Estland, Tallinn
...De bevroren mozzarella kaas in blok van Dana is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en wordt geleverd in bulkblokken voor eenvoudig transport. De blokken van 2,5 kg worden verpakt in sets van 4, wat resulteert in verpakkingen van 10 kg. Het product kan worden opgeslagen bij -18°C zolang het bevroren is. Wanneer het ontdooit, raden we aan het onmiddellijk te gebruiken. Niet opnieuw invriezen na ontdooiing.
Portfolio (80)
Duitsland, Nürnberg
...Cheddar kaas is een populaire soort kaas die afkomstig is uit het dorp Cheddar in Somerset, Engeland. Het is een stevige en gladde kaas met een lichtgele kleur. Cheddar kaas wordt gemaakt van koemelk en heeft een rijke, romige smaak die scherper en uitgesprokener wordt naarmate het ouder wordt. De kaas wordt doorgaans enkele maanden gerijpt om zijn onderscheidende smaak en textuur te ontwikkelen...
Portfolio (186)
Italië, Misano Adriatico
...De 1 kg SAN VINCENZO gerookte provola is een kaas van gesponnen deeg, gemaakt van hoogwaardige koemelk en gerookt met edele houtsoorten. Het resultaat is een intense, zachte en unieke smaak, die zich leent voor talrijke culinaire bereidingen. Ideaal voor een authentieke en kwaliteitsvolle gastronomische ervaring.
Portfolio (200)
Italië, Pasturo
...Product gemaakt met de beste Lombardische melk, in overeenstemming met de oude tradities, onze eersteklas productie is vooral gericht op de meest veeleisenden. We beschouwen het als de kers op de taart van een selectie van onze zorgvuldigste producten. Het is een D O P (Beschermde Oorsprongsbenaming) kaas met een zachte pasta, met gewassen korst, geproduceerd met volle koemelk. De wrongel is wit met een lichte stro-kleur, zonder gaten. Delicate en geurige smaak. Gemiddeld gewicht: 2,2 kg Minimale rijping: 35-45 dagen...
Portfolio (7)
...Le Metton, magere gestremde melk, wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van cancoillotte, een kaas op basis van koemelk. Met zijn ervaring in de agrovoedingsindustrie heeft TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES een volledig automatische Metton-molen ontwikkeld, die alle fasen van ontwerp, fabricage, afstemming en industrialisatie integreert. Beheerd via een volledig automatische centrale...
Portfolio (104)
Duitsland, Berlin
... waarderen de kwaliteit en smaak die onze Halal mozzarella kaas biedt, en we zijn er trots op deze in verschillende blokvormen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We begrijpen dat de vraag naar Halal-producten groeit, en onze mozzarella kaas voldoet aan deze eisen. Het is uitstekend voor pizza's, pasta en vele andere Italiaanse gerechten. Onze productiemethoden zorgen ervoor dat...
Portfolio (128)
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda is een Nederlandse gele kaas gemaakt van koemelk. Het is een gerijpte (semi) harde kaas. Het product is verkrijgbaar als een blok of kubus verpakt in folie met een gele of rode kleur. Gouda wordt gekenmerkt door een milde smaak die sterker wordt naarmate het rijpingsproces langer duurt. De smaak is mild, zacht en aromatisch met een delicate nasmaak van pasteurisatie die iets zuur of pittig...
Portfolio (278)
...Verse kaas met een omhulsel van pasta filata dat een romig hart van room en stracciatella omsluit. Zacht maar elastisch en smaakvol. Verkrijgbaar in zowel 100% buffelmelk als 100% koemelk, afhankelijk van de smaken en behoeften.
Italië, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca is een gerijpte kaas, geproduceerd met lokale koemelk en gerijpt gedurende 45 dagen. Deze kaas heeft een uitgesproken maar niet te sterke smaak, waardoor hij perfect is voor voorgerechten of als afsluiting van lunches en diners. Il Rustico is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
Duitsland, Wippingen
...Producten Verse Mozzarella, Cheddar Kaas Kwaliteit A, AA+ Houdbaarheid 24 maanden, moet worden opgeslagen bij -4 graden Celsius. Product Herkomst Nederland/ Italië Vorm Blok Kleur Wit tot lichtgeel Vochtigheid 45 - 50% Vet op Droge Basis 30 - 44,5% Zout Oppervlak schoon met indrukken van persen. Het oppervlak kan gebarsten zijn. Structuur en Textuur Een dichte textuur kan ongelijkmatige gaten hebben. Aroma en Smaak: Ingrediënten: Typisch voor Melk Koemelk, zout, starters, microbiologische stremsel.
Portfolio (120)
Duitsland, Hamburg
...Cheddar-kaas is een populaire kaassoort die zijn oorsprong heeft in het dorp Cheddar in Somerset, Engeland. Het is een stevige en smeuïge kaas met een lichtgele kleur. Cheddar-kaas wordt gemaakt van koemelk en heeft een rijke, romige smaak die met de leeftijd scherper en uitgesprokener wordt. De kaas rijpt doorgaans enkele maanden om zijn uitgesproken smaak en bijzondere textuur te ontwikkelen...
