Spanje, La Llagosta-Barcelona
...PRODUCT - Rechthoekige pizza's. - De machine doseert de tomaat gelijkmatig over het hele oppervlak van de pizza. - De oregano wordt vervolgens over de tomaat gestrooid. KENMERKEN VAN DE MACHINE - Dosering met op maat gemaakte spuitmonden om de gewenste hoeveelheid tomaat aan te brengen. - Om de tomaat te verspreiden, zijn de rollen zo gepositioneerd dat de saus over de volledige lengte en...
Portfolio (83)
Frankrijk, Josselin
... formuleringen, onze oplossingen maken het bijvoorbeeld mogelijk om sauzen zonder eidooiers te maken. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Zwitserland, Wollerau
... ook groot genoeg om allerlei sauzen en jus te bereiden. Presentatie BEREID GEZONDE KLEINE MAALTIDEN EN SAUZEN MET DEZE FANTASTISCH VERSATIELE PAN Geniet van de volledige voordelen van geavanceerde technologie en magnifiek design met Zepter. Kies uit ons assortiment van verschillende maten stoofpannen en kleinere sauspan voor uw volgende gezonde culinaire prestatie. Met Zepter’s Closed Circle...
Portfolio (195)
Spanje, Sagallos Zamora
... gebruik in de patisserie, dressings en sauzen. Kastanjemiel wordt ook zeer gewaardeerd om zijn gezondheidsvoordelen, omdat het rijk is aan antioxidanten, mineralen en vitamines. Het wordt toegeschreven aan antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het een perfecte aanvulling is om het immuunsysteem te versterken en de spijsvertering te verbeteren. Kenmerken: - Hoeveelheid...
Portfolio (20)
...Tomatenconcentraat, ook bekend als tomatenextract, is afgeleid van verwarmd tomatensap, waaruit een bepaalde hoeveelheid water wordt onttrokken. De hoeveelheid wateronttrekking bepaalt drie verschillende soorten concentraat: enkel concentraat, dubbel concentraat en drievoudig concentraat. Tomatenconcentraat heeft veel toepassingen in de keuken, vooral bij het langdurig koken van vlees of sauzen...
Portfolio (6)
Polen, Brzozów
...>Ingrediënten:</strong> maïszetmeel&nbsp;<strong>Voedingswaarden per 100g</strong> Energiewaarde 1505kJ/354kcal - 18% ADH*Vetten 0,1g &lt;1% waarvan verzadigde vetzuren 0g - 0%Koolhydraten 88g - 34% waarvan suikers 0g - 0%Eiwit 0,3g &lt;1%Zout 0,025g &lt;1%*ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid&nbsp;<strong>Toepassing</strong>Maïszetmeel kan worden gebruikt als vervanger voor bloem, om soepen en sauzen te verdikken, voor het maken van zelfgebakken brood, pudding en taarten. Maïzena kan ook worden gebruikt voor het reinigen van oppervlakken van verschillende soorten vlekken (olie, voedsel, bloed).
Portfolio (781)
Polen, Tomaszow Lubelski
... genoemd. Afhankelijk van de verwerkingsmethode is boerengerst grutten verkregen uit gereinigde, gepelde, in stukken gesneden korrels, maar niet gepolijst. Afhankelijk van de mate van fijnheid onderscheiden we grove, middelgrote en fijne boerengerst. Alle varianten van gerstgrutten bevatten een grote hoeveelheid vezels. Boerengerst is een rijke bron van B-vitamines, met name de vitamines B1, B2 en B6, evenals de vitamines E, K, PP, foliumzuur en silicium, zink, calcium, mangaan en koper. Boerengerst is uitstekend te combineren met verschillende sauzen, waaronder paddenstoelen- en vleessauzen.
Portfolio (52)
Slowakije, Dolný Ohaj
... zelfs in cosmetica, waar het de consistentie en houdbaarheid van producten verbetert. Kleur: Wit Verpakking: Papieren zak 25kg Big Bag 700kg Big Bag 1000kg Hoeveelheid: 5.000kg - 48.000kg Consistentie: Poeder...
Portfolio (36)
Spanje, Carballo-A Coruña
... nauwkeurige controle over de hoeveelheid gedoseerd zout, wat zorgt voor een eindproduct van hoge kwaliteit. Het compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt een eenvoudige bediening en minimaal onderhoud mogelijk, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven van elke omvang. Bovendien garandeert de robuuste constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen een lange levensduur, waardoor deze machine een rendabele investering is voor elke verpakkingsoperatie.
