Frankrijk, Arengosse
...Ontdek ons Sel à l'Ail des Ours, een subtiele en smaakvolle mix die een vleugje frisheid en originaliteit aan uw gerechten zal geven. Bestaat uit grof grijs zout van het eiland Ré en fijn gedroogde bladeren van de wilde knoflook, dit zout is ideaal voor liefhebbers van natuurlijke en kruidige smaken. Ingrediënten : Grof grijs zout van het eiland Ré Fijn gedroogde bladeren van de wilde knoflook...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint-Etienne
CENTRALE D, gevestigd in Saint-Etienne, is een voedingsgroothandel voor professionals en particulieren. CENTRALE D biedt u een breed scala aan voedingsproducten en verpakkingen, zowel voor professionals als voor particulieren. Bij CENTRALE D vindt u een compleet assortiment voedingsproducten: - in onze Espaces Frais: kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vlees en vis, vleeswaren, zeevruchte...
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint-Aubin
...Assortiment van Franse chips: De Franse Chips - Fijn Gezouten - 150gr x4 pakken De Franse Chips - Rookpaprika - 140gr x2 pakken De Franse Chips - Met 3 Kruiden - 130gr x2 pakken De Franse Chips - Picardische Sjalot - 130gr x2 pakken Verzendkosten gratis Levering alleen in het Franse vasteland Referentie:BOX ZOUT LCF 001...
Portfolio (9)
Frankrijk, La Rochelle
...Le Sel Marin, in tegenstelling tot de Fleur de Sel, kristalliseert in onze zoutmoerassen op de bodem van de bassins. Dit zout, krachtig van smaak, heeft een unieke tint door de natuurlijke aanwezigheid van klei op de bodem van onze moerassen. De klei in de moerassen is rijk aan silicium, een natuurlijke antioxidant. De traditionele oogstmethode zorgt ervoor dat ons Sel Marin 2 tot 3% van deze klei opneemt. Silicium, in combinatie met de natuurlijke aanwezigheid van calcium, kalium, magnesium... maakt het de beste van de zeezouten met erkende gezondheidsvoordelen.
Portfolio (91)
Frankrijk, Laissac
...Een ambachtelijke worst, gemaakt zoals vroeger. Fijn gesneden, wordt hij vervolgens voorzichtig in een 100% recycleerbaar en zelfs statiegeld glas geplaatst! In de versie Marmite van 300g. DLC: 90 dagen Gewicht: 300g Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Frankrijk, Aix En Provence
... vetten (raapzaad, kokos), suiker, bakkersgist, volle melkpoeder, zout, emulgatoren: sojalecithine, tarwevezel verdikkingsmiddel: guarpasta, meelbehandelingsmiddel: ascorbinezuur. Gemaakt in een atelier dat sesam, eieren en zuivelproducten gebruikt. Verpakking: ongeveer 18 per zak Netto gewicht: 300g Voedingskenmerken: Gemiddelde voedingswaarde per 100g Energie waarde: 301 Kcal oftewel 1198 KJ Vetten: 6.1 g waarvan verzadigde vetzuren: 2.9 g Koolhydraten: 50.9 g waarvan suikers: 5 g Voedingsvezels: 4.
Portfolio (31)
Frankrijk, Cadeilhan
...Onze biologische zwarte knoflookmosterd is de perfecte aanvulling voor uw vlees, groenten of vinaigrette. Hij is ook ideaal voor uw marinades. Een mosterd met karakter, fijn en sterk met zijn mooie geur van zwarte knoflook. Laat u inspireren door onze receptideeën. INGREDIËNTEN Biologische Franse mosterd (biologische mosterdzaad, biologische alcoholazijn, water, zout) 90% Biologische zwarte knoflook uit de Gers 10% BEWAARADVIES Bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 90 dagen gebruiken.
Portfolio (9)
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft. Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector. Netto gewicht: 150 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Frankrijk, Paris
... binnen, decanteert en concentreert geleidelijk in zout totdat het de eindbassins, de zogenaamde oeillets, bereikt. In de oeillets gaat de concentratie verder onder invloed van de zon en de wind tot verzadiging. Fijne en lichte zoutkristallen verschijnen dan en drijven in platen op het wateroppervlak, dit is de fleur de sel. Het is zeldzaam omdat de productie laag is. Het wordt 'geplukt' met een specifiek instrument: de lousse. Het kan worden gebruikt zoals fijn zout, maar de smaak is ongeëvenaard. Ean13:3701511702496 Referentie:FleurSelGuerandeIGPLabelRouge1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fleur de sel van de Saline de la Fortune (in Villena) nabij Alicante. Een andere soort zout, knapperig, fragiel en zo fijn, dat het alleen al oplost bij het aanraken van de lippen. GEBRUIKSVORM Knapperige bloemblaadjes met een intense smaak die samensmelten in het gerecht en elk type maaltijd verbeteren. Kruiden op het moment van serveren. HERKOMST Minerale zout uit de ondergrondse rivieren van Villena – Alicante. INGREDIËNTEN Gekristalliseerd vlokkenzout. VERPAKKING Keramisch potje, netto gewicht 125g...
