Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Oliba zukua Dit product is een sap dat wordt gewonnen uit olijven en bladeren, met een hoge concentratie polyfenolen van organische olijfbomen, en is gemaakt van de wateroplosbare delen van de olijf die tijdens het maalproces zijn verkregen. Vervolgens ondergaat het een pasteurisatie- en concentratieproces om de stabiliteit, eigenschappen en microbiologie van het product te waarborgen. De proces...
Portfolio (76)
...Biologische Vijgenjam Energie (kJ en kcal): 1017 kJ Calorie: 243 kcal Eiwit (g): 0,77 g Koolhydraten (g): 60,19 g Suiker (g): 60,19 g Vet (g): 0 Vezels (g): 0,43 g...
Portfolio (82)
Italië, Moio Della Civitella
... Ingrediënten: Slechts twee ingrediënten: zorgvuldig geselecteerde seizoenscitroenen en Italiaanse suiker. - Vacuüm Kookproces: De jam wordt vacuüm gekookt op 55 graden, een proces dat de organoleptische eigenschappen van het fruit behoudt, waardoor smaak en voedingsstoffen intact blijven. - Geen Additieven: Zonder conserveermiddelen, zuurteregelaars of kleurstoffen, voor een authentiek en natuurlijk product. - Ongeëvenaarde Smaak: Een perfecte balans tussen zoetheid en een lichte zure nasmaak, ideaal om de smaak van verse citroenen te versterken.
Portfolio (16)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Het poeder wordt verkregen door een proces van classificeren, wassen, desinfecteren, dehydrateren en malen. VOORDELEN Hoge inhoud van vitamine C, die het immuunsysteem verbetert en ons beschermt tegen seizoensgebonden ziekten zoals griep en verkoudheid. Het bevat ook bètacarotenen die een antioxidantwerking hebben en de productie van witte bloedcellen stimuleren, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. PRODUCTTOEPASSINGEN Camu camu poeder kan worden gebruikt om sappen, nectars, jam, ijs en yoghurt te verrijken, dankzij de hoge inhoud van citroenzuur. MOQ: 20kg...
Portfolio (31)
Oostenrijk, Taiskirchen
...BIO-Vruchtenspread Abrikoos 20g Verkeersbenaming: BIO-Vruchtenspread Abrikoos Ingrediënten (volgens etikettering): Abrikozen*, Suiker*, Citroensapconcentraat*, Verdikkingsmiddel Pectine *uit gecontroleerde biologische landbouw Controle instantie: ES-ECO-025-NA Fruitgehalte: Gemaakt van 70 g fruit per 100 g Totaal suikergehalte: Totaal suikergehalte 44 g per 100 g Overige aanduiding: Verdeler gecontroleerd door: AT-BIO-301 Netto gewicht: 2000 g EAN: 9120005778634 Verpakking: 100 porties van 20g/doos Brutogewicht/1 doos: 2,30kg...
Portfolio (5)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Onze appelgelei wordt verkregen door het persen van het sap van onze appels, die afkomstig zijn uit biologische landbouw, gevolgd door een eenvoudige kookprocedure. De pectine die in de vruchten aanwezig is, zorgt voor de gelering van het product. Agar-agar versterkt ook de werking van de pectine. Onze gelei is verpakt in potten van 310g. Bruto gewicht: 535g Gewicht van de doos van 12: 6,5kg...
Portfolio (57)
Polen, Paczewo
...Biologische appelvezelbereiding is een losse, homogene poeder met een gemakkelijk uit elkaar vallende consistentie (kleine klontjes zijn toegestaan). Kleur geel tot lichtbruin. Smaak en geur karakteristiek voor appels, zonder vreemde geuren en aroma's. Toepassing: biologische appelvezelbereiding kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel bij de productie van jam, marmelade en sauzen. We kunnen het ook verpakken in detailhandelsverpakkingen (150g tubes).
Portfolio (59)
Nederland, Renkum
... de biologische Voatsiperifery in zijn geheel aan om de specerij in staat te stellen zijn aroma en smaak perfect te behouden. De beste manier om het te bewaren is door het op een koele en droge plaats te bewaren. Zakken van 1 kg en 20 kg zijn beide beschikbaar. Wij kunnen voorzien in beschikbare technische gegevens.
Portfolio (8)
Italië, piano di sorrento (na)
... sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, zoetigheden en salades, dankzij hun sappigheid en evenwichtige smaak. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn.
Portfolio (29)
Polen, Brzozów
... de veganistische keuken als vervanging voor gelatine. Het lost op bij 85-95 graden Celsius, terwijl het verdikt bij 32-35 graden. Je hoeft het dus niet in de koelkast te zetten. Voor een gemiddelde gelhardheid wordt de verhouding gebruikt: 1 volle theelepel agar per 1 kop vloeistof. Los de agar op in een kleine hoeveelheid koud water en voeg dit toe aan het kokende water, laat een paar minuten koken. Agar kan ook worden gebruikt om jam te maken. Voor 1,5 kg fruit en 500 g suiker voeg je 1-1,5 theelepel agar toe.
Portfolio (781)
Zwitserland, Langnau Im Emmental
...De experts van KASAG zijn gespecialiseerd in de bouw van kookapparatuur en industriële kookinstallaties voor de productie van confituren, jam, compotes en gelei. Hoge productiebehoeften, speciale eisen voor de bereiding van pectine, optimale fragmentatie en korte procestijden wekken onze passie. Wij komen altijd met nieuwe oplossingen voor onze klanten, we bouwen individuele of modulaire installaties die maximaal voldoen aan hun eisen.
