Oekraïne, Novomoskovsk
...Samenstelling: Amaranthmeel, maïsmeel, ontvet meel van mariadistel, Himalayazout Voedingswaarde per 100 g: Eiwitten - 17,91 g Vetten - 0,98 g Koolhydraten - 52,77 g Vezels - 3,87 g Zout - 0,15 g Energiewaarde per 100 g product – 310 kcal (1298 kJ) Gewicht: 45 g...
Portfolio (44)
Oekraïne, Chernihiv
...Erwtenmeel geproduceerd volgens TCU 10.6 - 14224080-004:2017. Erwtenmeel wordt gemaakt door gedroogde erwten te malen tot een gele of groene meel. Erwtenmeel heeft hoge eiwitniveaus en is ook een geweldige bron van veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Erwtenmeel wordt vaak gebruikt in koolhydraatarme en gezonde voedingsmiddelen, voor het maken van pasta, bakken, brood en snacks. Het wordt...
Portfolio (7)
Oekraïne, Cherkasy
...Gierstmeel heeft een milde, licht nootachtige smaak, die een onderscheidende smaak toevoegt aan gebakken goederen. Gierstmeel kan worden gebruikt als ingrediënt voor bakmixen, pasta, brood en snacks. De gierstkorrels voor de productie van meel ondergaan een hydrothermische behandeling, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd, de bitterheid wordt verminderd en de fysieke en organoleptische eigenschappen worden verbeterd.
Portfolio (7)