...Meester-chocolatier uit Val de Marne sinds 1960. Al drie generaties lang maakt de familie Janin chocolade op traditionele wijze. Een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën in Île-de-France. De chocolade is gemaakt van de beste cacaobonen en met grote zorg bereid, in overeenstemming met de traditie van vroeger. Chocolats Janin is een chocoladefabriek in het 94, waar Stéphane Janin...
... langer om ons ultra-luxe recept te ontdekken, gemaakt van chocolade van de beste kwaliteit.
Bovendien, om de variatie erin te houden, bieden we het aan in drie versies:
Donkere chocolade, Melkchocolade & Witte chocolade.
Ingrediënten: melkchocolade, witte en donkere chocolade.
... oorsprong en gezondheidsverklaring
Beschikbaarheid: Wij bieden veilige verzending, met groothandelsopties tegen zeer concurrerende prijzen. Onze drie kwaliteiten cacaopoeder zijn beschikbaar om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ons aanbod.
...Biologische durumtarwe semolina, biologische cacao (2%), eieren, water. Hoe te koken:
Giet in kokend water 4 tot 6 minuten.
Regel van drie "1":
1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta
Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste touch. Energiewaarde per 100g:
Energia - Energie 1467 KJ/ 346 kcal
Grassi - Vetten
Verzadigde vetzuren - Verzadigde vetzuren
1,67 g
0,58 g
Koolhydraten - Koolhydraten
Suikers - Suikers
67,82 g
1,21 g
Eiwitten - Eiwitten 11,61 g Zout - Zout
0 g
Ean13:3701511702328
Referentie:TagliattelleChocolatBioItalie1...
... chocolade, vooral als deze een hoog cacaogehalte heeft.
BELONINGEN
ZILVEREN MEDAILLE
International Wine & Spirits Competition
2009
ZILVEREN MEDAILLE
San Francisco International Wine Competition
2009
GOLDEN MEDAILLE
San Francisco World Spirits Competition
2008
DUBBELE GOLDEN MEDAILLE
San Francisco World Spirits Competition
2007...