Turkije, Erzurum
... ontworpen om de groei van verschillende micro-organismen te bevorderen, wat resulteert in verschillende kant-en-klare media zoals bloedagar en EMB agar. Het meest voorkomende type media dat voor specifieke doeleinden wordt gebruikt, is Bloed Agar, dat de noodzakelijke voorwaarden biedt voor de groei van veel micro-organismen. Een ander veelgebruikt medium is EMB Agar, dat de isolatie van verschillende...
Portfolio (92)
Frankrijk, Bernin
Kalys Productions is een gerenommeerde leverancier van konjacmeel en functionele ingrediënten in Europa. Onze uitgebreide selectie producten omvat een verscheidenheid aan konjacmeel, natuurlijke texturizers en voedingsingrediënten, die voldoen aan de behoeften van de industrie, ambachtslieden, gastronomieprofessionals, de gezondheidszorg, de collectieve catering en hobbykoks. Wij zijn marktleider ...
Portfolio (8)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Onze appelgelei wordt verkregen door het persen van het sap van onze appels, die afkomstig zijn uit biologische landbouw, gevolgd door een eenvoudige kookprocedure. De pectine die in de vruchten aanwezig is, zorgt voor de gelering van het product. Agar-agar versterkt ook de werking van de pectine. Onze gelei is verpakt in potten van 310g. Bruto gewicht: 535g Gewicht van de doos van 12: 6,5kg...
Portfolio (57)
Polen, Brzozów
... grasachtige vervanger die in de veganistische keuken in plaats van gelatine wordt gebruikt. Het lost op bij 85-95 graden Celsius, terwijl het bij 32-35 graden indikt. Je hoeft het dus niet in de koelkast te zetten. Om de gemiddelde gelhardheid te verkrijgen, wordt een verhouding gebruikt: 1 vlakke theelepel Agar per 1 kop vloeistof. Los Agar op in een kleine hoeveelheid koud water en voeg het toe aan het kokende water, laat het een paar minuten koken. Agar kan ook worden gebruikt voor het maken van jam. Voeg voor 1,5 kg fruit en 500 g suiker 1-1,5 theelepel Agar toe.
Portfolio (781)
Frankrijk, Grasse
...Verdikkingsmiddelen, gelvormers, zuurteregelaars, conserveermiddelen... Er zijn verschillende categorieën additieven die in de voedingsindustrie worden gebruikt. Vaak zijn er producten van natuurlijke oorsprong, zoals Agar Agar, dat wordt verkregen uit verschillende soorten algen. Essentieel in de moderne creatieve keuken, vooral in de moleculaire keuken, gebruiken verschillende professionals...
Portfolio (186)
Duitsland, Heidelberg
...cultuurmedia Toepassing: AssaysCelcultuurImmuun diffusie Productgroep: AgarMedia : Suikers CAS-Nr.: [9002-18-0] Opslagtemperatuur: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Verzendconditie: kamertemperatuur Synoniem: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Uiterlijk: wit tot crème kleurig poeder MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Code:1329...
Portfolio (194)
Duitsland, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) is smaakloos en een zeer goed gelmiddel dat onafhankelijk is van het omringende medium.
Portfolio (85)
Frankrijk, Paris
...De subtiele combinatie van verse zalm en gerookte zalm, samen met verse dille, maakt dit product een onmiskenbare klassieker. Ingrediënten : Verse zalm 44%, gerookte zalm, room, visfumet, ui, olijfolie, dille, zout, agar agar, witte peper. Netto gewicht: 90 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Yssingeaux
...Agar Agar Natriumalginaat Carrageen Guargom Poedergelei Cryogel poedergelei Arabische gom Xanthaangom Carobmeel HM Pectine...
