Duitsland, Bad Bramstedt
...De fijne zoutsmaak van het onbewerkte zout met het delicate aroma van verschillende kruiden versterkt de smaak van alle gerechten. Het grove zeezout kan zowel als ingrediënt tijdens het koken worden gebruikt als om aan tafel bij te voegen. Voor het kruiden en verfijnen van sauzen, soepen, salades, stoofschotels, eiergerechten, groenten, vis en nog veel meer, gewoon een universeel zout voor alles. Grove zeezout is de koning onder de zouten. Edel, natuurlijk en krachtig van smaak. Kan puur gestrooid of fijn gemalen met een zoutmolen. Inhoud: 1,00 g Artikel-Nr: 20626...
Portfolio (89)
Polen, Brzozów
... traditioneel keukenzout, dat we dagelijks gebruiken. Het bevat een reeks macro- en micro-elementen. Vivio Himalayazout is verkrijgbaar in twee varianten: fijn en korrelig. Fijn Himalayazout wordt vaker gebruikt dan korrelig zout in de keuken, voor het op smaak brengen van gerechten. Korrelige zout heeft dezelfde toepassing, maar is ook geschikt voor baden. In dat geval moet je ongeveer 10 g zout per 1...
Portfolio (781)
Duitsland, Fellbach
...) hoeft u bepaalde natuurlijke eigenschappen van het zout niet op te offeren. Vleeswaren, kruidenmengsels en diepvriesproducten blijven langer vers en veranderen in mindere mate de kleur van het voedsel. U hoeft dus niet de toepassingsbeperkingen te accepteren die normaal zout, niet-vetomhuld zout met zich meebrengt. De gelijkmatige omhulsel onderdrukt aanvankelijk de zoutsmaak en de werking van het keukenzout volledig. Zodra deze voedingsmiddelen worden bereid en verwarmd, ...
Portfolio (8)
Duitsland, Bad Bentheim
...De oorspronkelijke staat van het zout is grofkorrelig. Met behulp van een stalen molen wordt het gemalen tot middelgrof en fijn zout, afhankelijk van de behoefte. Er worden geen andere kunstmatige stoffen aan dit zout toegevoegd. Ingrediënten en Gebruik Dit product is meer dan 280 miljoen jaar oud en bevat veel mineralen en sporenelementen. Topchefs zweren bij dit natuurlijke woestijnzout. Het kan in veel gerechten worden gebruikt. Specifieke eigenschappen van Kalahari Woestijnzout: 93,7% NaCl 0,03% Ca 0,008% Mg 4,0% sulfaat 0,006% kalium...
Portfolio (549)
Frankrijk, Arengosse
...Ontdek ons Sel à l'Ail des Ours, een subtiele en smaakvolle mix die een vleugje frisheid en originaliteit aan uw gerechten zal geven. Bestaat uit grof grijs zout van het eiland Ré en fijn gedroogde bladeren van de wilde knoflook, dit zout is ideaal voor liefhebbers van natuurlijke en kruidige smaken. Ingrediënten : Grof grijs zout van het eiland Ré Fijn gedroogde bladeren van de wilde knoflook...
Portfolio (200)
Polen, Warszawa, Poland
... steenzoutafzettingen die haliet worden genoemd. Natriumchloride komt voor in de vorm van een fijn kristallijn wit poeder met een kenmerkende zoute geur en smaak. Het heeft sterke hygroscopische eigenschappen. Het product dat door Foodcom wordt aangeboden, is niet genetisch gemodificeerd. Foodcom biedt ook brijn zout van voedselkwaliteit aan zonder scheidingsmiddelen.
Portfolio (278)
...JODEERD PUUR ZOUT Merk: Fooday Zout Gewicht: 1 Kg GOED VOOR JE GEZONDHEID Jodium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en een normale cognitieve functie. Met zout kun je smaken tot leven brengen. Je gerechten smaken beter en je proeft meer smaak. De kleine, fijn gemalen korrels van Fooday 03 zijn uiterst geschikt voor de bereiding van je dagelijkse maaltijden, van aardappelen tot gestoofd vlees, vis of eieren, en voor sauzen, stoofschotels en beslag.
Portfolio (10)
Frankrijk, Cadeilhan
...Onze biologische zwarte knoflookmosterd is de perfecte aanvulling voor uw vlees, groenten of vinaigrette. Hij is ook ideaal voor uw marinades. Een mosterd met karakter, fijn en sterk met zijn mooie geur van zwarte knoflook. Laat u inspireren door onze receptideeën. INGREDIËNTEN Biologische Franse mosterd (biologische mosterdzaad, biologische alcoholazijn, water, zout) 90% Biologische zwarte knoflook uit de Gers 10% BEWAARADVIES Bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 90 dagen gebruiken.
