Duitsland, Bad Bramstedt
...Perfect voor gebakken vis uit de pan - met deze kruiden tover je een glimlach op het gezicht van elke visliefhebber. Geschikt voor alle vissoorten en zonder smaakversterkers (glutamaat). Zo kun je je vis naar wens voor- of nasalzen. Onze mix zorgt er in ieder geval voor dat de eigen smaak van de vis goed tot zijn recht komt en een pittig-heerlijke aroma krijgt. Eet meer vis! Het loont de moeite. Inhoud: 30,00 g Artikel-Nr: 240984...
Portfolio (89)
Italië, Imperia
... smaak, met een volle, aangenaam zure smaak: onder onze extra vergine olijfoliën is het degene met de meest intense smaak. Het zal daarom zeker geliefd zijn bij degenen die sterke en volle smaken waarderen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De Groene Fruit is zeer geschikt voor het op smaak brengen van gegrild vlees en groenten, op bonen, bruschetta, gedipte groenten en rauwe vis. Uitstekend op stokvis. code:GF .75...
Portfolio (44)
Italië, Novoli
... hoeveelheid in ringen gesneden ui in extra vierge olijfolie gebakken; daarna voegen we zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toe. We koken op hoog vuur en wanneer de olie weer naar de oppervlakte komt, gieten we een glas roséwijn erbij en laten we het verdampen. Breng op smaak met zout en serveer warm. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoon en gepeld, klaar voor consumptie Kortingsperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg. Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Hongarije, Budapest
...Het geeft uitzonderlijke diepte aan curry's en stoofschotels en is zeer populair in gerechten die afkomstig zijn van het Aziatische continent. Het gebruik van lemon grass met gevogelte, vlees, vis en zeevruchten voegt zuurheid toe aan de smaken. In Afrikaanse landen wordt het voornamelijk als thee gebruikt. De olie-extracten worden gebruikt als conserveermiddel voor voedingsmiddelen. Zuiverheid: 100% puur, machinaal gereinigd, geen vreemde stoffen Verpakking: 20 kg in polypropyleen zakken of papieren zakken op verzoek...
Portfolio (55)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... temperatuur en zonder filtratie gebotteld. Hierdoor heeft het een onderscheidend "natuurlijke mist" en behoudt het al zijn eigenschappen en vitaminen volledig. Het is een olie met een aromatische en levendige truffelsmaak. Het wordt aanbevolen voor het bereiden van verschillende gerechten, zoals: risotto, pasta, vlees, gebakken eieren, tortilla en vis. Onze oliën met een hoog polyfenolgehalte bevatten hydroxytyrosol, waaraan truffelextracten worden toegevoegd. Houdbaarheid en opslagperiode: 24 maanden.
Portfolio (76)
Polen, Brzozów
...verbetert de stemming en helpt de jeugd en vitaliteit te behouden. Hooggekleurd lijnzaadolie is vastgesteld. Deze nobele variëteit is genoemd ter ere van de Duitse biochemicus Dr. Budwig, die een dieet ontwikkelde op basis van de in lijnzaadolie aanwezige omega-3 vetzuren. De belangrijkste aanname was ondersteuning in de strijd tegen kanker, hartziekten en diabetes, dankzij de juiste verhouding van...
Portfolio (781)
Italië, Acicastello
...Wij bieden vis in olie aan zoals tonijn, alalunga tonijn, ansjovis en makreel, op smaak gebracht met extra vergine olijfolie uit Sicilië. De vis is gevangen in de Middellandse Zee en de Ionische Zee, en wordt traditioneel verwerkt zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen of andere stoffen. Daarnaast biedt het bedrijf tonijnpaté en alalunga tonijn aan. Zeer interessante prijzen.
Portfolio (10)
Oezbekistan, Andijan City
...Gietijzeren saj met een diameter van 40 cm is een veelzijdige en duurzame kookpan, ideaal voor koken boven een open vuur of in de oven. Door de dikke wanden verdeelt de saj de warmte gelijkmatig, waardoor je vlees, vis, groenten en andere ingrediënten kunt koken met minimaal gebruik van olie. De comfortabele handvatten zorgen voor een gemakkelijke hantering, en de antiaanbaklaag vereenvoudigt het schoonmaakproces. De gietijzeren saj zal een geweldige aanvulling zijn op je keukengerei, zodat je kunt genieten van heerlijk eten, zowel buiten als thuis.
