Italië, Moio Della Civitella
... Ingrediënten: Slechts twee ingrediënten: zorgvuldig geselecteerde seizoenscitroenen en Italiaanse suiker. - Vacuüm Kookproces: De jam wordt vacuüm gekookt op 55 graden, een proces dat de organoleptische eigenschappen van het fruit behoudt, waardoor smaak en voedingsstoffen intact blijven. - Geen Additieven: Zonder conserveermiddelen, zuurteregelaars of kleurstoffen, voor een authentiek en natuurlijk product. - Ongeëvenaarde Smaak: Een perfecte balans tussen zoetheid en een lichte zure nasmaak, ideaal om de smaak van verse citroenen te versterken.
Portfolio (16)
Italië, piano di sorrento (na)
... sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, zoetigheden en salades, dankzij hun sappigheid en evenwichtige smaak. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn.
Portfolio (29)
Italië, Capo D'orlando
... gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN Bionde sinaasappels kunnen op verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden voor het maken van sappen of jam, of toegevoegd worden aan salades en gerechten met vlees of vis. Ze zijn ook een uitstekend ingrediënt...
Portfolio (27)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische bloedappelmarmelade is het perfecte product voor een gezonde en authentieke ontbijt. De biologische bloedappels die voor de bereiding van de marmelade worden gebruikt, worden geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, wat zorgt voor een volledig natuurlijk product. Ideaal om andere zoetwaren, zoals taarten en gebak, mee te garneren en/of te vullen. Na...
Portfolio (6)
Verhaal: Bio Mondo, een bedrijf uit Friuli dat in 2012 is opgericht door de noodzaak van Daniela Favero om suiker om gezondheidsredenen te vervangen, is een onderneming die aanvankelijk gericht was op calorie-vrije zoetstoffen en de handel in Stevia-bladeren; later, na het verkrijgen van de juiste grip op de markt, besloot het zich te richten op de wereld van jams, smeerbare crèmes, chocolade, sno...
Portfolio (10)
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Rodi Garganico
...Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw van de Gargano, ook gearomatiseerd met basilicum, knoflook, chili en citroen. Import/Export.
Italië, Crotone
Delizie del Gusto brengt een selectie van typische producten uit de regio en de Italiaanse traditie op tafel door de herontdekking van authentieke smaken, met respect voor de echtheid en de milieuduurzaamheid. Met onze marmelades, confituren en compotes richten we ons op degenen die de Italiaanse zoetigheden tot hun passie of beroep maken. Thuis of in restaurants helpt Delizie del Gusto je de authentieke smaken en de mediterrane geuren van citrusmarmelades en biologische en typische fruitconfituur te herontdekken: appels, peren, aardbeien, maar ook Tropea rode uien, vijgen en chili.
Italië, Macerata
Wij telen en verwerken oude vruchten zoals de visciola, de giuggiola en de zwarte moerbei om handgemaakte, unieke producten te creëren die je de echte smaak van fruit zullen laten herinneren. Confituur van visciola, confituur van giuggiola, confituur van zwarte moerbei, confituur van vijgen, confituur van chili, sapa, visciola-wijn, traditionele gekookte wijn, typische producten uit de Marche zoal...
... gezien ligt het gebied in de kustbergen van het lage Aspromonte. Het milieu wordt gekenmerkt door een specifieke morfologie van bergen met een mediterraan klimaat: dit maakt de aanwezigheid mogelijk van een breed scala aan kwaliteitslandbouwproducten, in het bijzonder groenten en fruit. Biologische jam gemaakt met traditionele verwerkingsprocessen, waarbij de grondstoffen zorgvuldig uitsluitend...
Italië, Carlentini
...Biosol Natura is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verpakking van biologische jam en confituren. Lokale grondstoffen met respect voor de seizoenen. Er worden geen conserveermiddelen of verdikkingsmiddelen toegevoegd, alleen de natuurlijke pectines van het fruit zijn aanwezig. Onze biologische productie heeft het certificaat IT BIO 006 EU/NON EU landbouw als gecontroleerde...