Portfolio (9)
Turkije, Izmir
... fijn gemalen poeder mengt naadloos en voegt een robuuste zoetheid toe aan uw gerechten. Rijk aan lycopeen, vitamines en mineralen, ondersteunt het een gezond hart en een uitgebalanceerd dieet. Gemaakt met duurzame praktijken en vrij van kunstmatige toevoegingen, brengt Happy Dried’s Zongedroogd Biologisch Tomatenpoeder de essentie van zonrijpe tomaten naar uw culinaire creaties. Ingrediënten: Zongedroogde Tomaten, Zout...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint-Aubin
...Assortiment van Franse chips: De Franse Chips - Fijn Gezouten - 150gr x4 pakken De Franse Chips - Rookpaprika - 140gr x2 pakken De Franse Chips - Met 3 Kruiden - 130gr x2 pakken De Franse Chips - Picardische Sjalot - 130gr x2 pakken Verzendkosten gratis Levering alleen in het Franse vasteland Referentie:BOX ZOUT LCF 001...
Portfolio (9)
Frankrijk, Laissac
...Een ambachtelijke worst, gemaakt zoals vroeger. Fijn gesneden, wordt hij vervolgens voorzichtig in een 100% recycleerbaar en zelfs statiegeld glas geplaatst! In de versie Marmite van 300g. DLC: 90 dagen Gewicht: 300g Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Frankrijk, Aix En Provence
... vetten (raapzaad, kokos), suiker, bakkersgist, volle melkpoeder, zout, emulgatoren: sojalecithine, tarwevezel verdikkingsmiddel: guarpasta, meelbehandelingsmiddel: ascorbinezuur. Gemaakt in een atelier dat sesam, eieren en zuivelproducten gebruikt. Verpakking: ongeveer 18 per zak Netto gewicht: 300g Voedingskenmerken: Gemiddelde voedingswaarde per 100g Energie waarde: 301 Kcal oftewel 1198 KJ Vetten: 6.1 g waarvan verzadigde vetzuren: 2.9 g Koolhydraten: 50.9 g waarvan suikers: 5 g Voedingsvezels: 4.
Portfolio (31)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
...De complexe kristalstructuur van dit zout, de heldere kleur en het hoge mineraalgehalte maken Bali Pur tot een uitzonderlijk elegant afwerkingszout. Het verfijnde gourmetzout past bij elk gerecht en zorgt voor unieke smaaksensaties als laatste toets op salades, vis, vlees of groenten. Kook het zout niet mee, maar voeg het pas aan het einde aan de gerechten toe.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Rochelle
...Le Sel Marin, in tegenstelling tot de Fleur de Sel, kristalliseert in onze zoutmoerassen op de bodem van de bassins. Dit zout, krachtig van smaak, heeft een unieke tint door de natuurlijke aanwezigheid van klei op de bodem van onze moerassen. De klei in de moerassen is rijk aan silicium, een natuurlijke antioxidant. De traditionele oogstmethode zorgt ervoor dat ons Sel Marin 2 tot 3% van deze klei opneemt. Silicium, in combinatie met de natuurlijke aanwezigheid van calcium, kalium, magnesium... maakt het de beste van de zeezouten met erkende gezondheidsvoordelen.
Portfolio (91)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Guérande
Sinds bijna een millennium worden de zoutmoerassen van het Witte Land door de hand van de mens gevormd, onder invloed van de wind en de zon. De zoutmaker behoudt het ambachtelijke vakmanschap van de benedictijner monniken die de eerste putten hebben gegraven. Het is dankzij deze ongerepte natuur dat het Grijze Zout en de Fleur de Sel van het Witte Land u de rijkdom van hun smaak bieden, evenals al...
Portfolio (42)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Een uitgebalanceerde mix van fijn gemalen zout en gedroogd laminaria-poeder, bedoeld voor dagelijks gebruik in plaats van traditioneel zout. Het bevat geen smaakversterkers, chemische toevoegingen en gluten. Het vervangen van traditioneel zout door ons Zeewierzout zal de smaak van voedsel helderder maken, de hoeveelheid natrium die je consumeert verminderen, helpen het kalium-natrium evenwicht...
