Frankrijk, Soreze
...De keuken van jam. - C. de Rosamel - Ed. De Vecchi - 94 pagina's. Dit boek, verrijkt met talrijke illustraties, beschrijft traditionele recepten en biedt inspiratie om je eigen formules te bedenken. REF:LIFDECOF Breedte: 17,4 cm Hoogte: 24,8 cm Netto gewicht: 0,450 kg...
Portfolio (195)
... steranijs, de vrucht van een boom, ook al zijn de aroma's van deze twee producten zeer vergelijkbaar. Gebruik: Naast het bekende gebruik in beroemde alcoholische dranken, kan wilde venkel ook in de keuken worden gebruikt. Het kan zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Ten eerste, in hartige gerechten, om een vis in folie, geroosterde groenten of een saus op smaak te brengen. Ten tweede, in zoete gerechten, om kleine koekjes, een speculaas, een jam of gebak te verrijken. Zak: 5kg Zak: 20kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Levallois Perret
...Met een licht pittige en warme smaak geeft gember een aangename geur aan gerechten. Gebruik van Gember in de keuken: *Gember in hartige gerechten: Gember past goed bij alle soorten vlees, vis, schaaldieren, groenten (zoals courgettes), marinades en saladedressings... *Gember in zoete gerechten: Gember past goed bij fruit, op taarten, jam, fruitsalades, gebakken fruit, compotes, thee... De voordelen van Gember: Sterke antioxidantwerking, Ontstekingsremmende eigenschappen, Verlicht spijsverteringsproblemen, Bevordert de cardiovasculaire gezondheid, Zeer laag in calorieën.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Paris
...MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in...
Frankrijk, Roeschwoog
... die je wilt, wij maken een op maat gemaakte geschenkdoos! - Daarnaast vind je alle ingrediënten, eetbare decoraties en delicatessenproducten om de heerlijke Bredele te maken: honing, jam, meel, specerijen, bakhulp, fondant, marsepein, eetbare decoratie, ongezuurde vellen... - En natuurlijk al het materiaal voor je Bredele: meer dan 500 modellen uitsteekvormpjes, een complete reeks bakvormen, platen, frames, ringen en keukengerei voor de dagelijkse patisserie. - Maar ook: aardewerken vormen uit Soufflenheim (kougelhopf, langhopf, terrines...), een selectie van receptenboeken uit de Elzas, enz.
Frankrijk, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA is een conservenfabriek opgericht in 1991 door CHARLES ANTONA nabij Ajaccio in Zuid-Corsica. Het is gespecialiseerd in de productie van regionale Corsicaanse specialiteiten die zijn gebaseerd op de waardering van een traditionele regionale keuken, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de agrovoedingsindustrie.
Frankrijk, Reyersviller
... van de Italiaanse keuken. Laat u verleiden door onze heerlijke gerechten en een selectie van verfrissende dranken. Uitstekende streekgerechten, gevarieerde regionale gerechten en uitstekende salades wachten op u. We hebben ook iets voor zoetekauwen. Onze delicate jam, verfrissende ijs, goddelijke desserts, onze fijne chocolade of onze gebakjes zijn ook heerlijk als dessert. Een heerlijke brunch, lunch of diner in ons etablissement?
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play