Italië, Marmirolo
... plasticiteit aan de deeg geeft, waardoor traditionele of moderne uitrolmethoden mogelijk zijn. Met MAGRI FREE Napoletana verkrijgt men pizza's en broden met een luchtige structuur, zacht en met een geurige smaak, vergelijkbaar met een gebakken product gemaakt van tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Beschikbaar in een vierkante bodemzak van 1 kg in dozen van 12 stuks.
Portfolio (56)
Italië, Forlì
...De BIO Glutenvrije Amaranto Meel is een gezonde en voedzame optie voor degenen die een glutenvrij dieet volgen of voedselintoleranties hebben. Verkregen door het malen van de zaden van amaranto, een plant die oorspronkelijk uit Midden-Amerika komt, biedt deze biologische meel tal van gezondheidsvoordelen. Het bevat voedingsvezels die een goede spijsvertering bevorderen en een langdurig verzadigd...
Portfolio (50)
Italië, Brescia
...Licht, smakelijk en knapperig, de Storo maïs Scalitì zijn de perfecte snack die doet denken aan dampende polentaborden. Een onmisbare traktatie, gemaakt met Storo-meel. Het product is biologisch en glutenvrij.
Portfolio (10)
...Kleine en heerlijke ambachtelijke zanddeegschalen gevuld met abrikozenjam. De Forneria Veneziana taartjes zijn bereid met VAN VAN NATUURLIJK GLUTENVRIJ MEEL en zonder het gebruik van ontglutende meelsoorten. In deze versie zijn ze ook vrij van melk en melkproducten. Het ZANDEEG is op basis van rijstmeel en boekweit, maïszetmeel en rijstzetmeel, en eieren. Een zoete idee voor groot en klein, voor...
Portfolio (10)
Italië, San Martino Di Lupari
Cerealveneta is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de agrovoedingssector en produceert meel en halfproducten van volle granen, biologisch en glutenvrij, verkregen door het verwerken van granen, peulvruchten, speciale zaden, kleinere zaden, zemelen en kiemen. Cerealveneta past een speciale thermische behandeling van stabilisatie en roosteren toe op de grondstoffen, gevolgd door cryomalen of...
Italië, Savona
...lactosevrije smeersels met hazelnoot en cacao, amandel. Smeersels met buffelmelk en met kamelenmelk. Zoete smeersels voor vulling. Geëxtrudeerde koekjes gevuld met hazelnoot- of amandelcrème, glutenvrij. Geëxtrudeerde producten van rijst, sorghum, boekweit, gierst, glutenvrij. Energiedranken en sportdranken.
Portfolio (5)
Italië, Calenzano
Biostock, een bedrijf van de Probios-groep opgericht in 2003, is leider in het aanbod van biologische grondstoffen. Het bedrijf biedt een breed scala aan losse ingrediënten in verschillende formaten, geselecteerd en gecertificeerd, zoals granen en specerijen, peulvruchten en zaden, meel en zetmeel, oliën, kruiden en gastronomische producten. Het bedrijf beschikt over glutenvrije grondstoffen...
Italië, Zafferana Etnea
Het bedrijf, opgericht in 1950 door Giuseppe Russo, is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten voedingsmeel (fijne semola, dubbel nul, volkoren, soja, 5 granen, meel voor Arabisch brood, biologische meel en glutenvrij meel) en voedingsproducten (paddenstoelen, tomatenpuree, sesam en verbeteringsmiddelen). Exclusief distributeur van de beste nationale en lokale meelsoorten...
Italië, Capurso
I BUONI SENZA GLUTINE SRL houdt zich bezig met de productie van grondstoffen/halffabricaten en eindproducten zonder gluten. Het bedrijf is in 2008 opgericht door het winnende idee van twee jonge ondernemers, Massimiliano Barnaba, momenteel commercieel directeur, en Laurent Urbinati, momenteel bestuurder en chef-kok. De ervaring: I BUONI SENZA GLUTINE SRL heeft als doel om haar keuzes voort te zett...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play