Portfolio (116)
Spanje, El Puerto De Santa María
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op onderzoek en ontwikkeling van producten die zijn bedoeld om de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren. Onze producten zijn ecologisch en van hoge kwaliteit: Citroenzuur, Natriumbicarbonaat, 100% Natuurlijke Zeezout, Epsomzout, Specerijen, 100% Natuurlijke Ontkalker, Tuinmest.
Portfolio (7)
Turkije, Kocaeli-Www.qualityturkey.com
... belang is, onder strikte controle van volledig geautomatiseerde systemen toegevoegd. Bij het gebruik van jodiumhoudend zout moet erop worden gelet dat het zout pas vlak voor het serveren aan het gerecht wordt toegevoegd, na het koken. Anders verliest het jodium zijn effectiviteit tijdens het koken, waardoor jodiumhoudend zout geen nut heeft. 01 – 02 mm Code 001 Natuurlijke Kristal Verfijnde...
Turkije, antalya
Mayi Tuz is een natuurlijk bronzout dat ondergronds kookt in het Delice-district van Kırıkkale in de regio Centraal-Anatolië, aan de grens met Çorum Sungurlu. De locatie waar Mayi Tuz wordt gewonnen, is de grootste natuurlijke bronwaterzoutpan van Turkije. Aangezien Mayi Tuz behoort tot de klasse van zouten die uit natuurlijke bronnen worden gewonnen, kristalliseert het zonder dat er een raffinage...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... binnen, decanteert en concentreert geleidelijk in zout totdat het de eindbassins, de zogenaamde oeillets, bereikt. In de oeillets gaat de concentratie verder onder invloed van de zon en de wind tot verzadiging. Fijne en lichte zoutkristallen verschijnen dan en drijven in platen op het wateroppervlak, dit is de fleur de sel. Het is zeldzaam omdat de productie laag is. Het wordt 'geplukt' met een specifiek instrument: de lousse. Het kan worden gebruikt zoals fijn zout, maar de smaak is ongeëvenaard. Ean13:3701511702496 Referentie:FleurSelGuerandeIGPLabelRouge1...
Portfolio (133)
Turkije, Çorum
... en zijn geoogst met duurzame landbouwmethoden uit de regio Osmancık in Çorum. Productinformatie Kaliber: Fine (11-13 mm) Bereiding: In zout Inhoud van de pot: 1000 cc Netto gewicht: 1 kg Afgegoten gewicht: 700 g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Olivet
...borstel ze eventueel, schil ze volledig of in banen, verwijder de schil niet als ze jong zijn. Snijd de courgettes in plakjes. Giet het water, de kalfsfond of het 1/2 bouillonblokje erbij. Doe de courgettes in de pan. Breng aan de kook. Meng. Voeg de kurkuma, het zout en de tijm toe. Kook gedurende 10/15 minuten, controleer de gaarheid van de courgettes, houd warm. Snijd de bieslook fijn. Verwarm de oven voor door de thermostaat tussen 6/7 (200°C) te plaatsen gedurende 45 minuten, maar controleer altijd...
Portfolio (114)
Frankrijk, Sète
...Pel de ui en snijd deze fijn, laat het in olie op laag vuur fruiten. Ontvel de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze toe aan de uien met de knoflook, de peper en 1 glas witte wijn. Dek af en laat 30 minuten sudderen. Snijd de kop en de staart van de sardines en bedek ze met grof zout. Laat ze in de koeling rusten. Wrijf de sardines schoon, snijd ze doormidden om de centrale graat te verwijderen. Voeg de saus toe en kook 10 minuten met deksel.
Portfolio (42)
Frankrijk, Malataverne
Zwitserland, Liestal
... onafhankelijk van het voorfilter worden vervangen. De combinatie van voor- en hoofdfilter in één biedt het voordeel van aanzienlijke ruimtebesparing. Toepassing: Het wordt onder andere toegepast in de tabaks-, papier- en voedingsmiddelenindustrie, waar fijn- en grofstof moeilijk te scheiden zijn.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fleur de sel van de Saline de la Fortune (in Villena) nabij Alicante. Een andere soort zout, knapperig, fragiel en zo fijn, dat het alleen al oplost bij het aanraken van de lippen. GEBRUIKSVORM Knapperige bloemblaadjes met een intense smaak die samensmelten in het gerecht en elk type maaltijd verbeteren. Kruiden op het moment van serveren. HERKOMST Minerale zout uit de ondergrondse rivieren van Villena – Alicante. INGREDIËNTEN Gekristalliseerd vlokkenzout. VERPAKKING Keramisch potje, netto gewicht 125g...
Portfolio (198)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play