Roemenië, Botosani
...Een goed bereid stuk vlees kan geserveerd worden met een rode wijn met een intense smaak. Daarom kun je veilig kiezen voor een Cabernet Sauvignon of een Merlot. Natuurlijk kun je creatief zijn en proberen rundvlees met andere wijnen te serveren, afhankelijk van de kruiden en specerijen die je gebruikt. Op deze manier benadruk je nog meer de smaak en sappigheid van het Carpathian Beef.
Portfolio (23)
...ORIGINE Rode wijn Bordeaux Deze familiale eigendom bevindt zich in Cantois, in het hart van de Entre-Deux-Mers. Dankzij het gepassioneerde werk van elke generatie, beslaat het domein vandaag de dag 63 hectare, gecultiveerd met respect voor het milieu (gecertificeerd HVE3). De wijngaard is ideaal gelegen op een klei-kalk en zandgrond. VINIFICATIE Oogst op perfecte rijpheid Persen en vervolgens...
Portfolio (96)
Italië, Sizzano
...Wijn voor alle gerechten Wit vlees Verse en gemiddelde kazen KLEUR Intense robijnrode kleur AROMA Kruidige en bloemige noten Typische pepernoot SMAAK Hartig, aangenaam intens Subtiele en harmonieuze tannines TEMPERATUUR: 16-18 °C ALCOHOL: 13% vol...
Portfolio (13)
Frankrijk, Arengosse
... knapperige textuur, biedt dit zeezout van hoge kwaliteit de perfecte basis voor onze creatie. Kwaliteitsrode Wijn: De infusie van rode wijn voegt een aromatische diepte toe, waardoor een symfonie van smaken in elk zoutkorreltje ontstaat. Verse Sjalotten: De zorgvuldig geselecteerde sjalotten brengen een heerlijke subtiele uiensmaak in deze mix. Aanbevolen Gebruik: Gegrild Vlees: Strooi royaal over je steaks, gegrild vlees en gevogelte voor een explosie van smaken. Gourmet Salades: Voeg een snufje toe om de smaak van je salades te versterken. Referentie:SEL0016...
Portfolio (200)
Frankrijk, Laissac
...de charcuterie kan enkele maanden in een kast bewaard worden. Pop en het is klaar! Gewoon een Popine openen naar wens! Voor en na opening: Bewaren op kamertemperatuur. Aangezien de charcuterie in de Popines zonder conserveermiddelen is, wordt aangeraden deze snel na opening te consumeren. Petit Pont rood: Druivenras 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Cadeaubox gemaakt in een zwarte magnetische doos OF een kraft verpakking, afhankelijk van de beschikbaarheid. Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Italië, Misano Adriatico
...Deze wijn TESSUTO Primitivo del Salento IGT is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers. Verpakt in flessen van 75 cl, is het de perfecte balans tussen aroma en heerlijke smaak. Geniet van deze rode wijn bij gegrild vlees of oude kazen voor een onvergetelijke avond. Koop nu je pakket van 6 flessen.
Portfolio (200)
Spanje, Malaga
...Intense smaak; het is een kroket met persoonlijkheid. Voor schatzoekers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak. Vlees Varkensvlees met Palo Cortado wijn Gemengd vleesstoofpot Kip met Montilla wijn Bloedworst Spek en dadels Vis Kabeljauw Tonijn Gerookte zalm Scampi Parmentier octopus Vegetarisch Spinazie met walnoten en cashewnoten Ratatouille 48/50 eenheden/ kilo CATEGORIE: Kroketten...
Portfolio (29)
Frankrijk, Saint Emilion
... verricht in de puurste Bordeaux-traditie maakt het mogelijk om een wijn te verkrijgen met evenwichtige tannines, fruitig en met een grote frisheid in de mond. 2016 : GOUDE MEDAILLE GILBERT EN GAILLARD 2018 "Helder granaatrood. Discreet fruitige neus (aardbei, kruisbes). De mond toont een slanke structuur, een zachte en eenvoudige fruitigheid, een frisse kwaliteit. Een oogstjaar dat klaar is voor...
Portfolio (34)
België, Liège
...opent met tonen van rijpe witte vruchten en citrusvruchten, met florale en minerale accenten. In de mond is het romig en smaakvol, met een delicate en diepe zuurheid. Na een explosie van florale aroma's komt er een mooie, aanhoudende afdronk. Veel intensiteit en levendigheid, maar zonder agressiviteit voor dit elegante alternatief voor alcoholische wijn. Het past ideaal bij wit vlees, evenals bij vis- en zeevruchtgerechten.
