...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, geitenmelk en schapenmelk, met een minimale rijpingsperiode van 9 maanden in extra vierge olijfolie.
Portfolio (8)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana ambachtelijke semicurado Mahón-Menorca D.O.P., gemaakt van rauwe koemelk en 100% natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen of additieven, en gerijpt door onze Meester Kaasmaker en Meester Kaasrijper. Altijd met respect voor het kaasbereidingsproces en de eeuwenoude rijpingspraktijken van het eiland Menorca. Met een rijping van 2 tot 5 maanden is het een kaas met een...
Portfolio (3)
Spanje, Totanes
...Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, moet elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15...
Portfolio (10)
Spanje, Fresno De La Vega (león)
...Kaas gemaakt in het zuiden van de provincie León van schapenmelk, verkrijgbaar in VEROUDE, GEREIFTE, SEMI-GEREIFTE en ZACHTE varianten. Verkrijgbaar in eenheden van 1 kg of 3 kg vacuüm verpakt. We bieden ook geitenkaas en een mix van schapen- en koemelk kaas aan.
Spanje, Alaior
...Alcaidús, s.l. is een familiebedrijf op het eiland Menorca, dat zich richt op de productie en verkoop van kaas van koemelk in verschillende formaten, met de gecontroleerde oorsprongsbenaming "Mahón-Menorca". De kaas wordt uitsluitend gemaakt van onze eigen vers gemolken melk van onze koeien op de boerderij zelf. De boerderij produceert het voer dat nodig is voor de voeding van onze koeien...
Spanje, Las Palmas
We maken verse gepasteuriseerde mozzarella van koemelk en verschillende soorten Italiaanse kazen.
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
Populaire landen voor deze zoekterm