... wanneer je de Campagnard eet, proef je dat!
De Campagnard van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm is de samensmelting van het rustieke en het verfijnde, een perfect geslaagde cohabitie die je smaakpapillen zal verwennen.
De Campagnard is een biologische kaasvan het type Plattelandkaas, gemaakt vankoemelk. Het is perfect voor je broodmaaltijden, in blokjes voor je aperitief of voor je croque...
Vasedel is een bedrijf gevestigd in de Ardennen en opgericht in 1987. Gespecialiseerd in de productie van verse kaas op basis vankoemelk en geitenmelk. Actief in Europa en Noord-Afrika, positioneert kaasfabriek Vasedel zich als producent van gezonde kaas.
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
In het hart van de Belgische Ardennen produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm heerlijke biologische harde kazen: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Naast zijn biologische kazen vankoemelk produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm ook de heerlijke verse geitenkazen onder het merk ChèvrArdennes.