Verenigd Koninkrijk, Stoke On Trent Tunstall
... INGREDIËNTEN: Water, maïszetmeel, extra vierge olijfolie, plantaardige vezels (bieten, psyllium), maltodextrine, erwt-eiwit, quinoa-meel, gedroogd rijstzuurdesem (rijstmeel, water, gist), verdikker: hydroxypropylmethylcellulose (E464) aardappelzetmeel, zout, gist. VOEDING; Energie KJ (g): 967 Energie waarde kcal (g): 230 Eiwit (g): 3 Koolhydraten (g): 37.3 waarvan suiker (g): 0.4 Totaal vet (g): 5.9 waarvan verzadigde vetzuren (g): 0.7 Voedingsvezel (g): 8 Zout (g): 0.98...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Tapioca is de naam die wordt gegeven aan cassavemeel. Het is van nature glutenvrij en verbetert de spijsvertering.
Portfolio (26)
Duitsland, Hamburg
...Wit maïsmeel is een soort meel dat wordt gemaakt door witte maïskorrels tot een fijn poeder te malen. Het is een hoofdingrediënt in veel keukens over de hele wereld, vooral in Latijns-Amerika, Afrika en delen van Azië, waar het wordt gebruikt voor de bereiding van tortilla's, tamales, pupusas en andere traditionele gerechten. Wit maïsmeel is doorgaans glutenvrij en daarom een uitstekende vervanging voor mensen met glutenintolerantie of coeliakie. Het is ook rijk aan vezels en essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine B en C, ijzer en eiwit.
Portfolio (180)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...Onze volkorenmeel wordt op onze boerderij geproduceerd. We hebben gekozen voor volkoren om een maximale voedingskwaliteit te behouden door de zemelen van onze granen te behouden. Natuurlijk glutenvrij. Rijk aan zetmeel. Bevat eiwitten. Weinig vetten. Rijk aan vezels. Perfect voor het indikken en binden. De zon in uw recepten! Gebruik: toe te voegen aan andere meelsoorten voor brood, taarten, pannenkoeken… Alleen voor maïspannenkoeken.
Portfolio (15)
Duitsland, Hamburg
... gelvorming van agar-agar, carrageen en xanthaangom, en wordt het om deze reden graag in combinatie met deze gebruikt. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselverpakking: E 417 Productie: Product uit de zaden van de tropische Tarabush. De voedingslaag wordt tot fijn meel gemalen.
Duitsland, Alzenau
...zeer fijn meel, smaakontbitterd, glutenvrij, vegan, geproduceerd in Duitsland Erwtenmeel, smaakontbitterd Erwtenmeel wordt gemaakt van de gele, gepelde erwt. De ontbitterde, lichtzoete smaak, de heldergele natuurlijke kleur en de voedingsvoordelen geven toepassingen een meerwaarde. Oorsprongslanden: Italië, Litouwen, Baltische staten, Tsjechië Toepassingen voor alle eiwitmeelsoorten...
Portfolio (12)
Verenigd Koninkrijk, Widdington
... verliezen. 100% Echt Vlees Geen Suiker Laag in Koolhydraten Laag in Vet 85% Eiwit Glutenvrij, Geen conserveermiddelen of chemische ingrediënten Geen Allergenen Biologisch afbreekbare Verpakking...
Portfolio (6)
Bulgarije, Sofia
...Biologisch gecertificeerd rozenbottelpoeder/-meel gemaakt van hele vruchten - schil en zaden van rozenbottel. Volledig natuurlijk product zonder toevoegingen. Rozenbottelpoeder is verwerkt in rauwe voedselkwaliteit en is ook veganistisch en glutenvrij. Het product is fijn gemalen tot ongeveer 200-400µm. De gebruikte rozenbottels zijn van nature rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine C, vitamine...
Portfolio (5)
Duitsland, Stegaurach
...), 5% erwt-eiwitisolaat, TARWEVezel, brandewijnazijn, koolzaadolie, verdikkingsmiddel: methylcellulose; aardappelzetmeel, TARWEGLUTEN, glutenvrij HAVERVOLKORENMEEL, psylliumzaadschalen, groentepoeder (prei, ui, pastinaak, witte kool, knoflook, wortel, tomaat), specerijen, erwtvezel, wortelsapconcentraatpoeder, keukenzout, dextrose, gistextract, natuurlijke aroma's.
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Kokosmeel kan al het traditionele meel of een deel ervan voor jou vervangen. We raden aan om kokosmeel te mengen met bijvoorbeeld amandelmeel om tarwe te vervangen. Een grote hoeveelheid vezels is aan de ene kant goed voor de gezondheid, maar aan de andere kant betekent het een hoge hygroscopisiteit, waardoor het meel vocht zeer goed absorbeert. Dit moet in overweging worden genomen bij het berekenen van...
