Italië, Giuliano
...Trilogie mousse met drie chocolades Code: TRG013 Diameter: 24 cm...
Portfolio (129)
België, Wingene
... rijpheid", net voor CHOCOLADE MET ZOETSTOFFEN cacaobonen, cacaoboter, zoetstoffen inositol, erythritol, ribose, collageen, octaanzuur (kokos mct), vanillepeulen (1%), zoetstof thaumatin (katemfe fruit). Bevat ten minste 60% cacaoinhoud. Herkomst: Oeganda Regio: Grensgebied aan de Congose kant Variëteit: Planifolia Hints: Leer, Rode Vruchten, Karamel SKU: 5430002193076 welke Polyolen: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Totaal vet: 49g waarvan verzadigd vet: 30g Koolhydraten: 32g waarvan suiker: 6g * Eiwit: 9g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
...Meester-chocolatier uit Val de Marne sinds 1960. Al drie generaties lang maakt de familie Janin chocolade op traditionele wijze. Een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën in Île-de-France. De chocolade is gemaakt van de beste cacaobonen en met grote zorg bereid, in overeenstemming met de traditie van vroeger. Chocolats Janin is een chocoladefabriek in het 94, waar Stéphane Janin...
Portfolio (36)
Australië, Sydney
...Beschikbaar in drie verschillende variëteiten: Mars, Snickers en Twix Grootte: 160g Aantal per doos: 15 eenheden Aantal per pallet: 96 dozen...
Portfolio (46)
België, Gent
... en Hertog Jan hebben zelfs drie sterren! Drie typische Belgische specialiteiten zijn hot: bier, chocolade en Belgische frieten. Tijdens uw rondleiding in het historische centrum van Brugge, dat volledig op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed staat, bezoekt u drie actieve musea: Choco-story (= het Chocolademuseum), het Frietmuseum (= Belgische frieten) en De Halve Maan (= brouwerij). Verder, terwijl...
Portfolio (49)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
... blijven plakken. - Injectiehoeveelheid en injectiesnelheid zijn ingesteld op het scherm, wat een nauwkeurigere afstelling mogelijk maakt. - Tussen de injectieband en de gelatineband, die uit koorden bestaat, is er een transferband zodat de croissants correct in positie vallen en niet draaien, en gestapeld worden voor de gelatine douche. VOORDELEN - Geautomatiseerde productie voor hoge volumep productie. - Drie processen worden uitgevoerd in een beperkte ruimte.
Portfolio (83)
Spanje, Sabadell
...Het komt voort uit de persing van cacaoliquor of -pasta en is een basisingrediënt in de productie van chocolade en snoepwaren. Het wordt ook gebruikt in de cosmetica-sector. Bekijk de drie (3) 100% gedeodoreerde en twee (2) natuurlijke boteropties die beschikbaar zijn, afhankelijk van uw vereisten. Presentatie: • Blokken (vast) 25 Kg • Vloeibaar in bulk (tanks) Voor meer informatie over onze producten, technische datasheets en/of distributie, raadpleeg ons verkoopteam. Wij helpen u graag en presenteren u opties die zijn aangepast aan uw vereisten.
Portfolio (41)
Nederland, Amsterdam
...Ingrediënten: 1 kopje slagroom Een theelepel vanille Drie eetlepels poedersuiker Instructies: Meng alle ingrediënten grondig in de slagroomdispenser. Vervang de dispenserdop, laad met een 615g N2O slagroompatroon en schud goed. Opmerking: Ontdek hoe je kunt voorkomen dat je slagroom uitloopt in ons blogbericht Slagroom Die Stevig Blijft Chocolade Slagroom: Deze traktatie is voor alle chocoladeliefhebbers daarbuiten.
Portfolio (25)
Duitsland, Bad Bentheim
... meer antioxidanten dan rode wijn en drie keer meer dan groene thee, cacao bonen zijn een rijke bron van mineralen. De peulen zijn met de hand geoogst en geselecteerd voor de beste kwaliteit. Ook is onze cacao gefermenteerd om hun aanvankelijke bitterheid te verminderen. Het productieproces behoudt een aanzienlijk deel van de voedingswaarde waarde van de bonen, zonder enige toevoeging. Forastero Bonen De Cacao Poeder Regular Biologisch is afkomstig van de Forastero cacao boom. Oorspronkelijk komt deze cacao uit het Amazonegebied, maar het wordt nu vooral geteeld in We…" ...
Portfolio (549)
Roemenië, Domnesti
...– Voedsel: Bevroren producten, zuivelproducten, chocolade; – Logistiek: Distributie van producten online; – Geneeskunde: Vaccins, serums, bloed, andere medische en farmaceutische materialen; – Bij verpakking, opslag en distributie voor alle gevoelige producten. Voordelen: - Biedt bescherming tegen hitte op korte termijn; – Bescherming tegen vloeistoffen en bescherming tegen steken; – Flexibele en lichte structuur.