Portfolio (8)
Duitsland, Bad Bentheim
...Maranta arundinacea: Arrowroot Pfeilwurzel Bio-Poeder van VehGro is een uitstekend bindmiddel voor romige sauzen en lakken met een neutrale smaak. Gebruik slechts de helft van de gebruikelijke hoeveelheid arrowroot meel die je normaal met gewone meel zou gebruiken. De juiste hoeveelheid hangt af van de gewenste dikte van de vloeistof.
Portfolio (549)
Duitsland, Lübbenau
... productopslagcontainer heeft een capaciteit van maximaal 32 liter. Werking: Door de slag van de zuiger wordt de gewenste te doseren hoeveelheid ingesteld. De dosering van het product verloopt tijdgestuurd met behulp van sensoren. Voordelen: - Besparing op arbeidskrachten - Weinig ruimte nodig - Snel en eenvoudig te integreren - Dosering hoeveelheid traploos instelbaar - Hoge doseernauwkeurigheid - Doseerbereik: 5 - 50 ml...
Portfolio (25)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Frankrijk, Suresnes
...Om soepen, sauzen of ramen te vervoeren en te bewaren, is deze kom de ideale oplossing. Het deksel is handig voor het veilig vervoeren van gerechten. Hij is verkrijgbaar in 3 modellen: Zwart (1035 ml) Rood (700 ml) Transparant (1050 ml) Minimale bestelhoeveelheid: 300 stuks of 480 stuks voor het zwarte model Inhoud: Zwart 1350 ml, Rood 700 ml, Transparant 1050 ml...
Portfolio (53)
...Spice Ketchup Curry original 800 ml van Hela, heet, glutenvrij & lactosevrij - Curry Spice Ketchup heet, 800ml De hoge hoeveelheid geselecteerde specerijen en kruiden geeft onze spice ketchup zijn ongeëvenaarde smaak. Perfect bij frietjes, Currywurst en allerlei soorten grillgerechten. Ook een geweldige aanvulling voor rijstgerechten en pasta. Of gebruik het als marinade of om sauzen te...
Portfolio (91)
Bulgarije, Sofia
... aangename smaak te krijgen. Toepassingen: carobemeel wordt vaker gebruikt bij het bereiden van taarten als vervanger voor cacao. Het kan gemakkelijk de hoeveelheid cacao in het recept vervangen. Vanwege het hoge suikergehalte kan het ook als vervanger voor suiker in sommige zoetigheden worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor karamelcrèmes, sauzen, specerijen, jam en ijs. Verpakking: 250g, 500g en los...
Portfolio (154)
Italië, Milano
...Rigatoni zijn ontstaan met de uitvinding van de ribbeling op de pasta, waardoor dit formaat de sauzen kan vasthouden. Maïs en rijst zorgen ervoor dat de smaak vergelijkbaar is met die van klassieke pasta, maar met meer vezels en geen gluten. Dit formaat is uitstekend omdat het foliumzuur en vitamine B1 bevat, en een goede hoeveelheid vezels die de opname van suikers vertragen en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.
Portfolio (4)
...Kikkererwten – de steringrediënt in humoristisch – zijn ongelooflijk goed voor je. Rijk aan eiwitten en vezels en meer dan tien microvoedingsstoffen, waaronder een aanzienlijke hoeveelheid van het mineraal koper, dat ons haar en onze huid mooi en gezond houdt, is dit een geweldige, voedzame snack. Serveer het met knapperige groenten om in te dippen, broodstokken of heerlijk warm platbrood.
Portfolio (8)
Italië, Rivoli
...Het is een aangenaam pittige mayonaise, met een rijke en smakelijke smaak. De uitstekende mayonaise "Biobontà" wordt verrijkt met een genereuze hoeveelheid van de beste groene peper: een smaakvolle ontmoeting. De sterk aromatische groene peper geeft de saus een geurige, aangenaam pittige toets.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...Praktische en ideale verpakking voor de collectieve catering, verenigings evenementen en feesten, de kan met een pomp en drukmechanisme maakt het gemakkelijk en schoon om de juiste hoeveelheid mosterd te serveren. De milde mosterd uit Alsace wordt geproduceerd in de fabriek, de enige mosterdmakerij in Alsace sinds 1873. Toegewijd aan het behoud van werkgelegenheid in plattelandsgebieden en de...
Portfolio (80)
Duitsland, Schoenebeck
... hoeveelheid van de duindoornvruchtenolie met de mooie oranje kleur is daarvoor voldoende. De onmiskenbare smaak van de duindoornvruchtenolie komt het beste tot zijn recht in koude gerechten. Het is niet geschikt om te bakken. Daarvoor is het eigenlijk ook te kostbaar. Onze biologische duindoornvruchtenolie heeft een oranjegele kleur en een typisch fruitig aroma. Wij persen gedroogde duindoornvruchten uit gecontroleerde biologische teelt voorzichtig koud om onze biologische duindoornvruchtenolie te verkrijgen.