Portfolio (55)
Frankrijk, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nee, nee en nee! We garanderen u dat er geen vlees in dit mooie potje zit, alleen goede plantaardige ingrediënten en een mengsel van paddenstoelen met een delicate intensiteit. Sluit uw ogen, u bevindt zich midden in het bos. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
Frankrijk, Cavignac
... omdat het in wezen vrijwel geen calorieën levert. Dat is nog niet alles, want agar-agar vangt ook vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van cellen. Gebruikstips 2 tot 4 capsules/dag in te nemen met een groot glas water ter aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Raadpleeg een gezondheidsprofessional voordat u een voedingssupplement gebruikt.
Portfolio (100)
Duitsland, Hamburg
...De rode alg, waaruit de grondstof Agar Agar wordt gewonnen, biedt enorm veel positieve eigenschappen. Onder andere zorgt het daarin aanwezige, heetwateroplosbare hydrocolloïd voor hoge gelsterkten bij het geleren en indikken. Dit maakt bijzonder stabiele en thermoreversibele gels mogelijk bij industriële toepassingen.
Portfolio (38)
Duitsland, Wörrstadt
...Eenvoudig "meer" van de beste Lecker's Bio geleermiddel uit zeewier is bijzonder geschikt voor het bereiden van gelei, crèmes, confituren en taarten, maar ook voor hartige gerechten zoals aspic. De veganistische alternatief voor gelatine! Het is smaakneutraal, vrij van conserveermiddelen en volledig plantaardig. Ingrediënten: Agar Agar* *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
... verdikkingsmiddelen aan: - Guarparels (E412); - Carrageen (E407); - Konjacgom (E425); - Xanthaangom (E415); - Natriumalginaat (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pectine (E440). Verdikkingsmiddelen beheersen vocht en bieden structuur, stroming, stabiliteit en eetkwaliteiten aan voedingsproducten.
Portfolio (4)
Spanje, Barcelona
...AE-MP stroomlijnt de operationele workflow voor microbiologie- en plantweefselkweeklaboratoria die Agar of kweekmedia voorbereiden. Één enkel apparaat integreert de voorbereiding, sterilisatie en dispensatie van hoogwaardige kweekmedia met uitstekende batch-tot-batch reproduceerbaarheid. AE-MP zijn ontworpen om de totale doorlooptijd te verkorten en hoge volumes steriele kweekmedia te leveren dankzij het efficiënte verwarmingssysteem en de snelle koelfase aan het einde van het sterilisatieproces. Neem nu contact met ons op of bezoek onze website.
Portfolio (8)
Duitsland, Garstedt
... vochtige toestand en bros in droge toestand. Agar-Agar-poeder is wit tot geelachtig-wit of lichtgeel. De sterkte van de gel kan worden gestandaardiseerd door toevoeging van dextrose en maltodextrinen of sucrose. Eigenschappen: - thermoreversibel - pH-stabiel - tot 90 °C hittebestendig - gelatineert na afkoeling - vegetarisch - geschikt voor een veganistisch dieet - geschikt voor een lacto-vegetarisch...
Portfolio (45)
Turkije, Istanbul
Aycan Kozmetik is een producent die een breed scala aan cosmetica en hoogwaardige parfums tegen een betaalbare prijs aanbiedt. Daarnaast ontwikkelen we innovatieve producten die zowel gezondheid als persoonlijke verzorging combineren. Onder onze merken zijn we gespecialiseerd in haarverzorging, huidverzorging en parfumproductie: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX, HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SAS...
Portfolio (52)
Duitsland, Hamburg
... zoete recepten gebruiken. Gebruik het in zelfgemaakte jam, bedek je taarten en gebak met een heerlijke glazuur of bind soepen en sauzen op een heel natuurlijke manier. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselvermelding: E406 Productie: Agar Agar wordt gewonnen uit de celwanden van rode algen.
Duitsland, Hamburg
...Een stollingsmiddel waarin vreemde stoffen, gepigmenteerde delen en zouten tot een minimum zijn verminderd. Bacto Agar wordt gebruikt bij het bereiden van microbiologische kweekmedia. Actieprijs VS: 1 lb (454g)...
Portfolio (9)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
...Wij bieden: Agar Agar Carrageen Gelatine enz. Glycerine Guargom Johannesbroodpitmeel Mannitol Pectine Sorbitol Tragacanth Xanthaangom...
