Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...De donker mahonie kleur en de glans van de Pommeau de Normandie zijn opmerkelijk. De neus is elegant, soepel en flatterend met confituurachtige tonen van speculaas en pruimen. In de mond is hij rond en zacht en vrijgeeft hij aroma's van gekookt fruit met een evenwichtige en complexe afdronk. Geserveerd als aperitief, past hij goed bij Normandische kazen en bij een dessert. Een product vol vrouwelijkheid. bruto gewicht: 1100g Gewicht van de doos van 6: 7kg...
Portfolio (57)
Frankrijk, Gonesse
Mil Brick biedt u een authentiek recept dat van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds meer dan 20 jaar. Toegewijd aan kwaliteit, zijn we zorgvuldig in de selectie van 100% Franse oorsprong tarwe. De bricks van Mil Brick zijn zowel dun, sterk als krokant. Een uitmuntend vakmanschap om het succes van al uw recepten te waarborgen! Een commercieel team dat naar u luistert om samen succesvolle...
Portfolio (33)
Frankrijk, Warmeriville
Sinds het begin van 2020 ondersteunt D Stock Affaires, dat behoort tot France Food Company, de belangrijkste spelers in de grootdistributie en de voedingsindustrie om hen te helpen hun productdonaties aan verenigingen te optimaliseren. Als groothandel in voedingsproducten bieden wij een breed scala aan wereldwijde producten tegen concurrerende prijzen. Ons online inkoopcentrum maakt de groothandel...
Portfolio (127)
Frankrijk, Paris
...De alcoholvrije hibiscus aperitief van het Berlijnse apotheekmerk Dr. Jaglas benadrukt de geest van een nieuwe aperitiefcultuur en nodigt uit tot een bijzondere levenshouding. De zure zoetheid van hibiscusbloemen wordt aangevuld door rozemarijn, bittere sinaasappel, vlierbessen en vanille. De afdronk eindigt met een subtiele en verfijnde whiskytoets. Het wordt aanbevolen om het gekoeld te...
Portfolio (200)
...Biologische Gedroogde Mandarijn, Rauwe Gepelde Pistache, Geroosterde Amandelen - 3 texturen en smaken in symbiose... de intensiteit van de gedroogde mandarijn, de verfijning van de rauwe pistache en de knapperigheid van de zorgvuldig geroosterde gepelde amandel om de FUSIE VAN SMAKEN te bereiken en het gelijknamige mengsel te onthullen. Te genieten als snack, of als aperitief. Kan worden toegevoegd aan muesli, zuivelproducten (yoghurt, kwark...) Beschikbaar in bulk en in zakken.
Portfolio (123)
Frankrijk, Astaffort
Le Grand Bluff : Een gastronomisch universum van plantaardige en biologische producten Duik in de smakelijke en verrassende wereld van Le Grand Bluff! We hebben de klassiekers van de Franse gastronomie durven heruitvinden in een 100% plantaardige en biologische versie. Meer dan een simpel merk, belichaamt Le Grand Bluff een gepassioneerde beweging voor duurzame voeding die respect heeft voor het ...
Portfolio (7)
Frankrijk, Val De Cognac
... dit originele recept van guarana en bois bandé, lichtjes gezoet. Een verrassende en tonische ontsnapping... Samenstelling: Franse biologische witte rum gerijpt in oude Cognacfusten, biologische en eerlijke rietsuiker (Brazilië), biologische warana (Brazilië)*, biologische muirapuama (Brazilië)* (*) Gecertificeerd FGP wilde oogst door de Sateré Mawé-indianen Te serveren gekoeld, puur of in een cocktail met tonic, zowel als aperitief als digestief. Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm Maceratie: minimaal 1 maand Alcoholpercentage: 37° Gewicht: 1,2 kg Uiterlijk: Oranje/rode tint...
Portfolio (29)
... perfecte rijpheid Koude maceratie gedurende enkele uren Vinificatie bij lage temperatuur Verouderd in tanks DRAUVARIËTEN Sauvignon PROEFNOTITIES Roumaguet Bordeaux Blanc Sec is versierd met een schitterende lichtgele kleur. De neus onthult mooie tonen van citrus en exotisch fruit. Op de tong is het romig en goed in balans tussen rondheid en zuurheid, met een fruitige en aanhoudende afdronk. VOEDSELCOMBINATIES Roumaguet is ideaal als aperitief of in combinatie met zeevruchten, vis in saus of gegrilde vis.
