Duitsland, Heidelberg
...Zwarte peperpoeder HT is hoogtemperatuur behandeld voor een schone, robuuste peperachtige smaak. Ideaal voor het kruiden van vlees, soepen en sauzen, voegt het een scherpe, pittige smaak toe aan gerechten.
Portfolio (74)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De witte peper heeft een intense, ronde scherpte. Om zijn aroma volledig tot zijn recht te laten komen, moet je het pas aan de bereide gerechten toevoegen. Deze peper is ideaal voor wit vlees, maar past ook prachtig bij groenten of vis. Inhoud: 40,00 g Artikel-Nr: 102879...
Portfolio (89)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...De meest nobele stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden gebruikt voor de ambachtelijke productie van onze Eikelgevoede Iberische Premium Salchichón. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven dit product een subtiele natuurlijke delicatesse. SKU:510002 Verzendgewicht:0,5 kg...
Portfolio (55)
Frankrijk, Laissac
... voor uw vleeswarenplank! Vergezeld van lonzo, coppa of zelfs hamnoot, zal deze bresaola uit de Aubrac u een ideale aperitiefplank bieden, 100% zonder nitriet en die u meeneemt naar het hart van de Aubrac! Herkomst: Laissac, Aveyron Ingrediënten: Aubrac-rundvlees, Guérande-zout, Kampot-peper IGP...
Portfolio (29)
Bulgarije, Sofia
...en om het contrast met de zwarte stippen van de peper te vermijden. Witte peper kan worden gebruikt om pittigheid toe te voegen aan marinades voor vlees en groenten, soep, aardappelsalade en roerbakgerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Frankrijk, Paris
...Een van de smeersels uit het assortiment Apéritif des Sept Collines. Goed geroosterd, licht gekruid Een heerlijke smeerbare pasta met een intense champignon smaak. Te smeren op brood voor een aperitief, of te gebruiken in de keuken, met gevogelte of op gegrild vlees. Samenstelling: Champignons de Paris oorsprong Frankrijk (79%), boter (20%), zout van Guérande, peper. Afmetingen: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Netto gewicht: 100 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. De Espelette-pepergelei is een zoete en geurige condiment, die doet denken aan rode bessengelei met een licht pittige kant, perfect om te combineren met uw vlees, kazen en foie gras. Het is het vlaggenschipproduct...
Portfolio (30)
Duitsland, Bad Bentheim
... smaak van vlees en geeft een pittige smaak aan soep en aardappelpuree. Gezonde eigenschappen van Zwarte Peper Het spijsverteringsstimulerende effect is de belangrijkste eigenschap van zwarte peper, maar zwarte peper heeft meer eigenschappen. Peper verbetert de opname van andere voedingsstoffen en peper is een krachtige antioxidant.
Portfolio (549)
Duitsland, Dissen
...In de huidige sterk concurrerende voedselwereld moet elk product op zijn best worden gepresenteerd om de aandacht van de eindconsument te trekken en in de winkelwagentje te belanden. Naast kwaliteit en functionaliteit speelt ook het uiterlijk een beslissende rol. SkinDekor Eetbare coatings voor vlees-, worst- en kaasproducten. Dompelverbindingen worden al lange tijd gebruikt als eetbare coatings...
Frankrijk, Maubeuge
... profiel past goed bij andere groenten. Meng de vlokken eenvoudig met knoflook om vlees te kruiden voor het grillen. Peterselievlokken zullen ook een vleugje bitterheid en aromatische kruiden tonen aan je marinades toevoegen. In de juiste hoeveelheden voegt het een zoete, bijna pittige kruidensmaak toe, maar kan het te veel bitterheid geven als het te veel wordt gebruikt. Peterselie past goed bij basilicum, chili, oregano, peper, rozemarijn, sumak en dragon. Referentie: ART0062...
Portfolio (33)
Duitsland, Hamburg
... gemalen op in de oven gebakken wortelgroenten. Verfijnd op pruimencompote of mousse van hoge kwaliteit volle melkchocolade. Ingrediënten: Wilde Assam peper Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 38 g in een blikken doos...
Portfolio (24)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Martinique, Rivière-Pilote
...De pepermosterd van Penja "De smaken van Maya" voegt een ongeëvenaarde smaak toe aan uw recepten. Een subtiele mix van de karakteristieke peper en de kracht van de mosterd. De peper van Penja is een van de beste pepers ter wereld. Zeer gewaardeerd door topchefs die houden van de smaak, het karakter en de kracht, evenals de houtachtige en muskusachtige tonen. Uitstekend als begeleiding bij uw rode vlees, is het ook perfect voor uw marinades van wit vlees. Vergeet niet om het ook te gebruiken in uw sauzen en vinaigrettes.
Portfolio (31)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Een goed geselecteerde samenstelling van specerijen in de kruidenmix voor vlees maakt het gerecht sappig, geurend en benadrukt de oorspronkelijke smaak. Gebruik voor het koken, voorgerechten, soepen, lunchgerechten. Ingrediënten Zeezout, koriander, gedroogde knoflook, rode chilipeper, gemalen rode paprika, gedroogde marjolein, zwarte peper Gebruik voor Gebruik voor het koken, voorgerechten, soepen, lunchgerechten. Voedingswaarde per 100 g. Eiwitten (g / 100g)… 18,8 Vetten (g / 100g)… 6,6 Koolhydraten (g / 100g)… 9,9 Energiewaarde (kcal / 100g)… 213...
Portfolio (178)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Beschrijving: Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel! Lijst van ingrediënten: Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten. DDM: 45j...
