...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Spanje, Santiago De Compostela
... bloemige witte wijn met appeltonen wordt verwijderd. Bleek strogeel, schoon en glanzend, men kan de koolzuurbubbels zien die zijn jeugd aanduiden. Geur van druiven, met suggesties van siroop, accenten van appel en subtiele bloemige ondertonen. Zacht en elegant op het palet, gebalanceerd, licht en uiteindelijk verfrissend. Deze 0.0% witte wijn combineert moeiteloos met voorgerechten, visgerechten en wit vlees.
Portfolio (9)
Duitsland, Heidesee
...Axtschlag Hout Rookchips zijn rookspaanders voor het aromatiseren van gegrild voedsel. Geschikt voor gas-, hout- en elektrische grills Het met rode wijn geparfumeerde eikenhout zorgt voor een culinaire rookervaring en geeft het gegrilde voedsel een verfijnde wijnaroma. Bijzonder geschikt voor vlees, vis en groenten. Houtsoorten: Wijn - Eik Gewicht: 1 kg...
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie. PROEVERIJEN : Zeldzame wijn met een unieke smaak. De neus is verrassend, rijk en complex met tonen van kleine rode vruchten en specerijen. De delicate, goed gebalanceerde smaak combineert frisheid en finesse. Het is een maaltijdwijn die perfect past bij wit vlees en kazen. MEDAILLE : 1 ster in de Hachette Gids voor Wijnen 2021...
Portfolio (9)
Zwitserland, Hendschiken
... (Glucose, Zetmeelsuiker), Antioxidanten (E331, E301), Kruidenextracten, Smaakversterkers (E621), Aroma's). Eieren, Paneermeel, Sojavolmeel, Magere melk, Water, Witte wijn, Kruiden, Uien, Smaakversterkers (E621), Keukenzout. Op bakplaten met bakpapier plaatsen en in de voorverwarmde oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat Gluten, Melk, Eieren, Soja. Vleesproduct voor gekookt eten. Gemaakt in Zwitserland met Zwitsers vlees.
Portfolio (7)
Italië, Nave
... autochtone druivensoorten van Valpolicella. De uitstekende blootstelling van de wijngaarden, die profiteren van goede zonneschijn en de frisse bries die van het nabijgelegen Gardameer komt, stelt de druiven in staat om het beste van hun potentieel te tonen. De vakkundige rijping in de kelder levert een rode wijn van grote elegantie en harmonie, verfijnd en in staat om positief te evolueren...
Portfolio (46)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
ufs.country_names.RU, Moscow
...De mogelijkheid van jeneverbes om wijn te beschermen tegen zuur worden was al bekend in het oude Rome. In de mediterrane landen en in Scandinavië zijn jeneverbesconen gebruikt in marinades en kruiden voor vlees en vis. Gebruik voor Basis voor sauzen, soepen, sauzen, wildgerechten, marinades, orgaanvlees, zuurkool. Smaak Kruidig, scherp bitter. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 7,5 Vetten (g / 100g)… 5,5 Koolhydraten (g / 100g)… 57 Energiewaarde (kcal / 100g)… 310...
Portfolio (178)
Duitsland, Hamburg
... behoudt. Verder wordt het door de voedingsmiddelenindustrie graag gebruikt voor conserven, bakmixen, brood, vleeswaren, fruit- en groenteblikken, vruchtensappen en -nectars, jam en marmelade, evenals in bier en wijn. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselverpakking: E 301 Productie: Natriumascorbaat wordt synthetisch uit ascorbinezuur vervaardigd.
Duitsland, Berlin
...Het digitale universele keukenthermometer met een bijzonder korte reactietijd. Het is uitermate geschikt voor het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van vlees, de temperatuur van babyvoeding of voor het controleren van de temperatuur van wijn, thee of melk. Het meetbereik loopt van -45 tot +200 graden Celsius met een resolutie van 0,1 graden. De meetsonde is van roestvrij staal.
Portfolio (10)
Duitsland, Stuttgart
... op kamertemperatuur van ongeveer 18°C. Afmetingen ca. 20x20x33 cm Ook geschikt voor tapinstallatie. Allergenen: Bevat sulfieten. Meer productinformatie Rode wijn 10 liter Land Italië Regio Veneto Tapinstallatie Geschikt BaginBox (BiB) 10 liter...
