Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Frankrijk, Biguglia
...Onze creatieve oliën zijn ontwikkeld om uw gerechten te voorzien van wat ze misten: een karakteristieke noot, een vleugje originaliteit of een snufje Corsicaanse identiteit. Vol van smaken, wachten ze alleen nog op de combinatie van uw ideeën met onze knowhow. Citroenolie past bij elk type gerecht, een vis, een vinaigrette.. Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 744 Energie (Kj) = 3058...
Portfolio (68)
Frankrijk, Paris
...Maïskorrels, olijfolie, Himalaya roze zout, zwarte peper en Népita Allergenen: sporen van gluten DETAIL VAN HET ARTIKEL Paneermeel ideaal voor uw paneringen van vlees, vis, kaas. De Népita is een Corsicaanse kruid die lijkt op munt, subtieler en zeldzamer, en goed samengaat met kalfsvlees.
Portfolio (27)
Frankrijk, Paris
... worden voorzichtig gedroogd, waarbij hun authentieke smaak behouden blijft en hun voedingskwaliteit gewaarborgd is. Elk stuk is een uitnodiging voor een ongeëvenaarde smaakervaring. De versheid van onze zalmhuiden is zodanig dat u een kleine hoeveelheid olie op de bodem van de zak kunt vinden, een volkomen normaal fenomeen dat geen gevaar oplevert voor de consumptie door uw huisdier. Waarom onze...
Portfolio (115)
Frankrijk, Bidart
...De inktvisringen, genaamd "Rabas" (ongeveer 23G per stuk), licht gepaneerd door Maison Caudalie, zijn tapas die zonder ontdooiing in olie van 180° kunnen worden gedompeld voor een perfecte krokantheid. Diepgevroren en verpakt in een zak van 1 kilo; ze worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen, kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Ostwald
... en uitgebalanceerd in Omega-3 & 6 met de ideale verhouding van 1/3 van deze "goede" essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Gebruikstips: niet verhitten! Gebruik het rauw op zowel koude als warme gerechten (vinaigrettes, pesto, salades, vis, broodjes, verse kazen, rauwkost, rijst, pasta, maki ...) Kan ook gebruikt worden als biologische cosmetische stof. Bewaring: Beschermd...
Portfolio (12)
... gebieden. Sommige compressoren werken op olie, wat de geproduceerde lucht kan vervuilen. Regelmatige behandeling moet dan worden overwogen. Er zijn verschillende soorten compressoren die perslucht produceren: palletcompressoren, schroefcompressoren, droge compressoren, enz.
Portfolio (15)
Frankrijk, Soreze
... charcuterie, sappen, wijnen en ciders, gedroogd fruit, coulis en conserven, jam, boter, kaas, ijs en yoghurt, brood, pizza's en pasta, olie, gerookte zalm, enzovoort maken. TOM PRESS biedt tal van diensten zoals gratis levering vanaf 110€ in Frankrijk, wereldwijde levering, een niet-tarief klantendienst, een gratis papieren catalogus, 1 jaar bedenktijd en vertaalde sites die het aanbod in het Italiaans...
Portfolio (195)
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Frankrijk, Pernes Les Fontaines
...AITEC ENVironnement is een Franse ontwerper en fabrikant van oplossingen voor de verwerking van industriële afvalstoffen. Onze kernactiviteit is de extractie van de vloeibare fractie (water, olie...) die in een vast product aanwezig is. Het belangrijkste proces dat we gebruiken is de Archimedes-schroef, die is uitgewerkt in twee productlijnen en in transportbanden: - de VIS D'EGOUTTAGE (VE) lijn...
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play