Italië, Milano
... glycoproteïnen die op het celmembraan van geactiveerde immuuncellen worden geëxposeerd en in staat zijn om potentiële pathogene cellen of vreemde lichamen te herkennen en te binden. Ze kunnen de adaptieve respons stimuleren door de rijping van leukocyten te induceren, als gevolg van infectie door Gram+ en Gram- bacteriën, en zo de aangeboren immuunrespons te bevorderen.
Portfolio (84)
Italië, Bellizzi
... synthese van fytoalexines stimuleert en de natuurlijke weerstand van alle gewassen tegen schimmels en bacteriën verhoogt. Aspect: Kleurloze Vloeistof Toepassing: Bladtoepassing en Fertigatie Verpakking: 1L - 5L - 20L - 1000L...
Portfolio (64)
Italië, Goito
... deeltjesgrootte, stelt het in staat om minder dan 1,5 mm poriën en scheuren binnen te dringen. De toevoeging van natuurlijke en kunstmatige puzolans maakt een geleidelijke hydratatie en verharding mogelijk die verder gaat dan de standaard 28 dagen rijping. Mikrosana is, dankzij zijn bijzondere samenstelling, volledig compatibel met oude mortels, wat het gebruik ervan bijzonder aanbevolen maakt voor de...
Portfolio (275)
Italië, Radicofani
... product ligt juist in de rijping. Deze vindt op natuurlijke wijze plaats in een grot die in tufsteen is uitgehakt; en het is juist in deze omgeving, gedurende de hele rijpingsperiode, dat de kaas onvergetelijke aroma's en smaken verwerft, ...
Portfolio (48)
Italië, piano di sorrento (na)
... vitamine C en antioxidanten, die het immuunsysteem ondersteunen en de cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Ze zijn ideaal voor verse consumptie, in citrussalades of als gezonde snack. Hun natuurlijke zoetheid maakt ze ook perfect voor het bereiden van desserts en jam.
Portfolio (29)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
Italië, MILANO
...SPECK ALTO ADIGE I.G.P. De Zuid-Tiroolse vleeswaren met een rijke en delicate geur. Een strenge selectie van de beste varkenshammen, een nauwkeurige dosering van de specerijen, de natuurlijke rokerij met beukenhout en de rijping gedurende minstens 6 maanden in de frisse en schone lucht van de Zuid-Tiroolse valleien: dit zijn de ingrediënten voor een speck van superieure kwaliteit van Casa...
Portfolio (85)
...wordt gekarameliseerde suiker toegevoegd totdat de juiste rijping is bereikt. Dik, licht alcoholisch en aangenaam van smaak, komt de smaak beter tot zijn recht als je het koel proeft als aperitief of als digestief na de maaltijd, zodat je de beste spijsverterende eigenschappen kunt ervaren.
Portfolio (2)
...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
Italië, Marciano Della Chiana
... kruidige van kaneel, presenteert zich in een intense robijnrode kleur. Dankzij de sappige en volle smaak is hij perfect om alleen te drinken of met chocolade. Een uitstekende combinatie met oude kazen. Formaat: 0,5 lt. Type wijn: Passito. Oogstjaar: 2019. Land: Italië. Regio: Toscane. Druivensoort: 100% Aleatico. Rijping: 6 maanden in kleine houten vaten - 6 maanden in de fles. Kleur: Intense robijnrode. Aroma: Aardbei, Pruim, Wilde roos. Temperatuur: 12° C. Ideaal met: Chocolade, oude kazen.
Portfolio (10)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
Italië, Aidone
...gerijpte kazen of simpelweg mozzarella, die zich onderscheiden door hun authenticiteit, smaak en hygiënische veiligheid. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw. In het teken van de meest gekwalificeerde traditie selecteert het de beste melk uit de provincie Enna en Sicilië, "benut" het klimaat voor de natuurlijke rijping van de zogenaamde "historische" zuivelproducten, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. WE PRODUCEREN DE BESTE SICILIAANSE KAAS.
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Napoli
... leven we elke dag het verhaal van een oude balans. Hier wordt de zuurdesem met zorg behandeld en verfrist tot een volledige rijping van 36 uur. En hier ontstaat de lijn "Madre", het resultaat van de creativiteit van Cupiello en zijn vermogen om de oudste en meest natuurlijke ingrediënten te combineren: meel, eieren, suiker, boter en verse zuurdesem. Onze belangrijkste productlijnen zijn de Cornetti Madre, de lijn van vegan croissants, Muffins en individuele Taartjes, Viennoiserie, Napolitaanse specialiteiten en nog veel meer.
... Citrus Bergamia Risso, behoort tot de familie Rutaceae, geslacht Citrus. De vrucht heeft een bolvorm en weegt gemiddeld 150 gram; de kleur bij rijping is geel. De bloei vindt plaats in april en de vruchten worden van november tot maart geoogst.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play