Portfolio (5)
Duitsland, Niederkrüchten
... geweldig product. Vanwege de hoge hittebestendigheid is het bijzonder geschikt voor het bakken. Het is al verwerkt in veel broodmixen. Bovendien is ons druivenpitmeel ook uitstekend geschikt voor het paneren van vis en vlees. Typische voedingswaarde g / 100 g: Energie 249 Eiwit: 10 Koolhydraten: 12 daarvan Suiker 4,0 Vet: 4,0 daarvan verzadigde vetzuren: 1,0 Vezels: 60 Natrium 0,10...
Portfolio (93)
Nederland, Eindhoven
... en relatief goedkope manier zaken te kunnen doen. De groothandel genereert meer omzet doordat zij partijen goederen goedkoper aanbiedt aan een groot aantal nieuwe potentiële klanten. De horecaondernemer kan op deze manier gemakkelijker en goedkoper inkopen en daardoor besparen op de inkoop van vlees, vis en wijn. Meerdere productgroepen volgen zo spoedig mogelijk.
Nederland, Beverwijk
... bedrijven die op de Nederlandse markt willen komen en visa versa. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen alle soorten vis-, vlees- en pluimveeproducten leveren en nu ook op dranken zo wel frisdranken, bier, wijn ect...
Oostenrijk, Pressbaum
... regelmatig de medewerkers deelnemen voor interne training, ondersteunt dit. De beroemde sfeer van onze piepkleine detailhandel mag daarbij echter nooit verloren gaan! Ook als u een van onze gewaardeerde, verder weg gelegen verzendklanten bent - neem eens de tijd, of combineer het met een bezoek aan Wenen of zelfs een vakantie, en kom naar onze detailhandel.
Spanje, Madrid
La Posada Cum Laude distribueert wijnen met het merk Zhalbaus, met de D.O Ribera del Duero, een Roble met een rijping van 5 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten en een Crianza van 12 maanden. Ook hebben we een witte wijn van de D.O Rueda. We beschikken over een uitgebreide wijnkelder voor wijnliefhebbers met de belangrijkste herkomstbenamingen (Rioja, Ribera del Duero, Galicië, Madrid...
Portfolio (3)
Polen, Jedlinsk
...bestemd voor slakkenvlees, conserven, potten en kant-en-klare bevroren producten. Zeldzaamheden van Poolse slakken! Van een familiebedrijf tot dominantie op de markt van producten die wereldwijd in de schappen liggen! Poolse slakken zijn niet alleen gezond, maar vooral heerlijke gerechten, geserveerd als lekkernijen, bij wijn en een verfijnd diner, en ook in strikte diëten, bijvoorbeeld voor sporters die waarde hechten aan een laag caloriegehalte en een hoog eiwitgehalte in het vlees. Wij bereiden ze op traditionele wijze, maar leveren ook producten volgens onze eigen recepten. Eet smakelijk!
... aantrekkelijk zijn voor consumenten. Het zijn producten met een frisse en actuele uitstraling die op elk moment van de dag kunnen worden geconsumeerd, zowel bij aperitief, als bij maaltijden, diners, feesten of elk type evenement. Bijvoorbeeld, een semi-zoete wijn Castillo de Rossi om te combineren met snacks of een rode wijn M&G Reserve om te drinken bij een heerlijke vlees- of vismaaltijd. We hebben de...
Portfolio (3)
Griekenland, Patra
... industriële kisten geproduceerd voor het transport van brood, banket, vlees en kip. Er wordt een volledige kwaliteitscontrole toegepast op de producten tijdens het productie-, verpakkings- en opslagproces. Materiaalsterktemetingen worden uitgevoerd in het laboratorium van het bedrijf, aan de Universiteit van Patras en in gespecialiseerde externe laboratoria.
Roemenië, Bucuresti
... kaas, geitenkaas, geiten gele kaas, poeder eieren - Specerijen van alle soorten (kruidnagel, mosterd, peper, paprika, oregano, basilicum, rozemarijn, dille) - Snoep van alle soorten (snoep, wafels, koekjes….) en alle afgeleiden - Dranken van alle soorten, met alcohol (bier, wijn, brandy, wodka…), zonder alcohol [water (zeer goede prijs voor het Midden-Oosten), natuurlijke sap, koolzuurhoudend...