Portfolio (8)
Oekraïne, Cherkasy
...Gierstmeel heeft een milde, licht nootachtige smaak, die een onderscheidende smaak toevoegt aan gebakken goederen. Gierstmeel kan worden gebruikt als ingrediënt voor bakmixen, pasta, brood en snacks. De gierstkorrels voor de productie van meel ondergaan een hydrothermische behandeling, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd, de bitterheid wordt verminderd en de fysieke en organoleptische eigenschappen worden verbeterd.
Portfolio (7)
België, Anderlecht
... andere meelsoorten bij het bakken. Sorghummeel Glutenvrij meel Sorghummeel recepten Waar sorghummeel te kopen Voordelen van sorghummeel Voeding van sorghummeel Vervanging voor sorghummeel Volkoren sorghummeel Toepassingen van sorghummeel Sorghummeel voor bakken Hoe sorghummeel te gebruiken bij het bakken Beste glutenvrije recepten met sorghummeel...
Duitsland, Niederkrüchten
...Kwaliteit: Biologisch Herkomst: Filipijnen Toepassing: Bakmixen, Voedingssupplementen, Granen, Smoothies, Gewichtsbeheersing Eigenschappen: Bijzonderheden: Een van onze exotische notenmeelsoorten is kokosmeel – Low Carb, glutenvrij, heerlijk. De verfrissende smaak van kokosmeel doet je bij het eten denken aan witte zandstranden en palmbomen. Ons kokosmeel valt niet alleen op door het hoge...
Portfolio (93)
...Sinds 1878 kenmerken onze meelsoorten zich door hun hoge kwaliteit, ambachtelijke knowhow en een hoog niveau van consistentie. Innovatie is altijd een van onze prioriteiten geweest. Jaar na jaar hebben we ons ingespannen om ons productaanbod uit te breiden met verschillende bereidingen, speciale meelsoorten voor pizza's, biologische meel gemalen op een stenen molen, glutenvrij meel en maatwerk...
Italië, San Martino Di Lupari
Cerealveneta is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de agrovoedingssector en produceert meel en halfproducten van volle granen, biologisch en glutenvrij, verkregen door het verwerken van granen, peulvruchten, speciale zaden, kleinere zaden, zemelen en kiemen. Cerealveneta past een speciale thermische behandeling van stabilisatie en roosteren toe op de grondstoffen, gevolgd door cryomalen of...
... maken op maat gemaakte producten. We zijn IFS Food-gecertificeerd op een hoger niveau en verkopen onze producten in overeenstemming met EU Biologisch, NOP Biologisch, Kosher en Glutenvrij. We exporteren wereldwijd naar de 5 continenten en kunnen voldoen aan specifieke regelgeving in de bestemmingsmarkten. Op onze website kunt u meer informatie over ons en onze producten vinden: www.bioterra.es...
Duitsland, Badenweiler
Met de drie rijstmeelmengsels van KOMEKO is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Alle KOMEKO rijstmeelsoorten zijn van nature 100% glutenvrij en worden volgens traditionele Japanse methoden geproduceerd. Het beste is: je kunt de meelsoorten in de meeste recepten eenvoudig 1:1 vervangen door tarwemeel en hebt - in vergelijking met andere rijstmeelsoorten - geen bindmiddelen of additieven nodig...
Portfolio (3)
Spanje, Cabrera De Mar
Wij zijn fabrikanten van glutenvrij brood. Dankzij de combinatie van meel en natuurlijke ingrediënten hebben we glutenvrij brood weten te creëren met de textuur en de traditionele smaak van brood zoals we dat altijd hebben gekend. Bovendien wilden we het op een natuurlijke manier doen, zonder kunstmatige additieven, en dat is ons gelukt! Ons glutenvrij brood bevat additieven, maar allemaal van...
Spanje, Valencia
... met een biologisch certificaat. We distribueren menselijke voeding in de vorm van snacks, repen, meel en pasta. We distribueren voeding voor de agrovoedingssector in de vorm van levend voer, gedroogd voer, diervoeders en meel. We hebben voedsel voor viskwekerijen en boerderijen. We hebben een lijn van sportvoedingsproducten met een hoog eiwitgehalte. Al onze producten bevatten de 9 essentiële aminozuren, evenals omega 3 en 6 vetzuren en talrijke micronutriënten. Onze producten kunnen worden geconsumeerd als een voedingssupplement vanwege hun uitzonderlijke voedingswaarde.