Portfolio (143)
Duitsland, Oyten
... ingrediënt. Bij het bakken kan tot 25% van het graanmeel worden vervangen, waarbij de in het recept aangegeven hoeveelheid vloeistof iets verhoogd moet worden. Eiwitten dragen bij aan het behoud en de toename van spiermassa en aan het behoud van normale botten. Van ongepelde en ongebrande biologische kikkererwten. Bij biologische producten: DE-ÖKO-006 Herkomst: EU-landbouw, Niet-EU-landbouw Verpakking: 25 kg zakken Verwerkt in: Nederland, Turkije...
Portfolio (42)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...De Salsa Brava is een van de populairste sauzen in onze gastronomie. Kenmerkend door zijn pittigheid, is Salsa Brava onmisbaar om de authentieke Patatas Bravas te proeven en om een gedurfde toets te geven aan allerlei vlees- of visrecepten. Het combineert perfect met gestoomde mosselen en zeevruchten, evenals met gegrilde groenten. Vegan · Glutenvrij...
Portfolio (10)
...Voor het verfijnen van groenten, soepen, sauzen, salades, vis-, gevogelte- en vleesgerechten. Ook geschikt als tafelzout. Ingrediënten: Zeezout met antiklontermiddel E536, korenbloembloemen 3-kleurig. Afmeting: ca. 46mm x 140mm Artikelnummer: 0702152gm80 Afmeting: ca. 46mm x 140mm Hoeveelheid / Inhoud: 80 g...
Portfolio (6)
Slovenië, Ljubljana
...Rijping 24 maanden in eiken vaten. De wijn is ongefilterd en er is een minimale hoeveelheid sulfieten toegevoegd net voor het bottelen. Verouderingspotentieel: 2020 - 2028. Kenmerken: Tinten van lichtrood als gevolg van uitgebreide maceratie. De neus ontvangt een elegante balans van rode vruchten en een hint van houten bouquet. De smaak is rond, medium sterk, met kruidige en fruitige noten. Voedselcombinaties: Bevat genoeg kracht om een degelijk gerecht te ondersteunen. Voedselcombinaties passen ook bij aspergegerechten, gevogelte en romige sauzen. Serveertemperatuur: 12-16° C.
Portfolio (10)
Tunesië, Hammam Sousse
... gemaakt volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. INGREDIËNTEN Cayennepepers Verse Chilipepers Knoflook Specerijen Zout Olijfolie Productnaam: Berber Harissa Type: Heet chilipasta Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Kleur: Rood Smaak: Heet en Pittig Merk: MEDILIFE MINIMALE HOEVEELHEID: 2 pallets Herkomst: Tunesië...
Portfolio (43)
Frankrijk, Geispolsheim-Gare
...Bocaux in glas Weck Bobines 370 ml, diameter 80 mm met glazen deksels en natuurlijke rubberen afdichtingen. Clips niet inbegrepen. Perfect voor uw sappen, sauzen, coulis, zelfgemaakte mayonaise, fruit in siroop, seizoensgroenten, soepen, zelfgemaakte smeersels... Capaciteit: 370 ml Opening diameter: 80 mm Hoogte: 122 mm Voor hoeveelheid in grammen: ongeveer 300 gram 100% gegarandeerd BPA-vrij, loodvrij en zonder ftalaten.
Portfolio (48)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
ufs.country_names.RU, Moscow
... zijn de zuidelijke regio's van India en Ceylon. In de keuken wordt de specerij gebruikt bij de bereiding van: soepen, sauzen en jus, in vlees-, vis- en rijstgerechten, in desserts en gebak. In het Midden-Oosten en India is het gebruikelijk om het aan koffie en thee toe te voegen. Gebruik voor Gebruik voor Indiase en Aziatische gerechten, bakproducten en gebak, in pittige soepen, desserts, glühwein, koffie en thee. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 40,0 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 11,0 Energie waarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Duitsland, Hamburg
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende. Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
Portfolio (14)
Italië, Trieste
...6 Potten WECK Bobine® 370 ml met deksels en rubber ringen (clips niet inbegrepen). Perfect voor uw sappen, sauzen, coulis, zelfgemaakte mayonaise, fruit in siroop, seizoensgroenten, soepen, pasta voor huisgemaakte pasta … Inhoud: 370 ml Diameter van de opening: 80 mm Hoogte: 122 mm Voor hoeveelheid in grammen: ongeveer 300 gram...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play