Portfolio (27)
Duitsland, Dissen
... afgestemd. Onze varianten in het kort: FoxMaro® – olie-marinades FoxMare® – emulsie-marinades FoxMadry® – droge marinades FoxMaris® – zetmeelmarinades Gloednieuw: FoxMare marinade met Skyr Onze vijf fijn afgestemde emulsie-marinades met Skyr bevatten 28% Skyr en zijn beschikbaar voor varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis en groenten. Bovendien is Skyr een zeer goed ingrediënt voor dips. Het aandeel Skyr zorgt voor een frisse smaak en een extra boost van eiwitten. In combinatie met de emulsie-marinades maakt gefermenteerde Skyr vlees, vis en groenten mals en is het ook laag in calorieën.
ufs.country_names.RU, Saratov
...Koriander wordt gebruikt als specerij in de keuken en voor het geven van een aangename geur in de parfumerie, cosmetica en zeepproductie. De plant is een goede honingplant. Het wordt veel gebruikt als specerij voor het op smaak brengen en versterken van worst, kaas, ingeblikt vlees en vis, augurken, likeuren, toegevoegd aan het bakken van Borodino-brood, banket en culinaire producten, evenals in...
Portfolio (40)
Duitsland, Bonn
... met rucola en noten voor een fruitige toets. Desserts: In jam, sorbets, taarten en nagerechten. Hartige gerechten: Sap en schil verfijnen gevogelte en vis. 8. Handelsvolume in de EU De Washington-sinaasappel behoort tot de leidende soorten op de Europese markt, vooral in Duitsland, Frankrijk en Italië. 9. Ecologische balans De ecologische balans van de Washington-sinaasappel hangt sterk af van de...
Portfolio (5)
Turkije, Agadir🇲🇦
... de methode van opslag van de olie zelf. 1- De eerste, die meestal wordt gebruikt bij het bereiden van voedsel en de belangrijkste ingrediënt van "amoul" is, is donkerbruin van kleur en heeft een sterke smaak door het roosteren van de amandelen van de arganboom voordat de olie eruit wordt gehaald. 2- Wat betreft de tweede, die een goudgele kleur heeft door de olie uit de amandelen van de...
Portfolio (2)
Spanje, Santoña (cantabria)
...Heerlijke ansjovisfilets uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak. Bij voorkeur te consumeren voor 1 jaar na de productiedatum. Semi-conserveerbaar, bewaren tussen +5ºC en +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden om deze te vermijden. Wij behandelen onze producten met zorg en respect, en dat zul je merken aan je tafel. Ingrediënten: Ansjovisfilets, olijfolie en zout Netto gewicht: 50 gr Afgegoten gewicht: 28 gr SKU: RR-50...
Portfolio (10)
Frankrijk, Biguglia
...Onze creatieve oliën zijn ontwikkeld om uw gerechten te voorzien van wat ze misten: een karakteristieke noot, een vleugje originaliteit of een snufje Corsicaanse identiteit. Vol van smaken, wachten ze alleen nog op de combinatie van uw ideeën met onze knowhow. Citroenolie past bij elk type gerecht, een vis, een vinaigrette.. Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 744 Energie (Kj) = 3058...
Portfolio (68)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Spanje, Santoña-Cantabria
... Norte in olijfolie - een HANSA-blik met verse Bocarte in olijfolie - twee RR125-blikken met Mosselen uit de Rías Gallegas in pekel Deze selectie bevat onze belangrijkste referentie, de handgemaakte Anchoa uit de Cantabrische Zee, met de hand gewreven en gepresenteerd in drie verschillende formaten. Eenzelfde productkwaliteit en verschillende soorten blikken die geschikt zijn voor elke consumptiesituatie. De semiconserve van anchoa moet gekoeld worden bewaard tot enkele minuten voor het proeven, op kamertemperatuur, zodat de olie...
Portfolio (14)
Frankrijk, Paris
... worden voorzichtig gedroogd, waarbij hun authentieke smaak behouden blijft en hun voedingskwaliteit gewaarborgd is. Elk stuk is een uitnodiging voor een ongeëvenaarde smaakervaring. De versheid van onze zalmhuiden is zodanig dat u een kleine hoeveelheid olie op de bodem van de zak kunt vinden, een volkomen normaal fenomeen dat geen gevaar oplevert voor de consumptie door uw huisdier. Waarom onze...
Portfolio (115)
...Marinadeolie Tomaat met Zeezout Voeg dit bepaalde Mediterraanse iets toe aan uw BBQ-specialiteiten! Geweldig op vlees, vis en zeevruchten, maar ook een hoogtepunt op aubergines en courgettes of verse baguettes. Voor een verleidelijke kleur en de extra smaak van fruitige, zon-gerijpte tomaten. Geen toegevoegde allergenen*. Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele...
