Italië, Misano Adriatico
...De 1 kg SAN VINCENZO gerookte provola is een kaas van gesponnen deeg, gemaakt van hoogwaardige koemelk en gerookt met edele houtsoorten. Het resultaat is een intense, zachte en unieke smaak, die zich leent voor talrijke culinaire bereidingen. Ideaal voor een authentieke en kwaliteitsvolle gastronomische ervaring.
Portfolio (200)
Italië, Pasturo
...Product gemaakt met de beste Lombardische melk, in overeenstemming met de oude tradities, onze eersteklas productie is vooral gericht op de meest veeleisenden. We beschouwen het als de kers op de taart van een selectie van onze zorgvuldigste producten. Het is een D O P (Beschermde Oorsprongsbenaming) kaas met een zachte pasta, met gewassen korst, geproduceerd met volle koemelk. De wrongel is wit met een lichte stro-kleur, zonder gaten. Delicate en geurige smaak. Gemiddeld gewicht: 2,2 kg Minimale rijping: 35-45 dagen...
Portfolio (7)
...Verse kaas met een omhulsel van pasta filata dat een romig hart van room en stracciatella omsluit. Zacht maar elastisch en smaakvol. Verkrijgbaar in zowel 100% buffelmelk als 100% koemelk, afhankelijk van de smaken en behoeften.
Italië, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca is een gerijpte kaas, geproduceerd met lokale koemelk en gerijpt gedurende 45 dagen. Deze kaas heeft een uitgesproken maar niet te sterke smaak, waardoor hij perfect is voor voorgerechten of als afsluiting van lunches en diners. Il Rustico is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
...In ongerepte weiden in het binnenland van de regio Campania worden geselecteerde koeien gehouden, wiens smaakvolle melk de mozzarella van koeien zal voortbrengen. Het is een zeer verse, rekbare kaas, die qua verwerking veel lijkt op buffelmozzarella. Het heeft een parelachtige witte kleur en de zachte binnenkant onthult een deeg van zeer dunne lagen. Koeienmozzarella heeft een delicate smaak...
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino kaas met perensmaak. Gewicht: 350 g. Product verpakt in vacuüm. Kenmerken: De kaas heeft een zeer kruimelige textuur met een uitgesproken perensmaak. Organoleptische kenmerken: Rijping: ongeveer 60 dagen. Vorm: komvormig. Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, gepasteuriseerde schapenmelk, perenaroma (min 1%), zout, stremsel, culturen. Behandeld met een korst van olijfolie. Niet eetbare korst. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats. Gemiddelde houdbaarheid: 120 dagen.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
De beste ambachtelijke zuivelspecialiteiten op basis van koemelk en geitenmelk.
Italië, Squillace
...Een toonaangevend bedrijf in de productie van kaas en andere melkproducten met meer dan 30 jaar bewezen expertise in schapenfokkerij, produceert Dedoni tegenwoordig een grote verscheidenheid aan producten en introduceert ook producten van koemelk. Wij produceren volgens de traditie en alle EU-regelgeving. Wij distribueren onze producten naar enkele bekende GDO's zoals AUCHAN, CARREFOUR op...
Italië, Cava De' Tirreni
Dagelijkse productie van DOP buffelmozzarella, koemelk en gevulde varianten...
... blauwaderkaas en gesponnen pasta voor pizza, gemaakt van schapenmelk, gesuikerde schapenricotta die ideaal is voor het garneren van cannoli, gemengde zachte kazen van schapen- en koemelk, naast de traditionele pecorino-producten. Voor contact: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Wij produceren Fior di Latte, mozzarella van buffelmelk, schapen-, geiten- en koemelk kazen, schapen- en geitenricotta, buffelricotta en yoghurt van koemelk, buffelmelk en geitenmelk.
Onze kaasboerderij produceert verse en gerijpte kazen van schapen- en koemelk met verse melk van onze eigen boerderij.
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play