Frankrijk, Emerainville
... uit naarmate de consumptievoorkeuren per land veranderen, in combinatie met kwaliteitslabels. Onze inzet is om deze gastronomische producten toegankelijk te maken en u in staat te stellen om steeds creatiever en origineler te zijn in uw assortimenten en bij het doen van uw aankopen, met als doel u op maat gemaakte aanbiedingen te doen die nog niet internationaal zijn gedistribueerd. VDC staat voor de afkorting van de naam "Vie de Château", die tot doel heeft u een unieke ervaring te bieden om de Franse levenskunst opnieuw te omarmen.
Frankrijk, Nanterre
...), Controle van vleesproducten (snijden en ontbenen, classificatie van sneden, productie van gehakt vlees, productie van worst), Controle van wijn (laboratoriumanalyse van druiven, most en eindwijn). De analysetools ontwikkeld door FOSS verbeteren de winstgevendheid en kwaliteit van producten en de efficiëntie van de productie. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige instrumenten besparen onze klanten tijd in het productieproces, gebruiken ze grondstoffen efficiënter, produceren ze hoogwaardige producten en optimaliseren ze de voedselveiligheid.
Italië, Rivoli
... keuze in de Italiaanse traditionele keuken, duurzaam, fusion, herinterpreteerd, verteerbaar met bijzondere aandacht voor de waarden van het wijn- en gastronomisch gebied. Het restaurant heeft stevige wortels in het verleden die de groei van een weelderige stam hebben mogelijk gemaakt, gevormd door meer dan 30 jaar ervaring in de horeca. Dit weerhoudt ons er echter niet van om onze takken te...
Slowakije, Malacky
... van zuivel, kaas, oliën, snoep, vlees en vis, brood, fruit, wijn, bier, machines voor zeer viskeuze producten, apparatuur voor het maken van babyvoeding, huisdiervoeding, colloïdale molens voor het maken van pindakaas, amandelpasta, continue friteuses voor het maken van chips, hamburgers, nuggets, pasteurizers voor zuivel, kaas, melk, kookapparatuur, braadpannen voor vlees, apparatuur voor slagers...
Duitsland, Freudenstadt
... tapas, als topping voor salades, stoofschotels, gestoofd vlees en nog veel meer. Knapperen en snacken als energieboost tijdens het werk, op school, onderweg, bij het sporten, voor een picknick, bij een drankje, als voorgerecht, op de bank of als perfect cadeau!
Portfolio (9)
Cipressi in Chianti is gevestigd in Radda in Chianti, een middeleeuws dorp dat beroemd is om de productie van Chianti Classico-wijn, in de provincie Siena, waar het zijn ethische en professionele fundament vindt in het respect voor de traditie van Toscaanse ambachtelijke voedingsproducten. De activiteit begint in een klein pand tegen de oude middeleeuwse muren van Radda aan de Viale Venti...
Portfolio (2)
Griekenland, Patras
...EKET is een toonaangevend testlaboratorium voor chemische, microbiologische, bacteriologische, elementaire, residu- en toxineanalyse in voedsel, diervoeder, agrarische producten, fruit, groenten, honing, olie, water, wijn/enologische producten, sterke dranken, dranken, etherische oliën, zout, specerijen, grond, vlees, zuivel, melk, tabak, e-sigaretten, e-liquids, hout, afval, milie monsters...
Frankrijk, Prades-Le-Lez
... Meat & Prepared Food (Vlees en Bereide Voeding) en Food & Beverage (Voeding en Dranken) gevestigd op onze locatie in Montpellier, verantwoordelijk voor de verkoop in dezelfde geografische gebieden als onze locatie in Arpajon (Frankrijk, Luxemburg, België, Marokko, Tunesië en Algerije). Een Wereldwijd Expertise Centrum is ook gevestigd op deze locatie. Dit centrum richt zich op onderzoek naar...
Portugal, Ponta Delgada
... voor de promotie van wijnen waar de meest charismatische wijnproducenten van Portugal hun producten komen presenteren. De aanwezigheid van meer dan 13.000 bezoekers en meer dan 130 exposanten vorig jaar was positief en weerlegde de verwachtingen van degenen die niet rekenden op een evenement van deze omvang op de Azoren. De aanwezigheid van meer dan dertig mediaorganisaties, voornamelijk uit het vasteland van Portugal en het buitenland, was essentieel om dit evenement in de wijn-, vlees-, vis- en gourmetproducten sector te transformeren tot een van de drie belangrijkste in het land.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play