Bijpassende producten
Cheddar Kaas
Cheddar Kaas
Andere Producten
Paddenstoelen
Paddenstoelen
Portfolio (180)
Turkije, Istanbul
...Tulum Peyniri heeft de unieke kenmerken van elke regio. De Mezopotamische variant - İzmir Tulumu is stevig, rijpt met zout en wordt mooier naarmate het langer rust. Het verliest zijn zout en de sporen die het zout achterlaat, komen naar voren in de gaten van de kaas. We raden aan om het een paar minuten te laten staan nadat het uit de koelkast is gehaald, en het vervolgens met een kaasmes in plakken te snijden. Het is geproduceerd van 100% koemelk.
Portfolio (5)
Frankrijk, Belley
...OU A PATE FRAICHE Voorbeeld: Geitenkaas, Franse verse kaas, Petits Suisses, … Kenmerken: Eenvoudig in gebruik Regelmatig uitlekken van de wrongel Uitlekken met geitenmelk, koemelk en schapenmelk, sojamelk… Beheersing van het droge extract Eenvoudige reiniging, hygiëne gerespecteerd Onze zakken kunnen worden aangeboden met verschillende opties: stangen, koord, specifieke openingen… ze zijn aanpasbaar aan elke kaasmaker Afmetingen 50x100cm of op maat gemaakte afmetingen Functies Uitlekken Beroepen Zuivelbedrijven – Kaasmakerijen...
Portfolio (30)
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
...De melk wordt verwarmd tot de rijpingstemperatuur in de kaas (Kashar) proces tank. Wanneer de melk wordt omgevormd tot wrongel voordat deze door speciale mixers in de tank wordt gesneden. Capaciteit: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 en 11.000 Lt...
Portfolio (9)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, geitenmelk en schapenmelk, met een minimale rijpingsperiode van 9 maanden in extra vierge olijfolie.
Portfolio (8)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana ambachtelijke semicurado Mahón-Menorca D.O.P., gemaakt van rauwe koemelk en 100% natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen of additieven, en gerijpt door onze Meester Kaasmaker en Meester Kaasrijper. Altijd met respect voor het kaasbereidingsproces en de eeuwenoude rijpingspraktijken van het eiland Menorca. Met een rijping van 2 tot 5 maanden is het een kaas met een...
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
... puppy's, kleine rassen of gewoon als dagelijkse beloning voor alle volwassen honden. Ideaal voor alle honden en puppy's ouder dan 4 maanden, elke snack heeft de perfecte balans, niet te hard en niet te zacht, in de vorm van kleine, smakelijke hapjes die 100% heerlijk zijn! Hondengrootte: Max 5 Kg Op het menu: Kaas Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 65,0% / Ruwe vetten 9,5% Koemelk: bijproducten Kauwniveau: Niveau 1 - Kleine kauwer...
Portfolio (115)
...In ongerepte weiden in het binnenland van de regio Campania worden geselecteerde koeien gehouden, wiens smaakvolle melk de mozzarella van koeien zal voortbrengen. Het is een zeer verse, rekbare kaas, die qua verwerking veel lijkt op buffelmozzarella. Het heeft een parelachtige witte kleur en de zachte binnenkant onthult een deeg van zeer dunne lagen. Koeienmozzarella heeft een delicate smaak...
Portfolio (10)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Een unieke Nederlandse kaas, gemakkelijk te herkennen aan de kenmerkende luchtbellen die ontstaan tijdens de natuurlijke rijping. Gemaakt van koemelk en minimaal 4 weken gerijpt. Het heeft een gladde gele korst en een gele pasta met gaten door het rijpingsproces.
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
...Productbeschrijving: kaas van rauwe melk met Beschermde Oorsprongsbenaming (B.O.B.). Eigenschappen: •Uiterlijk: ruwe korst van meer of minder intense roze kleur; de pasta heeft een stroachtige witte kleur met typische groene aderen; niet eetbare korst. •Aanraking: de consistentie van de pasta is vrij zacht. •Geur: aangenaam en smakelijk. •Smaak: bijzonder en intens. Ingrediënten: •Volle koemelk...
Portfolio (9)
Spanje, Totanes
...Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, moet elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15...
Portfolio (6)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino kaas met perensmaak. Gewicht: 350 g. Product verpakt in vacuüm. Kenmerken: De kaas heeft een zeer kruimelige textuur met een uitgesproken perensmaak. Organoleptische kenmerken: Rijping: ongeveer 60 dagen. Vorm: komvormig. Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, gepasteuriseerde schapenmelk, perenaroma (min 1%), zout, stremsel, culturen. Behandeld met een korst van olijfolie. Niet eetbare korst. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats. Gemiddelde houdbaarheid: 120 dagen.
Portfolio (10)
België, Nivelles
... wanneer je de Campagnard eet, proef je dat! De Campagnard van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm is de samensmelting van het rustieke en het verfijnde, een perfect geslaagde cohabitie die je smaakpapillen zal verwennen. De Campagnard is een biologische kaas van het type Plattelandkaas, gemaakt van koemelk. Het is perfect voor je broodmaaltijden, in blokjes voor je aperitief of voor je croque...
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Ongekookte geperste kaas van rauwe koemelk, minimaal 15 dagen gerijpt, in plakken gesneden en ingevroren. Tartiflette, hartige taarten, pizza, salade, sandwich..
Portfolio (187)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play