Italië, Marmirolo
... plasticiteit aan de deeg geeft, waardoor traditionele of moderne uitrolmethoden mogelijk zijn. Met MAGRI FREE Napoletana verkrijgt men pizza's en broden met een luchtige structuur, zacht en met een geurige smaak, vergelijkbaar met een gebakken product gemaakt van tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Beschikbaar in een vierkante bodemzak van 1 kg in dozen van 12 stuks.
Portfolio (56)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
BEEZ is een import-exportbedrijf van biologische voedingsproducten uit Peru. Wij hebben verschillende activiteiten: • Import / Export van biologische voedingsproducten. BEEZ is importeur van biologische voedingsmiddelen en 100% natuurlijke voedingssupplementen uit Peru. Ook exporteert het grondstoffen voor voedingsmiddelen en biologische voedingsproducten. Deze exporten gebeuren vanuit Frankrijk...
Portfolio (17)
Spanje, Madrid
...Rijstmeel. Glutenvrij voedsel. Voor het maken van deeg zonder bindmiddel. - Rijstmeel. Glutenvrij voedsel. Voor het maken van deeg zonder bindmiddel. Geen toegevoegde conserveermiddelen.
Portfolio (16)
...GEZONDE GLUTENVRIJE SNACKS, MEEL, SEMOLINE, BULGUR, BOEKWEIT...
Portfolio (212)
Polen, Brzozów
...Rijstmeel is een glutenvrij product met een delicate, neutrale smaak. Het wordt gemaakt van gemalen rijst. Het wordt dagelijks gebruikt in de Aziatische keuken voor het bereiden van rijstnoedels en rijstpapier, dat later een ingrediënt is in de meeste loempia's. Omdat het meel geen gluten bevat, kan het deeg na het bakken te kruimelig en zandachtig zijn. Om dit te voorkomen, moet je bijvoorbeeld...
Portfolio (781)
Frankrijk, Aizenay
... bitterheid, wat het ideaal maakt voor recepten met een uitgesproken karakter. Een van de belangrijkste voordelen van dit meel is dat het van nature glutenvrij is, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen met coeliakie of voor degenen die gluten willen vermijden terwijl ze genieten van rijke en volle producten. Oorsprong: Oekraïne. Verpakking: kraftpapieren zak van 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisatie: 750-950kg.
Portfolio (44)
Spanje, Orkoien-Navarra
...1969 Kj Kj/470 Kcal Glutenvrij Vet: 27,3 G Waarvan Verzadigd 10,5 G Glutenvrije Koolhydraten: 64,4 G Waarvan Suikers 27,3 G Glutenvrij Eiwit: 8,0 G Glutenvrij Zout: 0,2 G Glutenvrije Verpakkingen: Doos van 12 verpakkingen van 200 G...
Portfolio (37)
Verenigd Koninkrijk, London
... degenen met glutenovergevoeligheid of coeliakie bieden onze glutenvrije meelsoorten een heerlijke en veilige optie. Geniet van een breed scala aan glutenvrije recepten zonder in te boeten op smaak of textuur. Voedzaam: Elke soort meel heeft zijn eigen unieke voedingsprofiel. Van het hoge eiwitgehalte van boekweit tot de vezelrijke gierst, onze meelsoorten zitten boordevol essentiële voedingsstoffen ter ondersteuning van je algehele gezondheid. Veelzijdigheid: Of je nu brood bakt, pasta maakt of glutenvrije lekkernijen creëert, onze meelsoorten zijn ongelooflijk veelzijdig.
Portfolio (7)
Oekraïne, Novomoskovsk
...Samenstelling: Amaranthmeel, maïsmeel, ontvet meel van mariadistel, Himalayazout Voedingswaarde per 100 g: Eiwitten - 17,91 g Vetten - 0,98 g Koolhydraten - 52,77 g Vezels - 3,87 g Zout - 0,15 g Energiewaarde per 100 g product – 310 kcal (1298 kJ) Gewicht: 45 g...