Frankrijk, Etaples
... langer om ons ultra-luxe recept te ontdekken, gemaakt van chocolade van de beste kwaliteit. Bovendien, om de variatie erin te houden, bieden we het aan in drie versies: Donkere chocolade, Melkchocolade & Witte chocolade. Ingrediënten: melkchocolade, witte en donkere chocolade.
Portfolio (13)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Voel inspiratie, nieuwe ideeën en gedachten dankzij de heldere smaak van een gezonde en smakelijke alternatieve voor reguliere pure chocolade. Onze chocolade bestaat uit drie natuurlijke ingrediënten: cacaomassa, elite Criollo cacaoboter en kokosbloesemsuiker, wat een nuttig alternatief is voor witte suiker. Dankzij deze samenstelling is de reep geschikt voor chocolade-gourmets, veganisten...
Portfolio (111)
Duitsland, Bremen
... familiebedrijf dat al drie generaties lang de fijnste chocolade produceert. Elke figuur wordt na het gieten met de hand zorgvuldig in stanniolpapier gewikkeld. Fijne volle melkchocolade met minimaal 37% cacao en een grootte van ongeveer 15 cm.
Portfolio (8)
Frankrijk, Bordeaux
... oorsprong en gezondheidsverklaring Beschikbaarheid: Wij bieden veilige verzending, met groothandelsopties tegen zeer concurrerende prijzen. Onze drie kwaliteiten cacaopoeder zijn beschikbaar om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ons aanbod.
Portfolio (2)
Slovenië, Ljubljana
...Melangeur is een universeel hulpmiddel voor het creëren van homogene massa's uit vaste ingrediënten. Door de stenen molens en mengschrapers vervangt de melangeur drie andere fabrieksunits: VOORVERMALEN, FIJNVERMALEN & CONCHEN. Afmetingen 680х910х1100 mm; Gewicht 170 kg; Laadcapaciteit 35 kg; Minimale laadcapaciteit 20 kg; Elektrische voeding 220 V ~ 50 Hz; Vermogen 2,2 kW/h; Behuizingsmateriaal Staal; Kommateriaal Voedselveilige roestvrij staal AISI 304, stenen bodem; Thermode Ja; Rotatiesnelheid 0 - 90 tpm...
Portfolio (7)
Verenigd Koninkrijk, Melton Mowbray
... democratiseren van cacao in Europa door chocoladewinkels en koffiehuizen te openen waar Jamaicaanse cacaodranken werden geserveerd, samen met koffie, drankjes en sigaretten. Vanaf dat moment was cacao niet langer een exclusieve drank voor de Franse en Spaanse aristocratie.\nDeze bonen worden geproduceerd door georganiseerde boeren uit drie verschillende parochies. Elke parochie heeft zijn eigen gecentraliseerde post-harvest faciliteit."}...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe semolina, biologische cacao (2%), eieren, water. Hoe te koken: Giet in kokend water 4 tot 6 minuten. Regel van drie "1": 1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste touch. Energiewaarde per 100g: Energia - Energie 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Vetten Verzadigde vetzuren - Verzadigde vetzuren 1,67 g 0,58 g Koolhydraten - Koolhydraten Suikers - Suikers 67,82 g 1,21 g Eiwitten - Eiwitten 11,61 g Zout - Zout 0 g Ean13:3701511702328 Referentie:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Portfolio (133)
Duitsland, Greven
...De nieuwe GÜ chocoladepasta's zijn de perfecte begeleiders voor brood, broodjes, croissants, crêpes of wafels. Ideaal als topping voor ijs en desserts ... of gewoon rechtstreeks uit het glas! Drie heerlijke smaken op basis van hazelnoot en chocolade zullen vanaf oktober 2019 chocoladepasta-liefhebbers verrassen, zonder palmolie en glutenvrij: Hazelnoot & Chocolade Romig Hazelnoot & Chocolade Krokant Chocolade & Zoute Caramel...
Frankrijk, Jarnac
... chocolade, vooral als deze een hoog cacaogehalte heeft. BELONINGEN ZILVEREN MEDAILLE International Wine & Spirits Competition 2009 ZILVEREN MEDAILLE San Francisco International Wine Competition 2009 GOLDEN MEDAILLE San Francisco World Spirits Competition 2008 DUBBELE GOLDEN MEDAILLE San Francisco World Spirits Competition 2007...
Portfolio (12)
Italië, Torino
... Gourmet Chocolademuseum, ook wel Choco-Story genoemd, waar bezoekers de geheimen van chocolade kunnen ontdekken en meer te weten kunnen komen over de meer dan vierduizend jaar geschiedenis van cacao, van de oude Olmeken tot nu. Het museum, dat zich over drie verdiepingen en ongeveer 850 m² uitstrekt, herbergt meer dan duizend originele artefacten. Naast het historische perspectief kunnen bezoekers de modernste technieken van chocoladeproductie ontdekken en genieten van een breed scala aan chocolade van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (6)
Turkije, Kayseri
... het Midden-Oosten. Een van de producten van ons bedrijf, natuurlijk mineraalwater, is geregistreerd bij de SFDA in Saoedi-Arabië en heeft ook een kwaliteitscertificaat van de Emirates Standards and Metrology Authority (ESMA) in de Verenigde Arabische Emiraten. Op basis van de jarenlange ervaring van ons bedrijf op de Arabische markt, bieden wij professionele diensten aan onze klanten. (Een bedrijf dat sinds 2002 investeert in de Vrijhandelszone - Koeweit) Met een lange ervaring op de Turkse markt beheersen wij drie talen: Engels, Turks en Arabisch.