Portfolio (152)
Oekraïne, Chornomorsk
...Hoge kwaliteit gedroogde Zwarte aronia voor groothandel Aronia (Fructus Aronia melanocarpa) wordt gebruikt voor de productie van vitamine sappen, jam, tabletten, vooral rijk aan vitamine P, evenals biologische voedingskleurstoffen in de voedings- en conservenindustrie. Wij zorgen voor het drogen van onze producten volgens alle vereisten om een maximaal behoud van nuttige stoffen te garanderen. Land van herkomst - Oekraïne Type: Conventioneel Plantdeel: Bessen Hoeveelheid: tot 20 ton per jaar Verpakking: Naar behoefte...
Portfolio (46)
... smaakvolste, met meer uitgesproken en geconcentreerde aroma's dan andere soorten. Gebruik: Je kunt onze wilde vijgen gewoon zo eten als snack, of ze snijden om te koken. Ze kunnen ook worden gemengd met infusies, jam of zelfs taarten. Ze passen heel goed bij een hartig gerecht zoals eend. Je kunt ze ook rehydrateren voor een zachter resultaat. Receptideeën: Vijgen-kamille-infusie, eendenborst met vijgen, vijgen-hazelnootcake. DOOS: 7Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Vallieres
...Extra Gekookte Jam in een koperen ketel, van biologische fruit, biologische rietsuiker, biologisch citroensap, fruitpectine, ascorbinezuur (vitamine C). Wij maken een breed scala aan jams volgens een traditionele bereidingswijze met eenvoudige ingrediënten en een langzame kookmethode.
Portfolio (3)
Spanje, Vva Castellon
...Geen delicatesse zoals jam mag ontbreken om de sinaasappel als hoofdingrediënt te introduceren. Uiterst eenvoudige bereiding; rietsuiker en sinaasappel. Onze jam valt op door zijn textuur, want het fruit neemt een groot deel van de samenstelling in beslag, waardoor de volledige vrucht waarneembaar is, samengevoegd met een eenvoudige natuurlijke zoetheid van de rietsuiker. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Vrij van chemicaliën en pesticiden, vooral aan te raden om alleen te eten, met brood op een eenvoudige en dagelijkse manier of te combineren met zoet of hartig.
Portfolio (8)
Frankrijk, Puyricard
...biologische clementineconfituur van Corsica met rietsuiker. Confit de Provence biedt een biologische clementineconfituur van Corsica aan. Gekookt in een ketel, worden de extra confituren van Confit de Provence gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, en zo vaak mogelijk met vruchten van oorsprong: clementines uit Corsica. Bereid met biologische rietsuiker, is de clementineconfituur van...
Portfolio (48)
Italië, Capo D'orlando
... gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN Bionde sinaasappels kunnen op verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden voor het maken van sappen of jam, of toegevoegd worden aan salades en gerechten met vlees of vis. Ze zijn ook een uitstekend ingrediënt...
Portfolio (27)
Griekenland, Heraklion
...De jam van Chara wordt geproduceerd van verse vruchten van onze hoogkwalitatieve granaatappels, die met uiterste zorg en aandacht zijn geoogst uit onze biologische teelt. Onze unieke biologische jam wordt op de meest traditionele manier gemaakt met pure ingrediënten, aangezien het ongeraffineerde biologische suiker bevat, wat u deze prachtige combinatie van rozenrood kleur, het ongelooflijke...
Portfolio (8)
Frankrijk, Villemandeur
...Biologische bloemenpollen uit Spanje verpakt in een glazen pot van 220 g. De pollen worden door bijen verzameld van de bloemen die ze bezoeken. Deze pollen worden verzameld om de bijenkorf te voeden. Verdun de pollen in melk, thee of water, of meng ze met yoghurt, jam of honing, of kauw erop en neem het in met een drankje.
Portfolio (127)
Turkije, Istanbul
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geoogst en gedroogd op rekken volgens de traditionele droogmethode. Latijnse naam: Spicata nanah Vorm: gedroogde bladeren...
Portfolio (22)
Duitsland, Bonn
... met rucola en noten voor een fruitige toets. Desserts: In jam, sorbets, taarten en nagerechten. Hartige gerechten: Sap en schil verfijnen gevogelte en vis. 8. Handelsvolume in de EU De Washington-sinaasappel behoort tot de leidende soorten op de Europese markt, vooral in Duitsland, Frankrijk en Italië. 9. Ecologische balans De ecologische balans van de Washington-sinaasappel hangt sterk af van de...
Portfolio (5)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een heerlijke biologische en gourmet bosbessenjam! Het Plateau des Monédières is ideaal voor de groei van bosbessen. De geoogste variëteiten zijn: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Jersey, Darrow en Elliott. 350 g.
Portfolio (71)
België, Mariembourg
ILANGA NATURE is een producent van specerijen, wilde honing, olijfolie en fruit. Onze producten zijn gegarandeerd van kwaliteit en traceerbaarheid. ILANGA NATURE vindt unieke smaken in Madagaskar, op Mauritius, op Sardinië en biedt eersteklas producten aan om wereldwijd van te genieten. Wij bieden een breed scala aan natuurlijke producten onder de beste omstandigheden. Wij kunnen voldoen aan uw be...
Italië, Gravina di Catania
...De biologische bloedappelmarmelade is het perfecte product voor een gezonde en authentieke ontbijt. De biologische bloedappels die voor de bereiding van de marmelade worden gebruikt, worden geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, wat zorgt voor een volledig natuurlijk product. Ideaal om andere zoetwaren, zoals taarten en gebak, mee te garneren en/of te vullen. Na...
Portfolio (6)
Frankrijk, Vincennes
...Biologische Vijgenjam...
Portfolio (11)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play