Duitsland, Heidelberg
...cultuurmedia Toepassing: AssaysCelcultuurImmuun diffusie Productgroep: AgarMedia : Suikers CAS-Nr.: [9002-18-0] Opslagtemperatuur: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Verzendconditie: kamertemperatuur Synoniem: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Uiterlijk: wit tot crème kleurig poeder MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Code:1329...
Portfolio (194)
Duitsland, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) is smaakloos en een zeer goed gelmiddel dat onafhankelijk is van het omringende medium.
Portfolio (85)
Duitsland, Hamburg
...De rode alg, waaruit de grondstof Agar Agar wordt gewonnen, biedt enorm veel positieve eigenschappen. Onder andere zorgt het daarin aanwezige, heetwateroplosbare hydrocolloïd voor hoge gelsterkten bij het geleren en indikken. Dit maakt bijzonder stabiele en thermoreversibele gels mogelijk bij industriële toepassingen.
Portfolio (38)
Duitsland, Wörrstadt
...Eenvoudig "meer" van de beste Lecker's Bio geleermiddel uit zeewier is bijzonder geschikt voor het bereiden van gelei, crèmes, confituren en taarten, maar ook voor hartige gerechten zoals aspic. De veganistische alternatief voor gelatine! Het is smaakneutraal, vrij van conserveermiddelen en volledig plantaardig. Ingrediënten: Agar Agar* *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Duitsland, Garstedt
... vochtige toestand en bros in droge toestand. Agar-Agar-poeder is wit tot geelachtig-wit of lichtgeel. De sterkte van de gel kan worden gestandaardiseerd door toevoeging van dextrose en maltodextrinen of sucrose. Eigenschappen: - thermoreversibel - pH-stabiel - tot 90 °C hittebestendig - gelatineert na afkoeling - vegetarisch - geschikt voor een veganistisch dieet - geschikt voor een lacto-vegetarisch...
Portfolio (45)
Duitsland, Hamburg
... zoete recepten gebruiken. Gebruik het in zelfgemaakte jam, bedek je taarten en gebak met een heerlijke glazuur of bind soepen en sauzen op een heel natuurlijke manier. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselvermelding: E406 Productie: Agar Agar wordt gewonnen uit de celwanden van rode algen.
Duitsland, Hamburg
...Een stollingsmiddel waarin vreemde stoffen, gepigmenteerde delen en zouten tot een minimum zijn verminderd. Bacto Agar wordt gebruikt bij het bereiden van microbiologische kweekmedia. Actieprijs VS: 1 lb (454g)...
Portfolio (9)
...Wij bieden: Agar Agar Carrageen Gelatine enz. Glycerine Guargom Johannesbroodpitmeel Mannitol Pectine Sorbitol Tragacanth Xanthaangom...
Portfolio (10)
Duitsland, Bohmte
...Hoogwaardige en reversibele (15-20 keer) duplicatiemassa op basis van Agar Agar in een 6 kg-emmer, rechtstreeks van de fabrikant voor modelproductie, inlegmassa, gips en kunststof giettechniek. Voor het dupliceren van modellen voor de vervaardiging van totale en partiële protheses, evenals modelgietwerkzaamheden in combinatie met fosfaatgebonden inlegmassa's. Na het smelten en de daaropvolgende afkoeling tot een verwerkingstemperatuur van 45 ºC continu te verwerken.
Duitsland, Linden
...Systec Mediaprep, media preparators (cultuurmedia preparator en sterilisator) in 7 verschillende maten (van 10 tot 20 liter) gebouwd als autoclaaf uitsluitend voor de productie van cultuurmedia, geoptimaliseerd voor de voorbereiding, sterilisatie en steriele vulling van steriele vloeibare media (bijv. Agar cultuurmedia, Peptonwater en bufferoplossingen of andere steriele vloeibare media). www.systec-lab.com...
Portfolio (5)
Duitsland, Hamburg
Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het handelt en produceert natuurlijke gummen en harsen voor de voedingsmiddelenindustrie en diverse andere sectoren. Centraal gelegen in de Hansestad Hamburg, beschikt het over een wereldwijd logistiek netwerk en meer dan 20 buitenlandse vertegenwoordigingen. 7.000 m2 opslagruimte, een eigen laboratorium en...
Portfolio (8)
Duitsland, Hamburg
Uw competente partner in de voedingsmiddelenindustrie De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar specifieke stabilisatiesystemen voor de voedingsmiddelen- en delicatessenindustrie. Wij zijn een betrouwbare partner voor optimale probleemoplossingen bij het vinden en inzetten van de beste grondstoffen voor uw producten. Onze service reikt van receptontwikkeling in ons eigen labo...
Duitsland, Lubeck
...calciumascorbaat, isoascorbinezuur, natriumisoascorbaat, natriumlactaat, citroenzuur mono, citroenzuur anhydride, trinatriumcitraat, kaliumcitraat, tricaliumcitraat, wijnsteenzuur, di-calciumfosfaat, natriumalginaat, kaliumalginaat, calciumalginaat, agar-agar, carrageen, johannesbroodpitmeel, guargom, arabische gom, xanthaangom, tarwezetmeel, sorbitol, konjakmeel, natriumcarbonaat, kaliumwaterstofcarbonaat, magnesiumcarbonaat, calciumchloride, magnesiumchloride, calcium sulfaat, glucono-delta-lacton, natriumgluconaat, vanilline, natriumchloride, maltodextrine, rijstpoeder en nog veel meer.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play