Portfolio (96)
... garanderen, doen we dit regelmatig. Onze Akbari-pistachenoten worden geteeld in de provincie Kerman. Dit is een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige pistachecultuur. De producent met wie wij samenwerken, teelt deze al generaties lang; de bomen zijn dus tussen de 10 en 25 jaar oud. De Akbari-pistache is de langste variëteit van pistachenoten. De pistache is groen en de schil wordt rood wanneer deze rijp is. Gebruik: De saffraanpistachenoten die wij aanbieden, kunnen perfect gegeten worden als aperitief of als tussendoortje. Zak: 5Kg Zak: 20Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Condom
...Wat een plezier om een aperitief te proeven dat zo zonnig is als sangria. Enkel gemaakt van natuurlijke aroma's, de vruchten zijn in de mond: citrusvruchten en rode vruchten. Zeer goede balans met de suiker net op het minimum, rijke en volle afdronk. Te drinken zeer koud, je kunt een scheutje bruiswater of tonic toevoegen op het moment van serveren. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: 056...
Portfolio (66)
Frankrijk, Curgies
...Pocket bowl / aperitief ramekin uit onze Eggus-lijn van hout, 100% handgemaakt op de draaibank. Diverse houtsoorten. Hybride versie beschikbaar. Afwerking met lijnzaadolie of was, geschikt voor contact met voedsel.
Portfolio (19)
Frankrijk, Castelnaudary
...De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Portfolio (56)
Frankrijk, Mauléon-D'armagnac
Opgericht in 1832, is het huis CASTAREDE het oudste Armagnac-huis in Frankrijk. Het vakmanschap wordt al generaties lang doorgegeven. Florence Castarède, de 6e generatie, ontving in 2016 het label EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), dat ambachtelijke bedrijven met een zeldzaam, gerenommeerd of traditioneel vakmanschap beloont. Het huis Castarède produceert zijn Armagnacs op zijn landgoed Châte...
Portfolio (51)
Frankrijk, Merville
... die de karamelisatie bevorderen. Beschikbaar in 4 versies, zullen deze caramels perfect passen bij uw product. Ze worden op grote schaal gebruikt in tal van toepassingen: - Frisdranken, - Bier, - Huisdiervoeding, - Culinaire bouillons, - Aperitief, - Siropen, ...
Portfolio (7)
Frankrijk, Calvi
...Proefnotitie: Zijn lichtroze kleur met blauwe tinten doet denken aan een rozenblad. De aroma's zijn verrassend intens gezien de lichtheid van de kleur. Ze roepen kleine rode vruchten en gemaaid gras op. De smaak is rond en verfrissend. De Rosé Fraticello is een dorstlessende wijn, ideaal als aperitief die goed samengaat met tapas, salades en charcuterie. Durf het te combineren met een varkenshaasje met salie, een kalfssauté met olijven, gegrilde lamskoteletten of een geroosterde kip.
Portfolio (5)
Frankrijk, Aix En Provence
...De geroosterde gesneden baguettes zullen aan al uw culinaire momenten van de dag voldoen: ontbijt, aperitief, salade, snack... Ze zijn een van de topproducten van Biscotte Roger. Geroosterde Gesneden Baguettes Samenstelling: Tarwemeel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), invertsuiker, gerstemoutextract, bakkersgist, zout, soja...
Portfolio (31)
Frankrijk, Avançon
...De ambachtelijke hydromel van Pocquet Apiculture is een unieke drank die traditie en vakmanschap combineert. Gemaakt van onze ambachtelijke honing, biedt deze hydromel een uitzonderlijke smaakervaring, met zoete en bloemige tonen die fijnproevers van verfijnde dranken zullen verrassen. Perfect om te combineren met uw maaltijden of om te genieten als aperitief, deze hydromel is een ware...
Portfolio (62)
Frankrijk, Toulouse
... verstrengelen zich voor ruimtebesparende plaatsing. Praktisch en minimalistisch, of samen of apart te rangschikken, kunt u ze gebruiken als bijzettafels, tafel voor planten of voor de aperitief van uw gasten. Deze set komt in batches van 3 tafels: groot, middel en klein, en brengt een moderne decoratieve toets in de ruimte die het zal herbergen. Lengte in cm / Breedte in cm / Hoogte tafel 1 in cm: 50 x 50...
Portfolio (758)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gezouten amandel van Samangan wordt gekweekt in Afghanistan. Het extreme klimaat in dit land is gunstig voor de ontwikkeling van amandelbomen. De textuur is knapperig en de licht zoute smaak is uniek in de wereld! Je kunt deze gedroogde vrucht als aperitief consumeren, in combinatie met olijven of een glas wijn!
Portfolio (39)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... werd verboden. Tegenwoordig circuleren er nog steeds de meest tegenstrijdige geruchten over deze drank. Maakte de Groene Fee gek of geniaal? De eerste Franse producten op basis van absintplanten verschenen opnieuw in 1999. De benaming "absint" werd vervolgens opnieuw toegestaan door de wet van 17 mei 2011, om een vergeefse poging van Zwitserse producenten om deze naam toe te eigenen tegen te gaan. Onze absint is te proeven met koud water en een paar ijsblokjes voor een "gek" aperitief met vrienden!