Portfolio (2)
België, Mariembourg
...Ben je een grote peperliefhebber? Ilanga Nature roept je naar het type van Madagaskar. Deze zwarte peperkorrel is een echt culinair juweeltje dat al je bereidingen omtovert tot een culinaire meesterwerk. De doordringende tonen passen goed bij vlees, groenten en zeevruchten.
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...Deze cuvée, gemaakt door Alain Coudert (ook eigenaar van Clos de la Roilette in Fleurie), is perfect representatief voor de finesse van de wijnen uit de AOC Brouilly. Deze mooie fles ontwikkelt zich inderdaad met fijne en verteerbare rode vruchten (framboos, aardbei, kers) evenals lichte florale (viooltje) en kruidige (peper) noten. De frisse balans van deze fles zal ideaal zijn als aperitief of...
Portfolio (321)
Spanje, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUCT Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (roze peper, hibiscus en gerookte paprikapoeder). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van zeevruchten, carpaccio, cocktailsaus, octopus a la gallega, vlees en vis. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 121 Kj/29 Kcal. Vetten: 1,2 g, waarvan verzadigd: 0,2 g. Koolhydraten: 2,0 g, waarvan suikers: 0,9 g. Eiwitten: 1,4 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
Frankrijk, Castelnaudary
...Varkensvlees en vet, varkenslever 34%, EI, zout, peper, specerijen. Vlees van Franse oorsprong. CHEF'S TIPS: Serveer koud met brood, augurken en een beetje goede wijn… Bij ons betekent een feestmaaltijd rauwkost en patés! De meest beroemde is natuurlijk degene die u gaat proeven: DE LEVERPATÉ! Een kleine tip: houd het koel! Het zal altijd uw trouwste metgezel zijn voor een onverwachte borrel, een picknick, een boterham om 4 uur, een tv-plateau… Vergeet tenslotte niet om het te serveren met zijn beste vriend, de knapperige augurk.
Portfolio (37)
...Marinadeolie Provence -Natuurlijk- met zeezout De aromatische, krachtige kruidennoot, heerlijke stukjes rode peper en de kenmerkende hartige knoflooksmaak toveren de smaak van de Provence op uw bord in de late zomer. Het past goed bij alle soorten vlees, vooral bij lam en zeevruchten. Zonder toegevoegde allergenen*. Ook geschikt voor broodproducten. Hela. Wij zijn uw competente partner voor...
Portfolio (91)
Frankrijk, Guérande
... onderhout die snel plaatsmaakt voor een fruitige frisheid van citroenachtige citrus, wat doet denken aan Sichuan-peper, met een vleugje bloemige noot. Het is een peper met een mooie lengte in de mond. Gemengd met de Fleur de Sel uit het Witte Land, biedt het een ideale combinatie voor uw vlees en vis, evenals voor gestoomde aardappelen en vele andere groenten. SKU:FSF150...
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...Verfijnd maar delicaat, deze licht pittige mosterd met de volle smaak van de Espelette-peper is zeer aromatisch. Een echt succes als begeleiding van wit en rood vlees en zelfs vis in papillote. Geweldig om sauzen, vinaigrettes, mayonaises... op te fleuren en om vlees voor de grill mee te bedekken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tomatenconcentraat (tomaat, zout, zuurteregelaar: citroenzuur E330), zout, suiker, poeder van Espelette-peper (1,3%), conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Spanje, Peligros
Productos Ruca werd opgericht in 1948 in de stad Granada als resultaat van de samenwerking tussen verschillende leden van de families Martín Molina en Rubio Casero. We begonnen onze activiteiten als leveranciers van kruiden en specerijen voor de traditionele "MATANZA" van het varken in huiselijke kring, en geleidelijk hebben we ons gespecialiseerd in de productie van "CONDIMENTOS PREPARADOS" voor...
Frankrijk, Lyon
...Een ambachtelijke droge worst op smaak gebracht met AOP Espelette-peper, puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, afkomstig uit een eeuwenoud en traditioneel recept van het gebied. Deze worst is gemaakt van mager vlees en schoudervet van puur varkensvlees uit het Zuidwesten IGP, grofgehakt (exact 80% mager vlees en slechts 20% vet). Dit zorgt voor worsten met een heerlijke smaak.
Portfolio (40)
Bulgarije, Rakovski
...Gerookte gedroogde eend Magret, in vacuümverpakking. Ingrediënten: Eendenvlees, conserveermiddel: nitraatzout, specerijen, zout, witte peper, suiker. Herkomst: Bulgarije Product voor directe consumptie. Opslagtemperatuur: 0 ° tot 4 ° C. Prijs: 12,35 € Gerookte gedroogde eend Magret, in vacuümverpakking Ingrediënten: Eendenvlees, conserveermiddel: nitrietzout, specerijen, zout, witte peper, suiker. Herkomst: Bulgarije Product voor directe consumptie. Opslagtemperatuur van 0° tot 4° C. Prijs: 24,15 лв/kg.
Portfolio (10)
Oekraïne, Kharkiv
...▪ 100% natuurlijke ingrediënten: geen conserveermiddelen, geen MSG, geen kunstmatige smaken of kleuren. Alleen specerijen die een 7-fasen zuiveringsproces ondergaan en voldoen aan hoge kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. ▪ Een uniek product — sinaasappelsap, gerookte tomaten, Sichuan-peper - zijn al in de verpakking. Alles wat je hoeft te doen is je favoriete vlees toe te voegen, een van de...
Portfolio (10)
Spanje, Murcia
...Eendenfoie gras-emulsie (gecrushed) met zout en peper. Gekookt in een autoclaaf bij 104ºC (gesteriliseerd). Romige textuur ideaal om te smeren, voor het bereiden van canapés en/of voorgerechten. Gewicht: 130g MOQ: 500€...
Portfolio (178)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play