Portfolio (91)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, MILANO
...De olie van gemengde zaden wordt verkregen door persing en extractie van sojabonen (Glycine max Merr) en zonnebloempitten (Helianthus annuus L.) en vervolgens geraffineerd. Ideaal voor het bereiden van sauzen en dressings en voor het op smaak brengen van vis en wit vlees, gekookt of gegrild, salades en bijgerechten. VERPAKKING VAN 2 STUKS = 1 STUK EURO 9,80 1 PALET 36 DOZEN HOUDBAARHEID 22/07/2025 MINIMALE BESTELLING 15 PALETS...
Portfolio (191)
Frankrijk, Paris
...Maïskorrels, olijfolie, Himalaya roze zout, zwarte peper en Népita Allergenen: sporen van gluten DETAIL VAN HET ARTIKEL Paneermeel ideaal voor uw paneringen van vlees, vis, kaas. De Népita is een Corsicaanse kruid die lijkt op munt, subtieler en zeldzamer, en goed samengaat met kalfsvlees.
Portfolio (27)
Verenigd Koninkrijk, Lincoln
... belangrijkste voedselbron voor vele soorten in het ecosysteem van de Humboldtstroom, waaronder vissen, vogels en zeezoogdieren; maar het is ook de grootste monosoortvisserij ter wereld, die voornamelijk is gericht op de productie van vismeel en -olie voor export.
Portfolio (9)
Portugal, Cascais
...Stukken octopus geconserveerd in een traditionele Portugese saus op basis van olie, peper, tomaat, uien en andere zeer smaakvolle kruiden. Het traditionele Portugese recept met tomaten en uien dat de smaak van de octopus versterkt. De octopus die voor deze conserve is gevangen, biedt zeer vlezige stukken met veel smaak. Ref COLI-010 Op Voorraad / Direct Verzending Veilige betaling met creditcard of PayPal Levering binnen 4 dagen in Europa vanaf €9,90 Ruilen of terugbetalen binnen 30 dagen...
Portfolio (4)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...Jeollanam-do. Door het opzetten van een distributiecentrum worden de vissers in het Jangheung-gebied georganiseerd om de kwaliteit van de productie en de stabiliteit van de productie te verbeteren. Consumentgerichte eco-vriendelijke oplossingen gebaseerd op geavanceerde apparatuur, sanitaire voorzieningen en gespecialiseerde R&D-capaciteiten. We ontwikkelen, produceren en distribueren algenvoeding en bieden verder een veilige en gezonde tafelcultuur.
Portfolio (280)
Spanje, Murcia
...Het is perfect om te serveren bij gegrilde groenten en een soort uien die Calçots worden genoemd. De Romesco-saus is gemaakt volgens een traditioneel recept op basis van olie, ui, tomaten, noten en witte wijnazijn. Het is een 100% natuurlijke saus. Het bevat geen gluten. Gewicht: 0,140 gr...
Portfolio (178)
Zwitserland, Zeiningen
... vis. Laboratorium getest op veiligheid en zuiverheid. Product beschikbaar in bulk (1L, 5L, 10L, 25L, 50L, 100L) en met white label etikettering en verpakking. Prijs op aanvraag. LAND VAN HERKOMST: Zwitserland VERPAKKINGSEENHEDEN: 1L Fles...
Portfolio (71)
Frankrijk, Bidart
...De inktvisringen, genaamd "Rabas" (ongeveer 23G per stuk), licht gepaneerd door Maison Caudalie, zijn tapas die zonder ontdooiing in olie van 180° kunnen worden gedompeld voor een perfecte krokantheid. Diepgevroren en verpakt in een zak van 1 kilo; ze worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen, kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Spanje, Boiro (a Coruña)
...De klassieker, de bestverkochte op de markt. Netto gewicht: 240 g Afgetapt gewicht: 156 g Energiewaarde: 370 kcal (1531 kJ) Vetten: 33 g Koolhydraten: <0,5 g Eiwitten: 18 g Zout: 0,78 g...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Kropotkin
...Zonnebloemolie "Krasnodarskoe otbodnoe" heeft een zeer delicate aroma. De olie is gereinigd van schadelijke verontreinigingen en resten van vrije vetzuren. Perfect voor het bakken van vlees, vis en groenten. Geraffineerd, gedesorbeerd, bevroren, beste kwaliteit. Voldoet aan GOST 1129-2013. Zonnebloemolie "Krasnodarskoe otbodnoe" is verpakt in PET-flessen met een volume van 0,87 l, 0,9 l, 1 l, 4,5...
Portfolio (6)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play