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
De Agrarische Onderneming Borsellino beheert al vijf generaties lang met passie en respect voor de natuur de familielanden, met een focus op de productie van biologische citrusvruchten (sinaasappels uit Ribera, mandarijnen, citroenen en grapefruits), biologische extra vierge olijfolie, biologische honing en biologische jam. Leonardo, de eigenaar, is verantwoordelijk voor het directe beheer van...
...Newhall-sinaasappels, Femminello Siracusano-citroenen, Nova-clementines, Tarocco Messinese-sinaasappels, Rode grapefruit, zijn onze biologische Siciliaanse citrusvruchten gecertificeerd door Suolo e Salute, ze zijn sappig, heerlijk om in te bijten, perfect voor het maken van sappen, jam, zoetigheden, likeuren, gekonfijt fruit, enz.
...AGRITURISMO BIOLOGISCH CA' DE FRA' IN SESTOLA (MODENA), Productie, Verkoop en Biologische Horeca. Productie en Online Verkoop van biologische producten van onze eigen productie: honing, conserven, jam, sappen, puur sap, zuivel, vlees, granen en meel.
Italië, Giuliano Teatino
De confituren van D'Alessandro komen uit Giuliano Teatino, een dorp dat beroemd is om zijn fruit. De geschiedenis van het bedrijf is geworteld in de traditie van de druif, de ware rijkdom van de hele regio, die werd geoogst om wijn van te maken en om aan tafel te worden genuttigd, terwijl het overschot werd omgevormd tot heerlijke confituren in de handen van de huisvrouw. Het is uit deze ervaring,...
Italië, Polinago
Online verkoop van natuurlijke en gezonde voedingsmiddelen zoals rijst, gourmet risotto, pasta, jam, honing, confituren, specerijen en eetbare bloemen, Italiaanse wijnen en likeuren. Alles in het teken van Italiaanse excellentie. Kant-en-klare risottogerechten en nog veel meer. Bezoek www.wildkitchen.it...
... beddengoed verwisseld. Op verzoek zijn er extra diensten beschikbaar zoals: strijkservice, ontbijt op de kamer, dagelijkse wisseling van beddengoed. Zwembad van 8x11 m met ligstoelen en parasols. Barservice alleen in de zomer bij het zwembad. Kerk. We produceren extra vierge olijfolie en biologische groenten. We kweken zeldzame planten. De Mediterraanse keuken is gericht op het herontdekken van oude smaken met behulp van hoogwaardige grondstoffen. We produceren conserven, jam, confituren, koekjes, tomatensaus en alles wat we kunnen transformeren met traditionele methoden.
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Italië, Troia
Wij zijn een producent van extra vierge olijfolie en verkopen ook een breed scala aan Italiaanse delicatessen, zoals biologische pasta, bakkerijproducten, extra vierge olijfolie, ingeblikte groenten, paté, jam, saffraan, enz. Alle producten zijn geselecteerd van lokale fabrikanten die we persoonlijk kennen. We leveren in meer dan 200 landen en u kunt de producten die u verkiest bestellen in onze online winkel op de website www.gelsomora.com...
Italië, Somma Vesuviana
... staat om een breed scala aan te bieden, waaronder: Biologische voeding met granen, peulvruchten, rijst, zoetstoffen, jam en vruchtensappen, chocolade en suikervrije snoepjes, zoethout, zoete en hartige bakproducten, specerijen en kruiden, rijst-soja-amandel dranken, elixers en bitters, fruitinfusies en thee, zowel los als in filters; Natuurlijke en biologische cosmetica met gezichts- en...
... beheerspraktijken, organische bemesting met het ondergraven van de gezaaide vlinderbloemige planten tussen de rijen en de beperkte behandelingen die zijn toegestaan in de Biologische Landbouw, vormen de basis van ons innovatieve werk. De verkregen producten zijn: Wijn, Extra Vergine Olijfolie, Honing, Jam van sinaasappels, citroenen en mandarijnen, Paté van gedroogde tomaten, artisjokken, zwarte...
Italië, Altamura
...waaronder biologische wijnen, pasta van harde tarwe Senatore Cappelli, ambachtelijke bieren, kruidenlikeuren en rosoli van wilde kruiden uit de Murgia, extra jam en confituren van fruit, honing, ingelegde producten en oliën, diverse peulvruchten, gedroogd fruit en amandelpasta.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play