Portfolio (198)
Frankrijk, Olivet
...borstel ze eventueel, schil ze volledig of in banen, verwijder de schil niet als ze jong zijn. Snijd de courgettes in plakjes. Giet het water, de kalfsfond of het 1/2 bouillonblokje erbij. Doe de courgettes in de pan. Breng aan de kook. Meng. Voeg de kurkuma, het zout en de tijm toe. Kook gedurende 10/15 minuten, controleer de gaarheid van de courgettes, houd warm. Snijd de bieslook fijn. Verwarm de oven voor door de thermostaat tussen 6/7 (200°C) te plaatsen gedurende 45 minuten, maar controleer altijd...
Portfolio (114)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...cacaobonen, emulgator sojalecithine, vanille), amandel, sesampraliné (sesam, suiker, emulgator sojalecithine, vanille), AMANDELEN, cacaoboter, HAZELNOTEN, witte chocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder, emulgator sojalecithine, vanille-extract), kristalsuiker, fijn verkruimeld koekje (tarwemeel, suiker, anhydride melkvet, melksuiker, melkeiwitten, zout, moutextract (gerst), bakpoeder natriumbicarbonaat), ROOM, fijn verkruimeld koekje (tarwemeel) Netto gewicht: 250g Bewaarcondities: Beschut tegen licht en droog Afmetingen (LxBxH in cm): 8x8x8...
Portfolio (85)
Frankrijk, Mietesheim
...De zoete mosterd met Bier verheft uw gerechten met zijn kleur en authentieke smaak. Fijn en smaakvol, wordt het bijzonder aanbevolen als bijgerecht bij stoofschotels (zuurkool, knakworst, pot-au-feu…). Ingrediënten: Water, mosterdzaad, Bier uit de Elzas 10%, azijn, zout, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Is ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Vourles
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw). Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen. Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag. Certificering: Biologische landbouw EU. Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
Portfolio (7)
Frankrijk, Floirac
... natuurlijke zeep Céréales. Om een mooie teint te behouden, is een regelmatige scrub noodzakelijk. De zeep Céréales biedt een lichte scrub dankzij de fijn gemalen sesamzaadjes en havervlokken. Het stelt je in staat om een lichte dagelijkse scrub onder de douche uit te voeren. Gezicht en lichaam. Verkocht zonder zeepdispenser. Gewicht van de shampoo: 60g Gewicht van de zeep: 100g Bewaren op een droge plaats tussen gebruik. Verpakt in gezaaid papier.
Portfolio (25)
Frankrijk, Ham
... prikkelen en een vleugje frisheid aan uw culinaire bereidingen te geven. Receptidee: Verfrissende tabouleh met munt Ingrediënten: 200 g griesmeel 2 tomaten, in kleine blokjes gesneden 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden 1 rode ui, fijngehakt 1 bosje verse peterselie, fijngehakt 1 bosje vlokken munt Het sap van een citroen 3 eetlepels olijfolie Zout en peper, naar smaak Bereiding: Kook de griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Laat het volledig afkoelen. Referentie:AR805118 Ean13:3760306805118...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sète
...Pel de ui en snijd deze fijn, laat het in olie op laag vuur fruiten. Ontvel de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze toe aan de uien met de knoflook, de peper en 1 glas witte wijn. Dek af en laat 30 minuten sudderen. Snijd de kop en de staart van de sardines en bedek ze met grof zout. Laat ze in de koeling rusten. Wrijf de sardines schoon, snijd ze doormidden om de centrale graat te verwijderen. Voeg de saus toe en kook 10 minuten met deksel.
Portfolio (42)
Frankrijk, Guérande Cedex
... verschillende soorten processen, biedt het merk LE GUERANDAIS een breed scala aan verpakkingen en de mogelijkheid om de korrelgrootte en de vochtigheid van het zout aan te passen om aan al uw behoeften te voldoen. Onder onze producten vindt u grof zout, fijn zout, fleur de sel en aromatische zouten met biologische kruiden, biologische groenten of zeewier.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play