Portfolio (44)
Nederland, Alblasserdam
...Quinoa gedraagt zich als een volle graan, maar het is eigenlijk een zaad van een onkruidachtige plant genaamd ganzenvoet, die nauw verwant is aan bieten en spinazie. Volle graan quinoa kan worden bereid zoals zilvervliesrijst of gerst, en je kunt ook quinoa-meel en quinoa-vlokken kopen. In welke vorm dan ook, het behoort tot de duurdere volle granen. Enkele voordelen van quinoa: - Hoog in vezels - Goed voor de bloedsuikercontrole - Kan de metabolische gezondheid verbeteren - Hoog in antioxidanten - Glutenvrij Oorsprong: Zuid-Amerika, Oeganda Verpakking: 25kg...
Portfolio (16)
Frankrijk, Montelimar
... Nougat met Guérande Zout verpakt in een zak van 200g met een kartonnen bodem, bevat nougatwikkels. Ingrediënten: Suiker, Glucosestroop, Honing, Amandelen, Zoute Boter Caramel (8,7%), Poedersuiker, Aardappelzetmeel, Ongezuurd Brood (water, olijfolie, meel), Eiwitten, Natuurlijke Vanille-extract. Productiemethode: Honing en glucosestroop worden in een ketel gekookt, met de toevoeging van eiwitten gevolgd door gekookte suiker, vanille, amandelen en caramel. Allergenen: Amandelen, Ei, mogelijke sporen van noten. Al onze nougats zijn gegarandeerd GLUTENVRIJ.
Portfolio (154)
Duitsland, Halle
...Het Superschrot is een gedeeltelijk ontolied grof (gemalen) meel en wordt gemaakt van geperste zaden of pitten. Het Superschrot is veganistisch en glutenvrij. Je kunt het gebruiken voor koken en bakken, voor het verfijnen van zoetigheden en dessertsauzen, in smoothies en muesli of als topping.
Portfolio (93)
Duitsland, Bad Bentheim
... en daarna geraspt of gemalen tot meel. Kokosmeel is dus de gedroogde en gemalen rasp van de kokosnoot. Kokosmeel is glutenvrij en een goed alternatief voor tarwe en andere graanmeelsoorten. Kokosmeel is een uitstekende bron van vezels en geeft een lichtzoete smaak ...
Portfolio (549)
Duitsland, Buxtehude
...Kokosmeel is glutenvrij, vezelrijk, koolhydraatarm, smaakvol en gemakkelijk te verwerken. Daarom is het uitstekend geschikt voor een evenwichtige en gezonde voeding. Kokosmeel kan 1:1 zoals meel worden gebruikt. Kokosmeel wordt onder andere toegepast in yoghurt, muesli, smoothies en ijs. Kokosmeel is rijk aan eiwitten en vezels. Dit product is geschikt voor diabetici, bij dieet en bij allergieproblemen.
Portfolio (85)
Tsjechië, Nucice
Het bedrijf FOODISH s.r.o. (Ltd) richt zich op de handel en verwerking van een breed scala aan kwaliteitsproducten zoals granen, rijst, peulvruchten, pasta en couscous, glutenvrije meelsoorten en gepofte snacks. De maalderij (gebouwd in 2020), productie en magazijn zijn gelegen nabij Praag. Granen en meel worden geleverd in papieren zakken of big bags. Retailproducten worden onder het private mer...
Portfolio (1)
Oekraïne, Chernihiv
...Erwtenmeel geproduceerd volgens TCU 10.6 - 14224080-004:2017. Erwtenmeel wordt gemaakt door gedroogde erwten te malen tot een gele of groene meel. Erwtenmeel heeft hoge eiwitniveaus en is ook een geweldige bron van veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Erwtenmeel wordt vaak gebruikt in koolhydraatarme en gezonde voedingsmiddelen, voor het maken van pasta, bakken, brood en snacks. Het wordt...
Portfolio (7)
Italië, Forlì
...De BIO Glutenvrije Amaranto Meel is een gezonde en voedzame optie voor degenen die een glutenvrij dieet volgen of voedselintoleranties hebben. Verkregen door het malen van de zaden van amaranto, een plant die oorspronkelijk uit Midden-Amerika komt, biedt deze biologische meel tal van gezondheidsvoordelen. Het bevat voedingsvezels die een goede spijsvertering bevorderen en een langdurig verzadigd...
