...ORIGINE Rode wijn Bordeaux Deze familiale eigendom bevindt zich in Cantois, in het hart van de Entre-Deux-Mers. Dankzij het gepassioneerde werk van elke generatie, beslaat het domein vandaag de dag 63 hectare, gecultiveerd met respect voor het milieu (gecertificeerd HVE3). De wijngaard is ideaal gelegen op een klei-kalk en zandgrond. VINIFICATIE Oogst op perfecte rijpheid Persen en vervolgens...
Portfolio (96)
Frankrijk, Arengosse
... knapperige textuur, biedt dit zeezout van hoge kwaliteit de perfecte basis voor onze creatie. Kwaliteitsrode Wijn: De infusie van rode wijn voegt een aromatische diepte toe, waardoor een symfonie van smaken in elk zoutkorreltje ontstaat. Verse Sjalotten: De zorgvuldig geselecteerde sjalotten brengen een heerlijke subtiele uiensmaak in deze mix. Aanbevolen Gebruik: Gegrild Vlees: Strooi royaal over je steaks, gegrild vlees en gevogelte voor een explosie van smaken. Gourmet Salades: Voeg een snufje toe om de smaak van je salades te versterken. Referentie:SEL0016...
Portfolio (200)
Frankrijk, Laissac
...de charcuterie kan enkele maanden in een kast bewaard worden. Pop en het is klaar! Gewoon een Popine openen naar wens! Voor en na opening: Bewaren op kamertemperatuur. Aangezien de charcuterie in de Popines zonder conserveermiddelen is, wordt aangeraden deze snel na opening te consumeren. Petit Pont rood: Druivenras 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Cadeaubox gemaakt in een zwarte magnetische doos OF een kraft verpakking, afhankelijk van de beschikbaarheid. Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Frankrijk, Saint Emilion
... verricht in de puurste Bordeaux-traditie maakt het mogelijk om een wijn te verkrijgen met evenwichtige tannines, fruitig en met een grote frisheid in de mond. 2016 : GOUDE MEDAILLE GILBERT EN GAILLARD 2018 "Helder granaatrood. Discreet fruitige neus (aardbei, kruisbes). De mond toont een slanke structuur, een zachte en eenvoudige fruitigheid, een frisse kwaliteit. Een oogstjaar dat klaar is voor...
Portfolio (34)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
...Druif: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves en silicaten Wijn-spijscombinatie: Zeer soepele wijnen voor 2019. Aperitief, vis, wit vlees en kaas. Rijke en soepele wijn. Druif: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves en silicaten Wijn-spijscombinatie: Zeer soepele wijnen voor 2019. Aperitief, vis...
Portfolio (20)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... bij wit vlees. Een heerlijke, verteerbare en fruitige wijn! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: 100% Gamay AOC: Brouilly Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2028 Serveertemperatuur: 14-16°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...u kunt combineren met alle cuvées van het domein. Vrij van verzendkosten. Wijn-spijscombinatie: Witte vlees, Rode vlees Advies van de wijnmaker: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Côtes-du-Rhône Oogstjaar: 2019 Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Castelnaudary
...Varkensvlees en vet, varkenslever 34%, EI, zout, peper, specerijen. Vlees van Franse oorsprong. CHEF'S TIPS: Serveer koud met brood, augurken en een beetje goede wijn… Bij ons betekent een feestmaaltijd rauwkost en patés! De meest beroemde is natuurlijk degene die u gaat proeven: DE LEVERPATÉ! Een kleine tip: houd het koel! Het zal altijd uw trouwste metgezel zijn voor een onverwachte borrel, een picknick, een boterham om 4 uur, een tv-plateau… Vergeet tenslotte niet om het te serveren met zijn beste vriend, de knapperige augurk.
Portfolio (37)
Frankrijk, Guérande
...De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomatengerechten, en traditionele soepen. Wijn, rood of wit, in de bereiding van gerechten gaat terug tot de oudheid en er zijn vandaag de dag nog talrijke bewijzen van in de regionale keuken. Het is onmogelijk om aan rode wijn in...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, specerijen, garrigue. De mond benadrukt het fruit, in een krachtige, gestructureerde, traditionele stijl. Een solide wijn die enige tijd moet worden gewacht. Mooie kwaliteit.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nFijne gastronomiewijn. Idealiter te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (Kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Frankrijk, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie. PROEVERIJEN : Zeldzame wijn met een unieke smaak. De neus is verrassend, rijk en complex met tonen van kleine rode vruchten en specerijen. De delicate, goed gebalanceerde smaak combineert frisheid en finesse. Het is een maaltijdwijn die perfect past bij wit vlees en kazen. MEDAILLE : 1 ster in de Hachette Gids voor Wijnen 2021...
Portfolio (9)
Frankrijk, Emerainville
... uit naarmate de consumptievoorkeuren per land veranderen, in combinatie met kwaliteitslabels. Onze inzet is om deze gastronomische producten toegankelijk te maken en u in staat te stellen om steeds creatiever en origineler te zijn in uw assortimenten en bij het doen van uw aankopen, met als doel u op maat gemaakte aanbiedingen te doen die nog niet internationaal zijn gedistribueerd. VDC staat voor de afkorting van de naam "Vie de Château", die tot doel heeft u een unieke ervaring te bieden om de Franse levenskunst opnieuw te omarmen.
Frankrijk, Nanterre
...), Controle van vleesproducten (snijden en ontbenen, classificatie van sneden, productie van gehakt vlees, productie van worst), Controle van wijn (laboratoriumanalyse van druiven, most en eindwijn). De analysetools ontwikkeld door FOSS verbeteren de winstgevendheid en kwaliteit van producten en de efficiëntie van de productie. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige instrumenten besparen onze klanten tijd in het productieproces, gebruiken ze grondstoffen efficiënter, produceren ze hoogwaardige producten en optimaliseren ze de voedselveiligheid.
Frankrijk, Prades-Le-Lez
... Meat & Prepared Food (Vlees en Bereide Voeding) en Food & Beverage (Voeding en Dranken) gevestigd op onze locatie in Montpellier, verantwoordelijk voor de verkoop in dezelfde geografische gebieden als onze locatie in Arpajon (Frankrijk, Luxemburg, België, Marokko, Tunesië en Algerije). Een Wereldwijd Expertise Centrum is ook gevestigd op deze locatie. Dit centrum richt zich op onderzoek naar...
Frankrijk, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX biedt wereldwijd een breed scala aan diensten, materialen en verbruiksgoederen (verpakking met plastic en metalen banden, wikkelen met stretchfolie, nieten), voor de veiligheid en bescherming van goederen tijdens handling, opslag en transport, voor de voedings- en drankindustrie (bier, mineraalwater, vruchtensappen, wijn, zuivelproducten, vlees, gevogelte, vis, fruit en groenten...
Frankrijk, Paris
...wijn, patisserie, brunch, kosher, halal en biologische producten... Er is voor elk budget en elke wens iets te vinden. U kunt zelfs uw Monoprix- en Naturalia-producten laten bezorgen. Bezorging bij u thuis vanaf €2,90. epicery is ook de eerste 100% food privéverkoopsite, waar u kunt profiteren van grote voedingsmerken tegen uitzonderlijke prijzen! Bezorging beschikbaar in heel Frankrijk.
Frankrijk, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières Sur Seine, Frankrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de import-export van voedingsproducten, waaronder knoflook, rapen, sinaasappels, olijfolie, wijnen, enzovoort... De agrovoedingsindustrie produceert consumptiegoederen uit producten die afkomstig zijn van landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesmaaltijden, paté, chocolade en andere snoepwaren komen uit deze bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play