Portfolio (10)
Duitsland, Bohmte
...Hoogwaardige en reversibele (15-20 keer) duplicatiemassa op basis van Agar Agar in een 6 kg-emmer, rechtstreeks van de fabrikant voor modelproductie, inlegmassa, gips en kunststof giettechniek. Voor het dupliceren van modellen voor de vervaardiging van totale en partiële protheses, evenals modelgietwerkzaamheden in combinatie met fosfaatgebonden inlegmassa's. Na het smelten en de daaropvolgende afkoeling tot een verwerkingstemperatuur van 45 ºC continu te verwerken.
Frankrijk, Montereau Fault Yonne
...Voor elke man die van parfum houdt, heeft Swiss Arabian deze mannenparfum Attar Al Ghutra samengesteld. Deze eau de parfum heeft inderdaad een topnoot met een mooie geur van mandarijn, leer en saffraan. Vervolgens, in de hartnoot, vindt u wierook, jasmijn en patchouli. Voor de basisnoot domineren amber, daim, sandelhout, leer en agar. Dus, als u een man bent die fan is van parfum, vooral een parfum voor de winter, kies dan zonder aarzelen voor Attar Al Ghutra. Parfum: 100 ml...
Portfolio (99)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... cosmetica / schoonheidsmaterialen / cosmetische / medische materialen door gebruik te maken van de relevante kenmerken. [Productintroductie] Nanocellulose gemaakt van agar [Productcapaciteit] 10L ~ (*Neem voor grote capaciteit afzonderlijk contact met ons op.)...
Portfolio (280)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: glucose-fructosestroop, chocolade 25% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, plantaardige vetten (palm), melkvet, emulgatoren: lecithine (soja) en E 476; aroma), suiker, water, plantaardig vet (palmvet, gedeeltelijk gehard palmvet, emulgator: E471), magere melkpoeder, gelatine: agar, hoog schuimalbumine (eiwit, stabilisator: E 1505), conserveermiddel: kaliumsorbaat, zuurgraadregelaar: citroenzuur, aroma: ethylvanilline, zout, kleurstof: carotenes. Kan sesam bevatten. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Cacaidelen in chocolade: 40,5%.
Portfolio (179)
Duitsland, Linden
...Systec Mediaprep, media preparators (cultuurmedia preparator en sterilisator) in 7 verschillende maten (van 10 tot 20 liter) gebouwd als autoclaaf uitsluitend voor de productie van cultuurmedia, geoptimaliseerd voor de voorbereiding, sterilisatie en steriele vulling van steriele vloeibare media (bijv. Agar cultuurmedia, Peptonwater en bufferoplossingen of andere steriele vloeibare media). www.systec-lab.com...
Portfolio (5)
Duitsland, Hamburg
Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het handelt en produceert natuurlijke gummen en harsen voor de voedingsmiddelenindustrie en diverse andere sectoren. Centraal gelegen in de Hansestad Hamburg, beschikt het over een wereldwijd logistiek netwerk en meer dan 20 buitenlandse vertegenwoordigingen. 7.000 m2 opslagruimte, een eigen laboratorium en...
Portfolio (8)
Duitsland, Hamburg
Uw competente partner in de voedingsmiddelenindustrie De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar specifieke stabilisatiesystemen voor de voedingsmiddelen- en delicatessenindustrie. Wij zijn een betrouwbare partner voor optimale probleemoplossingen bij het vinden en inzetten van de beste grondstoffen voor uw producten. Onze service reikt van receptontwikkeling in ons eigen labo...
Frankrijk, Challans
C.DUBON is een familiebedrijf opgericht in 2008, gevestigd in het departement Vendée (85), op 30 km van NANTES (44). Wij werken met 2 productgroepen: Agar-Agar in 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 gr en de *Vanille Bourbon uit MADAGASCAR in zakken van 250 gr en in de vorm van een display met 48 buisjes van 8 peulen.* 100 gr. Alle producten worden volledig door ons verpakt en aangepast aan elk profiel van...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play