Portfolio (41)
Frankrijk, Auray
...Een aperitief draait om het delen van goed gezelschap en de voedselindustrie kan enkele interessante innovaties bieden. Toast' i mer is gericht op het snel groeiende segment van gedeelde zeevruchten (aperitief, picknick, brunch, enz.). Afsluitbare RPET-verpakkingen maken het mogelijk om verschillende ingrediënten in dezelfde container te combineren voor een product dat "klaar-om-te-eten" is.
Portfolio (384)
Frankrijk, Cagnes-Sur-Mer
... Parijzenaars naar de hoofdstad van het zuiden verklaart. Een pittoreske sfeer maakt de op één na grootste stad van Frankrijk bijzonder gastvrij, net als zijn inwoners, en een warme ambiance straalt uit de typische wijken, die leven volgens de tradities die Marcel Pagnol zo dierbaar waren. Tussen stad en platteland vinden we onszelf in de populaire wijken van de Canebière en de oude haven, om een aperitief te drinken of te jeu de boules.
Portfolio (53)
Frankrijk, Rennes
...[terdézom] blanc presenteert een mooie gouden kleur met een boeket van exotisch fruit. Een frisse smaak en een subtiele balans tussen zuurheid en zoetheid. Te genieten als aperitief, bij een salade, pasta, vis en schelpdieren. Wij hebben grote volumes beschikbaar om uw markten te bevoorraden.
Portfolio (7)
Frankrijk, Mandelieu
...Ideaal voor aperitief, op uw salades, vis en gegrild vlees. Netto gewicht: 0,180 KG Capaciteit: 0,180 KG...
Portfolio (45)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
Of u nu een particulier of een bedrijf bent, Table Festive onderscheidt zich door het ontwerpen van op maat gemaakte voorstellen die zijn afgestemd op het unieke thema van uw evenement. Als specialisten in evenementdecoratie en organisatie zijn wij uw ideale partner voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een opening of een bedankavond voor uw medewerkers of partners, een even...
Portfolio (57)
...Deze rieten mini-bar is perfect voor het aperitief. Gemaakt van buff riet, kan hij 6 flessen bevatten en je kunt je glazen en snacks op het houten dienblad plaatsen. Diameter: 35 cm Hoogte: 50-63 cm...
Portfolio (984)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: Verrassing van de wijnmaker Leeftijd van de wijnstokken: 3 tot 50 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proeverij: • Kleur: helder • Eerste neus: Witte Bloem • Tweede neus: Witte Vruchten • In de mond: Fris en rond met een minerale afdronk, aroma's van abrikozen • Gemiddelde caudalie (5/6) Wijn/spijs combinatie: • Vis, zeevruchten, Aperitief…. Bewaring: 2 tot 3 jaar Wijnbereiding...
Portfolio (4)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
Sinds juli 2017 bedenkt en bereidt CLAC, de Lokale Ambachtelijke en Creatieve Conserverie, biologische conserven met lokale ingrediënten van een vijftiental partnerboerderijen en -bedrijven uit de Auvergne. In overeenstemming met onze 3 pijlers, de BIO, de LOKAAL en het ARTISANAT, werken we met verse ingrediënten, geplukt op volle rijpheid om u smakelijke en 100% originele recepten aan te bieden.
Portfolio (37)
Frankrijk, Colombe La Fosse
...De cuvée Millésime 2014 onderscheidt zich door zijn frisheid en lichtheid. Met een mooie aanwezigheid in de mond, zal het al uw feestmomenten opfleuren! Aangenaam vanaf het aperitief, past deze cuvée perfect bij warme of koude schaaldieren, gevogelte, en edele zee- en riviervissen.
Portfolio (7)
Frankrijk, Sendets
...Zoute koekjes met zwarte knoflook, ambachtelijk vervaardigd. Ideaal om te delen tijdens een knapperig en smaakvol aperitief. De koekjes met zwarte knoflook en Comté zullen iedereen aanspreken om een aperitief met familie of vrienden te verrijken. Ze worden gemaakt in een koekjesfabriek in Manosque (04). Ingrediënten: TARWE* meel, ZWARTE* knoflook, COMTÉ*, kokosolie*, acaciagom*, Poedersuiker* (blonde rietsuiker**, aardappelzetmeel*), VOLLE EIEREN in poeder*, Guérande zout. *Ingrediënten uit biologische landbouw. **Ingrediënten uit eerlijke handel.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play