Portfolio (1)
Duitsland, Ludwigsburg
...% ringgesponnen Katoen - Mouwboorden en kraag van 1x1 rib - Versterkte nekband - Korte mouwen - Knopsluiting met drie knopen in dezelfde kleur - Versterkte schoudernaden - Vervangknopen aan de binnennaad VERZORGINGSINSTRUCTIES: - Wasbaar op 60 °C...
Portfolio (22)
...Verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf met de ondersteuning van SEVU Printing en bereid uw reclameproducten voor tegen de beste prijs op de markt! Kies voor de personalisatie van geurkaarsen om aan te bieden op beurzen aan potentiële klanten. Maak het verschil met de concurrentie en til uw merk naar andere niveaus van succes. Kies uit drie beschikbare geuren (vanille, sinaasappel en chocolade...
... atmosfeer en temperatuur, in speciaal ontworpen en uitgeruste ruimtes voor het verwerken van voedingsmiddelen (chocolade, snoep…). Met onze 50 jaar ervaring in de verpakkingssector ondersteunen wij u vanaf de ontwerpfase van uw project, om samen met u de meest geschikte oplossing voor uw behoeften en beperkingen te definiëren. Uw voordelen: - Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding - Kwaliteit en levertijden gegarandeerd - Persoonlijke commerciële opvolging - Snelle en flexibele reactie op onvoorziene omstandigheden - Logistieke faciliteiten...
Portfolio (94)
Zwitserland, Feuerthalen
... voor multi-robot lijnen: Assortiment configuratie Het assortiment is waar verschillende producten worden gecombineerd in één verpakking, gebruikelijk voor chocolade- en snoepapplicaties. Elk product wordt op een individuele transportband aangevoerd, loodrecht op de transportband voor de verpakking. Parallelle flow configuratie In systemen met slechts één producttype worden de producten en de...
Portfolio (14)
Duitsland, Aachen
... bevestigen. Aanbod van een duurzame samenwerking en inzet voor een gezamenlijke en succesvolle toekomst. De NORYBEAN BY AET-CoD GmbH bezit meer dan 2000 hectare land (verdeeld over drie regio's) voor de cacaoteelt in Kameroen. In het kader van een gevestigde samenwerking zet de AET-CoD GmbH zich in voor onze partners bij de verwerking van cacao tot nevenproducten. Wij beheren ook overeenkomsten met de Kameroense overheid en logistiek voor de eindlevering aan onze partners. Wij staan tot uw beschikking voor verdere informatie die u nodig heeft. Met vriendelijke groet, AET-CoD GmbH TEAM...
Portfolio (14)
Nederland, Geldrop
... - Wafels en galetten Koffieleutjes Original De enige, echte Lotus Koffieleutjes Original zijn zo lekker door het karamelisatieproces dat tijdens het bakken van de koekjes plaatsvindt. De smaak is dan ook uniek! Er zijn 2 smaakvarianten: Lotus Koffieleutjes Original en Lotus Koffieleutjes Chocolade met Belgische chocolade. Geniet van Lotus Koffieleutjes bij ieder kopje koffie! Speculoospasta...
Oostenrijk, Wien
Over ons Ambachtelijke ervaringen uit drie decennia komen tot uiting in de producten van Schokomell. Chocoladewerk van de fijnste chocolade. De pure chocoladebeleving met precisie. Het filigraan uitgewerkte chocoladewerk lijkt verbluffend op het antieke origineel. Laat u betoveren door onze schatten die we met zoveel toewijding en liefde voor detail in onze manufactuur voor u vervaardigen...
Bulgarije, Gabrovo
... het chocolade maken wordt gevierd met elke creatie. Stap binnen in onze aromatische wereld, waar de lucht gevuld is met de uitnodigende geur van rijke cacao en warme lekkernijen. Hier mengen bekwame ambachtslieden zorgvuldig de fijnste ingrediënten, van fluweelachtige chocolade tot lokaal geproduceerde noten en fruit, om een verscheidenheid aan exquisite lekkernijen te creëren. Van klassieke...
Portfolio (10)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Cudié is een familiebedrijf dat delicatessen van chocolade aanbiedt, waarvan de recepten voor noten met heerlijke ambachtelijke pralinés al drie generaties lang worden doorgegeven, sinds Josep Cudié in 1946 de iconische catànies creëerde, een internationaal erkend gastronomisch symbool van de Middellandse Zee. De originele Catànies® zijn de meest emblematische creatie van Cudié: een...
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm