Frankrijk, Soreze
...De keuken van jam. - C. de Rosamel - Ed. De Vecchi - 94 pagina's. Dit boek, verrijkt met talrijke illustraties, beschrijft traditionele recepten en biedt inspiratie om je eigen formules te bedenken. REF:LIFDECOF Breedte: 17,4 cm Hoogte: 24,8 cm Netto gewicht: 0,450 kg...
Portfolio (195)
België, Rumst
... essentiële aanvulling op elke moderne keuken, wat zorgt voor gemak en efficiëntie in uw kookroutine. Gebouwd voor duurzaamheid en prestaties, beschikt de blender over een afneembare roestvrijstalen mixstaaf en vlijmscherpe roestvrijstalen messen. Deze robuuste constructie stelt u in staat om ingrediënten soepel en consistent te mengen, of u nu slagroom opklopt, sauzen maakt of jam bereidt. Het...
Portfolio (228)
Bulgarije, Otets Paisievo
... klank krijgt. Actie: Lavendel wordt zowel in de vorm van zaden als de bloeiwijzen voor thee gebruikt, en in de vorm van aftreksels en siropen. Lavendelzaden, gedroogde bloemen, helpen tegen motten, in de keuken, voedsel, bakken, droog, lavendelthee, koffie. Lavendel in de keuken Lavendelbloemen worden toegevoegd voor aroma aan gebak, jam en desserts, op smaak gebracht met honing, suiker en zout. Het...
Portfolio (187)
Italië, Capo D'orlando
... voor het immuunsysteem en een gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN De Washington Navel sinaasappels kunnen op veel verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om sap of jam te maken, of toegevoegd worden aan salades en gerechten met vlees of vis. Ze zijn ook een geweldig ingrediënt voor het maken van gebak en desserts.
Portfolio (27)
... steranijs, de vrucht van een boom, ook al zijn de aroma's van deze twee producten zeer vergelijkbaar. Gebruik: Naast het bekende gebruik in beroemde alcoholische dranken, kan wilde venkel ook in de keuken worden gebruikt. Het kan zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Ten eerste, in hartige gerechten, om een vis in folie, geroosterde groenten of een saus op smaak te brengen. Ten tweede, in zoete gerechten, om kleine koekjes, een speculaas, een jam of gebak te verrijken. Zak: 5kg Zak: 20kg...
Portfolio (45)
Polen, Brzozów
... grasachtige vervanger die in de veganistische keuken in plaats van gelatine wordt gebruikt. Het lost op bij 85-95 graden Celsius, terwijl het bij 32-35 graden indikt. Je hoeft het dus niet in de koelkast te zetten. Om de gemiddelde gelhardheid te verkrijgen, wordt een verhouding gebruikt: 1 vlakke theelepel Agar per 1 kop vloeistof. Los Agar op in een kleine hoeveelheid koud water en voeg het toe aan het kokende water, laat het een paar minuten koken. Agar kan ook worden gebruikt voor het maken van jam. Voeg voor 1,5 kg fruit en 500 g suiker 1-1,5 theelepel Agar toe.
Portfolio (781)
Portugal, Calendário V.n.f
...Cortinado Keuken Jam Samenstelling: 60% CO 40% PE...
Portfolio (237)
Italië, piano di sorrento (na)
... sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, zoetigheden en salades, dankzij hun sappigheid en evenwichtige smaak. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn.
Portfolio (29)
Bulgarije, Sofia
... anijssmaak. Toepassingen: vanwege de zoete smaak wordt steranijs vaak gebruikt in jam, taarten, puddingen en siropen. Het wordt ook gebruikt in dranken, bijvoorbeeld om te aromatiseren. Verpakking: 125g, 250g en los.
Portfolio (154)
Spanje, El Puerto De Santa María
...Ecologisch Citroenzuur. Het is de ideale voedseladditief voor een verscheidenheid aan gerechten, dankzij de vele toepassingen en de hoge oplosbaarheid, waardoor het een gemakkelijk te gebruiken product in de keuken is. Het fungeert als conserveermiddel en antioxidant, smaakversterker, gelvormer voor jam, het is geschikt voor het marineren van vlees, als smaakmaker in de bakkerij of als textuurversterker in de productie van gepasteuriseerde kazen, naast nog veel meer functies.
Portfolio (7)
Italië, Trieste
...Trechter van vullen voor de flessen van soort WECK, openingsdoorsnede 100 mm. In PVC, van groene kleur. Maakt het mogelijk om uw producten zoals uw soepen, sappen, compotes, jam te betalen…, om uw flessen te vullen, zonder erover over te lopen, noch vuil maken te doseren. Dank zij deze trechter, meer vlekken die op de bodem van de keuken of van sap vallen dat op de fles giet!
Portfolio (49)
Zwitserland, Muri B. Bern
... het Indiase subcontinent. Op de markt is de "witte waar", dat wil zeggen de lichte, grote en hele noten, het meest gewild. Cashewnoten hebben een bijzonder hoog gehalte aan de essentiële aminozuur tryptofaan, dat essentieel is voor de productie van serotonine. Hun smaak is zoetig-notig en minder scherp dan die van pinda's of walnoten. Cashewnoten maken deel uit van de Aziatische keuken en zijn bij ons bekend en geliefd als bakproduct, snack of in salades.
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkelkruiden Smaak en aroma: warm, zoet-kruidig, iets bitter, aroma dat doet denken aan drop en anijs Toepassing: Steranijs wordt vaak gebruikt in de Chinese en Vietnamese keuken. Zeer lekker in wokgerechten met teriyaki- of sojasaus. In gemalen vorm is het kruid ook zeer geschikt voor het verfijnen van gebak zoals honing- of peperkoek, jam, pruimenpuree en desserts. Maar let op...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
...-anethole, aangevuld met tonen van lelietje-van-dalen en citrus. De smaak en het aroma van steranijs komen volledig tot hun recht bij verhitting. Dit maakt de specerij een onmisbare aanvulling voor het bakken van gebak en jam. Dikke steranijs accentueert perfect de smaak van lam en varkensvlees, en complementeert harmonieus de smaken van ui en knoflook. Het wordt gebruikt als grondstof voor sauzen en...
Portfolio (178)
Frankrijk, Levallois Perret
...Met een licht pittige en warme smaak geeft gember een aangename geur aan gerechten. Gebruik van Gember in de keuken: *Gember in hartige gerechten: Gember past goed bij alle soorten vlees, vis, schaaldieren, groenten (zoals courgettes), marinades en saladedressings... *Gember in zoete gerechten: Gember past goed bij fruit, op taarten, jam, fruitsalades, gebakken fruit, compotes, thee... De voordelen van Gember: Sterke antioxidantwerking, Ontstekingsremmende eigenschappen, Verlicht spijsverteringsproblemen, Bevordert de cardiovasculaire gezondheid, Zeer laag in calorieën.
Portfolio (28)
Italië, Trieste
...Vultrechter voor de WECK-jars, openingdiameter 100. Van PVC, groene kleur. Hiermee kunt u uw producten zoals soepen, sap, compotes, jam, enz. gieten om uw potten te vullen, zonder te morsen of te vervuilen. Dankzij deze trechter zijn er geen vlekken meer die op de grond vallen vanuit de keuken of sap dat over de pot loopt! En de randen van de potten blijven perfect schoon. Gemaakt van...
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Duitsland, Hamburg
... kan dus ook in voedingsmiddelen worden gebruikt. Je kunt het gebruiken bij het koken van jam en gelei. Of wil je je eigen sappen en limonades creëren die een iets zuurdere smaak hebben? Geen probleem met ons citroenzuur. Ons monohydraat citroenzuur heeft een vochtgehalte van tot 9%. Toepassing: Citroenzuur is oplosbaar in water. Afhankelijk van de toepassing verschillend doseren. Bijvoorbeeld voor ontkalken 1-3 eetlepels oplossen in 1 liter water. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedseletikettering: E330 Productie: Citroenzuur wordt gewonnen uit melasse.
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Servië, Belgrade
...framboos, braam, pruim) 2. Diepgevroren bosvruchten (braam, blauwe bes, rozenbottels, aardbei) 3. Paddenstoelen (boleet, cantharellen) 4. Gedroogd fruit (abrikoos, pruim) 5. Diepgevroren groenten (paprika, bloemkool, broccoli, sperziebonen) 6. Eindproducten (jam, sappen… 100% fruit of met een klein % suiker) -LOGISTIEK: 1. Effectieve organisatie en beheer van verzending (we maken normaal gebruik van weg-, scheepvaart- en luchttransport) 2. Bieden van ondersteuning bij douaneprocedures in Servië en in de meeste EU-landen...
... hebben we niet de mogelijkheid om directe leveringen te doen, met uitzondering van theedoeken en andere keuken- of badkamerartikelen met borduurwerk die we normaal gesproken op voorraad hebben. Daarnaast hebben we een reeks typische Toscaanse producten die we als uitmuntend kunnen beschouwen, omdat ze van hoge kwaliteit zijn, het resultaat van een zorgvuldige zoektocht in de regio, die we...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
...MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in...
Turkije, Şianliurfa
...). - Honinggroep (bloem, den, tijm, kastanje). - Melassegroep (druif, moerbei, zwarte moerbei, johannesbrood). - (appel-wijn-witte) Azijn. - citroensap (alternatief). De VARANLAR-fabriek in Turkije produceert jam, honing en honingdrank, azijn, granaatappelmelasse en hazelnootchocolade. We exporteren onze producten naar verschillende landen.
België, Laeken
... zeevruchten, kan verschillende vormen aannemen. Inderdaad, naast deze opties kan Sushiline Laeken ook vegetarische sushi voor je bereiden. We bieden ook maki's met een unieke smaak dankzij onze eigen samenstellingen, zoals de beroemde foie-gras jam. Daarnaast biedt Sushiline Laeken ook iets aan om deze gerechten te begeleiden, zoals zoete sojasaus. Als sushi-cateraar beheersen we de kunst van sushi...
Italië, Civitavecchia
... door de gasten op elk moment van de dag; in de keuken wordt elke ochtend het ontbijt genuttigd, dat altijd is inbegrepen in de kamerprijs: verse croissants met room, jam of volkoren; melk (dierlijk of plantaardig), koffie, thee, yoghurt, koekjes, verschillende snacks; het typische Italiaanse zoete ontbijt. Verblijven in Bed & Breakfast Michelangelo is de ideale oplossing voor wie de veerboten naar...
Frankrijk, Roeschwoog
... die je wilt, wij maken een op maat gemaakte geschenkdoos! - Daarnaast vind je alle ingrediënten, eetbare decoraties en delicatessenproducten om de heerlijke Bredele te maken: honing, jam, meel, specerijen, bakhulp, fondant, marsepein, eetbare decoratie, ongezuurde vellen... - En natuurlijk al het materiaal voor je Bredele: meer dan 500 modellen uitsteekvormpjes, een complete reeks bakvormen, platen, frames, ringen en keukengerei voor de dagelijkse patisserie. - Maar ook: aardewerken vormen uit Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terrines...), een selectie van receptenboeken uit de Elzas, enz.
Frankrijk, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA is een conservenfabriek opgericht in 1991 door CHARLES ANTONA nabij Ajaccio in Zuid-Corsica. Het is gespecialiseerd in de productie van regionale Corsicaanse specialiteiten die zijn gebaseerd op de waardering van een traditionele regionale keuken, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de agrovoedingsindustrie.
... beddengoed verwisseld. Op verzoek zijn er extra diensten beschikbaar zoals: strijkservice, ontbijt op de kamer, dagelijkse wisseling van beddengoed. Zwembad van 8x11 m met ligstoelen en parasols. Barservice alleen in de zomer bij het zwembad. Kerk. We produceren extra vierge olijfolie en biologische groenten. We kweken zeldzame planten. De Mediterraanse keuken is gericht op het herontdekken van oude smaken met behulp van hoogwaardige grondstoffen. We produceren conserven, jam, confituren, koekjes, tomatensaus en alles wat we kunnen transformeren met traditionele methoden.
België, Trois-Ponts
... omgeving, u zult het gevoel hebben dat u buiten de tijd bent. De restaurantzaal verwelkomt u 's ochtends met een ontbijtbuffet, huisgemaakte jam, gebak en zorgvuldig bereide yoghurt zullen uw smaakpapillen verwennen. 's Middags en 's avonds heeft u de gelegenheid om uw zintuigen te prikkelen met onze klassieke en regionale keuken. À la carte of rond een menu samengesteld door de chef, kunt u onze gerechten in de winter bij de open haard proeven en in het mooie seizoen op het terras. Restaurant met een capaciteit van 50 personen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play