Italië, Novoli
...De slakken Helix Aperta, beter bekend als Monacelle, Attuppatelle of Monzette, zijn veldslakken met een kastanjebruine/groene schelp, het onmiskenbare deksel of "room" in het wit en zeer verfijnd en smakelijk vlees. Wat maakt onze monacelle speciaal? - Ze komen niet uit intensieve kwekerijen - Ze worden verzameld in hun natuurlijke habitat, vrij om te bewegen en zich te voeden met pure en...
Portfolio (71)
...Rozemarijn is een aromatische kruid met een zeer vertakte en houtachtige stam. Dankzij zijn antiseptische eigenschappen wordt rozemarijn gebruikt om vlees te marineren, het op smaak te brengen en te beschermen tegen bederf. Het wordt ook in de geneeskunde gebruikt voor de behandeling van huidziekten en in de esthetische sector als stimulerend cosmetisch middel. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Pergola
...De houtoven die het verschil maakt is…. SEDICINONI. Met de in de breedte ontwikkelde kookkamer zijn alle bereidingen binnen handbereik zonder de ruimte van een traditionele oven van 80 te verliezen. De twee aanwezige ventilatoren zorgen voor een optimale en gelijkmatige bereiding van alle voedingsmiddelen. Zorgvuldig ontworpen om zowel culinaire als esthetische behoeften te vervullen, SEDICINONI combineert het klassieke in de gelakte versie en het moderne in de roestvrijstalen uitvoering.
Portfolio (154)
Frankrijk, Bertrimoutier
...Op aanvraag Kwartels met hoofd, voorafgaand ontdaan en klaar om te koken, met een minimumgewicht van 220 gram. Verpakt in een schaal van 2, 4 of 6. Houdbaarheidsdatum (THT) van 14 dagen. Familieformaat Verpakt in een doos van 10 of 20 kwartels. Houdbaarheidsdatum (THT) van 14 dagen.
Portfolio (68)
Hongarije, Budapest
...Gemalen marjolein is een aromatische kruid dat nauw verwant is aan oregano, bekend om zijn vermogen om vlees- en gevogeltegerechten te verbeteren. Het wordt veel gebruikt in de Italiaanse keuken en voegt smaak toe aan pizzasauzen, soepen en saladedressings. Marjolein is ook uitstekend in groentegerechten en graangerechten. Om de kwaliteit te behouden, moet gemalen marjolein worden bewaard in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Portfolio (59)
Zwitserland, Wollerau
...Handig en praktisch, het is geweldig voor het bakken van lasagne, maar ook voor het bereiden van geroosterde kalkoen, kip, vlees en andere ovenmaaltijden. Vanwege het mooie ontwerp is het geschikt om maaltijden direct vanuit de schaal te serveren, zonder dat een serveerschaal nodig is. Bestendig tegen corrosie en onvernietigbaar, omdat het is gemaakt van Zepter roestvrij staal AISI304 (X5CrNi18-10). Dat is ongeëvenaarde kwaliteit! Afmetingen: 39 x 22 x 5 cm Presentatie Afmetingen: 9 x 22 x 5 cm Artikelcode: LX-443 Productnaam: LASAGNERA Bruto gewicht [KG]: 0.92 Netto gewicht [KG]: 0.85...
Portfolio (195)
...Witte varken ouder dan 10 maanden. Kleine bal van mager vlees, genomen uit de onderkaak van het hoofd; met een gewicht van niet meer dan 150 gram.
Portfolio (16)
Duitsland, Heidelberg
...Jeneverbessen hebben een unieke, harsachtige smaak die vaak wordt gebruikt om vlees, vooral wild, op smaak te brengen en in de ginproductie. Ideaal voor marinades, sauzen en culinaire toepassingen.
Portfolio (74)
Oekraïne, Kharkiv
... hetzelfde gerecht. ▪ Snelle maaltijd: 15 minuten om een smakelijke, verse zelfgemaakte gezinsmaaltijd met vlees of groenten te creëren, je hoeft geen tijd te besteden aan het zelf maken van de saus. ▪ Heel eenvoudig en heel lekker: kook volgens de aanbevelingen op de verpakking - simpel en gemakkelijk, gegarandeerd heerlijk, geen tijd verspillen aan het zoeken naar recepten. ▪ Doorzichtige...
Portfolio (10)
Duitsland, Berlin
...Wij zijn groothandelaar in gezouten varkenspootjes in pekel. Wij exporteren gezouten varkenspootjes in pekel door heel Europa en Afrika. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden onder strenge voorwaarden opgeslagen om versheid en smaak te waarborgen. Onze klanten waarderen de constante hoge kwaliteit en de snelle levering van onze producten.