Portfolio (50)
...Ingrediënten: Walnoot, Amandel, Dadels, Hazelnoot, Carobmeel, Specerijen en Kruiden Zonder meel, vetvrij, suikervrij, glutenvrij, veganistisch Zonder additieven - Zonder conserveermiddelen - Zonder kleurstoffen...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Chia-meel is een ongebruikelijke maar uitstekende keuze voor bakkerijproducten of gerechten die niet worden verhit. Dit meel onderscheidt zich door een grote hoeveelheid voedingsstoffen en mineralen. Dit product is glutenvrij. Glutenvrij wordt in elke fase van de productie getest. Het bedrijf Garnets was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met de "Kruisende Oor", een teken van de veiligheid van glutenvrije producten dat in de meeste ontwikkelde landen wordt erkend. Gewicht: 70 g...
Portfolio (116)
Bulgarije, Varna
... Productieservice, kiest u voor een hoogwaardig, glutenvrij meel dat de smaak en textuur van uw gebakken producten en andere culinaire creaties verbetert. Ons team van experts is toegewijd aan het produceren van hazelnotenmeel dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en zuiverheidsnormen. Deze service is ideaal voor degenen die unieke en voedzame producten aan hun klanten willen aanbieden.
Portfolio (6)
Duitsland, Oyten
...Biologische kokosmeel is gemaakt van zacht gedroogde en ontvette biologische kokosnoten uit gecontroleerde biologische teelt. Het wordt uitsluitend geproduceerd op basis van 100% natuurlijk kokosvlees. De meel is een fijne, wit tot crème-kleurige poeder met een aromatische kokos smaak en een aangename kokosgeur. Kokosmeel is uitstekend voor het bakken. Tot 20% van de hoeveelheid meel die in het...
Portfolio (42)
Duitsland, Schoenebeck
...Gebruik ons lijnzaadmeel in biologische kwaliteit voor uw producten uit de voedingsindustrie en overtuig met hoogwaardige ingrediënten zoals het hoge eiwitgehalte, veel vezels of de essentiële vetzuren, die allemaal glutenvrij zijn en passen in een veganistisch en low-carb productassortiment. Ons BioLijnzaadmeel (ook wel BioLijnzaadpoeder genoemd) heeft een beige-bruinachtige kleur en een zoetachtige smaak. Om u het BioLijnzaadmeel aan te bieden, maken we gebruik van de zorgvuldige koude persing van de biologische lijnzaad.
Portfolio (143)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...allergieën, obesitas en hart- en vaatziekten. Het verandert elke gebakken lekkernij in superfood. Gemaakt van: Rijst Certificering: HACCP Max. Vochtigheid (%): 1% Fijnheid (%): 100% Verwerkingswijze: rauw Kwaliteit: Voedsel Houdbaarheid: 18 maanden Verpakking: ZAK Gewicht (kg): 25 kg Type: Allround Meel...
Portfolio (10)
Italië, Brescia
...Licht, smakelijk en knapperig, de Storo maïs Scalitì zijn de perfecte snack die doet denken aan dampende polentaborden. Een onmisbare traktatie, gemaakt met Storo-meel. Het product is biologisch en glutenvrij.
Portfolio (10)
...Kleine en heerlijke ambachtelijke zanddeegschalen gevuld met abrikozenjam. De Forneria Veneziana taartjes zijn bereid met VAN VAN NATUURLIJK GLUTENVRIJ MEEL en zonder het gebruik van ontglutende meelsoorten. In deze versie zijn ze ook vrij van melk en melkproducten. Het ZANDEEG is op basis van rijstmeel en boekweit, maïszetmeel en rijstzetmeel, en eieren. Een zoete idee voor groot en klein, voor...
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...Wit maïsmeel is een soort meel dat wordt gemaakt door witte maïskorrels tot een fijn poeder te malen. Het is een hoofdingrediënt in veel keukens over de hele wereld, vooral in Latijns-Amerika, Afrika en delen van Azië, waar het wordt gebruikt voor de bereiding van tortilla's, tamales, pupusas en andere traditionele gerechten. Wit maïsmeel is doorgaans glutenvrij en daarom een uitstekende vervanging voor mensen met glutenintolerantie of coeliakie. Het is ook rijk aan vezels en essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine B en C, ijzer en eiwit.
Portfolio (180)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play