Spanje, Barcelona
In Arlandria, onze online winkel voor glutenvrije producten, vind je de producten die je nodig hebt voor je dieet. Van glutenvrij meel of glutenvrije granen en peulvruchten tot glutenvrij bier of snacks en gebak zonder gluten, bij Arlandria hebben we alles wat je nodig hebt voor een evenwichtig en gezond dieet. Of je nu coeliakie hebt, lactose-intolerant bent, allergisch bent of gewoon een...
Frankrijk, Meudon
Similae Mills Gespecialiseerd in meelmixen, biedt ons team oplossingen voor professionals, 100% glutenvrij en lactosevrij. Omdat glutenvrij geen beperking zou moeten zijn, zijn onze mixen eenvoudig te gebruiken! Met meer dan 5 jaar ervaring als glutenvrije meelproducenten, produceren we onze mixen met een compromisloze selectiviteit van granen en een 100% gegarandeerd glutenvrij dankzij onze productie-eenheid die uitsluitend aan gluten is gewijd. Wereldwijde levering. Mocht u verdere informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Italië, Zafferana Etnea
Het bedrijf, opgericht in 1950 door Giuseppe Russo, is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten voedingsmeel (fijne semola, dubbel nul, volkoren, soja, 5 granen, meel voor Arabisch brood, biologische meel en glutenvrij meel) en voedingsproducten (paddenstoelen, tomatenpuree, sesam en verbeteringsmiddelen). Exclusief distributeur van de beste nationale en lokale meelsoorten...
Griekenland, Veria
In ons laboratorium kunt u de ingrediënten voor elke pastarecept die u wenst, verkrijgen of zelf creëren met uw eigen of onze materialen. Wij, met de recepten van onze grootmoeders als basis en met de moderne technologie als bondgenoot, produceren lasagnebladen, trahanas, pasta van griesmeel, volkorenmeel of glutenvrij meel, creaties voor alle smaken. Ook, door onze afkomst, hebben we de...
Italië, Calenzano
Biostock, een bedrijf van de Probios-groep opgericht in 2003, is leider in het aanbod van biologische grondstoffen. Het bedrijf biedt een breed scala aan losse ingrediënten in verschillende formaten, geselecteerd en gecertificeerd, zoals granen en specerijen, peulvruchten en zaden, meel en zetmeel, oliën, kruiden en gastronomische producten. Het bedrijf beschikt over glutenvrije grondstoffen...
Duitsland, Palling
...Wij maken met veel aandacht voor detail gekiemde broden voor particulieren en inkopers/doorverkopers, die bijzonder goed verteerbaar en voedzaam zijn. Onze producten zijn glutenvrij, vrij van meel en zout en kunnen zowel als verse producten als houdbare producten bij ons worden verkregen.
Duitsland, Ettenheim
De GmbH is actief op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige brood- en fijngebakmixen, bakmiddelen en speciale producten. Het bedrijf umCereal maakt gebruik van molen- en baktechnologie om een breed scala aan producten te vervaardigen: -Broodmixen -Fijngebakmixen -Glutenvrije bakmixen -Bolletjesmixen -Slagroomstabiliserende middelen -Bakmiddelen -Toppings -Bio-bakmixen...
...Ons bedrijf produceert sinds 2005 uitsluitend organisch gecertificeerde producten en verkoopt deze zowel in bulk als in detailhandel. In onze faciliteit produceren we pasta, graanpasta's, tahin, halva, glutenvrij meel, jam, stroop en tomatenpuree. Daarnaast werken we samen met contractboeren voor de teelt van biologische haver, Siyez tarwe, kikkererwten, bonen, linzen, mungbonen en snijbonen...
Tsjechië, Zlín
Glutenvrije producten (koekjes, crackers, muffins, mengsels voor glutenvrij gebak, meel van glutenvrije granen, pap), biologische koekjes, cerealekoekjes, koekjes geschikt voor diabetici. Voeders - complete en aanvullende voermengsels. Voeders voor paarden. www.merkatura.eu...
Turkije, Kayseri
...voedings- en cosmetica-industrie. Naast koude persoliën bieden we ook de gemalen zaden aan als meel. We bereiden en verkopen producten die we verkrijgen uit de harnup en olijven die in onze omgeving groeien, op traditionele wijze. Onze missie: Het voortzetten van de productie van goederen en diensten in samenwerking en solidariteit met klanten, zonder concessies te doen aan zakelijke ethiek en...
Slovenië, Koper-Capodistria
... voor de smaak. We hebben ook ijs dat uitsluitend van fruit is gemaakt, glutenvrij en 100% veganistisch is. Onze vitrines zijn altijd vol met desserts. We maken dagelijks verse taarten en mono-portie taarten. We zorgen ook voor veganisten, mensen die het LCHF-dieet volgen, metabolieten en anderen met speciale dieetwensen. Desserts worden gemaakt van echte chocolade, eieren, boter, noten, meel...
Portfolio (3)