt hydromel van garrigue-honing, volgens een wijnbouwmethode en bij bepaalde cuvées vindt de rijping plaats in aardewerken vaten (moderne amforen van 160 l). Hydromel wordt gekoeld, verwarmd en op smaak gebracht genuttigd, en tegenwoordig wordt het vaak gebruikt in de bereiding van talrijke cocktails. Het wordt ook in de keuken gebruikt voor het deglaceren (foie gras) en als marinade vanwege zijn vleesverzachtende eigenschappen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
... vrucht voor rijping wordt geoogst en in de zon wordt gedroogd, waar het zwart wordt en verwelkt om zijn meest aromatische versie van peper te geven. De zwarte peper uit Madagaskar heeft niets te benijden aan zijn neef, de wilde Voatsiperifery zwarte peper; het is een parel die uw gerechten, zelfs de meest creatieve, zal verheffen. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
...Druivensoort: 100% Muscat d'Alexandrie Elaboratie: Schilmaceraat van 10 maanden in een pot, gevolgd door persen en rijping van 2 maanden in dezelfde pot, voornamelijk voor een natuurlijke klaring. Proefnotities: De intense tonen van gekonfijte citrusvruchten en lychee prikkelen uw smaakpapillen en de levendigheid van deze droge wijn zal u verrassen. Serveertemperatuur: 12°C.
Portfolio (9)
Frankrijk, Pont D Ain
...De Matsui Sakura is een Japanse single malt die gerijpt is in sakura-vaten, de beroemde en iconische Japanse kersenboom. Deze Japanse whisky is dubbel gedistilleerd in een Pot Still en heeft gerijpt in sakura-vaten in de prefectuur Tottori, in een natuurlijke omgeving die gunstig is voor de rijping. Vervolgens is hij aangelengd met natuurlijk bronwater afkomstig van de berg Daisen. Staat: Nieuwe product Land: Japan Productieregio: Eiland Honshu Appellatie: Whisky Jaargang: 2019 Alcohol: 48° Inhoud: 70 cl...
Portfolio (95)
Frankrijk, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay 100% VINIFICATIE Na de oogst van de druiven en hun persing, vindt de alcoholische fermentatie natuurlijk plaats met inheemse gisten: 30% in eiken vaten en 70% in thermoregulatie roestvrijstalen tanks. Dit lange en natuurlijke proces zal de wijn meer complexiteit geven. De malolactische fermentatie zal ook vanzelfsprekend en natuurlijk plaatsvinden. De rijping duurt ongeveer 12...
Portfolio (46)
Frankrijk, Lézignan-Corbières
...Prestaties Houtachtige, gesmolten bijdrage, zachte en fijne tannines, de aromatische bijdragen zijn zeer dicht bij Franse eik. Aanbevelingen Witte druivenrassen: subtiele houttoets na 4 tot 5 maanden. (Vroeg proeven). Rode druivenrassen: rijping van minimaal 10 maanden. Drogen Natuurlijk, in de open lucht, onder zware klimatologische omstandigheden: regen, koude wind en natuurlijke warmte. Drogingsduur: 2 jaar.
Portfolio (21)
Frankrijk, Amayé-Sur-Seulles
... leidde tot de allereerste Blueberry. De nieuwe variëteit had een blauwachtige kleur en rook naar bessen. DJ Short heeft dus goed gekozen om het Blueberry te noemen. Onze Blueberry CBD heeft zeer dichte bloemen van gemiddelde grootte en verspreidt een zeer zoete bosbessen geur. De Blueberry CBD is afkomstig uit biologische landbouw, gegarandeerd zonder pesticiden. Rijping van vier weken met de OGL-methode. Boveda Humidipack wordt meegeleverd met de bloemen voor een betere conservering. Geen toegevoegde terpenen. CBD-gehalte: 1,37% THC-gehalte: 0,06% (Analyse)...
Frankrijk, Chevilly-Larue
...De Catuaí Rode variëteit biedt voordelen bij de verwerking en de oogst, omdat het een korte boom is. De bonen absorberen intensiever de natuurlijke suikers tijdens de rijping, wat de hoge kwaliteit van de drank uit deze Arabica-variëteit verklaart. De Catuaí Gele variëteit is aangepast aan de Cerrado van Minas Gerais en biedt een hoge productie. De Catuaí Gele biedt voordelen in hanteerbaarheid dankzij zijn kleine formaat. Ontstaan uit een kruising tussen Caturra Geel en "Mundo Novo", ontwikkelt het zich tot krachtige struiken die hoogwaardige kersen dragen.
Portfolio (6)
Frankrijk, Hélette
... kleurstoffen of conserveermiddelen en met natuurlijke korsten: schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 12 maanden rijping, schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 12 maanden rijping op een houten plank, schapenkaas AOP Ossau-Iraty van rauwe melk met 5 tot 6 maanden rijping, schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 4 maanden rijping, Petit Agour kaas van rauwe melk gewreven met peper, kaas van Baskische koemelk, kaas van koe...
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Montreuil Bellay
... goede droge worst. Dit is de fase waarin ze het meest worden vertroeteld, omdat ze daarna in zorgvuldig getimede stappen moeten afkoelen. Dan komt de tijd van de rijping in de droogkamer onder strikt gecontroleerde temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden gedurende meerdere weken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play