Portfolio (128)
Roemenië, Botosani
... uur duurt, is het geen slecht idee om een thermotas of -koffer te overwegen. Gehakt heeft een kortere houdbaarheid dan een heel stuk vlees. Het wordt aanbevolen om het snel te koken en het maximaal 24 uur in de koelkast te bewaren. Als je rundvlees langer in je vriezer wilt bewaren, gebruik dan speciale diepvrieszakken en verwijder zoveel mogelijk lucht.
Portfolio (23)
Turkije, Torbali/izmir
... - Het versnelt het productieproces - Ingeblikt/Klaar om te koken - Vacuüm - Het maakt transport mogelijk zonder de koudeketen te doorbreken. Onze vacuüm drum is ontworpen om producten zoals ham, schouder, ribeye, lende, enz. onder vacuüm te masseren en te verzachten. Met zijn cilindrische lichaam en visgraat interne structuur zorgt het ervoor dat het product gelijkmatig wordt gehomogeniseerd. Met zijn brede aanpassingsbereik van het automatiseringssysteem volgens de vraag, zorgt het voor een verhoogde eindproductie en de beste binding van eiwitten aan het vlees.
Portfolio (30)
België, Rumst
... eenvoudig te hanteren en te manoeuvreren zijn. Lichtgewicht maar robuust, zijn deze planken praktisch voor dagelijks koken en ontworpen om frequent gebruik te weerstaan zonder te barsten of vervormen. Met hun aantrekkelijke bamboe afwerking verbeteren ze niet alleen de functionaliteit, maar brengen ze ook een natuurlijke esthetiek in je keuken. Perfect voor iedereen die op zoek is naar...
Portfolio (228)
Polen, Lublin
...De Pea Meat Analog VG Hostly P-M C1 is een bevroren product dat is ontworpen om de textuur en smaak van kip na te bootsen. Het is ideaal voor gebruik in kant-en-klaarmaaltijden, catering en gemaksvoeding na ontdooien en koken. Gemaakt van erwt-eiwit, bevat het 30g eiwit per 100g en is verkrijgbaar in gescheurde stukjes met een kiparoma, die ongeveer 1 tot 8 cm meten. Verpakt in een 10kg PE-zak, is dit product perfect voor het maken van plantaardige kebabs, schnitzels, nuggets, kipsalades en pâtés.
Portfolio (20)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... wordt gecombineerd met een vleugje zoetheid dat het onweerstaanbaar maakt. Deze snit is ideaal om te roosteren of langzaam te koken, waardoor de smaken volledig tot hun recht komen. El Mogote Candy is niet alleen heerlijk, maar ook een gezonde optie, rijk aan eiwitten en goede vetten. De veelzijdigheid in de keuken maakt het een steringrediënt voor een verscheidenheid aan gerechten, van traditionele recepten tot modernere culinaire creaties. Met El Mogote Candy wordt elke maaltijd een viering van smaak en kwaliteit.
Portfolio (8)
...Het concentraat kan direct aan de bereiding worden toegevoegd tijdens het koken, verdund met water naar voorkeur. Het kan ook worden gebruikt om meer body aan een tomatensaus te geven, of als vervanging voor vergelijkbare producten zoals béchamel en ketchup. Het concentraat is niet schadelijk voor de gezondheid, maar heeft daarentegen antioxidante eigenschappen vanwege het hoge lycopeengehalte. Dit is een natuurlijke stof, een van de carotenoïden, en komt voor in veel voedingsmiddelen. In feite zijn tomaten de grootste bron van lycopeen, en koken verhoogt de gunstige effecten ervan.
Portfolio (6)
... van dezelfde familie die "giftige sumak" worden genoemd: deze zijn toxisch! Gebruik: We raden aan om sumak als een condiment te gebruiken. We adviseren dan ook om het niet te koken, zodat het al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Sumak wordt gebruikt als een fleur de sel die over een gerecht wordt gestrooid. Je kunt het dus toevoegen aan gegrild vlees, vis of geroosterde groenten. Je kunt deze specerij ook over veel bereidingen strooien. Zak: 10Kg...
Portfolio (45)
Polen, Brzozów
...-vitaminen. Voeding per 100 g </strong> Energiewaarde 1555 kJ/367 kcal, koolhydraten 1,03 g, verzadigde vetzuren 0,29 g, vet 0,29 g, eiwitten 7,51 g, vezels 1,8 g, zout < 0,01 g &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Gebruik </strong> Kookrijst in water in een verhouding van 1:2. Een essentiële ingrediënt om een gerecht genaamd Pilau-rijst uit de Indiase keuken te bereiden. Het kan een aanvulling zijn op hoofdgerechten en hun ingrediënten. Het mengt goed met groenten en vlees of vis. Een component van zoete en rijstdesserts.
Portfolio (781)
... voedingswaarde te behouden, waardoor het een perfecte keuze is voor elke culinaire enthousiasteling. Ervaar de voedingsvoordelen van onze Runderkeel, een bijproduct dat belooft uw culinaire creaties te verbeteren. Dit stuk is perfect voor degenen die de kunst van het traditionele koken waarderen, met een rijke, robuuste smaak die zeker zal bevallen. Of u nu een professionele chef-kok bent of een thuiskok...