Portfolio (19)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...knoflook, oregano en conserveermiddelen, witte wijn, ingepakt in natuurlijke darm. Nettogewicht: 0,350 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Selecteren, malen, kneden, inpakken, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Paprika D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen. Nettogewicht: 0,350 gr.
Portfolio (43)
Bulgarije, Sevlievo
...Bourgondische slakken Beschikbare verpakkingen: 12 stuks verpakking 60 stuks verpakking Grondstoffen: Vlees van slakken Helix Aspersa Maxima, slakkenhuizen Helix Aspersa Maxima, Boter (86% vet), ui, knoflook, specerijen, witte wijn Bewaren: – 18 ° C Bereidingswijze: klaar voor directe consumptie. Verwarm in een voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 8/10 minuten. Serveer warm.
Portfolio (6)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
...Druif: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves en silicaten Wijn-spijscombinatie: Zeer soepele wijnen voor 2019. Aperitief, vis, wit vlees en kaas. Rijke en soepele wijn. Druif: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves en silicaten Wijn-spijscombinatie: Zeer soepele wijnen voor 2019. Aperitief, vis...
Portfolio (20)
Servië, Novi Sad
...Pak Sistemi is een officiële distributeur van Dry Ager. De originele Duitse Dry Aging kast die moderne technologie combineert met een grote liefde voor vlees. Dry Ager is de enige machine die je de ervaring van dry aging biedt zonder angst voor het ontwikkelen van bacteriën, schimmels of andere soorten micro-organismen die je vlees kunnen schaden en je eindproduct oneetbaar maken. Naast vlees is de Dry Ager ook geschikt voor vis, kaas, worst, maar ook voor pasta en wijn.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... bij wit vlees. Een heerlijke, verteerbare en fruitige wijn! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: 100% Gamay AOC: Brouilly Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2028 Serveertemperatuur: 14-16°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...u kunt combineren met alle cuvées van het domein. Vrij van verzendkosten. Wijn-spijscombinatie: Witte vlees, Rode vlees Advies van de wijnmaker: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Côtes-du-Rhône Oogstjaar: 2019 Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Turkije, Gaziantep
...Originele kwaliteit. Beschikbaar in groothandelshoeveelheden. Gemaakt in Turkije. KRACHTIGE & EFFECTIEVE REINIGING - Op oxiderende vlekken (thee, koffie, wijn) dankzij actieve zuurstof - Op zetmeel (rijst, pasta, zetmeel) en eiwitvlekken (vlees, eieren) door de gecombineerde werking van enzymen - Op hardnekkige vlekken dankzij alkalische middelen GLANS & BESCHERMING - Antikalkwerking voor...
Portfolio (44)
Frankrijk, Castelnaudary
...Varkensvlees en vet, varkenslever 34%, EI, zout, peper, specerijen. Vlees van Franse oorsprong. CHEF'S TIPS: Serveer koud met brood, augurken en een beetje goede wijn… Bij ons betekent een feestmaaltijd rauwkost en patés! De meest beroemde is natuurlijk degene die u gaat proeven: DE LEVERPATÉ! Een kleine tip: houd het koel! Het zal altijd uw trouwste metgezel zijn voor een onverwachte borrel, een picknick, een boterham om 4 uur, een tv-plateau… Vergeet tenslotte niet om het te serveren met zijn beste vriend, de knapperige augurk.
Portfolio (37)
Frankrijk, Guérande
...De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomatengerechten, en traditionele soepen. Wijn, rood of wit, in de bereiding van gerechten gaat terug tot de oudheid en er zijn vandaag de dag nog talrijke bewijzen van in de regionale keuken. Het is onmogelijk om aan rode wijn in...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, specerijen, garrigue. De mond benadrukt het fruit, in een krachtige, gestructureerde, traditionele stijl. Een solide wijn die enige tijd moet worden gewacht. Mooie kwaliteit.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nFijne gastronomiewijn. Idealiter te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (Kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
België, Zwijndrecht
...-barrière laminaat zak/verpakking PET/PE/tie/EVAL™/tie/EVA Vers rood vlees, vis, kaas PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Hoog-barrière vormbare structuren PA/EVAL™/PA/tie/PE Verse pasta, halfgebakken brood PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Zak, Bag-in-box, omhulsel PE/tie/EVAL™/tie/PE Sap, wijn, sauzen, tomatenpuree PE/tie/EVAL™/tie/EVA Wat een EVAL™ barrièrelaag...
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play