Spanje, El Puntal (murcia)
... versterken. In de keuken wordt het gebruikt om salades te dressen, vlees en vis te marineren, en desserts zoals taarten en sorbets te bereiden. Het wordt ook gebruikt in de bereiding van verfrissende dranken zoals limonades en cocktails. In de parfumerie wordt citroenolie geëxtraheerd uit de schil en gebruikt voor zijn frisse, schone aroma dat citrus- en levendige tonen aan geuren toevoegt. Citroen...
Portfolio (205)
Frankrijk, Arengosse
... zout van hoge kwaliteit een knapperige textuur en authentieke smaak naar uw gerechten. Mediterrane Groenten : Tomaat, biet, paprika, prei, heilige basilicum en oregano, allemaal zorgvuldig geselecteerd op hun versheid en rijkdom aan smaken. Veelzijdige Toepassingen : Koken : pasta- of rijstgerechten om hun smaak te versterken en uw smaakpapillen te verwonderen, ratatouille, Tian van groenten... Grillen : Ideaal om vlees en vis van de grill op smaak te brengen, wat een zomerse toets aan uw barbecues toevoegt. Referentie:SEL000025...
Portfolio (200)
ufs.country_names.RU, Medvedevo
...Grill VEGA – is een klassiek model van een open grill, bedoeld voor het koken van vlees, vis, kaas en groenten met uitsluitend gebruik van kolen. KENMERKEN: - Het verhogen en verlagen van het rooster met kolen gebeurt met behulp van speciale hendels. Het rooster met kolen heeft 5 posities, wat het koken vergemakkelijkt. - Verstelbare luchttoevoer stelt je in staat om de toegang van lucht, en...
Portfolio (10)
Nederland, Alkmaar
...Australisch hardhout met een gemiddelde tot hoge dichtheid dat heet en schoon brandt. Ideaal als kolenbed voor het grillen, produceert voldoende warmte om vlees door te koken zonder de buitenkant te verbranden. Verpakking: 18 kg zakken...
Portfolio (25)
België, Anderlecht
...Professionele gasgrill voor het gelijktijdig grillen van alle soorten vlees en vis, met een hygiënische en praktische vorm, een uitstekende presentatie van de voedingsmiddelen en zonder de smaken te mengen. Professionele grill. Snel, veelzijdig en efficiënt. Serie 800 Belangrijkste kenmerken: Economisch Gelijke warmteverdeling over het gehele nuttige oppervlak van de grill Klaar om te grillen bij...
Portfolio (189)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De zure bes of zerishq in het Perzisch is een kleine, zure rode bes die in Iran, in de regio Mashad, wordt geteeld. Deze kleine bes heeft een zachte textuur en een zure smaak. Je kunt de zure bes koken met rijst of combineren met vlees, zoals in Iran. De bes versterkt de smaak en voegt een kleine zure toets aan het gerecht toe. Je kunt de zure bes ook laten trekken in heet water, omdat het ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het heeft ook invloed op de verouderingsgenen. Het wordt afgeraden om deze plant tijdens de zwangerschap te consumeren.
Portfolio (39)
Italië, Pescara
... met groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Oostenrijk, Königsdorf
...Rundvlees bolar blade roast komt van het schouderblad van het rund. Het is een zeer smaakvol stuk vlees dat veelzijdig genoeg is om geheel als een braadstuk te worden gekookt, in steaks te worden gesneden en op de barbecue of in een pan te worden bereid, dun gesneden voor een roerbakgerecht of in blokjes voor langzaam koken in een stoofpot of ovenschotel.
Verenigd Koninkrijk, Widdington
...Het verkrijgen van luchtgedroogd vleespoeder vereist een complex proces. Door te drogen verliest het vlees zijn eigenschappen niet, daarom moet het vlees op hoge temperaturen worden gedroogd om de bacteriën te kunnen vernietigen. Om een percentage van meer dan 80% eiwit te bereiken, is het noodzakelijk dat het vlees zeer dun wordt gesneden. Het opnemen van een hoge eiwitinname door het...
Portfolio (6)
Turkije, Hatay
... koele, droge plaats","**Ingrediënten:**":"- Pure Laurierbladeren (Laurus nobilis)","**Verpakking:**":"- Verkrijgbaar in verpakkingen van 50g, 100g en 200g\n- Milieuvriendelijke, hersluitbare zakken om versheid te behouden","**Botanische naam:**":"Laurus nobilis","**Land van herkomst:**":"Turkije","**CAS-nummer:**":"84603-73-6"}...
Portfolio (7)
België, Beringen
...Langzaam koken om de volle, hartige smaak naar voren te brengen.
Portfolio (189)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play